Як почитати Бога

Автор: Alice Brown
Дата Створення: 24 Травень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
"В начале", 1 сезон 1 серия - официальная серия полностью
Відеоролик: "В начале", 1 сезон 1 серия - официальная серия полностью

Зміст

Чи є Бог жорстоким людожером з казок, який хоче отримувати всю славу і шану? Ні звичайно. він справедливий і недосяжний суддя, вже знає істину в Своєму суді (у всесвіті). Він заслуговує шанування: але істина, віра, любов і надія у вашому житті, а також прагнення підкорити душі - то шанування, яке Йому важливо поряд з іншими. Ваше ставлення до інших людей висловлює шанування або відсутність шанування Бога. Намагаючись приховати істину про Бога або від Бога (як і в разі неповаги до суду), ми зазнаємо невдачі в спробі віддати «почесті» Великому Судді самого Верховного Суду.

  • Хотіли б ви збільшити відчувається і впізнаване присутність Бога на землі, щоб вийти за межі простої віри в Нього?
  • О, ви не станете змагатися з Ним і будете служити Йому - як це називається, коли людина сумнівається в Господі, не прощає або не прагне пізнати Його?

Дияволи вірять в Бога, вони тремтять перед ним ще більше, ніж люди. вони знають, Що їх вік короткий - і вони переможені.


кроки

  1. 1 Не брешіть, не дозволяйте гордині або вашим особистим амбіціям збезчестити Божий задум.

    «Подумайте про те, що ви завжди перед очима Божими, він знає суть речей, тому обов'язково почитайте Його абсолютні знання і силу, платіть Йому почесті і признавайтесь в усьому. Брехати немає потреби - адже він все знає наперед».

    • Приклад: Під час війни Ахан, воїн, прагнув до самозбагачення, приховуючи золото, срібло і гарний одяг в якості винагороди за свою участь в руйнуванні Єрихону під командуванням Ієшуа.
    • «І сказав Ієшуа Ахана,
      • «Сину мій, віддай славу Вічного, Богу Ізраїлю, сказавши правду. Розкажи мені, що ти зробив, що не приховуй від мене нічого!»(Ієшуа, 7:19).
    • Ви можете служити народові в якості представника (Його пристава) і помічника (Його соціального працівника) Великого Судді в Його суді. Служіть іншим і Йому відповідно до своїми вміннями ...
  2. 2 Чиніть опір людської амбіції змагатися або перевершити Бога, як Ісус зміг. Коли Ісус зцілив чоловіка, сліпого від народження, фарисеї намагалися зганьбити Ісуса, при цьому продовжуючи показово віддавати хвалу Господу.
    • «Отже, покликали вдруге того чоловіка, що був сліпим, і сказали йому: Віддай хвалу Богу, сказавши правду; ми знаємо, що грішний Отой Чоловік»(Іоанн, 9:24).
    • Щоб отримати від нього зізнання, вони стали тиснути на нього. Раніше сліпий жебрак обрав свій шлях: тільки правда, щоб віддати "хвалу" Богу, і сказав він їм у відповідь,
      • «Грішник чи Він, не знаю; одне знаю, що я був сліпим, а тепер бачу »(Іоанн, 9:25).
  3. 3 Покайтеся і чесно зізнайтеся Богу, як пророк Єремія закликав людей Божих покаятися і визнати свою гординю. «Слухайте і візьміть до ушей, то не будьте горді, бо Господь говорить. Визнайте Господу Богу вашому, поки не пізно ще ...»(Єремія, 13: 15-17).
  4. 4 Віддавайте Господу краще - не другосортне, Як поклоніння, здатне заперечувати хвалу Богу. Будучи відданим священиком, Малахія визнав обман священнослужителів і мирян, які принесли не найкращі дари (Малахія, 1: 13-14). Знову ж таки, пророк вимагав правди. «Якщо ви не послухаєте і якщо не покладете на серце, щоб віддавати славу імені Моєму, говорить Господь Саваот, то пошлю Я на вас, і прокляну благословення ваші»(Малахія, 2: 2).
    • Принесіть же ви всю десятину (Включаючи нагороду крім десятини від ваших пожитків або доходів) в дім Господа з кращих своїх пожитків, особливо найперші плоди - наприклад, ваші кращі очікувані прибутки від ранніх доходів (Солодкі перші плоди) - перш, ніж ваші пожитки зменшаться або ви зазнаєте краху:

      «9 Шануй Господа із маєтку свого, і з початку всіх плодів своїх:

      10 І будуть комори твої переповнені ситістю, а чавила твої будуть переливатися новим вином »
      [1] (або не чекайте пов'язаного обіцянки / врожаю).
  5. 5 Виберіть шлях вихваляння Господа і тим самим знайдіть нові причини для щоденного тріумфу крім мирських радостей, які можуть віддалити нас від Бога, але почитайте Його і відчувайте «красу Його святості»(1 Літопис, 16: 25-29), коли вона доходить до вас.
    • «Одягнений в одягу величі і увінчаний великою повагою, красою святості"(Псалми, 96: 4-9).
    • Автор псалмів Давид поклонявся Йому за красу Його святості, адже в музиці гуркоту грому і бурі відбивається звук Божественної величі (Псалтир, 29: 1-3). Вона подібна красі ангелів, щоб віддати йому хвалу на небесах; також подумайте про красі святих, які стали свідками божественного єства Господа.

Поради

  • Любіть людей. Любов до ближнього - найголовніша заповідь Божа, любов близька Його серцю.
  • Служіть умиротворення.
  • Радуйте Господа своїми вчинками. Це можуть бути будь-які добрі справи, завдяки яким ви відчуєте себе краще.
  • Спілкуйтеся з Богом через молитву. Чим ближче ви будете до Бога, тим зрозуміліше вам буде, як вести спосіб життя, що дозволяє почитати Господа.
  • Перш за все, віруйте і прийміть Христа як свого рятівника, якщо ви цього ще не зробили. Просто вірити в існування Бога недостатньо, адже навіть якщо він знає, що Господь існує, але він не гідний Божої благодаті. Беручи жертву Христа, ми дозволяємо нашим гріхам бути отплаченнимі жертвою, в яку Господь приніс Свого сина, котрий зазнав покарання за наші гріхи. Тільки так ми можемо прийняти Божу благодать.
  • Бог справедливий і милосердний. Бог бажає близькості з нами і любить нас, але по Своїй справедливої ​​природі Він мусить спокутувати наші гріхи і прощати нас. Саме тому смерть Ісуса на хресті була такою необхідною, він помер за нас. Зверніть увагу, що Він заплатив за ВСЕ наші гріхи окремо, це як підписати незаповнений чек, в якому Він прийме будь-яку ціну (зараз і в майбутньому) за наше відкуплення: але не всі приймають цей «незаповнений чек», який оплачує наші злидні. Такі люди відмовляються від благодаті Божої, тому Господу доводиться справедливо направити Свій гнів на них, а не прийняти спокутування їх гріхів смертю свого сина.
  • Намагайтеся жити безкорисливо і слідувати заповітам Христа. Ведучи хрістоподобний спосіб життя, ви тим самим почитаєте Бога.
  • Слід усвідомлювати, що роблячи злочин, ви повинні понести справедливе покарання. Однак Господь дозволив своєму синові прийняти ваше покарання замість вас, що також праведно і милосердно.
  • Прийміть всезнання (всезнання) Господа, тоді ви зможете прийняти факт, що Він справедливий, оскільки Він все знає і все одно любить вас, що вшановує Бога в душі і в дійсності.
  • Слід розуміти, що шанування Бога - це благо для людства. Бог створив нас такими, щоб ми реалізували себе через близьке спілкування з Ним. Він хоче, щоб ми дійсно любили / почитали Його, приховуючи добро від нас, але наповнюючи добром наше життя (у Нього є майбутнє і надія, а також задуми про добробут для нас).
  • Читайте Біблію і ходите до церкви, щоб ви змогли краще зрозуміти Його волю щодо вашого життя, щоб ви навчилися жити, шануючи Господа.

попередження

  • Зізнайтеся в усіх дорогах своїх (нічого не приховавши) або понесіте покарання віддалення від Бога, яка не посміхнеться перед обличчям гордині або ненависті, що ведуть до заперечення Господа.
  • «Побійтеся Бога, говорив пророк гучним голосом, і платіть Йому [Богові] славу. . .»(Одкровення, 14: 6-7), бо заперечують Божу славу і силу богохульствуют і говорять неправду. «Вони зневажали ім'я Бога. . . і вони не покаялися, щоб славу віддати Йому»(Одкровення, 16: 8-9).