Як позбутися від цукрових мурах

Автор: Gregory Harris
Дата Створення: 10 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Средство от муравьев. Как избавиться от муравьев. Борьба с муравьями.
Відеоролик: Средство от муравьев. Как избавиться от муравьев. Борьба с муравьями.

Зміст

Від цукрових мурах дуже просто позбутися. Для початку дізнайтеся, звідки вони проникають в будинок. Потім поставте приманки біля всіх точок входу в будинок і в місцях їх пересувань. Мурахи віднесуть приманку в свою колонію і всі вони з'їдять її, що знищить всю колонію. Купіть приманку в магазині або зробіть її з більш натуральних засобів від комах.

кроки

Метод 1 з 3: Позбавляємося від цукрових мурах

  1. 1 Дізнайтеся, де мурахи проникають в будинок. Перш ніж вирішити проблему з мурахами, дізнайтеся, де вони проникають в будинок. Точками входу, як правило, стають вікна і двері. Мурахи також часто проникають в будинок через тріщини і отвори в стінах і підлозі.
  2. 2 Поставте приманки біля точок входу, щоб отруїти мурах. Дізнавшись, як мурахи проникають в будинок, встановіть приманки біля всіх точок входу. Мурахи потім віднесуть приманку назад в мурашник. У підсумку це призведе до смерті всієї мурашиної колонії.
  3. 3 Переконайтеся, що вікна і двері щільно закриті. Мурахи можуть проникнути в будинок через вікна і двері, так що закривайте їх якомога щільніше. Закрийте будь-які виявлені щілини або тріщини. Всі ці запобіжні заходи допоможуть запобігти появі цукрових мурах в будинку; крім того, так вони не повернуться після використання приманки.
  4. 4 Прибирайте крихти з підлоги після кожного прийому їжі. Прибирання підлоги від частинок їжі дозволить запобігти появі цукрових мурах. Пилососьте або замітає підлогу після кожного прийому їжі, щоб прибрати крихти з підлоги. Потім мийте підлогу шваброю, щоб прибрати липкі місця.
  5. 5 Мийте посуд після кожного прийому їжі. Дуже важливо, щоб раковина і навколишні її поверхні залишалися чистими.Брудний посуд і залишки їжі можуть залучити цукрових мурах. Намагайтеся мити посуд і поверхня стола після кожного прийому їжі. Якщо ви змушені залишити брудний посуд, тоді хоча б ретельно її сполосніть.
  6. 6 Викидайте сміття кожен день. Виносьте сміття кожен день, щоб виключити можливий джерело їжі для цукрових мурах. Виносьте сміття хоча б раз в день. Щоб запобігти навалу мурах, купіть відро для сміття з щільною кришкою.

Метод 2 з 3: За допомогою домашніх засобів

  1. 1 Отруїте мурах борною кислотою з медом. Змішайте в мисці рівну кількість меду і борної кислоти. Гарненько все розмішайте до утворення пасти. Вилийте пасту на картон і поставте його там, де мурахи проникають в будинок. Готуйте нову приманку через кожні два дні і до тих пір, поки мурахи не зникнуть.
  2. 2 Спробуйте усунути мурах за допомогою бури і цукру. Змішайте 11 грам бури з 360 мл води і 100 грамами цукру. Занурте кілька ватних кульок в цю суміш, щоб вони нею просочилися. Покладіть ватяні кульки на кришки і залиште їх там, де ви виділи мурах.
  3. 3 Обприскати мурах білим оцтом. Вилийте в побутової пульверизатор рівну кількість білого оцту і дистильованої води. Обприскати розчин прямо на мурах. Потім обприскати місця, де мурахи проникають в будинок і доріжки, по яких вони переміщуються. Так ви знищите їх стежки з феромонів і віджахнете їх від будинку.
  4. 4 Обприскати мурах лимонним соком. Кислота в лимонному соці здатна вбити мурах і зруйнувати їх стежки з феромонів. Налийте в пульверизатор 240 мл води і 60 мл лимонного соку. Обприскати спреєм мурах, щоб убити їх, а також точки входу в будинок і мурашині стежки, щоб відлякати їх від будинку.

Метод 3 з 3: За допомогою магазинних засобів від комах

  1. 1 Купіть приманку для мурашок. Якщо ви вирішите усунути мурах за допомогою магазинної приманки, переконайтеся, що вона призначена спеціально для мурашок. До найбільш поширених приманок відносяться абамектін, фіпроніл, сульфурамід, пропоксур і ортоборна кислота.
  2. 2 Чітко дотримуйтесь інструкції по застосуванню. Уважно прочитайте інструкцію на упаковці приманки. Якщо на етикетці радять вжити заходів обережності, наприклад, не торкатися до приманки без рукавичок, так і зробіть.
  3. 3 Врахуйте, що аерозольні спреї майже не мають жодного ефекту на мурашник. Найкраще від цукрових мурах можна позбутися за допомогою приманок (магазинних або домашніх). Аерозольні спреї можуть вбити мурах, але вони нічого не зроблять іншим мурашкам в колонії. Якщо ви вирішите купити засіб від комах у вигляді аерозолю, наприклад, перметрин, біфентрин або цифлутрин, переконайтеся, що на ньому написано «для використання всередині приміщення».