Як підтримувати хорошу форму в домашніх умовах

Автор: Alice Brown
Дата Створення: 27 Травень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
7 ЛАЙФХАКОВ ДЛЯ ИДЕАЛЬНЫХ БРОВЕЙ / Tanya StreLove
Відеоролик: 7 ЛАЙФХАКОВ ДЛЯ ИДЕАЛЬНЫХ БРОВЕЙ / Tanya StreLove

Зміст

Незалежно від того, чим ви любите займатися, можливостей для занять улюбленою справою вдома, більш ніж достатньо. Наприклад, вам не обов'язково ходити в спортзал для підтримки гарної форми - займаючись спортом вдома, ви можете заощадити пристойну суму грошей.

кроки

  1. 1 Озирніться навколо і визначте, які вправи ви можете робити, не виходячи з дому. Для цього вам, в першу чергу, потрібно змінити своє мислення, тобто звернути увагу на можливості, вже наявні у вашому розпорядженні, замість того, щоб намагатися потрапити в спортзал або купити дороге спортивне обладнання.
  2. 2 Працюючи над зміною погляду на життя, зверніть увагу також на своє харчування. Незважаючи на те, що кожен день з'являються все нові дослідження, які надають суперечливу інформацію про продукти харчування, можна все-таки виділити з них раціональне зерно і розробити життєздатний план харчування саме під себе.
  3. 3 Вам потрібно зрозуміти те, що показують по телебаченню, не завжди відповідає дійсності. Візьмемо, наприклад, історію людини з розміром одягу 48, який схуд і став носити розмір 40. Начебто 48 розмір це дуже багато, це ж не так! Потім, показують людини, який стверджує, що його розмір 42, але всім очевидно, що він набагато більше. Звичайно, телебачення можна звинуватити в тому, що героям шоу-програм, за потребою, легко накидають і прибирають 5-10 кілограм. Наприклад, деякі виглядають на екрані як стручки, а зірки кіно, заявляючи з екрану про своє надмірній вазі, насправді не мають його. Це ж телебачення. Якщо популярні люди будуть його ігнорувати, вони втратять і віртуально «накинутий» вагу, і кар'єру.
  4. 4 Тепер, коли ви перебудували хід своїх думок, зверніть увагу на звичайні домашні справи, роблячи які можна залишатися в гарній формі, наприклад: забратися на ганку, прополоти грядки, підстригти живопліт, вимити робочі поверхні на кухні, зняти і випрати фіранки, прибрати пил зі стін, витерти і відполірувати меблі. У будинку завжди знайдеться робота, виконуючи яку можна легко зберегти хорошу форму. Таким чином, ви отримаєте чистоту і порядок будинку і, на додачу, збережете своє здоров'я і привабливий зовнішній вигляд.
  5. 5 Оскільки з домашніми справами покінчено, можна повправлятися на велотренажері. Пізніше, відпочиваючи (перед телевізором), зробіть кілька простих згинань з маленькими гирями для гімнастики. Ви будете пишатися тим, що стільки встигли зробити за день.
  6. 6 Якщо ви розбираєтеся в відео- іграх і отримуєте задоволення від танцювальних ігор, подумайте про покупку DDR ​​(Dance Dance Revolution - серія танцювальних відео - ігор) або замовленні Wii і Wii Fit. Це один з найбільш простих способів скинути вагу. Люди, в більшості своїй, хочуть насолоджуватися процесом схуднення, а не страждати від нього і не перетворювати на нудну рутину.
  7. 7 Якщо у вас багато енергії, вам нудно, ви замкнені в чотирьох стінах - пострибайте по дому. Да да, саме пострибайте! Все, що може змусити вас пропотіти, корисно. Ваша жирова тканина перетворитися в м'язи, або просто згорить.
  8. 8 Якщо просто стрибати вам здається дивним або нудним, спробуйте покрутити обруч або візьміть скакалку. Хула-хуп впливає на черевний прес і стегна, а вправи зі скакалкою дуже корисні для серця. Все що вам потрібно -15 хвилин занять, але якщо ви збільшите цей час до 20-30 хвилин в день, ви значно підвищите частоту серцевих скорочень, і ваш організм почне ефективно спалювати жир. Тільки пам'ятайте, після тренувань не можна багато їсти, тим більше калорійну їжу.

Метод 1 з 1: Пограйте в спортивну гру

  1. 1 Нехай телевізор стане вашим помічником. Придумайте спортивну гру під ваше улюблене телешоу. Створіть список подій, які часто повторюються під час телепередачі, і придумайте до них якісь спортивні дії. Кожен раз, коли подія з вашого списку відбувається на екрані, супроводжуйте його відповідними спортивними вправами.

Поради

  • Спробуйте скоротити вживання жирної їжі і цукру і постарайтеся зайнятися бігом.
  • У цьому величезному світі місця вистачить усім - і худим, і товстим, але, в той же час, всім відомо - здоровий спосіб життя, продовжує і покращує наше життя на землі.
  • Якщо ви виїжджаєте з дому у справах, спробуйте припаркувати машину подалі від місця призначення, наприклад від продуктового магазину, так, щоб вам довелося пройти пішки. З кожним пройденим кроком, ви стаєте ближче до заповітної мети - стати стрункою.
  • Ви можете витрачати купу грошей на підтримку форми або займатися господарством і облагороджувати свій житловий простір, зберігаючи при цьому хорошу фігуру. Вибір за вами!
  • Пам'ятайте, що будь-які рухи - це вправи. Навіть якщо ви миєте кухню, вважайте, що займаєтеся спортом, тому що ваші руки в цей момент виконують колоподібні руху. Ці рухи допоможуть вам зберегти гарну форму рук, а якщо ви додасте в процесі пару базових вправ для рук, то опинитеся на шляху до швидкого досягнення мети (поліпшення зовнішнього вигляду рук).
  • Дотримуйтесь мудрості однієї давнього прислів'я: «Людина є те, що він їсть». Виберіть собі відповідну дієту. Згодом обраний спосіб харчування стане звичкою і стане частиною вашого життя. Вам навчитеся знаходити плюси в самоконтролі і поліпшення, які ви внесли в своє життя.
  • Ви, може бути, чули, розповіді знайомих про те, що він / вона багато ходять пішки, а хтось інший у відповідь заявляв, що так ходити неправильно, потрібно по-іншому. Все це нісенітниця. Всім відомо, що ходьба - то почергове кончина ніг, і іншого не дано. Якщо, звичайно, не був винайдений якийсь новий метод, про який ще ніхто не знає.
  • Якщо у вас є Wii, спробуйте замовити 'my fitness coach' (фітнес гра). Так, ви зможете займатися зі своїм власним віртуальним тренером з фізичної підготовки, а також контролювати кількість спалюваних калорій, під час кардіо вправ. Пам'ятайте, не можна їсти під час занять.
  • Музика - хороший помічник в заняттях спортом.

попередження

  • Залишайтеся активною. Не сидіть вдома цілодобово безперервно, поїдаючи калорійну їжу, граючи у відео ігри або сидячи за комп'ютером.
  • Не варто також перевтомлюватися від домашньої роботи і занять, виходьте розвіятися і отримати задоволення. Баланс і гармонія у всьому - запорука вашого благополуччя і щастя.
  • Не потрібно жити з постійними думками про вправи, іноді потрібно розслаблятися, це також корисно для здоров'я. Пам'ятайте, ви зжинати калорії завжди, просто іноді швидше, а іноді повільніше.