Як легко змінити колір очей

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 12 Березень 2021
Дата Оновлення: 27 Червень 2024
Anonim
Этот ТРЮК  позволит ВАМ изменить ЦВЕТ ГЛАЗ (Оптическая Иллюзия)
Відеоролик: Этот ТРЮК позволит ВАМ изменить ЦВЕТ ГЛАЗ (Оптическая Иллюзия)

Зміст

Колір очей - унікальна характеристика людини, і змінити його без допомоги лінз складно. Можна скорегувати існуючий колір за допомогою особливих типів тіней. Можна також змінити колір очей на день кольоровими контактними лінзами. Є також можливість хірургічного зміни, однак на момент написання цієї статті ця операція все ще проходить перевірки. З цієї статті ви дізнаєтеся, як змінити колір очей. У ній ви знайдете поради щодо кольорових лінз і хірургічного втручання.

кроки

Метод 1 з 4: Посилення яскравості очей за допомогою тіней

  1. 1 Розберіться в тому, як косметика може змінювати колір очей. За допомогою косметики можна перетворити блакитні очі в карі і навпаки, проте тіні допоможуть вам поліпшити той колір, що у вас є. Можна зробити очі яскравіше, тьмяніше, блідіше - все залежить від обраних вами тіней. Очі деяких відтінків (наприклад, карі і сірі) можуть набувати нових тони завдяки тіням. У цій частині статті ми розповімо про те, як скорегувати колір очей за допомогою косметики.
  2. 2 Щоб зробити блакитні очі яскравіше, використовуйте тіні теплих тонів. Помаранчеві відтінки (кораловий, колір шампанського) підійдуть для цього найкраще. Ваші очі будуть здаватися набагато яскравіше і більш насиченим, ніж є. Якщо нанести блакитні тіні, очі будуть здаватися світліше і блідіший. Спробуйте наступні поєднання:
    • У повсякденному макіяжі можна використовувати нейтральні тони: коричневий, сіро-коричневий, теракотовий і будь-які відтінки оранжевого.
    • У вечірньому макіяжі можна спробувати кольору металік, включаючи золотий, мідний і бронзовий.
    • Уникайте занадто темних тонів, особливо якщо у вас бліда шкіра. Підведення для очей краще взяти коричневу або темно-коричневу, а не чорну, тому що коричневий виглядатиме менш різко.
  3. 3 Щоб карі очі здавалися яскравіше, використовуйте холодні кольори. Людям з карими очима йдуть практично всі кольори, проте холодні відтінки, особливо бордовий і синій, допоможуть зробити очі яскравіше. Ось кілька можливих варіантів:
    • Для денного макіяжу найкраще купити коричневі відтінки. Щоб очі виділялися, спробуйте сріблясто-коричневі і оранжево-коричневі тони.
    • Якщо готові ризикнути, накрасьте очі синіми, сірими, зеленими або бордовими тінями.
    • У вечірньому макіяжі використовуйте кольору металік: бронзовий, мідний, золотий. Золотий з зеленуватим відтінком також підійде.
    • Якщо у вас темно-карі або чорні очі, вам підуть алмазні відтінки - світло-блакитний або фіолетовий. Не бійтеся також сріблястого і шоколадного кольору.
  4. 4 Підкресліть зелень або синяву в сірих очах за допомогою синіх або зелених тіней. Сірі очі переймають колір, який знаходиться з ними поруч, тому тінями ви зможете додати очам синюватий або зеленуватий тон. Якщо ж ви хочете підкреслити сірі тони, вибирайте кольори сажі: сірий, вугільний, чорний. Ось кілька рекомендацій по тому, як підкреслити синяву або зелений відтінок в очах:
    • Щоб зробити сині відтінки яскравіше, наносите тіні наступних тонів: мідний, колір дині, нейтральний коричневий, оранжевий, персиковий, лососевий. Щоб очі вийшли більш виразними, нанесіть трохи синього на внутрішній кут ока.
    • Щоб підкреслити зелений, використовуйте тіні наступних кольорів: темно-бордовий, рожевий, сливовий, бордовий, червоно-коричневий, винний.
  5. 5 Якщо хочете зробити колір зелених очей більш насиченим, використовуйте бордові або коричневі відтінки. Ці кольори краще всього поєднуються з зеленими очима. Вони створюють контраст із зеленим пігментом очей, через що очі здаються більш яскравими і живими. Наприклад, можна використовувати бордові тіні на вихід, а блискучі коричневі або коричнево-сірі - днем. Спробуйте наступні кольори:
    • На вас добре виглядатимуть всі відтінки бордового. Якщо вам не подобається цей колір, візьміть рожеві тіні.
    • Якщо не впевнені, чи варто вам фарбувати очі бордовим, спробуйте нанести сіро-коричневі тіні на повіку і провести лінію бордовим ближче до лінії росту вій.
    • Чорні підводки виглядають з зеленими очима дуже різко. Краще використовувати підводку вугільного, сірого або темно-бордового кольору.
  6. 6 Якщо у вас карі очі, підкресліть зелені і золоті відтінки в них. У карих очах є відблиски зеленого і золотого, а це значить, що ви можете підкреслити їх відповідними тінями. Ось кілька можливих варіантів:
    • Не використовуйте темні тони. Вони приховають зеленуваті і золоті відтінки, через що карі очі будуть здаватися каламутними.
    • Щоб оживити зеленуваті і золотисті півтони, використовуйте бронзові, пильно-рожеві або червоно-лілові тіні. Тіні болотного кольору особливо добре відтіняють зелений.
    • Якщо хочете, щоб очі здавалися більш коричневими, накрасьте їх золотистими або зеленими тінями.

Метод 2 з 4: Тимчасова зміна кольору очей за допомогою контактних лінз

  1. 1 Сходіть до лікаря за рецептом. Навіть якщо у вас чудовий зір, потрібно, щоб лікар підібрав лінзи до ваших очей. У очей буває різна форма, і якщо купити не ті лінзи, носити їх буде боляче. Іноді очі просто не приймають лінзи. Нерідко лікарі призначають особливі лінзи, особливо якщо у людини сухі очі.
  2. 2 Купіть лінзи в перевіреному місці. Скупий платить двічі, і в разі з лінзами це теж актуально. Краще витратитися на більш дорогі, ніж купити дешеві і потім пошкодувати. Очі - дуже чутливий орган, і неякісний продукт може заподіяти їм істотної шкоди.
    • Найкраще купувати лінзи в оптиці або в медичному центрі.
    • Для людей з поганим зором існують коригувальні кольорові лінзи.
  3. 3 Вирішіть, як часто ви будете носити лінзи. Деякі лінзи можна надіти лише раз, інші - кілька разів. Оскільки кольорові лінзи коштують дорожче звичайних, важливо врахувати, чи довго ви будете їх носити. Є кілька типів лінз:
    • Одноразові. Вони можуть бути дорогими, і надіти їх можна тільки один раз. Якщо ви хочете надіти лінзи на одне або два заходи, вони вам підійдуть.
    • Лінзи для денного носіння, які потрібно знімати на ніч. Те, як часто вам потрібно буде їх замінювати, залежить від марки. Деяких вистачає на тиждень, інших на місяць або навіть довше.
    • Лінзи тривалого носіння. З ними можна навіть спати, проте це не рекомендується. Чим довше лінзи будуть в очах, тим вище ризик занести інфекцію. Як і у випадку з денними лінзами, термін носіння цього типу лінз залежить від виробника. Одні можна носити лише тиждень, інші - набагато більше.
  4. 4 Купіть лінзи з легким відтінком, якщо у вас світлі очі, і ви хочете лише злегка скорегувати тон. Вони також підійдуть, якщо ви хочете підсилити свій натуральний колір (навіть якщо у вас темні очі). Оскільки ці лінзи прозорі, їх не рекомендується носити людям з темними очима - нового кольору просто не буде видно.
  5. 5 Купіть непрозорі лінзи, якщо хочете отримати зовсім інший колір або якщо у вас темні очі. Ці лінзи не просвічуються, тому вони можуть повністю змінити ваш колір очей. Вони бувають натуральних кольорів (коричневого, блакитного, сірого, зеленого, карого), але є і ненатуральні кольору (білий, червоний, котяче око, бордовий).
    • У деяких оптиках можна також замовити індивідуальний колір і відтінок.
  6. 6 Пам'ятайте про можливі естетичних проблемах. Вам доведеться вставити лінзи в очі, а це значить, що вони можуть рухатися, коли ви будете моргати. Якщо лінза зрушиться в бік, ваш натуральний колір стане помітний. Навколишні відразу ж зрозуміють, що ви носите лінзи.
    • Найсильніше це буде помітно з непрозорими лінзами.
  7. 7 Пам'ятайте про можливі проблеми із зором. Зіниця і райдужна оболонка очей змінюються в розмірі при зміні інтенсивності та напрямку світла. Контактні лінзи не можуть робити цього. Якщо ви зайдете в темне приміщення, і ваші зіниці розширяться, ви втратите якусь частину зору, оскільки зіницю буде частково закритий кольоровий частиною лінзи. Якщо ви вийдете на сонце, зіниці звузяться, і ваш натуральний колір очей буде помітний по краю зіниці.
  8. 8 Слідкуйте за чистотою лінз. Якщо не чистити лінзи регулярно і правильно, можна занести інфекцію. Деякі очні інфекції дуже небезпечні і можуть призвести до втрати зору. Якщо не носите лінзи, завжди тримайте їх в контейнері. Очищайте їх соляним розчином, перш ніж опустити в контейнер. Кожен раз міняйте розчин в контейнері на свіжий.
    • Завжди мийте руки перед тим, як доторкнутися до лінз.
    • Ніколи не зволожуйте лінзи слиною. У роті людини багато мікробів.
    • Не давайте нікому носити свої лінзи і не носіть чужі, навіть якщо продезинфікуєте їх.
  9. 9 Не носіть лінзи довше, ніж слід, і завжди діставайте їх вчасно. Це означає, що лінзи потрібно знімати на ніч, навіть ті, які розраховані на тривале носіння. В таких лінзах можна спати, але якщо вони будуть довго стикатися з очима, це підвищить ймовірність розвитку інфекції. Можна також знімати лінзи перед душем або плаванням в басейні.
    • Деякі лінзи можна надягати кілька разів, а інші - лише один. Не носіть лінзи довше терміну, на який вони розраховані.
    • У рідини для лінз є термін придатності. Ніколи не використовуйте засіб з вичерпаним терміном придатності.
    • Щоб на лінзах не скупчувалися бактерії, замінюйте контейнер для лінз кожні 3-6 місяців.

Метод 3 з 4: Зміна кольору очей за допомогою Фотошопа

  1. 1 Відкрийте програму Фотошоп і відкрийте зображення, яке ви хочете відредагувати. Можна використовувати будь-яку фотографію, але краще за все взяти чітке зображення з хорошим дозволом. Щоб завантажити знімок в програму, натисніть "Файл" у верхньому меню, а потім "Відкрити" в випадаючому меню.
  2. 2 Наблизьте ділянку з очима. Можна клацнути по іконці з зображенням збільшувального скла. Вона знаходиться у вузькому бічному меню в лівій частині екрана, ближче до низу. Якщо не можете знайти її, натисніть кнопку "Z" на клавіатурі. Збільшити ділянку з очима можна двома способами:
    • Клацніть по очам лівою кнопкою мишки. Зображення збільшиться. Робіть це до сих пір, поки частина з очима не стане великою і чіткою.
    • Клацніть по ділянці над очима з лівого боку. Підтягніть курсор до нижнього правого краю. У вас вийде виділення прямокутної форми. Якщо відпустити курсор, область з очима збільшиться.
  3. 3 Виділіть райдужну оболонку ока з допомогу інструменту ласо. Якщо не можете знайти цей інструмент, швидше за все, у вас обрані інші інструменти з групи ласо. Натисніть і затримайте обраний інструмент ласо (зазвичай це третя іконка знизу) і в випадаючому меню виберіть іконку, яка нагадує ласо.Не переживайте якщо виділення вийде не дуже акуратним - ви зможете поправити все пізніше.
    • Щоб виділити інше око, натисніть і затримайте кнопку Shift. Обведіть другу райдужну оболонку, як першу.
  4. 4 Створіть новий шар. Можна натиснути на вкладку "Шар" в верхньому меню, а потім вибрати "Новий шар" в випадаючому меню.
    • Коли наведете курсор на "Новий шар", з'явиться бічне меню зі списком опцій. Виберіть "Відтінок / Насиченість".
  5. 5 Відкрийте вікно "Редагувати" і перевірте, обрана у вас опція "Додати колір". Це вікно знаходиться з тієї ж сторони, що і інші вікна, включаючи шари і регулятори квітів. Натисніть на вікно і перевірте, чи варто пташка поруч зі словами "Додати колір". Райдужна оболонка поміняє колір.
    • Зіниця також може поміняти колір. Не переживайте - це можна буде виправити потім.
  6. 6 Рухайте повзунки насиченості, відтінку і яскравості до тих пір, поки не отримаєте бажаний колір. Повзунок відтінку буде міняти колір, коли ви будете переміщати його. При зміні насиченості колір буде ставати більш яскравим або бліднути. За допомогою повзунка яскравості можна зробити колір світліше або темніше.
    • Колір може здаватися трохи неприродним. Не хвилюйтеся, це теж можна буде виправити.
  7. 7 Переконайтеся, що у вас відкрито вікно редагування. Натисніть на вікно з шарами. Ви побачите два шари: фон і відтінок / насиченість. Вам потрібно буде працювати у вікні з насиченістю і відтінком, там будуть відбуватися всі основні зміни. Фон - це ваше вихідне зображення.
  8. 8 За допомогою інструменту ластик обробіть ділянку із зіницею і почистіть область навколо райдужної оболонки. Натисніть на інструмент ластик в бічному меню. При необхідності скорегуйте розмір. Це можна зробити, натиснувши на маленьку точку і цифру навпроти інструменту кисть. Коли виберете потрібний розмір, акуратно протріть область зіниці. Коли закінчите з цим, обробіть область навколо зіниці. При необхідності зітріть все зайве.
    • Тепер очі повинні виглядати як справжні, тільки іншого кольору.
  9. 9 Змініть спосіб з'єднання шарів, якщо буде потрібно. Поверніться до вікна "Шар", клікніть по випадає меню. З'являться такі опції: Нормальний, Розсіяти, Затемнити, Помножити. Виберіть "Відтінок" або "Колір" в нижній частині меню. Фактура очі стане видно набагато чіткіше.
  10. 10 Змішайте шари, якщо не задоволені результатом. Натисніть на шар, який називається "Фон" і виберіть "Помітне змішання" в випадаючому меню.
  11. 11 Збережіть зображення. Зробити це можна в будь-якому форматі. За замовчуванням Фотошоп зберігає документи в форматі для роботи в програмі, проте таке зображення ви не зможете викласти в інтернет. Краще зберегти файл у форматі JPEG - це стандартний формат знімків для інтернету.

Метод 4 з 4: Зміна кольору очей хірургічним способом

  1. 1 Зробіть лазерну операцію, якщо хочете перетворити карі очі в блакитні. Операція триває близько 20 секунд. В ході операції буде видалений зовнішній шар райдужної оболонки, і блакитний колір вийде назовні. За 2-4 тижні організм позбудеться від решти шарів, і очей стане більш блакитним.
  2. 2 Пам'ятайте про недоліки операції. На момент написання цієї статті ця операція все ще проходить тестування, тому можливі наслідки поки не відомі. Крім того, її не можна зробити в багатьох країнах, а там, де можна, вартість процедури дуже висока. Операцією можна змінити лише коричневий колір на блакитний, і повернути коричневий колір буде не можна. Як і у випадку з багатьма операціями на очах, хірургічне втручання може призвести до втрати зору.
  3. 3 Поставте райдужну оболонку іншого кольору. Ця операція займає по 15 хвилин на кожне око і робиться під місцевою анестезією. Гнучка кольорова райдужна оболонка вставляється в око прямо поверх природної райдужної оболонки.
    • Ця операція не є незворотною. Імплантат можна буде дістати за допомогою схожої хірургічної процедури.
    • Відновлення займає 2 тижні.В цей час зір може бути замутненим, а очі можуть червоніти.
    • Після операції сідати за кермо не можна. Якщо обмірковуєте можливість операції, пам'ятайте, що вам потрібно буде попросити кого-небудь відвезти вас додому.
  4. 4 Знайте про можливі ризики, пов'язані з цією процедурою. Подібна операція, як і багато інших операцій на очах, небезпечні своїми можливими наслідками. В результаті операції зір може погіршитися, а в окремих випадках може настати сліпота. Пам'ятайте про наступні можливі ускладнення:
    • Штучна райдужна оболонка посилить тиск на око. Це може привести до глаукоми і сліпоти.
    • Операція може викликати катаракту. Катаракта - це захворювання, при якому око починає мутнеть.
    • При операції може бути пошкоджена рогівка. Можливо, вам буде потрібно пересадка рогівки.
    • Натуральна райдужна оболонка і прилегла область можуть запалитися. Це викличе біль і замутненность зору.

Поради

  • Пам'ятайте, що назавжди змінити природний колір очі без операції неможливо.
  • Спробуйте змінити колір очей за допомогою мобільного додатку. Можна купити будь-який додаток, яке дозволяє змінювати колір очей людей на фотографіях, однак яка саме програма вам підійде, залежить від типу вашого пристрою.

попередження

  • Не носіть лінзи більш дня, інакше у вас може розвинутися інфекція, результатом якої може стати втрата зору.
  • Операції на очах можуть призвести до серйозних ускладнень.
  • Якщо помітите, що очі стали істотно світліше або темніше, зверніться до лікаря якомога швидше. Різка зміна кольору, особливо з карого на блакитний, може бути симптомом серйозного захворювання.