Як вбратися як справжня дівчина

Автор: Clyde Lopez
Дата Створення: 22 Липня 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
25-минут тренировки | Как сесть на поперечный шпагат в домашних условиях. Онлайн фитнес студия
Відеоролик: 25-минут тренировки | Как сесть на поперечный шпагат в домашних условиях. Онлайн фитнес студия

Зміст

Можна вбратися в плаття, туфлі на підборах і зробити ретельний макіяж або піти в джинсах, милих балетках і зручною майці. Що б ви не вибрали, найголовніше в образі дівчини - виглядати свіжо і бути впевненою в собі. Приготуйтеся до того, що вам знадобиться укласти волосся, спробувати різні варіанти макіяжу і знайти свій парфум. Вибирайте модний наряд, який продемонструє всім вашу індивідуальність і дозволить вам виглядати на всі 100, а потім завершіть образ підходящими туфлями і цікавими аксесуарами (наприклад, прикрасами або шарфом).

кроки

Частина 1 з 3: Підготовка

  1. 1 Займіться доглядом за шкірою. Ваш одяг буде набагато краще виглядати на вас, якщо шкіра буде гладкою і чистою. Насамперед вранці помийте обличчя спеціальної пінкою (вона повинна відповідати типу вашої шкіри). Декілька разів на тиждень проводите процедуру глибокого очищення, яка зробить шкіру сяючою, - адже саме це вам потрібно! Спробуйте зробити наступне:
    • Очистіть шкіру скрабом. Нанесіть м'який скраб на шкіру обличчя. Можна також скористатися скрабом для тіла і обробити їм руки і ноги.
    • Нанесіть на обличчя маску, щоб вирівняти шкіру обличчя природним чином. Маски витягають жир зі шкіри та звужують пори.
    • Зволожите шкіру кремом. Нанесіть на обличчя крем, а на шкіру тіла - спеціальне молочко. Ці кошти зроблять шкіру м'якою.
  2. 2 Подумайте, чи не потрібно вам видалити непотрібні волосся на тілі. Немає ніякого правила, що зобов'язує дівчатам позбавлятися від волосся на тілі. Хтось робить це, а хтось ні. Красиво одягнутися ви зможете в обох випадках. Видалення волосся дозволяє зробити ноги, пахви і інші частини тіла гладкими, але на це потрібен час, а сам процес не з приємних. Пам'ятайте про наступне:
    • Багато дівчат голять ноги, пахви і інші області тіла. Якщо робити це кілька разів на тиждень, доглядати за собою простіше, ніж якщо займатися цим тільки від випадку до випадку, коли волосся встигають повністю вирости заново.
    • З особи волосся можна видалити пінцетом або освітлити їх, зробивши менш помітними.
    • Є й інші варіанти: воскова, лазерна депіляція, обробка депілятором.
  3. 3 Зробіть макіяж. Хоча багато дівчат віддають перевагу природний вигляд і відмовляються від косметики, макіяж може стати важливим доповненням образу. Виберіть колір тіней для очей, нанесіть на вилиці рум'яна і зовсім трохи - на губи. Як би ви не одяглися, ви завжди будете виглядати красиво з макіяжем.
    • Почніть з нанесення основи під макіяж, яка буде відповідати тону вашої шкіри. Це дозволить вирівняти шкіру і приховати її недоліки.
    • Зробіть акцент на очах за допомогою підводки, туші і тіней. Якщо у вас яскраво-блакитні або карі очі, підкресліть ці кольори правильними відтінками тіней. Блакитних очей підійдуть світло-сині з сірим тіні і трохи блакитного по краю нижньої повіки. З карими очима дуже добре виглядає макіяж смокі айс.
    • Підкресліть вилиці рум'янами, а губи - помадою. Рум'яна і помада повинні поєднуватися між собою.
    • Якщо ви хочете домогтися природного вигляду, зробіть макіяж легким і непомітним. Відмовтеся від підводки і виберіть нейтральну помаду красивого відтінку.
    • Якщо ваша шкіра виглядає тьмяною, спробуйте нанести під очі трохи світловідбиваючої пудри.
    • Якщо ви не вмієте користуватися косметикою, підійдіть до консультанта, який робить макіяж в торговому центрі, і попросіть навчити вас.Він пояснить вам, який у вас тип і відтінок шкіри, а також навчить робити денний, вечірній, урочистий і природний макіяж. Найприємніше в цьому те, що ця послуга буде безкоштовною.
  4. 4 Підберіть хороший парфум. Якщо ви завжди хочете пахнути добре (а цього хочуть багато дівчат), виберіть кілька різних запахів або один фірмовий і користуйтеся парфумами завжди, коли вирішите вбратися. Нанесіть трохи туалетної води за вуха, на шию, на зап'ястя, щоб запах був з вами весь день, доповнюючи тим самим ваш образ. Тільки не перестарайтеся, тому що сильні запахи можуть дратувати оточуючих.
    • Чи не нанести більше коштів з сильним запахом відразу. Якщо ви користуєтеся дезодорантом з яскраво вираженим запахом і туалетною водою одночасно, ви будете пахнути не так добре, як вам здається.
    • Парфуми може коштувати дорого, тому спробуйте просто змішувати ефірні масла (масло троянди, лілії, кедра) з водою. Перелийте суміш в пляшечку з розпилювачем, і у вас вийде ваша власна туалетна вода!
  5. 5 Зробіть зачіску. Незалежно від того, довгі у вас волосся або короткі, прямі або кучеряве, укладіть їх. Користуйтеся засобами для укладання, які підходять вашому волоссю і дарують їм здоровий вигляд і блиск. Можна зробити оригінальну зачіску або просто розчесати волосся, злегка завити їх і закріпити лаком. Якщо ви хочете спробувати щось більш складне, для вас є такі варіанти:
    • Заплетіть коси. Зупиніть свій вибір на французькій косі або джгуті. Така зачіска підійде навіть для особливих заходів.
    • Випрямьтесь або завийте волосся. Найважливіше, щоб вам це подобалося.
    • Використовуйте шпильки, головні пов'язки, стрічки або банти - це зробить зачіску більш цікавою.
    • Якщо вам хочеться чогось зовсім нового, надіньте перуку або закріпіть накладні пасма.
  6. 6 Виберіть білизна, яке підійде поряд. Те, що одягнута під одягом, нерідко впливає на загальний вигляд. Комфорт, звичайно, важливий, але слід також пам'ятати про те, що певний білизна здатне скорегувати фігуру і підкреслити її гідності і залишитися при цьому непомітним. Якщо ви одягаєте плаття без бретелей, вам буде потрібно і ліфчик без бретелей. Пам'ятайте про наступні нюанси:
    • Слід носити білизну, яке буде добре сидіти і завдяки якому одяг буде також виглядати добре. Наприклад, якщо ви хочете надіти облягаючий майку, вибирайте ліфчик з гладкої тканини, яка не буде проступати через одяг.
    • Поєднуйте кольору білизни та одягу так, щоб білизни не було видно. Під білу спідницю надягайте трусики тілесного кольору.
    • Інші види білизни також можуть зробити образ більш цікавим. Носіть колготки, тягне білизну і корсети - словом, все те, що допоможе вам відчути себе привабливою.

Частина 2 з 3: Вибір одягу

  1. 1 Створіть модний гардероб. Немає універсального рецепта - всім йде різне. Приміряйте речі різних фасонів, кольорів, спробуйте поєднувати їх по-новому, виберіть одяг, в якій вам добре і зручно. Якщо ви не можете зробити це самі, перегляньте модні журнали і почитайте блоги про стилі. Подумайте, що вам піде, і постарайтеся зібрати ці речі в своєму гардеробі.
    • Почніть з базових речей. Купуйте сукні, спідниці, штани та топи, які вам подобаються. Кожна нова річ повинна підходити як мінімум до трьох речей у вашій шафі.
    • Купуйте речі, які сидять добре. Вибирайте одяг за розміром. Не купуйте щось тісне в надії схуднути і відмовтеся від мішкуватих речей, якими ви розраховуєте щось приховати. Краще за все ви будете виглядати в речах, які сидять по фігурі. Не бійтеся купувати одяг, яка підкреслить достоїнства фігури (наприклад, укорочений топ або вузькі джинси).
    • Вибираючи одяг, візьміть одну річ і побудуйте навколо неї образ. Наприклад, у вас є гарна спідниця-олівець, але ви не знаєте, що з нею робити. Додайте до неї бавовняну майку і перли, і у вас буде відмінний наряд для обіду з друзями.Замініть майку на шовкову блузу і жакет - і ось ви вже готові до ділової зустрічі. Попрацюйте з речами, які у вас вже є, і створіть цікаві комбінації.
    • Носіть одяг, в якій ви відчуваєте впевненість в собі. Подивіться в дзеркало і подумайте про захід, куди ви збираєтеся. Що краще за все буде передавати вашу впевненість у цьому випадку?
  2. 2 Навчіться одягатися в кілька шарів. Створення декількох шарів додасть образу шику. Можна змішувати різні речі з гардероба несподіваним чином і придумувати безліч поєднань. Багатошаровість робить наряд цікавим і оригінальним. Спробуйте застосовувати ці прості прийоми при створенні багатошарових нарядів:
    • Одягніть жакет або куртку поверх майки або блузки з джинсами або поверх сукні.
    • На сорочку з довгим Рукова або на блузку з коротким рукавом надіньте жилет.
    • Носіть мініспідницю з колготками або легінсами.
    • Поверх майки надіньте сорочку на ґудзиках. Загорніть рукави і зав'яжіть сорочку вузлом на талії.
  3. 3 Змішуйте кольору і малюнки. Вибираючи кольори, відмовтеся від класичних поєднань, про які ви дізналися ще в дитинстві. Звичайно, червоне плаття буде добре виглядати з червоними туфлями, але в цьому поєднанні немає нічого цікавого. Будьте сміливіше: вибирайте кольори, які будуть відтіняти один одного і робити ваш образ оригінальним, а не прісним.
    • Комбінуйте кольору, які знаходяться з протилежних сторін колірного кола. Наприклад, носите оранжеве з синім або бордове і жовте. Такі поєднання зроблять ваш наряд незабутнім.
    • Носіть модні в новому сезоні кольори. Кожен сезон в магазинах з'являється певний набір кольорів. Якщо ви не знаєте, які кольори будуть в тренді, вирушайте в торговий центр і зверніть увагу на поєднання кольорів в вітринах. Додайте деякі з цих квітів в свій гардероб.
    • Комбінуйте принти зі схожими квітами. Наприклад, можна надіти бузковий топ в смужку з спідницею в квіточку, малюнок якої містить бузковий та інші кольори. Нехай кольору одного малюнка перегукуються з квітами іншого малюнка.
    • Найсміливішим підійде монохром. Повністю чорний або червоний наряд помітять все. Поєднуйте такий одяг з нейтральними аксесуарами, наприклад, з бежевою помадою і туфлями.
  4. 4 Підберіть відповідне взуття. Взуття може вдало доповнити або зіпсувати образ, тому приділіть вибору достатньо часу. Каблуки ніколи не бувають зайвими з сукнею, а простий образ з джинсами і майкою вони зроблять більш витонченим. Але це не означає, що каблуки носити обов'язково! Приміряйте туфлі на танкетці або класичні балетки, які підійдуть будь-якого вбрання.
    • Носіть взуття, відповідну пори року, тобто чоботи взимку і відкриті туфлі та босоніжки влітку. Взуття на танкетці доречно виглядає в будь-який час року і з будь-яким нарядом, особливо якщо вона чорна або біла.
    • Якщо ви віддаєте перевагу більш розслаблений образ, поєднуйте прості білі тенісні туфлі з шортами, спідницями і навіть сукнями.
    • Чи не жертвуйте комфортом заради краси. Перш ніж йти кудись в нових туфлях на підборах, навчитеся ходити в цьому взутті. Якщо вам незручно в туфлях на шпильках, не носіть їх! Ви навряд чи будете виглядати стильно, коли впадете з них.
  5. 5 Додайте стильні аксесуари. Аксесуари здатні зробити будь-який наряд дуже жіночним. Після того, як виберіть одяг, продумайте прикраси (наприклад, діамантові сережки) і інші аксесуари (припустимо, тонкий ремінець на талії). Завдяки цьому ви зможете розкрити свою індивідуальність. Знання основних правил поєднання аксесуарів з одягом допоможе вам виглядати чарівно:
    • Не надягайте занадто багато всього відразу. Виберіть кілька стильних віщих, які доповнять ваш наряд, а не зроблять його занадто строкатим. Якщо на вас простий топ, надіньте помітні сережки, масивне намисто або яскраві браслети. Не носіть все це одночасно!
    • Віддавайте перевагу аксесуарам, які будуть перегукуватися з квітами у вашому вбранні.Наприклад, якщо на плаття є червоний колір в малюнку, надіньте червоні сережки або браслет.
    • За допомогою аксесуарів можна зробити простий наряд більш хитромудрим. Одягніть однотонну блузку з оригінальним шарфом, декількома довгими намистами, довгими сережками або великим браслетом.
    • Пояс на талії має особливий ефект. Навіть самі худі дівчата виглядають більш "фігуристів", якщо на талії у них ремінь.
    • Витратьте на класичні аксесуари, які ніколи не вийдуть з моди (наприклад, тонкий срібний браслет). Гостромодні речі на зразок очок незвичайної форми або широких ременів краще купувати під час розпродажів, тому що вони можуть швидко вийти з моди.
    • Лак для нігтів, татуювання, парасольку, окуляри, сумки та інші речі можуть виявитися несподіваними аксесуарами.

Частина 3 з 3: Оригінальні образи

  1. 1 Нарядитеся до особливого заходу. У дівчат тут більше варіантів, ніж у хлопців. Прийшов час надіти те плаття з паєтками, яке так довго висить у вас в шафі, приділити більше часу укладанні та макіяжу і надіти стильні аксесуари. Створіть приголомшливий образ, який, однак, буде доречний на заході, на яке ви збираєтеся.
    • Можливо, вам слід зробити зачіску в салоні. Класичний пучок - це відмінний варіант для весілля. Влітку можна вставити в зачіску живу квітку.
    • Зупиніть свій вибір на кращих прикрасах і переконайтеся, що всі поєднується між собою. Наприклад, можна надіти маленькі сережки і намисто з діамантами.
  2. 2 У повсякденному житті одягайтеся досить просто, але жіночно. У більшості дівчат немає зайвих двох годин вранці на вибір одягу та макіяж. Є безліч варіантів для звичайних днів, коли вам потрібно виглядати свіжо і органічно, не відмовляючись від комфортного одягу. Прийшов час перевірити ваші вміння створювати багатошаровість і приміряти ті модні аксесуари, які ви так рідко дістаєте.
    • Найпростіше зробити образ з джинсів і майки трохи цікавіше. Одягніть темні джинси з потертостями, якісний топ і шкіряний жакет або куртку. На ноги надіньте туфлі на танкетці. Додайте браслети і довгі сережки. Якщо на вулиці вітряно, пов'яжіть красивий шарф.
    • У холодну погоду можна створити образ дівчини з Нью-Йорка. Розпустіть волосся (можете навіть завити їх), надіньте стильний жакет по фігурі і спідницю з коричневими або чорними черевиками.
  3. 3 Прагніть виглядати мило і жіночно. Якщо ви хочете бути схожим на маленьку дівчинку, вибирайте одяг пастельних тонів і розбавляйте її яскравими аксесуарами. Одягніть плаття або топ блідого кольору і доповніть його виразною взуттям. Але не забувайте, що носити все краще відразу не можна. Підберіть кілька стильних аксесуарів, які зроблять вас жіночною, але не будуть нагадувати про дитинство.
    • Одягніть просте плаття з квітковим малюнком в пастельних або яскравих тонах завдовжки трохи вище коліна. Носіть його з балетками і капелюхом.
    • Аксесуари зроблять ваш вигляд більш жіночним. Купіть шпильку з бантом або пов'язку на голову з квітами.
  4. 4 Створіть сучасний і елегантний образ. Якщо зазвичай ви носите прості речі, вибирайте одяг приглушених кольорів, яка дозволять вам виглядати красиво і по-діловому. Вибирайте речі з приємною тканини оригінального крою, доповнюйте їх сонцезахисними окулярами і лаконічними аксесуарами. Такі речі ідеально підійдуть для офісу або прогулянок по місту з подругами.
    • Ви не помилитеся, якщо купите маленьке чорне плаття, високі чоботи і вовняний кадіган на холодну погоду, особливо якщо вам потрібно виглядати елегантно. Можна також носити туніку з легінсами - це і зручно, і красиво.
    • Влітку спробуйте носити сукні до підлоги і довгі спідниці в поєднанні з окулярами форми "wayfarer" і сережками-кільцями.

Поради

  • Не використовуйте занадто багато косметики, інакше ви будете виглядати вульгарно. Намагайтеся робити природний макіяж.