Як бути загадковим

Автор: Alice Brown
Дата Створення: 27 Травень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Як подолати хаос. Джордан Пітерсон vs Марк Аврелій
Відеоролик: Як подолати хаос. Джордан Пітерсон vs Марк Аврелій

Зміст

Загадки по визначенню важко розгадати. Якщо ви хочете привнести трохи таємничості у ваше життя, але зберегти при цьому магнетизм і зачарування, ви можете навчитися приховувати деякі риси вашої особистості, а деякі навпаки - підкреслювати, щоб створити імідж таємничої особистості в своїх виступах, у вашій поведінці і в індивідуальності.

кроки

Частина 1 з 3: Говоріть загадками

  1. 1 Говоріть тільки тоді, коли у вас є, про що сказати. Якщо ви хочете підкреслити свою містичну і таємниче присутність, слід залишити деякі речі недомовленими. Навчіться не висловлювати свою думку постійно - але не тому, що ви сором'язливі і лагідні, а тому, що ви досить самовпевнені. Говоріть, коли ви знаєте, що це важливо, але не відчувайте себе зобов'язаним говорити при будь-якому зручному випадку.
    • Ми часто помилково приймаємо бистроговорящіх за розумних, але паузи в розмові мають особливу силу. У діалозі надайте можливість для роздумів і мовчання, дозволяючи сказаного бути понятим. Це додасть ваги вашим словам і підкреслить значимість вашої присутності. Найчастіше люди запам'ятовують не те, що ви говорите, а те, як ви це робите.
  2. 2 Грайте роль адвоката диявола. Таємничі люди часто непередбачувані, раптово висловлюючи думку, що йде врозріз з думкою інших. Не виконуйте за натовпом. Натомість шукайте нові способи бачення і спробуйте мислити творчо.Задавайте питання замість того, щоб погоджуватися щоб уникнути конфлікту.
    • Якщо три людини на зустрічі вже домовилися по одному способу вирішення проблеми, грайте адвоката диявола, навіть якщо ви думаєте, що вони, ймовірно, мають рацію, або мовчіть. Немає сенсу ставати ще одним голосом в натовпі, що повторює те ж саме.
    • Задавайте багато питань, щоб переконатися, що рішення найбільш оптимальні. Уточнюйте, позначайте і випрошувати все ідеї, щоб дістатися до суті питання.
  3. 3 Надсилайте розмови в серйозне русло. Світські розмови по суті банальні. Ми говоримо про погоду, неприємності на роботі, догляді за дітьми, пробках, вартості життя. Таємничі люди, швидше за все, віддадуть перевагу більш змістовну розмову віч-на-віч. Навчитеся використовувати творчі обертів у вашій мові і тримайте курс на змістовну дискусію.
    • Якщо на вечірці ви зіткнулися з безліччю порожніх розмов про себе, постарайтеся знайти людину, яка підтримає бесіду іншого роду. Почніть з незвичайного питання або промацування грунту. Якщо хтось між іншим зазначає, що йому подобається фільм, то замість того, щоб погодитися, поцікавтеся чому?
  4. 4 Використовуйте незвичайні вираження. Будьте винахідливі і говорите те, що змусить людей сісти і поміркувати, а не те, що зникне на загальному тлі розмов. Якщо хтось запитає: "Як справи?", А ви відповісте "Потихеньку!", Про це тут же забудуть. Або ви могли б сказати: "Я відчуваю себе довгохвостої кішкою в кімнаті, повної крісел-качалок." Якщо хтось запитає про те, як закінчився бейсбол, можна сказати, що гра була жахливою, або відповісти, що це було "Як ковток гарячого свинцю." Люди звернуть увагу.
  5. 5 Створіть потужний словниковий запас. Щодня вчіть кілька нових слів і використовуйте їх в ваших бесідах. Чітка і правильна дикція в ваших повсякденних розмовах допоможе вам виділитися з натовпу говорять.

Частина 2 з 3: Дотримуйтесь деяку дистанцію

  1. 1 Розповідайте про себе менше. Соціальні мережі змінили спосіб спілкування один з одним, знищивши ореол таємничості навколо нас. Іноді важко змінити уявлення людей про вас, тому що вони чули надто багато про те, хто ви є в даний час. Не обмежуйте себе при розмовах онлайн або тет-а-тет. Замість цього, якщо вже на те пішло, будьте розсудливі щодо розголошення інформації про себе при малознайомих і сторонніх людях і будьте більш відкриті з тими, хто ближче до вас.
    • Немає необхідності постійно інформувати оточення про ваше місцезнаходження або описувати інтереси і смаки з найменшого приводу. Якщо хтось запитує, куди ви йдете, просто ухилитеся від відповіді. "Я підійду пізніше."
    • Видаліть інформацію про місцезнаходження та оновлення з ваших облікових записів в соціальних мережах, як Твіттер і Фейсбук. Припиніть називати себе громадянином певної нації в мережах. Максимально приберіть особисту інформацію з облікових записів.
  2. 2 Вибирайте своїх друзів з розумом. Деякі люди відкриті і довірливі, викликаючи любов інших майже миттєво. Таємничі люди, з іншого боку, поводяться дуже обережно, перш ніж довіритися кому-небудь. Довіра і повага приходять з часом і досвідом. Люди повинні постаратися для того, щоб опинитися поруч з вами.
    • Проводьте час з людьми наодинці, а не у великих групах. Складно проявляти таємничість у великих групах. Дізнавайтеся людей такими, якими вони є, а не якими вони прикидаються в людних місцях.
    • Якщо ви хочете бути таємничим, ви також повинні знати, коли слід підпускати до себе людей досить близько. Загадкові люди - це не самітники. Навіть поруч з таємничими людьми є люди, яким можна довіряти і на яких можна покластися. Це як раз може бути меншим з того, що ми вважаємо культурним ідеалом.
  3. 3 Залишайтеся спокійним під тиском. Таємничі люди можуть контролювати свої емоції і пристрасті так, що перед зовнішнім світом вони постають зібраними, спокійними і незворушними.Це не означає, що вам не повинно вистачати пристрасті або емоцій, але ви повинні вміти керувати цими емоціями. Будьте незворушними, коли вам добре чи погано.
    • Таємничі люди не повинні бути мучениками. Якщо ви відчуваєте постійний біль, будь то фізичну або емоційну, зверніться до лікаря. Будьте здорові, тоді вам не доведеться турбуватися про маскування. Слідкуйте за своїм тілом і здоров'ям, щоб залишатися сильним в будь-якій ситуації.
  4. 4 Живіть сьогоденням. Звідки прийшов таємничий чоловік? Невідомо. Куди йде таємнича людина? Куди завгодно. Не зациклюйтеся на минулому або на мріях про майбутнє. Натомість зосередьтеся на проживанні на даний момент і будьте тут і зараз. Будьте спонтанні, будьте готові пристосовуватися до ситуації, і ви будете таким же таємничим, як і як світ навколо вас.
    • Якщо ви засмучені з приводу розлучення, втрати у вашій родині або якогось провалу, поговоріть конфіденційно з близьким другом, потім рухайтеся далі. Це не те, про що слід говорити на роботі.

Частина 3 з 3: Будьте сильною особистістю

  1. 1 Тренуйте свій мозок. Кидаючи собі інтелектуальні виклики, ви залишитеся залученим в життя і будете цікавим і загадковим для інших. Не витрачайте час, годинами граючи у відеоігри, проводите час за книгами. Не сидіть в чаті, пишіть вірші. Присвятіть себе інтелектуальним відкриттям і здивуєте світ своїм інтелектом.
  2. 2 Будьте добрим і життєствердним. Таємничі люди можуть виглядати містично, але не пасивно або безглуздо. Насправді, ваша присутність має бути обнадійливим, коли люди знають, що ви не брешете або не кидати своїх друзів в складній ситуації.
    • Слухайте, коли люди говорять. Вчіться слухати, фокусуючись на когось, коли той говорить. Занадто часто ми чекаємо своєї черги, щоб щось сказати. Замість цього повноцінно беріть участь в бесідах. Ви будете здивовані, як незвично це може бути для деяких людей.
    • Запам'ятовуйте імена людей і намагайтеся пам'ятати те, що говорять інші люди. Таємничі люди можуть здаватися відстороненими, так що ви сильно здивуєте оточення, згадавши день народження вашого знайомого або певну історію, розказану якось.
  3. 3 Захоплюйтеся чимось незвичайним. Покажіть вашу внутрішню дивина у вигляді нестандартного інтересу або незвичайного хобі, яке, безумовно, викличе цікавість у інших. Знайдіть щось, що приносить вам справжнє задоволення своїми унікальними якостями, а не тому, що це популярно.
    • Почніть колекціонувати рідкісні монети або вибирайтеся в ліс за грибами кожні вихідні. Фотографуйте. Вивчіть латинську мову. Знайдіть захоплення і дотримуйтесь його.
  4. 4 Будьте підковані. WikiHow - це правильне місце для розкриття таємниць. Чим більшими езотеричними знаннями ви володієте, тим ви більше ерудовані і цікаві для оточуючих. Здивуйте людей своїми можливостями.
    • Вивчіть картковий трюк і не виконуйте це для кого попало, робіть це тільки в разі, якщо ви на вечірці, а хтось піднімає цю тему. Ви здивуєте всіх, якщо раптово виконаєте запаморочливий картковий трюк.
    • Якщо ви молоді, спробуйте отримати роботу з неповною зайнятістю. Робота допоможе придбати серйозні навички і реальний досвід, який може допомогти вам виділятися серед своїх однолітків.
  5. 5 Завоюйте авторитет. Загадкові люди мислять розумно і відомі своїм врівноваженим характером і ретельно розрахованими ідеями. Це іноді вступає в конфлікт з домінуючими способами мислення. Люди-загадки - це Роза Паркс і Бетмен. Вони не питають дозволу, щоб робити те, що вони хочуть, вони покладаються на свої власні можливості і знаходять свій власний шлях. Згадайте про таких персонажів, як Шерлок Холмс, Клінт Іствуд та Джулія Чайлд.
    • Шукайте загадки навколо себе. Боб Ділан і Майлз Девіс можуть бути загадками в Вікіпедії, але такими ж можуть бути бібліотекарі, могильники, бариста і вуличні музиканти вашого міста.Подивіться на тихих лідерів навколо вас, а не тільки на те, що йде з телебачення і газет. Знайдіть інші види рольових моделей.

Поради

  • Якщо одна з причин, по якій ви хочете бути таємничим - це побачення, ви повинні бути трохи більше, ніж загадка. Працюйте над своєю чарівністю, турботою про інших і будьте в формі.
  • Винятком буде Рассел Бренд, йому вдається вести себе збуджено і захоплено, але при цьому він залишається розумним і загадковим чоловіком.
  • Не плутайте загадковість для інших з загадковістю для самого себе. Самопізнання є життєво важливим для хорошого життя, і це те, над чим вам потрібно працювати протягом усього життя. Не нехтуйте цією частиною турботи про себе - читайте багато, записуйте свої думки, будьте відкриті для нових вражень, боріться з вашими страхами і нерозумінням і завжди прагнете до знань.

попередження

  • Не будьте тим, ким ви не є. Ніколи не забувайте, хто ви є насправді.
  • Завжди спілкуйтеся і дійте без агресії. Насильство є ознакою втрати контролю, чого таємничі люди ніколи не допускають.
  • Не порушуйте закон. Ви знаєте наслідки. Це не рекомендується в принципі.