Як знайти людей на Instagram

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 14 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как искать людей в инстаграме без регистрации на 7NEBOO. Найти инстаграм по номеру телефона
Відеоролик: Как искать людей в инстаграме без регистрации на 7NEBOO. Найти инстаграм по номеру телефона

Зміст

У цій статті ви дізнаєтеся, як знайти в Instagram користувачів, на яких ви хочете підписатися. Це можна зробити за допомогою пошукового рядка, додавши рекомендованих користувачів або людей зі списку контактів телефону або облікового запису на Facebook.

кроки

Частина 1 з 4: За допомогою пошукового рядка

  1. 1 Запустіть Instagram. Натисніть на різнокольорову іконку Instagram. Якщо ви вже увійшли в свій аккаунт, то опинитеся на домашній сторінці Instagram.
    • В іншому випадку введіть свою адресу електронної пошти (або номер телефону) і пароль.
  2. 2 Натисніть на іконку лупи в нижньому лівому куті екрану.
  3. 3 Натисніть на рядок пошуку. Це сіре поле у ​​верхній частині екрану зі словом «Знайти». Після цього на екрані з'явиться клавіатура.
  4. 4 Натисніть на вкладку люди відразу під пошуковим рядком, щоб в результатах пошуку відображалися тільки користувачі Instagram.
  5. 5 Введіть ім'я або ім'я користувача. У процесі введення під пошуковим рядком почнуть з'являтися результати.
  6. 6 Виберіть обліковий запис. Натисніть на аккаунт, який хочете відкрити. Після цього ви опинитеся на сторінці аккаунта даного користувача.
    • Якщо ви не бачите потрібний аккаунт, спробуйте прокрутити результати пошуку.
  7. 7 Натисніть на синю кнопку Підписатися в правій верхній частині сторінки, щоб підписатися на користувача. Після цього даний аккаунт можна буде знайти в розділі Передплатники.
    • Якщо обліковий запис захищений, власникові облікового запису буде відправлений запит на додавання в друзі. Якщо користувач підтвердить запит, ваша підписка буде схвалена.

Частина 2 з 4: Рекомендовані користувачі

  1. 1 Натисніть на свою іконку профілю в правому нижньому кутку екрану, щоб відкрити сторінку профілю.
    • Якщо на пристрої відкрито кілька акаунтів, замість іконки стоятиме фото профілю.
  2. 2 Натисніть на іконку «Цікаві люди». Вона виглядає як силует людини зі знаком + і знаходиться в лівому (iPhone) або в правом (Android) верхньому кутку екрану.
  3. 3 Натисніть на вкладку «Рекомендації» в лівому верхньому кутку сторінки Цікаві люди. Тут буде складено список користувачів, виходячи з ваших інтересів і поточних передплатників.
  4. 4 Знайдіть профіль, на який хочете підписатися. Прокрутіть список рекомендованих користувачів, поки не знайдете аккаунт, на який хочете підписатися.
  5. 5 Натисніть на профіль цього користувача, щоб потрапити на його сторінку профілю.
    • Якщо стаття заблокована, ви побачите лише аватарку користувача і його біографію.
  6. 6 Натисніть на синю кнопку Підписатися в правій верхній частині сторінки, щоб підписатися на користувача. Після цього даний аккаунт можна буде знайти в розділі «Підписка».
    • Якщо обліковий запис захищений, власникові облікового запису буде відправлений запит на додавання в друзі. Якщо користувач підтвердить запит, ваша підписка буде схвалена.
  7. 7 Натисніть на кнопку «Назад» у лівому верхньому куті екрану, щоб повернутися на сторінку «Цікаві люди».

Частина 3 з 4: Контакти з Facebook

  1. 1 Натисніть на вкладку Facebook. Це середня вкладка на сторінці «Цікаві люди».
  2. 2 Натисніть на Підключитися до Facebook в центрі екрану.
    • Якщо раніше ви вже підключали Facebook до Instagram, пропустіть цей крок і перейдіть до пункту «Знайдіть профіль, на який хочете підписатися».
  3. 3 Виберіть опцію для входу. Натисніть на «Увійти через додаток» або «Увійти через номер телефону або електронну пошту».
    • Якщо ви вже увійшли в Facebook на своєму пристрої, то побачите повідомлення «Продовжити як [ваше ім'я]».
  4. 4 Увійдіть в Facebook. Пропустіть цей пункт, якщо до цього ви побачили повідомлення «Продовжити як [ваше ім'я]». Залежно від методу входу, цей процес буде різним:
    • Через додаток Facebook - натисніть Увійти. Можливо, вам спочатку доведеться ввести адресу електронної пошти та пароль від Facebook
    • Через номер телефону або адресу електронної пошти - введіть свій номер телефону або адресу електронної пошти в поле «Електронна адреса або номер телефону», а потім введіть свій пароль в поле «Пароль від Facebook» і натисніть Увійти.
  5. 5 Натисніть на синю кнопку Продовжити як [ваше ім'я] в нижній частині екрана, щоб дозволити Instagram доступ до свого облікового запису на Facebook.
    • Наприклад: якщо вас звуть Максим, тоді натисніть на опцію «Продовжити як Максим».
  6. 6 Зачекайте, поки завантажиться ваш список друзів з Facebook. Залежно від кількості друзів, це може зайняти кілька секунд.
  7. 7 Знайдіть профіль, на який хочете підписатися. Прокрутіть список друзів, поки не знайдете користувача, на якого хочете підписатися.
    • Щоб підписатися на всіх своїх друзів з Facebook, натисніть на кнопку Підписатися на всіх у верхній частині екрану.
  8. 8 Натисніть на профіль потрібного користувача, щоб відкрити сторінку його профілю.
  9. 9 Натисніть на синю кнопку Підписатися в правій верхній частині сторінки, щоб підписатися на користувача. Після цього даний аккаунт можна буде знайти в розділі «Підписка».
    • Якщо обліковий запис захищений, власникові облікового запису буде відправлений запит на додавання в друзі. Якщо користувач підтвердить запит, ваша підписка буде схвалена.
  10. 10 Натисніть на кнопку «Назад» у лівому верхньому куті екрану, щоб повернутися на сторінку «Цікаві люди».

Частина 4 з 4: Контакти з телефону

  1. 1 Натисніть на вкладку Контакти в правій верхній частині сторінки «Цікаві люди».
  2. 2 Натисніть на синю кнопку Підключити список контактів в центрі сторінки.
    • Якщо раніше ви вже відкривали Instagram доступ до своїх контактів, пропустіть цей крок і перейдіть до пункту «Знайдіть профіль, на який хочете підписатися».
  3. 3 Натисніть на дозволити доступ (IPhone) або приступимо (Android). Натисніть на відповідну кнопку, коли вона з'явиться, щоб додати людей зі списку контактів телефону на вкладку «Контакти».
    • Якщо ви хочете дозволити Instagram доступ до свого місця розташування, натисніть «Так» або «ОК».
  4. 4 Знайдіть профіль, на який хочете підписатися. Прокрутіть список друзів, поки не знайдете профіль, на який хочете підписатися.
    • Щоб підписатися на всіх друзів, натисніть на кнопку Підписатися на всіх зверху сторінки.
  5. 5 Натисніть на профіль потрібного користувача, щоб відкрити сторінку його профілю.
  6. 6 Натисніть на синю кнопку Підписатися в правій верхній частині сторінки, щоб підписатися на користувача. Після цього даний аккаунт можна буде знайти в розділі Передплати.
    • Якщо обліковий запис захищений, власникові облікового запису буде відправлений запит на додавання в друзі. Якщо користувач підтвердить запит, ваша підписка буде схвалена.

Поради

  • Захистіть свій аккаунт, якщо на ньому міститься інформація, яку ви не хочете розкривати громадськості.

попередження

  • Чи не підписуйтесь на людей, яких ви не знаєте. Якщо ваш аккаунт не захищений, ці користувача зможуть легко на вас підписатися.