Як наносити помаду

Автор: Alice Brown
Дата Створення: 28 Травень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Матовая помада. Как правильно наносить и делать цвет объемным?
Відеоролик: Матовая помада. Как правильно наносить и делать цвет объемным?

Зміст

1 Отшелушьте губи. Це дозволить прибрати з губ відмерлі клітини шкіри і створити гладку основу для подальшого нанесення макіяжу. Також після відлущування губи стануть м'якше. Відлущити губи можна, обережно потерши їх зубною щіткою або вологим рушником протягом декількох секунд. Крім того, можна приготувати скраб для губ з однієї частини масла і однієї частини цукру.
  • Хорошим маслом для скрабу стане масло жожоба, оливкова або кокосове масло. А для тих, хто не хоче застосовувати масло, підійде мед.
  • 2 Зволожите губи бальзамом для губ. Якщо бальзам представлений помадою-олівцем, зніміть ковпачок з помади і проведіть нею по верхній і нижній губах. Якщо ж ви використовуєте бальзам в баночці, нанесіть його на губи пальцем. Цей крок допоможе вам не тільки пом'якшити губи і зробити їх більш гладкими, але і буде сприяти рівномірному нанесенню олівця для губ і помади. Залиште бальзам на губах на кілька хвилин. Поки ви чекаєте, можна зайнятися іншим макіяжем.
    • Постарайтеся вибрати бальзам на воскової, а не на жирної масляній основі. Він з меншою ймовірністю залишить після себе жирні сліди на губах.
  • 3 При необхідності зітріть надлишки бальзаму. Перш ніж братися за помаду або олівець для губ, перевірте, чи не залишилося на губах слідів бальзаму. Якщо вони присутні, зітріть їх паперовою серветкою або ватною паличкою. Будь-які сліди бальзаму будуть робити губи слизькими, заважаючи закріпленню олівця і помади.
  • 4 Подумайте про нанесення на губи тональної основи. Це допоможе підкреслити колір самої помади, але даний крок зовсім не обов'язковий. Використовуйте тональну основу того ж кольору, що і для особи. Наносите її спонжем. Обов'язково розтягніть губи в усмішці, коли будете наносити тональний засіб. Це допоможе заповнити дрібні зморшки губ.
  • 5 Виберіть контурний олівець для губ. Застосування олівця служить дуже важливої ​​мети. Олівець є основою, на якій краще і довше тримається помада. Він сприяє більш рівномірному нанесенню помади і не дає їй розтікатися.
    • Якщо ви збираєтеся використовувати яскраву помаду, виберіть олівець для губ, який буде трохи темніше помади. Це допоможе вам зробити колір помади більш насиченим і не дуже прозорим.
    • Якщо ж ви до цього застосували тональну основу або просто збираєтеся зробити нейтральний макіяж губ, виберіть контурний олівець в тон природного кольору ваших губ.
  • 6 Обведіть контури губ олівцем. Той спосіб, яким ви будете обводити контури губ, може вплинути на їх підсумковий зовнішній вигляд. Губи можна візуально збільшити, зменшити, округлити або розширити. Спочатку обведіть контури губ відповідним вам способом, а потім зафарбуйте простір всередині. Нижче наведені можливі варіанти застосування олівця для губ.
    • Щоб губи здавалися меншими, підводите їх уздовж контурів, трохи відступаючи від них з внутрішньої сторони. Використовуйте консилер, щоб замаскувати природні контури губ.
    • Щоб візуально збільшити губи, підведіть їх, трохи виступаючи за природні контури. Лінія олівця краєм все ж повинна стосуватися природних контурів губ.
    • Щоб рот здавався ширше, підведіть олівцем природні контури губ, але в куточках виведіть лінію трохи далі. Щоб рот здавався менше, зробіть те ж саме, але в куточках проведіть лінію контурів з внутрішньої сторони від природної лінії. Замаскуйте природну лінію контурів консілером.
    • Щоб збільшити тільки верхню або тільки нижню губу, підведіть її, трохи виступаючи за природні контури. На іншій губі залишіться в межах природних контурів.
    • Щоб отримати більш непомітний і природний макіяж, пом'якшите лінії контурного олівця в куточках губ, злегка растушевав їх пальцем. Це дозволить розмити надмірно чіткі контури.
  • Частина 2 з 3: Нанесення помади

    1. 1 Постарайтеся вибрати такий колір помади, який підходить кольору вашого обличчя. З'ясуйте, які відтінки помади краще поєднуються з вашим кольором обличчя і типом шкіри, і тоді макіяж губ вийде більш ефектним.Враховуйте нижченаведені моменти при виборі помади.
      • Якщо у вас темна шкіра, вибирайте яскраві кольори помади, які створюють з шкірою гарний контраст. Якщо у вас бліда шкіра, блідо-рожевою або нейтральної помади, ймовірно, буде досить, щоб підкреслити губи. Для шкіри середнього тону можна вибирати рожево-лілові, коричневі і сливові відтінки.
      • Якщо ваші губи схильні до сухості, ймовірно, вам не варто використовувати матову помаду, так як матові помади зазвичай сушать шкіру губ. Пошукайте помаду з вмістом пом'якшувальних і поживних речовин або ж користуйтеся праймером для губ, щоб створити бар'єр між матовою помадою і шкірою губ.
      • Якщо у вас вузькі губи, а ви хочете візуально збільшити їх, уникайте дуже темних відтінків помади, так як вони візуально зменшують губи.
    2. 2 Нанесіть перший шар помади на губи. Починаючи від середини губ, нанесіть помаду, рухаючись до куточків і зафарбовуючи всю площу всередині контурів. При цьому можна користуватися безпосередньо помадою-олівцем або ж для більшої точності використовувати пензлик.
    3. 3 Нанесіть другий шар. Перший шар помади буде служити свого роду основою, а другий - створить на губах більш стійкий і інтенсивний колір.
    4. 4 Зніміть надлишки помади з внутрішньої поверхні губ. Для цього введіть палець в рот, зімкніть на ньому губи, а потім вийміть палець з рота. Це не дасть помаді залишати сліди на ваших зубах.
    5. 5 Зробіть помаду більш стійкою, обробивши її пудрою. Обережно розшарується паперову серветку на окремі тонкі листочки. Візьміть один такий лист, прикладіть до губ і через нього нанесіть на губи прозору закріплює пудру. Потім приберіть серветку і нанесіть на губи другий шар помади.
    6. 6 Обробіть зовнішній периметр губ консілером. Наберіть консилер в тон шкіри на тоненьку пензлик, а потім обведіть їм зовнішні контури губ. Растушуйте лінію консілера з тональної основою на обличчі. Це не тільки зробить контури ваших губ чіткими і охайними, але і не дозволить помаді розмазуватися.
    7. 7 Подумайте про застосування олівця-хайлайтера на губном жолобки. Це допоможе акцентувати природну форму ваших губ. Просто підведіть зовнішній контур верхньої губи в межах губного желобка хайлайтер білого кольору або кольору слонової кістки і розтушуйте. Не наносіть хайлайтер поверх помади - використовуйте його біля кордону нанесення помади.
    8. 8 Спробуйте додати губам трохи сяйва за допомогою блиску для губ. Цей крок не обов'язковий, але він дозволить надати макіяжу трохи більше блиску і сяйва. Крім того, губи візуально стануть здаватися більш пухкими. Необов'язково наносити блиск для губ повністю на всі губи, можна використовувати лише невелику краплю блиску по центру нижньої губи.

    Частина 3 з 3: Класичні варіації макіяжу губ

    1. 1 Використовуйте дві помади різного відтінку, щоб створити ефект пухких губ. За основу використовуйте свою звичайну помаду для губ, але по центру верхньої і нижньої губи нанесіть трохи світліший відтінок помади. Обов'язково добре розтушуйте відтінки. Також можна скористатися олівцем-хайлайтер кремового кольору.
    2. 2 Використовуйте рум'яна схожого з помадою кольору, щоб додати губам матовий вид. Використовуйте матові сухі рум'яна в тон помаді. Після застосування контурного олівця і помади проведіть подушечкою пальця по рум'янам, а потім притисніть палець до губ. Продовжуйте працювати тим же чином, поки повністю не покриєте губи рум'янами і помада не стане матовою.
      • Не використовуйте шіммерние рум'яна.
      • Цей метод підійде не для всіх помад, він обмежений доступною палітрою кольорів рум'ян.
      • Якщо у вас не виходить знайти потрібний колір рум'ян, можна спробувати використовувати матові тіні для повік.
    3. 3 Створіть на губах ефект омбре. Виберіть контурний олівець для губ темнішого кольору, ніж помада. Обведіть контури губ цим олівцем, а потім зафарбуйте простір всередині помадою. Для більш вираженого ефекту омбре додатково використовуйте ще більш світлу помаду на самій внутрішній частині губ.Плавно розтушуйте всі відтінки, використовуючи як допоміжний засіб безбарвний блиск для губ.
      • Для зворотного ефекту омбре використовуйте більш світлий олівець (в порівнянні з помадою) і підведіть губи ім. Зафарбуйте простір всередині контурів помадою. Для більш вираженого ефекту омбре використовуйте ще більш темну помаду на самій внутрішній частині губ.
    4. 4 Створіть макіяж «бутон троянди». Цей розкішний жіночний макіяж губ був популярний в 1920-і роки. Він стане ідеальним вибором для тематичних вечірок і просто для тих випадків, коли вам захочеться випробувати що-небудь нове. Підведіть середину губ, але зупиніться, не доходячи до куточків. Зафарбуйте внутрішній простір яскраво-червоною помадою. Доповніть образ хвилястою завивкою в стилі 1930-х років.
    5. 5 Випробуйте готичний макіяж губ. Виберіть темний відтінок помади, наприклад чорний, темно-червоний або червоно-коричневий. Знайдіть контурний олівець для губ в тон помаді і підведіть їм губи. Потім зафарбуйте тим же олівцем простір всередині контурів, після чого нанесіть на губи помаду. Поєднуйте даний макіяж з готичним стилем одягу і відповідною зачіскою.

    Поради

    • Використовувати можна помаду будь-якого відтінку, який вам подобається. Припустимо застосовувати всі, що вам підходить.
    • Ключ до використання яскравих і нетрадиційних кольорів криється у власній впевненості!
    • Використовуйте безбарвний олівець для губ, якщо помада сильно розтікається. Безбарвні олівці містять багато воску, який допомагає запобігти розтіканню помади за межі контурів. Наносите безбарвний олівець для губ навколо їх контурів там, де помада схильна розтікатися і звичайний олівець її не зупиняє.
    • Якщо у вас дуже сухі губи, можна користуватися тонованим бальзамом для губ, так як він буде одночасно і зволожувати губи, і надавати їм деякий колір.
    • Після застосування помади прикладайте до губ паперову серветку і через неї опудрювальні губи. Потім знімайте серветку і ще раз наносите помаду. Це допоможе зробити макіяж губ стійкішим.
    • Підкресліть губної жолобок білим хайлайтер або шіммернимі тінями для повік і розтушуйте лінію. Це дозволить візуально збільшити губи.
    • Стійка помада добре підходить для тих випадків, коли ви відправляєтеся туди, де вам належить вживати будь-які напої. Така помада не залишить слідів на склянках.
    • Праймер для губ трохи зволожить їх і створить бар'єр між губами і помадою. Цей бар'єр зробить помаду більш стійкою і захистить губи від сухості.
    • Змішайте гліцерин з рожевою водою і протріть розчином особа перед нанесенням макіяжу. Так ви отримаєте ідеальний колір обличчя.
    • Носіть з собою помаду, контурний олівець і блиск для губ для швидкої корекції макіяжу в разі потреби.
    • Необов'язково постійно користуватися кольоровий помадою. Натуральний нюд відмінно підійде для проведення часу з друзями та буде виглядати дуже навіть симпатично.

    попередження

    • Якщо ви плануєте цілуватися, обов'язково потім перевіряйте, що ваша губна помада не розмазалася і не залишила слідів на партнері!

    Що вам знадобиться

    • помада
    • Люстерко
    • Олівець для губ
    • Гігієнічна помада