Як швидко прийняти душ

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 25 Лютий 2021
Дата Оновлення: 28 Червень 2024
Anonim
Как правильно мыться? 10 ошибок и советов. Мыться и принимать душ и ванну.
Відеоролик: Как правильно мыться? 10 ошибок и советов. Мыться и принимать душ и ванну.

Зміст

1 Прийміть холодний душ. Якщо вода холодна, то, можливо, ви захочете менше часу проводити в душі. Встаньте під душ, як тільки включите його, і постарайтеся приймати душ менше двох хвилин. Крім ефективності, холодний душ підвищує концентрацію уваги, поліпшує кровообіг, стимулює втрату ваги, знижує стрес і прискорює відновлення м'язів.
  • 2 Виконуйте інші дії, поки нагрівається вода. Якщо не хочете ставати під холодний душ, то включите воду і виконайте інші дії, поки нагріється потік. Залежно від ефективності вашого водонагрівача і кількості інших людей, що приймають душ, ваша система може нагріватися майже відразу ж, або це може зайняти кілька хвилин. Знайдіть декілька швидких дій, які ви можете зробити, поки чекаєте.
    • Роздягніться. Підготуйте одяг, яку надягнете після душа. Швидко підготуйте все інше, що вам може знадобитися протягом дня.
    • Дістаньте туалетні приналежності. Приготуйте шампунь, кондиціонер, мило, косметичну пудру, дезодорант, рушник і все інше, що вам потрібно.
    • Почистіть зуби, поки вода нагрівається. Як тільки вода нагріється, ви можете закінчити цей процес у душі. Виплюньте зубну пасту і вимийте зубну щітку в душі, щоб заощадити воду і час.
  • 3 Виділіть собі час. Спробуйте встановити таймер на одну, дві або три хвилини, в залежності від того, наскільки швидко ви приймаєте душ. Вчіться закінчувати раніше, ніж спрацює таймер. Почувши таймер, вийдіть з душу, навіть якщо ви повністю не закінчили. Можливо, при таких умовах, ви знайдете нові способи оптимізації цієї процедури. Поставте перед собою завдання прискорювати прийом душа, принаймні, на кілька секунд щотижня.
  • 4 Спробуйте прийняти душ у військовому стилі. Використовуйте перші тридцять секунд для того, щоб зволожити своє тіло. Потім, вимкніть воду десь на середині процесу, коли намилюватися милом. І, нарешті, включите воду знову і змийте все з себе за хвилину або менше. Це відмінний спосіб заощадити воду і енергію, а також хороший стимул приймати душ швидше.
  • Метод 2 з 3: Вимийте голову

    1. 1 Дійте ефективніше з шампунем і кондиціонером. Видавіть трохи шампуню собі на руку, потім швидко і ретельно розподіліть його по волоссю. Залиште його на тридцять секунд, поки будете мити тіло або виконувати інші дії. Потім вимийте шампунь з волосся і налийте собі на долоню трохи кондиціонера. Нанесіть його на волосся і залиште на хвилину, поки голитеся, робите пілінг або ще що-небудь. Змийте кондиціонер з волосся і виходите з душу.
    2. 2 Мийте волосся шампунем-кондиціонером (2 в 1). Знайдіть очищающий продукт, який містить шампунь і кондиціонер в співвідношенні 1: 3. Таким способом, за допомогою кондиціонера, ви зробите своє волосся чистими. Можливо, стане простіше, якщо не потрібно буде витрачати час на нанесення і ополіскування двох окремих продуктів для догляду за волоссям.
    3. 3 Використовуйте сильний напір води, щоб швидко намочити волосся. Миття довгих або густих волосся може займати більше часу, ніж більш коротких. Якщо на вашому душі є перемикач з регульованим тиском води, включіть потрібний режим, щоб вода сильніше надходила з душу. Чим швидше ви намочіть волосся, тим швидше зможете їх вимити.
    4. 4 Подумайте, чи потрібно мити волосся. Якщо ви поспішаєте, відкладіть використання шампуню і кондиціонера на день. Намочіть волосся, але не використовуйте засоби для волосся, які відбирають дорогоцінний час. Немає необхідності користуватися шампунем кожен день.
      • Якщо ви відчуваєте себе брудним, але дуже поспішаєте, взагалі не мочіть волосся. Використовуйте шапочку для душу або встановіть головку душа так, щоб голова не потрапляла під потік води.

    Метод 3 з 3: Упорядкуйте процедури в душі

    1. 1 Ефективно використовуйте мило. Візьміть мило в руку і розкрийте якомога ширше долоню і пальці. Щоб швидко і ефективно нанести мило на всі ділянки тіла, тримайте долоні відкритими. Ви здивуєтеся, наскільки велику поверхню ваші долоні можуть охопити, якщо вони повністю задіяні. Наприклад, ви можете одним колоподібним рухом руки намилити всю ногу.
      • Спробуйте розтерти мило мочалкою-масажером або звичайною мочалкою. Це допоможе охопити всі ділянки тіла.
      • Працюйте симетрично обома руками, одночасно намилюючи кожну сторону вашого тіла. З розпростертими пальцями намильте з обох сторін груди і торс, пахви, паралельно обидві ноги. Цей метод теж працює з намилюванням волосся, так само як і з їх висушуванням.
    2. 2 Пілінг. Якщо пілінг є частиною вашого повсякденного життя, подумайте про те, щоб зробити це в душі; так вам буде простіше відлущити частинки шкіри. Це не допоможе вам прийняти душ швидше, але це допоможе спростити ваші звичайні ранкові процедури.
    3. 3 Поголіться в душі. Можливо, вам знадобиться дзеркало, щоб поголити особа, але ви можете голити інші частини тіла, поки змивається мило. Спробуйте поголити груди, ноги або інші ділянки тіла, які потребують догляду. Спіньте їх лосьйоном або кремом для гоління. Голіться акуратно і методично, і нехай вода змиває збрити волосся.
      • Це найкраще підходить тільки для легкої щетини. Якщо у вас дуже волохате тіло, ви ризикуєте засмітити душовою слив.

    Поради

    • Буде простіше, якщо у вас є щось на зразок щітки для тіла, мочалки-трояндочки або мочалки-рушники. Нанесіть трохи засобу для миття і швидко розподіліть його по всьому тілу. Губка або мочалка діє краще, ніж мочалка-рушник.
    • Краще користуватися гелем для душу, ніж брусковим милом.
    • Використовуйте ті ж процедури і руху кожен день.
    • Розчешіть волосся, коли на них ще буде кондиціонер.Змийте кондиціонер, продовжуючи розчісувати волосся, щоб вони не вийшло.
    • Тримайте предмети для душа в одному місці, щоб ви могли швидше їх дістати.
    • Під час душу включите собі запальну музику. Швидкий, енергійний темп допоможе вам прискорити процес прийняття душу.
    • Виділіть час. Встановіть таймер або спостерігайте за часом, щоб бачити, скільки часу ви приймаєте душ. Поставте перед собою завдання прискорити прийом душа, принаймні, на кілька секунд щотижня.
    • Робіть що-небудь продуктивне, поки кондиціонер вбирається у волосся. Почистіть зуби, поголити ноги або Намильте милом.
    • Мийте тіло тоді, коли ви нанесли на волосся кондиціонер.
    • Якщо ви плануєте використовувати гель для душу на інтимних ділянках тіла, то переконаєтеся, що це засіб підходить для подібних цілей.

    попередження

    • Перед тим як стати під душ, перевірте температуру води.
    • Душ може стати причиною серйозної травми, якщо в поспіху ви плеснет мила на підлогу душової кабіни або дно ванни і не помітите цього. Якщо ви посковзнетеся, впадете і вдарилася головою, ви можете травмуватися при падінні.
    • Чи не закривайте двері у ванну; якщо ви впадете, люди зможуть допомогти вам, не втрачаючи часу на злам замкнених дверей.