Як відобразити вміст NSFW на Reddit

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 27 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Як відобразити вміст NSFW на Reddit - Суспільство
Як відобразити вміст NSFW на Reddit - Суспільство

Зміст

У цій статті ми розповімо вам, як на Reddit.com включити контент для дорослих і неприйнятний (NSFW) контент. У мобільному додатку Reddit активувати контент для дорослих не можна, але якщо описані тут зміни внести в веб-браузері, вони вступлять в силу і в мобільній версії. Через обмеження Google Play Маркета і Apple App Store деякий неприйнятний контент може бути недоступним у мобільному додатку навіть після внесення змін.

кроки

Метод 1 з 4: Використання Reddit.com на комп'ютері

  1. 1 Перейдіть на сторінку https://www.reddit.com в веб-браузері. Якщо ви ще не ввійшли до свого облікового запису Reddit, натисніть «Log in» (Ввійти) у верхній частині сторінки.
    • Цей метод призначений для користувачів, які використовують нову версію Reddit. Якщо ви користуєтеся старою версією, перейдіть в останній розділ цієї статті.
  2. 2 Натисніть на своє ім'я користувача Reddit. Воно знаходиться в правому верхньому кутку сторінки. Відкриється меню.
  3. 3 клацніть по User Settings (Налаштування користувача). Ця опція знаходиться у верхній частині меню.
  4. 4 натисніть Feed Settings (Налаштування стрічки). Це одна з вкладок у верхній частині сторінки.
  5. 5 Наведіть повзунок у «Adult content» (Вміст для дорослих) в положення «Включити» . Відтепер у вашій стрічці і в результатах пошуку буде відображатися NSFW-контент.
  6. 6 Наведіть повзунок у «Safe browsing» (Безпечний перегляд) в положення «Вимкнути» (не обов'язково). Якщо цей повзунок синій, ескізи і попередній перегляд небажаного контенту і контенту для дорослих будуть розмиті в стрічці і на сторінці пошуку. Щоб зображення були чіткими, пересуньте повзунок в положення «Вимкнути» - він стане біло-сірим.
    • Відповідно до правил Apple App Store і Google Play Маркета деякі ескізи небажаного контенту можуть бути розмиті в результатах пошуку навіть після внесення цих змін.
  7. 7 клацніть по SAVE (Зберегти). Ця синя кнопка знаходиться внизу сторінки. Внесені зміни будуть збережені. Відтепер небажаний контент буде відображатися у вашій стрічці.
    • Щоб внесені зміни вступили в силу на Android-пристрої або iPhone / iPad, перезапустіть мобільний додаток Reddit.
    • Якщо в мобільному додатку небажаний контент все ще не відображається, рекомендуємо відкрити сайт Reddit.com в мобільному веб-браузері.

Метод 2 з 4: Використання Boost for Reddit на Android-пристрої

  1. 1 Скачайте додаток Boost для Reddit в Play Маркеті. За допомогою цього безкоштовного додатку можна користуватися Reddit і змінювати налаштування (включаючи налаштування NSFW-контенту) на смартфоні або планшеті під управлінням Android. Щоб встановити цей додаток:
    • Відкрийте Play Маркет .
    • Введіть boost reddit в рядку пошуку і натисніть клавішу Enter.
    • Натисніть «Boost for Reddit» (значок у вигляді червоної ракети на синьо-жовтому тлі).
    • Натисніть «Встановити» і дотримуйтесь інструкцій на екрані.
  2. 2 торкніться . Цей значок знаходиться у верхньому правому кутку програми.
  3. 3 натисніть log in (Увійти). Ця опція знаходиться у верхній частині меню.
  4. 4 Авторизуйтесь за допомогою імені користувача та пароля Reddit.
  5. 5 Прокрутіть вниз і натисніть Allow (Дозволити). Так ви надасте додатку доступ до своєї стрічці Reddit.
  6. 6 натисніть ще раз і виберіть Settings (Налаштування). Ця опція знаходиться внизу меню.
  7. 7 торкніться Filters (Фільтри). Ця опція знаходиться посередині меню.
  8. 8 Прокрутіть вниз до розділу «More options» (Додаткові параметри). Ця опція знаходиться внизу.
  9. 9 Встановіть прапорець у «Show NSFW» (Показати NSFW-контент). У спливаючому вікні, в якому потрібно підтвердити вік.
  10. 10 Прапорець і натисніть OK. Так ви підтвердите, що вам вже виповнилося 18 років. Відтепер NSFW-контент буде доступний в Reddit.
  11. 11 Встановіть прапорець у «Load images in NSFW posts» (Завантажувати зображення в NSFW-публікаціях) (необов'язково). Активуйте цю опцію, щоб картинки завантажувалися автоматично, без необхідності торкатися їх.
    • Щоб NSFW-картинки завантажувалися, але залишалися розмитими до тих пір, поки ви не торкнетеся їх, встановіть прапорець у «Blur images in NSFW posts» (розмивати зображення в NSFW-публікаціях).

Метод 3 з 4: Використання мобільного сайту Reddit

  1. 1 Відкрийте веб-браузер на смартфоні або планшеті. Перейти на сайт Reddit можна в будь-якому браузері на iPhone, iPad або Android-пристрої.
    • Хоча жодне з доступних додатків Reddit для iPhone / iPad не дозволяє включати або відключати NSFW-контент в додатку, скористайтеся цим методом, щоб оновити налаштування - внесені зміни матимуть силу і в додатку Reddit.
  2. 2 Перейдіть на сторінку https://www.reddit.com. Відкриється мобільний сайт Reddit.
  3. 3 торкніться . Цей значок знаходиться у верхньому правому кутку сторінки.
  4. 4 натисніть Log in / sign up (Увійти Зареєструватися). Ця опція знаходиться у верхній частині меню.
    • Якщо ви вже авторизувалися, перейдіть до кроку 7.
  5. 5 Введіть свої облікові дані і натисніть LOG IN (Увійти). Ви авторізуетесь в свого облікового запису Reddit і повернетеся на мобільний сайт Reddit.
  6. 6 натисніть ще раз. Відкриється меню.
    • Якщо вас попросять встановити додаток Reddit, просто натисніть «Mobile site» (Мобільний сайт) в нижній частині екрана.
  7. 7 торкніться Settings (Налаштування). Ця опція знаходиться в випадаючому меню. Відкриється класична сторінка входу в Reddit.
  8. 8 Ще раз авторизуйтесь. Так як ви перейшли на іншу сторінку, вам доведеться ввести ім'я користувача і пароль вдруге. Введіть цю інформацію в порожніх рядках на правій стороні екрану, а потім натисніть «Log in» (Ввійти).
    • Якщо ви хочете, щоб Reddit запам'ятав ваші облікові дані, спочатку встановіть прапорець у «Remember me» (Запам'ятати мене) під рядком з паролем.
  9. 9 Зніміть прапорець у «NSFW content» (NSFW-контент). Ця опція знаходиться в розділі «Media» (Медіа) в першому розділі сторінки. Відтепер контент для дорослих буде відображатися у вашій стрічці Reddit і в результатах пошуку. Однак вам все одно доведеться змінити ще кілька налаштувань.
  10. 10 Прокрутіть вниз до заголовка «Content options» (Параметри вмісту). Ця опція знаходиться в нижній частині сторінки.
  11. 11 Активуйте NSFW-контент. Встановіть прапорці у наступних опцій в розділі «Параметри вмісту»:
    • «I am over eighteen years old and willing to view adult content» (Мені більше вісімнадцяти років, і я хочу переглядати контент для дорослих).
    • «Include not safe for work (NSFW) search results in searches» (В результатах пошуку відображати неприйнятний контент).
    • Якщо ви хочете, щоб контент для дорослих / NSFW-контент був позначений як «NSFW» в стрічці або в результатах пошуку, встановіть прапорець у «Label posts that are not safe for work (NSFW)» (Позначити публікації з NSFW-контентом) » .
  12. 12 Прокрутіть вниз і натисніть Save options (Зберегти параметри). Ця опція розташована внизу сторінки. Так ви активуєте NSFW-контент в свого облікового запису Reddit.
  13. 13 Натисніть на логотип Reddit. Ви знайдете його в верхньому лівому кутку сторінки. Ви перейдете на домашню сторінку Reddit, на якій можна шукати і переглядати неприйнятний контент.

Метод 4 з 4: Використання старої версії Reddit.com

  1. 1 Перейдіть на сторінку https://www.reddit.com в веб-браузері. Якщо ви ще не ввійшли до свого облікового запису Reddit, натисніть «Log in» (Ввійти) у верхній частині сторінки.
    • Цей метод призначений для користувачів, які відмовилися перейти на нову версію Reddit.
  2. 2 клацніть по Preferences (Налаштування). Ця опція знаходиться у верхньому правому кутку сторінки (зліва від посилання «Logout» - «Вийти»).
  3. 3 Зніміть прапорець у «NSFW Content» (NSFW-контент). Ця опція знаходиться в розділі «Media» (Медіа) в першому розділі сторінки. Відтепер контент для дорослих буде відображатися у вашій стрічці Reddit і в результатах пошуку. Однак вам все одно доведеться змінити ще кілька налаштувань.
  4. 4 Прокрутіть вниз до розділу «Content options» (Параметри вмісту). Ця опція знаходиться внизу сторінки.
  5. 5 Встановіть прапорець у «I am over eighteen years old and willing to view adult content» (Мені більше вісімнадцяти років, і я хочу переглядати контент для дорослих). Це перша опція в розділі. Так ви повідомите Reddit, що вам достатньо років, щоб переглядати NSFW-контент у своїй стрічці.
    • Якщо ви хочете, щоб контент для дорослих / NSFW-контент був позначений як «NSFW» в стрічці або в результатах пошуку, встановіть прапорець у «Label posts that are not safe for work (NSFW)» (Позначити публікації з NSFW-контентом) » .
  6. 6 Встановіть прапорець у «Include not safe for work (NSFW) search results in searches» (В результатах пошуку відображати неприйнятний контент). Тепер NSFW-контент буде відображатися в результатах пошуку.
    • Відповідно до правил Apple App Store і Google Play Маркета деякі ескізи небажаного контенту можуть бути розмиті в результатах пошуку навіть після внесення цих змін.
  7. 7 Прокрутіть вниз і натисніть Save options (Зберегти параметри). Ця сіра кнопка розташована в лівому нижньому кутку сторінки. Так ви активуєте NSFW-контент в свого облікового запису Reddit.
    • Щоб внесені зміни вступили в силу на Android-пристрої або iPhone / iPad, перезапустіть мобільний додаток Reddit.
    • Якщо в мобільному додатку небажаний контент все ще не відображається, рекомендуємо відкрити сайт Reddit.com в мобільному веб-браузері.

Поради

  • Додаток Reddit запобігає відображення деяких типів NSFW-контенту в мобільному додатку. Це пов'язано з тим, що App Store і Play Маркет забороняють показувати в додатках деякий неприйнятний контент.