Як пити пиво залпом

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 8 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Я МОГУ ВЫПИТЬ БУТЫЛКУ ВОДЫ ЗА 1 СЕКУНДУ ЧЕЛЛЕНДЖ ГЛОТКОМ КАК ВЫПИТЬ 1 SEC WATER BOTTLE CHALLENGE
Відеоролик: Я МОГУ ВЫПИТЬ БУТЫЛКУ ВОДЫ ЗА 1 СЕКУНДУ ЧЕЛЛЕНДЖ ГЛОТКОМ КАК ВЫПИТЬ 1 SEC WATER BOTTLE CHALLENGE

Зміст

Увага:дана стаття призначена для осіб старше 18 років.

Пити пиво залпом дуже весело, можна навіть влаштувати змагання з друзями. Щоб навчитися пити пиво залпом, необхідно розуміти кілька основних принципів. Слід розслабити горло, щоб пиво вільно лилося в шлунок. Якщо ви п'єте з банки або пляшки, передбачте отвір, щоб рідина вільно виливалася з ємності. П'ємо до дна!

кроки

Метод 1 з 3: З гуртки або келихи

  1. 1 Налийте пиво в келих і почекайте, поки осяде піна. Не пийте залпом пінисте пиво, так як це може викликати біль в животі, газоутворення і нудоту. Зачекайте, поки осяде піна. Крім того, за цей час пиво встигне трохи зігрітися, і ви зможете уникнути «холодового» головного болю (її ще називають «заморожуванням мозку»)!
    • На те, наскільки успішно вам вдасться випити пиво залпом, може вплинути форма келиха. З широкої гуртки пити набагато легше, ніж з звуженого догори келиха.

    Порада: виберіть більш легке пиво. Хоча ви і не відчуєте смаку напою, легке пиво засвоїться шлунком краще, ніж темні та більш насичені сорти, такі як «Гіннес».


  2. 2 Вдарте дном келиха по столу, щоб випустити газ. У пиві міститься вуглекислий газ (CO2). Якщо крім рідини ви проковтнете ще й газ, це викличе дискомфорт і, можливо, нудоту. Простий спосіб позбутися від частини CO2 перед тим, як пити пиво, полягає в тому, щоб стукнути дном келиха об стіл або іншу тверду поверхню.
    • Чи не бийте келихом по столу занадто сильно, просто постукайте, щоб випустити бульбашки газу.
  3. 3 Зробіть глибокий вдих і злегка відхиліть голову назад. Перш ніж пити пиво залпом, глибоко вдихніть повітря, щоб підготуватися до подальших дій. Трохи відхиліть голову назад, щоб вміст келиха безперешкодно потрапила прямо в ваш шлунок. Як випливає візьміться за келих.
  4. 4 Піднесіть келих до рота і швидко нахиліть його. Після того як ви зробите глибокий вдих і налаштовані, піднесіть келих до рота і прикладіть губи до його краю. Швидким рухом переверніть келих, щоб його вміст вилилося вам в рот. Не намагайтеся ковтати пиво, інакше воно може виплеснутися з вашого рота.
    • Будьте обережні, щоб не вдарити себе склом по зубах і не пошкодити їх.
  5. 5 Розслабте горло і затримайте дихання. Чи не ковтайте вливається в рот рідину. Замість цього розслабте горло і дозвольте пиву вільно текти прямо в шлунок. Нехай сила тяжіння зробить всю роботу за вас. Затримайте дихання, щоб воно не переривали потік рідини, інакше він сповільниться, а пиво може розплескатися.
    • Уявіть собі, що ви заливаєте воду у відкрите отвір.
  6. 6 Випийте весь келих до дна. Не зупиняйтеся на половині шляху! Тримайте горло розслабленим, поки в нього виливається пиво з келиха. Нахиляйте келих все сильніше і сильніше, щоб пиво продовжувало текти з нього. Коли пиво закінчиться, відновіть дихання і насолодитеся захопленням глядачів.
    • У пиві міститься велика кількість CO2, Позбутися якого допоможе потужна відрижка.

Метод 2 з 3: З банки

  1. 1 Виконайте ножем невеликий отвір угорі банки, щоб через нього поступало повітря. Розмістіть ніж вертикально і призначте його кінчик до верхньої частини банки поряд з язичком. При цьому міцно утримуйте і банку, і ніж. Злегка натисніть ножем на банку, щоб проткнути її. Прослідкуйте, щоб краї отвору не мали гострих зазубрин, інакше ви можете порізатися, коли будете пити пиво.
    • Можна проткнути банку ножем, ключем або іншим гострим предметом.
    • Отвір має бути невеликим, розміром з кінчик олівця.

    Порада: ще одним способом випити залпом пиво з банки є прийом «постріл з рушниці» - при цьому отвір роблять в дні банки, а потім її перекидають, і пиво виливається під дією сили тяжіння.


  2. 2 Закрийте отвір вказівним пальцем тієї руки, в якій ви тримаєте банку. Візьміть банку своєї переважної рукою і покладіть вказівний палець на отвір, поки не будете готові випити пиво. Пророблений отвір служить для того, щоб повітря безперешкодно проникав в банку. В результаті пиво буде виливатися з неї легше і швидше.
    • Можна також взяти банку своєї неведущей рукою, а переважну залишити вільною, щоб вітати друзів під час і після розпиття пива.
  3. 3 Відкрийте банку і почніть пити так, як робите це зазвичай. Відкрийте банку, не знімаючи пальця з отвору. Піднесіть банку до рота і почніть пити пиво як зазвичай. Спочатку пиво поллється швидко, і вам буде легко ковтати його.
  4. 4 Зробіть вдих, закиньте голову назад і зніміть палець з отвору в банку. Коли ви будете готові випити пиво залпом, глибоко вдихніть повітря, щоб потім не дихати деякий час. Зніміть палець з отвору і перекиньте банку, щоб пиво вільно виливалося з неї. Піднімайте банку все вище, поки пиво безперешкодно ллється в ваше горло.
  5. 5 Розслабте горло і дозвольте пиву вільно текти, поки не спорожніє банку. Не намагайтеся ковтати пиво в спробах спорожнити банку. Замість цього розслабте горло і дозвольте пиву вільно текти по стравоходу прямо в шлунок. Затримайте при цьому дихання.
    • Подумайте про те, щоб сплюснути банку в руці і жбурнути її на підлогу після того, як ви вип'єте все пиво, щоб справити на своїх друзів ще більше враження. Однак не залишайте за собою сміття і підберіть банку трохи пізніше.

Метод 3 з 3: За допомогою соломинки з пляшки

  1. 1 Відкрийте пляшку і почекайте, поки з пива вийде трохи газу і воно злегка нагріється. Не пийте залпом занадто холодне пиво, інакше можна пошкодити горло і шлунок. Крім того, у щойно відкритому пиві дуже багато газу, який заважає пити його залпом і при попаданні в шлунок може викликати дискомфорт і нудоту. Дайте відкритій пляшці трохи постояти, щоб зайвий вуглекислий газ виявився в повітрі, а не в вашому шлунку, а пиво злегка нагрілося.
    • Достатньо лише кількох хвилин - немає необхідності чекати, поки пиво нагріється до кімнатної температури.
    • Чи не стукайте дном пляшки об стіл, щоб випустити зайвий CO2, Так як пиво може спіниться і виплеснутися з пляшки.
  2. 2 Вставте в пляшку гнучку соломинку і зігніть її. Через соломинку в пляшку буде надходити повітря, що дозволить пиву швидше виливатися з неї. Чим швидше буде виливатися пиво, тим легше вам буде випити його залпом. При цьому верхній кінчик соломинки повинен виступати з шийки пляшки.
    • Чи не упустите соломинку в пляшку, інакше вам складно буде дістати її, не проливши пиво.
  3. 3 Утримуйте соломинку так, щоб її верхній кінець був направлений від вашого обличчя. Покладіть на соломинку палець і направте її вигнутий кінчик в сторону від себе. В цьому випадку вона не завадить вам випити пиво залпом. Притисніть вигин соломинки до шийки пляшки.
  4. 4 Піднесіть пляшку до рота і зробіть глибокий вдих. Приготуйтеся випити пиво залпом і піднесіть горлечко пляшки до своїх губ. Наберіться рішучості і зробіть глибокий вдих, щоб підготуватися і не дихати деякий час, поки ви будете пити пиво залпом.
  5. 5 Відхилити голову назад і перекиньте пляшку. Після того як ви вдихнете повітря, відхиліться назад і різко перекиньте пляшку. Після цього з пляшки потече пиво. Притримуйте соломинку пальцем, щоб в пляшку поступало повітря.

    попередження: будьте обережні і не вдарте пляшкою по зубах, коли будете перекидати її!


  6. 6 Дозвольте пиву вільно стекти на вашу горла, поки пляшка не спорожніє. Після того як ви перекинете пляшку, пиво потече настільки швидко, що його струмінь буде битися в задню стінку горла. Тримайте горло відкритим і розслабленим, щоб пиво вільно стікало в шлунок. При цьому здатний проникати через соломинку повітря буде виштовхувати з пляшки рідину.

попередження

  • Вживайте алкоголь в помірних кількостях.

Що вам знадобиться

  • пиво
  • келих
  • Ніж (для банки пива)
  • Соломинка (для пляшки пива)
  • Кураж (для більшого ефекту)