Як перейнятися симпатією до нового хлопця, якщо залишилися почуття до колишнього партнера

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 12 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Як перейнятися симпатією до нового хлопця, якщо залишилися почуття до колишнього партнера - Суспільство
Як перейнятися симпатією до нового хлопця, якщо залишилися почуття до колишнього партнера - Суспільство

Зміст

Іноді почуття до колишнього хлопця залишаються навіть тоді, коли ми починаємо нові відносини. Якщо ви продовжуєте таємно (або відкрито) любити свого колишнього партнера, то перейнятися симпатією до нового хлопцеві вельми непросто. Будьте рішучі і неупереджені, щоб нові відносини приносили радість навіть при наявності таких почуттів.

кроки

Метод 1 з 3: Як дізнатися нового хлопця ближче

  1. 1 Прагніть зблизитися з хлопцем. Найкоротший шлях до симпатії - прагнення дізнатися хлопця якнайкраще. Дещо ви вже знаєте і цінуєте (інакше ви б не почали зустрічатися), але напевно залишилося ще чимало незвіданого. Намагайтеся дізнаватися про інтереси, хобі, примхи партнера, щоб перейнятися до нього симпатією незважаючи на почуття до колишнього хлопця.
    • Шукайте точки дотику. Наприклад, може виявитися, що ви не тільки подобаються мультфільми разом, але ще і обожнюєте однакові класичні картини.
    • Вчіться у хлопця. Можливо, він відмінно малює, а ви завжди хотіли поліпшити свої навички.
    • Намагайтеся дізнатися, що викликає у нього посмішку і сміх, що засмучує, лякає, надихає і про що він мріє.
  2. 2 Визнайте, що він не ідеальний. Новий хлопець буде робити помилки, але не поспішайте дорікати його за кожну провину. Не використовуйте дрібні негаразди як виправдання відсутності симпатії. Якщо у вчинках хлопця немає нічого "кримінального", то винагородити його кредитом довіри.
    • Жодна людина в світі не відповідає вашим уявленням про ідеальний хлопця.
    • Не страшно, якщо він ще не в курсі ваших уподобань. Нових відносин потрібен час.
    • Якщо хлопець зробив помилку, то не говоріть, що він веде себе як ваш колишній партнер (або що колишній хлопець вирішував такі проблеми на раз). Такі слова можуть зачепити і розлютити хлопця.
  3. 3 проявляйте повагу. Важко відчувати симпатію до людини, якого ви не поважаєте. Все починається з поваги. Почніть цінувати хлопця як особистість, враховуйте його думку і дякуйте за турботу. Показуйте, що він важливий для вас, навіть якщо ви опинилися на людях без свого хлопця.
    • Повага полягає також у тому, щоб рідко говорити про колишнього партнера і не демонструвати, що почуття до нього все ще не згасли.
    • Проявляйте повагу до хлопця і нових відносин. Показуйте, що ви цінуєте нового хлопця, а не просто намагаєтеся забути колишнього партнера, проводите час разом і стаєте ближче.
  4. 4 Не порівнюйте хлопців. Порівнювати нинішнього і колишнього партнера погано відразу з кількох причин. Перш за все тому, що для порівняння доводиться згадувати колишнього хлопця. Часто згадувати. Також нинішнього хлопця потрібно любити за те, ким він є, а не за відмінності або схожість з колишнім партнером.
    • Не думайте про те, що у нового хлопця виходить краще або чим він схожий на колишнього партнера.
    • Не звертайте уваги на те, в чому колишній хлопець був краще. Так ви лише підсилите почуття до нього, а не полюбите нового партнера.

Метод 2 з 3: Як зміцнити відносини

  1. 1 Повірте, що у вас все вийде. Якщо вважати, що у нових відносин немає майбутнього, то ваші зусилля будуть недостатніми і симпатії не виникне. Віра і впевненість в нових відносинах впливають на те, як ви сприймаєте ситуацію. Забути колишнього партнера простіше, якщо віддавати всю себе новим відносинам.
    • Складіть список причин, які зміцнюють вашу впевненість.
    • Обговорюйте з хлопцем спільні кроки, які допоможуть вам зблизитися і зміцнити відносини.
  2. 2 Не бійтеся нового. Не потрібно повторювати все те, що ви робили з колишнім партнером. Пам'ятайте, що зараз у вас нові, інші відносини. Не потрібно повторювати старий сценарій з новим хлопцем. Всі нові дії, звички і традиції допоможуть вам зблизитися, дозволять перейнятися симпатією незважаючи на старі почуття.
    • Якщо ви разом снідали з колишнім хлопцем по середах і п'ятницях, то намагайтеся обідати з новим хлопцем по вихідним.
    • Якщо ви називали колишнього хлопця "Улюблений", то називайте нового партнера "Зайчик", "Дорогий" або якось інакше.
  3. 3 Поговоріть про колишнього хлопця. Не потрібно влаштовувати довгих бесід про те, яким він був чудовим, а особливо згадувати, що ви все ще любите його. Коротенько поясніть, чому ваші стосунки не склалися. Люди дізнаються одне одного у вигляді розмов. До того ж, ви усвідомите для себе, чому ви розійшлися з колишнім хлопцем, що дозволить перейнятися симпатією до нового партнера.
    • Скажіть коротко: ким він був, як довго ви зустрічалися, чому розлучилися.
    • Будьте відверті. Чи не поливайте колишнього партнера брудом, якщо він цього не заслужив, але і не вихваляйте його. Чесно оцініть колишнього хлопця і відносини з ним.
    • Однієї такої бесіди досить. Чи не набридає новому хлопцю історіями про колишнього партнера.
    • Якщо вам необхідно виговоритися, то краще поговоріть з подругою або психологом.

Метод 3 з 3: Як забути колишнього хлопця

  1. 1 Визнайте, що все скінчено. Кращий спосіб жити далі - визнати, що відносини з колишнім хлопцем закінчені. Якщо ви продовжуєте сподіватися, що коли-небудь знову будете разом, то краще забути про це. Ваші відносини закінчилися, а хлопець став колишнім партнером. Вам необхідно прийняти це, щоб зосередитися на нових відносинах.
    • Не думайте про колишнього хлопця як про партнера. Це пройшло. Краще взагалі про нього не думати.
    • Зробіть запис в щоденнику або поговоріть з подругою про те, як закінчилися ці відносини. Говоріть в минулому часі, щоб підкреслити завершеність, а також вкажіть причини.
    • При кожній думці про колишнього партнера згадуйте, чому ви раді завершення відносин. Якщо потрібно, то складіть список таких причин.
  2. 2 Не забувайте причини розриву. Іноді, коли ми любимо людину, ми втрачаємо або "забуваємо" причини, за якими вирішили розлучитися з ним. Ми пам'ятаємо тільки хороше і забуваємо погані моменти. Відверто подумайте про причини вашого розставання, щоб розібратися в ситуації і зрозуміти, чому новий хлопець краще підходить вам.
    • Колишній хлопець був злим, брехав або змінював вам? Вам не вдавалося знайти спільну мову?
    • Він пішов до іншої дівчини або кинув вас без причини? Можливо, причиною був ваш вчинок?
    • Напишіть лист самій собі і перерахуйте всі причини, чому колишній партнер був поганий парою для вас. Перечитуйте такий лист у міру необхідності.
  3. 3 Оцініть, наскільки ви готові до нових відносин. Якщо вам не цікаві нові відносини, а думки про колишнього хлопця не дають спокою, то оціните, чи готові ви зараз зустрічатися з іншим. Так, іноді краще побути на самоті, щоб розібратися в своїх почуттях і не змушувати себе добре ставитися до нового хлопця.
    • Задумайтесь: Я зустрічаюся з ним тому, що він мені дійсно подобається, або ж причина в іншому? Я намагаюся помститися колишньому хлопцю або змусити його ревнувати? Можливо, для мене важливо просто складатися у відносинах і не бути однією?
    • Визнайте, що при наявності почуттів до колишнього хлопця ви можете бути не готові до нових відносин. В такому випадку краще не поспішати з новими відносинами, а розібратися в собі і прийти в норму.
    • Проводьте час з друзями і близькими, йдіть назустріч особистим цілям і підвищуйте самооцінку, намагаючись забути колишнього хлопця.
  4. 4 Чи не спілкуйтеся з колишнім партнером. Якщо немає нагальної потреби, то краще не спілкуватися з колишнім партнером, тим більше постійно. Підтримуючи зв'язок, вам буде складніше жити далі і відпустити почуття до нього. Ваше спілкування обов'язково стане на шляху у відносин з новим хлопцем.
    • Не потрібно дзвонити, писати повідомлення і листи, заходити в гості. У нього все добре.
    • Можна тимчасово заблокувати колишнього хлопця в соціальних мережах, щоб не наражатися на його публікації в стрічці новин і не піддаватися спокусі залишити свій коментар.
    • Якщо вам доводиться спілкуватися, то зводите розмови до мінімуму і не обговорюйте минулі відносини.
  5. 5 Навчіться бачити колишнього хлопця в новому світлі. Деякі відносини завершуються по вкрай очевидних причин - зрада, неповага, жорстоке поводження. Але іноді причина зовсім не так зрозуміла. Наприклад, ви любили один одного, але прагнули до різних цілей, один з партнерів хотів переїхати в інше місто. У такій ситуації відпустити людини складніше. Хлопець міг бути просто чудовою людиною і заслуговувати вашої любові, але абсолютно не підходити вам. Як забути таку людину? Уявіть своє почуття як любов до одного, засновану на захопленні, протиставивши її романтичної любові, про яку ви мріяли. Зрозумійте, що така любов (дружнє почуття, турбота, повага) в порядку речей, вона не заважає романтичних почуттів до нового партнера.
  6. 6 Пам'ятайте, що час лікує. З плином часу ви будете згадувати минулі відносини все рідше і згодом любов до колишнього хлопця зійде нанівець. На це можуть піти тижні, місяці і навіть рік. Запасіться терпінням і покладайтеся на час.

Поради

  • Роздайте або позбудьтеся від речей, які нагадують вам про колишнього хлопця.
  • Зосередьтеся на позитивних якостях нового партнера, але не випускайте з уваги будь-які насторожують сигнали (постійні сварки або зради).