Знайте, чи хоче ваша дівчина займатися сексом з вами

Автор: Roger Morrison
Дата Створення: 23 Вересень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Люблю твою жену ⁄ Романтическая комедия
Відеоролик: Люблю твою жену ⁄ Романтическая комедия

Зміст

Якщо ви були з вашою дівчиною деякий час - чи не так довго - і ви готові підняти стосунки на більш інтимний рівень, ви, мабуть, задумаєтесь, чи почувається вона так само. Хоча вам може здатися, що легше просто запитати її, ви також можете отримати відповідь, якої ви не очікували. Якщо ви дійсно хочете дізнатися, чи хоче ваша дівчина займатися сексом з вами, краще зверніть увагу на те, що вона говорить і робить. Якщо ви хочете дізнатись, чи готова ваша дівчина до інтимних стосунків, виконайте наведені нижче дії.

Крок

Метод 1 з 3: Зверніть увагу на те, що вона робить

  1. Подивіться, чи стане вона більше фізичною. Якщо ваша дівчина не може уникнути від вас, і вона весь час торкається вас, обнявши вас руками або хоче, щоб ви тримали її за руку, обняли її або навіть сиділи на колінах, то вона, мабуть, зробила більше. Якщо її вчинки стали більш сексуальними - якщо вона відчуває вашу мужність через ваші штани або переводить ваші руки до грудей, - то вона, мабуть, готова до наступного кроку.
    • Якщо вона навколо вас стала більше фізичною, це означає, що їй комфортно з вами. І вона захоче займатися сексом з тобою лише тоді, коли їй буде зручно з тобою.
    • Зверніть увагу, як вона танцює з вами. Вона вам ближча як ніколи раніше? Можливо, вона намагається вам щось пояснити.
  2. Поспостерігайте, як розвиваються справи в спальні. Ваша дівчина навряд чи захоче займатися сексом з вами, якщо ви ще навіть не цілували язиків. Але якщо ви певний час возились і вже пройшли цю станцію, швидше за все, вона готова з вами полюбити. Якщо ви вже торкалися її грудей та інтимних частин один одного або навіть виконували оральний секс, то це немислимо - але, звичайно, не гарантовано - що вона готова рухатися далі з вами.
    • Те, що дівчина задовольняє вас усно, означає ні що вона готова до сексу. Деякі дівчата займаються оральним сексом до того, як вони бажають займатися сексом, деякі роблять це лише після того, як стався секс, а інші взагалі цього не роблять. Кожна дівчина різна.
    • Якщо ти цілуєшся годинами, а твоя дівчина більше нічого не робить, може статися дві речі. Або вона чекає, коли ви зробите перший крок, або вона ще не готова до сексу. Якщо вона відштовхує вас, коли ви намагаєтеся доторкнутися до її грудей, коли намагаєтеся зняти її верхівку або коли намагаєтеся доторкнутися до неї там, вона точно не готова.
  3. Подивіться, чи не хоче вона проводити багато часу з вами двома. Якщо її друзів раптом ніде не видно, і вона хоче проводити багато часу з вами наодинці, у вашому домі або в одній з обох спалень, швидше за все, вона хоче стати з вами ближче - до певної міри. Якщо вона ще не готова до сексу, вона, швидше за все, намагатиметься уникати потенційно незручних моментів між вами двома. Звичайно, вона не хоче розчаровувати вас, якщо ви хочете від неї більше, ніж вона може дати вам на даний момент
  4. Зверніть увагу, чи запрошує вона вас. Якщо ви ніколи раніше не були в її будинку на самоті і вона запрошує вас, вона може сказати вам, що хоче від вас трохи більше. Якщо вона вибирає місце для побачення, яке дуже страждає від її будинку, і вона недбало веде вас до свого будинку, то, можливо, вона захоче сказати вам, що хоче з вами зблизитися. Це вимагає планування та передбачення. Тож є велика ймовірність того, що вона вклала тут багато часу, що вона дійсно зробить все можливе, щоб привести вас одного до свого будинку.
  5. Подивіться, чи не намагається вона залишитися з вами. Якщо вона ніколи раніше не спала, але раптом приходить із більшою сумкою, ніж зазвичай, це може означати, що вона хоче чогось більшого. Якщо вона хоче провести час у ліжку з вами, швидше за все, вона не хоче спати одна. Заснувши поруч з кимось іншим, ви можете почуватися майже так само інтимно, як і секс. Отже, якщо вона намагається спати з вами, можливо, вона намагається сказати вам, що готова зробити наступний крок.
    • Це не обов'язково означає, що вона готова до сексу. Але вона, швидше за все, захоче наблизитися до вас.

Спосіб 2 з 3: Просто запитайте

  1. Будь готовий. Якщо ви плануєте попросити подругу зайнятися сексом, робіть це в інтимній обстановці - не тоді, коли ви ділитеся чизбургером. Якщо виявиться, що і ви, і вона готові до сексу, ви знаєте, що робити? Презервативи. Не відвідуйте її непідготовленою і не запрошуйте до себе непідготовленою, знаючи, що існує ймовірність сексу.
    • Не показуйте їй презервативи, інакше ви злякаєте її. Тільки переконайтеся, що вони є під рукою, коли вона виявиться готова. Ніщо не псує інтимну мить швидше, ніж відвідування аптеки.
  2. Станьте інтимним. Коли ви будете готові, настане час налагодити інтимні стосунки з вашою дівчиною. Це означає вивезти її, змусити почувати себе особливою, а потім провести деякий час наодинці з нею. Наскільки інтимною ти повинна бути? Це залежить від того, наскільки швидко все прогресує. Якщо ви вже знаходитесь у спальні, а на підлозі вже є предмети одягу, можливо, час страйку настав.
    • Якщо ви цілуєтеся на дивані, а вона не робить подальших успіхів, про це може бути занадто рано.
  3. Запитайте її, чи готова вона. Коли настане момент, погладьте свою дівчинку, подивіться їй в очі і запитайте її: "Ви готові?" Не кажіть щось на кшталт "Хочеш сексу?" або тому подібне. Вона не сприйме вас серйозно, якщо ви це зробите. Дайте їй зрозуміти, що ви запитуєте її, чи готова вона до сексу, а потім чекайте її відповіді. Вона оцінить, що ви одночасно і тонкі, і відкриті.
    • Очевидно, переконайтеся, що ваша дівчина тверезий це коли рішення приймається. Найгірше, що ви можете зробити, - це занадто сильно тиснути на неї, що змусить її потім про це шкодувати.
  4. Реагуйте належним чином. Коли вона скаже вам, що готова, зробіть внутрішній танець радості, захопіть презервативи і готуйтеся до роботи. І якщо вона скаже вам, що ще не готова, поважайте її рішення. Дайте їй зрозуміти, що ви розумієте і що ви не проти. Скажіть їй, що її варто чекати, і вона може зайняти скільки завгодно часу. Будь джентльменом. Якщо ви розсердитесь або спробуєте змусити її, вона одразу почне ставити під сумнів ваші стосунки.
    • Якщо вона скаже «ні», почекайте деякий час, перш ніж запитувати знову. Не просіть її про секс щоразу, коли вона цілує вас в губи. Це швидко набридає. Більше швидкість, менша швидкість.

Метод 3 з 3: Зверніть увагу на те, що вона говорить

  1. Подивіться, чи вона все частіше говорить про секс. Якщо ваша дівчина готова зробити з вами наступний крок, швидше за все, вона все більше і більше буде говорити про секс. Вона може зробити це кількома способами. Наприклад, вона може запитати вас про когось із ваших друзів, які нещодавно почали займатися сексом, або випадково запитати вас про ваші думки на сексуальні теми. Те, чим серце сповнене, рот переповнює.
    • Коли вона говорить про секс, коли ви вдвох разом, вона навіть частіше захоче займатися сексом з вами.
    • Якщо їй раптом дуже цікаво, хто з ваших друзів займається сексом, а хто ні, вона може задатися питанням, коли ви обоє збираєтеся займатися сексом.
  2. Подивіться, чи не робить вона вам сексуальних компліментів. Якщо вона скаже вам, що у вас хороша скриня, сексуальний біцепс або чудовий абс, вона дає вам підказки, що ваше тіло її збуджує. Замість того, щоб сказати вам, що у вас гарна стрижка чи гарна сорочка, вона вирішує зробити комплімент вашому тілу. Можливо, вона продовжує думати про те, що це тіло може зробити для неї.
    • Якщо вона робить вам такі компліменти, коли ви цілуєтеся або інтимні стосунки один з одним, вона, швидше за все, захоче зробити наступний крок.
  3. Подивіться, чи часто вона говорить про ваше ліжко. Якщо вона прийде до вас додому, плюхнеться на ліжко і скаже, що у вас «чудове ліжко», вона може підказати вам. Тоді вона хоче бути в цьому ліжку з тобою. Якщо вона просто лягає на ліжко і каже, як це добре, вона хоче, щоб ти приєднався до неї якомога швидше.
  4. Перевірте, чи не говорить вона вам, що схвильована. Це досить зухвалий крок, але добре. Ваша дівчина може просто сказати вам, що вона за це ... Це не обов'язково означає, що вона хоче займатися сексом. Але якщо їй так зручно говорити, що вона налаштована на щось інтимне, крок до сексу з вами вже не є такою великою справою.
  5. Зверніть увагу на будь-які «брудні розмови». Якщо ваша дівчина розмовляє з вами трохи брудно, по телефону, надсилає текстові повідомлення або коли ви базікаєтесь між собою, особливо якщо вона займається з вами телефонним сексом, це може означати, що вона готова зробити наступний крок. . Звичайно, це також можуть бути лише переговори. Але якщо їй так зручно їхати так далеко, вона, можливо, захоче піти трохи далі.

Поради

  • Запитайте себе, чи зараз правильний час для сексу. У деяких випадках момент ще не підходить для нього, навіть якщо ви обоє зацікавлені. Подумайте, як довго ви разом, наскільки ви близькі, які сексуальні дії у вас є, і яких ви не пробували, чи існують зовнішні фактори, які викликають у вас чи вашої дівчини непотрібний стрес тощо.
  • Не робіть цього, поки не будете готові! Не дозволяйте нікому переконувати вас робити це все одно, бути «крутим» або «крутим». Ви повинні володіти самоконтролем.
  • Відносно безпечно. Якщо ваша дівчина готова до сексу, дотримуйтесь порад цього керівництва: Безпечніший секс. Краще безпечний секс.
  • Наберіться терпіння. Хороші стосунки - це не просто секс. Будьте її найкращою подругою, захищайте її, як сестру, сперечайтеся, як чоловіки, і грайте, як діти. Зачекайте 6 місяців, потім подумайте про секс. Варто почекати, якщо ви дійсно хочете, щоб вона стала вашою єдиною дівчиною. Також пам’ятайте, що секс може призвести до вагітності. Отже, ви хочете переконатися, що вона є для вас, так само, як ви хочете бути для неї.
  • Дізнайтеся, чи готові ви до сексу. Те, що ваша подруга зацікавлена, не означає, що ви обидва зможете впоратися з наступним рівнем ваших стосунків.
  • Нехай вона сама приймає рішення.
  • Не тисніть на неї, дайте їй час прийняти рішення.
  • Поважайте те, що вона має сказати. Якщо вона ще не готова, прийміть це. Не тисніть на неї, ви втратите її.
  • Подивіться, чи вона підказує вам, говорячи про секс. Це, мабуть, означає, що вона почувається так само, як і ви. Якщо вона не хоче займатися сексом з вами, вона не буде надто рада піднімати цю тему.
  • Нехай ваша дівчина зробить перший крок: не змушуйте.
  • Просто почекайте, будьте терплячі.

Попередження

  • Захистіть себе та свого партнера від небажаної вагітності. Використовуйте презервативи, протизаплідні таблетки або інші науково доведені ефективні контрацептиви. Вихід до церкви перед співом не є ефективною чи прийнятною альтернативою. Контрацепція набагато дешевша за аліменти.
  • Якщо вона каже ні, вона означає ні. Коли вона п’яна, вона означає ні. Навіть якщо вона нічого не говорить, це також може означати ні. Відсутність відмови - це не те саме, що згода. Перед сексом переконайтеся, що у вас є однозначна згода вашої дівчини. Якщо ви цього не зробите, це може бути позначено як (спробу) зґвалтування та використано проти вас.Найголовніше, це може завдати емоційного збитку вашому так званому партнерові протягом усього життя.
  • Запитайте себе, що буде, якщо контрацептиви не спрацюють. Найкраще знати, як заздалегідь ви обоє розібрався б із ситуацією. Небажана вагітність - це не забава, а ще менше задоволення: небажані розбіжності щодо того, що має відбутися.
  • Захистіть себе та свого статевого партнера від ІПСШ (венеричних захворювань). Єдиний спосіб зробити це - використовувати презерватив
  • Якщо вона завагітніє від вас і вирішить залишити дитину, пам’ятайте про вас юридично пов'язаний з дитиною.