Як додати емодзі на iPhone

Автор: Alice Brown
Дата Створення: 24 Травень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как на iPhone в iOS 12 создавать и использовать Memoji? Записываем сообщение с помощью мемоджи
Відеоролик: Как на iPhone в iOS 12 создавать и использовать Memoji? Записываем сообщение с помощью мемоджи

Зміст

З цієї статті ви дізнаєтеся, як на iPhone додати нові емодзі через оновлення системного програмного забезпечення смартфона.

кроки

  1. 1 Підключіть iPhone до зарядного пристрою. Заряджайте, перед тим як оновлювати системне програмне забезпечення iPhone.
  2. 2 Підключіть смартфон до бездротової мережі. Зробіть це, тому що розмір оновлень може бути великим, і якщо смартфон підключений до мобільного інтернету, ви швидко витратите трафік.
  3. 3 Відкрийте програму "Налаштування" на iPhone. Його значок знаходиться на головному екрані або в папці «Програми».
  4. 4 Прокрутіть вниз і торкніться Основні.
  5. 5 Натисніть Оновлення ПЗ.
  6. 6 Натисніть Завантажити та встановити. Зробіть це, якщо оновлення доступні; в іншому випадку на екрані з'явиться повідомлення «Програмне забезпечення оновлено».
    • Якщо програмне забезпечення оновлено, все нові емодзі вже додані на смартфон.
    • Програмне забезпечення пристроїв під управлінням старих версій iOS вже не оновлюється, тому на них не можна додати емодзі, які доступні для нових версій iOS.
  7. 7 Дочекайтеся, коли поновлення завантажаться і встановляться. На це піде 20-60 хвилин в залежності від швидкості підключення до інтернету і розміру оновлень.
    • У процесі оновлення iPhone перезавантажиться, а на екрані буде відображатися логотип Apple.
  8. 8 Відкрийте програму, в якому можна відкрити екранну клавіатуру. Зробіть це, щоб перевірити, додалися нові емодзі.
  9. 9 Натисніть на кнопку емодзі. Вона знаходиться зліва від пропуску на екранній клавіатурі і позначена значком у вигляді смайлика.
    • Якщо на пристрої встановлено декілька клавіатур, натисніть і утримуйте кнопку, яка позначена значком у вигляді земної кулі, а потім в меню виберіть «Емодзі».
    • Якщо клавіатура з емодзі не відкривається, активуйте її. Відкрийте програму "Налаштування", а потім натисніть «Основні»> «Клавіатура»> «Клавіатури»> «Додати клавіатуру»> «Емодзі».
  10. 10 Знайдіть нові емодзі. Майте на увазі, що нові емодзі виділені не будуть - шукайте їх серед старих емодзі у відповідних категоріях.

Поради

  • У більшості додатків використовуються системні емодзі, тому якщо оновити системне програмне забезпечення, в таких додатках можна отримати доступ до нових емодзі. Якщо в певному додатку використовуються інша (не системний) клавіатура, поновіть це додаток в App Store, щоб додати нові смайлики.