Як підтримувати телефонну розмову з дівчиною

Автор: Bobbie Johnson
Дата Створення: 1 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Про що говорити з дівчиною?
Відеоролик: Про що говорити з дівчиною?

Зміст

Іноді така проста річ, як телефонна розмова з дівчиною, здається дуже навіть непростим завданням, особливо якщо ви не звикли розмовляти по телефону. Іноді молоді люди губляться і не знають, як реагувати на слова дівчини, що сказати, як висловити свою думку. Але варто вам дізнатися кілька простих секретів, і ви будете з нетерпінням чекати наступної телефонної розмови!

кроки

Метод 1 з 3: Знайдіть тему для розмови

  1. 1 Задавайте багато питань. Це, мабуть, найважливіша частина бесіди незалежно від того, з ким ви розмовляєте: з дівчиною, з дідусем або з сусідом. Намагайтеся задавати більш відкриті питання, уникайте питань з однозначною відповіддю. Сенс в тому, щоб почати розмову на якусь тему, тому задавайте відкриті питання, які можуть перетворитися в обговорення.
    • Найпростіше, з чого можна почати - це запитати, як пройшов день. Коли людину запитують про те, як пройшов його день, він часто відповідає: «спасибі, добре!», Навіть не особливо замислюючись над питанням. Але така відповідь не призведе до обговорення, тому спробуйте задати таке питання: «що цікавого було сьогодні?» Це може і не привести до цікавій бесіді, але точно призведе хоч до якогось обговорення.
    • Поговоріть про загальні захоплення або спільних знайомих. Це відмінний спосіб почати обговорення. Запитайте, чи дивилася вона останню серію вашого з нею улюбленого серіалу, чи читала вона ту книжку, яку ви їй порадили, чи бачила вона щось цікаве останнім часом.
    • Попросіть ради або підтримки. Дівчині важливо знати, що вам не байдуже її думку. Якщо ви ніколи не будете просити у неї ради, вона може відчути себе непотрібною. Звичайно, нікому не подобається, коли до нього лізуть з порадами, але якщо ви чимось стурбовані, не соромтеся і не бійтеся здаватися вразливим, зверніться до неї за порадою.
    • Запитайте, про що вона мріяла в дитинстві. Це трохи незвичайне питання, але він продемонструє ваш інтерес до її життя, до її минулого. Можливо, це питання дасть вам деякі перспективи в майбутньому!
  2. 2 Розкажіть їй жарт. Якщо з вами сьогодні сталося щось забавне або незвичайне, поділіться з нею вашими враженнями. Але важливо стежити за тим, що ви говорите. Дівчина навряд чи буде в захваті, якщо ви будете розповідати тільки про негативні моменти.
  3. 3 Побудуйте плани на найближчий час. Подумайте, що цікавого ви могли б зробити разом, куди б могли сходити. Якщо у вас вже є плани, скажіть про те, що хотіли б сходити з нею на концерт або в театр. Після ваших слів дівчина зрадіє і відчує себе потрібною.
  4. 4 Розкажіть їй про свої цілі. Поділіться з нею вашими мріями і цілями на майбутнє. Вона побачить, що ви амбітна і цілеспрямована людина.
  5. 5 Попліткувати. Це досить цікава частина розмови! Не варто розповідати щось занадто відверте або жорстоке про інших людей, просто обговоріть спільних знайомих.
  6. 6 Задавайте зустрічні питання до її розповіді. Це покаже їй, що ви уважно її слухаєте. До того ж, це позбавить вас від необхідності придумувати нову тему для розмови.

Метод 2 з 3: Уважно слухайте

  1. 1 Постарайтеся зрозуміти її. Уважність до слів іншого при розмові називається "активним слуханням". Суть в тому, що ви прагнете зрозуміти людину, зрозуміти, про що він розповідає. Мабуть, це найважливіший аспект розмови. Не так важливо зав'язати розмову з дівчиною, як показати, що вам цікаво її слухати. Це допоможе вам завоювати її довіру і, звичайно, зблизить вас.
  2. 2 Зосередьтеся на ній. У нормальних відносинах бувають моменти, коли одному з партнерів потрібно більше підтримки і уваги, ніж іншим. Уважний слухач дозволить іншому домінувати в розмові, не перебиваючи його.
  3. 3 Будьте уважні. Якщо ви не вмієте висловлювати свій інтерес до того, що розповідає інша людина, не намагайтеся підробити його. Під час розмови ви можете думати про власні проблеми, і тоді ви пропустите повз вух половину розповіді. Якщо дівчина помітить, що ви її не слухаєте, вона може образитися.
  4. 4 Іноді вимовляєте деякі безглузді вирази і фрази, які показують, що ви слухаєте її. Просто скажіть: «так, я розумію, це дійсно складно». Дівчина зрозуміє, що ви її слухаєте, а, значить, вона вам небайдужа. Вам не потрібно придумувати нічого особливого, після вашого короткого коментаря дівчина продовжить свою розповідь.
  5. 5 Продемонструйте свої почуття до неї. Якщо вона тільки що розповіла, як спостерігала за бійкою друзів, не потрібно говорити: «о, твої друзі просто придурки, вони тебе не цінують». Справа в тому, що вона любить своїх друзів, і ваш коментар не потішить її. Краще скажіть: «так, цього разу вони надійшли дурнувато». Такий коментар покаже, що ви уважно її слухаєте, але при цьому не звинувачуєте її друзів і не даєте рад, якщо вас про це не просять.
  6. 6 Попросіть її продовжити розповідь. Наприклад, вставте наступні фрази: «розкажи про це ще що-небудь» або «це досить цікаво, я б хотів дізнатися про це більше», «що ти відчула?», «Що було далі?»

Метод 3 з 3: Підтримуйте її

  1. 1 Запитайте про щось, що відноситься до розмови. Це покаже їй, що ви уважно її слухали, і що вам важливо знати, що з нею відбувається. Спробуйте запитати: «як справи на роботі?», «Твоя мама почуває себе краще?» або «ти вже дочитала ту книгу?»
  2. 2 Не лізьте до неї з порадами, якщо вона не просить про це. Багато розповідають про свої проблеми, щоб знайти рішення. Але жінки часто розповідають про проблеми, щоб їм поспівчували, а не пропонували поради. Коли дівчина розповідає вам про проблеми і неприємності, не варто пропонувати їй рішення цих проблем. Якщо вона захоче попросити у вас поради, вона скаже про це. Найчастіше дівчина ділиться з вами своїми переживаннями, щоб ви її пошкодували і поспівчували їй.
  3. 3 Покажіть, що вам небайдужі її почуття і переживання. Безумовно, бувають і ситуації, коли потрібно дійсно знайти рішення, але частіше за все від вас вимагається співчуття і підтримка, тоді дівчина не буде відчувати себе такою нещасною і самотньою. Не варто занадто захоплюватися, висловіть слова підтримки і дозвольте дівчині продовжити свою розповідь.
  4. 4 Не варто применшувати почуття дівчини. Не кажіть фрази, на кшталт: «ти приймаєш це занадто близько до серця», «не переживай», «завтра тобі полегшає», «це дрібниці», «немає причин так засмучуватися». Ви можете не відчувати те, як дівчині необхідно виговоритися і переконатися в тому, що її пошкодують. Не варто принижувати її почуття. Також не варто бути занадто раціональним. Засмучені люди під впливом емоцій мислять ірраціонально. Ставтеся з повагою до її почуттів, не кажіть їй, що її переживання необгрунтовані і не пропонуйте раціональне рішення, коли вона не просить про це. Зараз ваша головна задача - слухати і говорити слова підтримки.

Поради

  • Важливо розуміти, що і вона повинна вносити в розмову свою лепту. Вона теж повинна знаходити слова підтримки і вміти уважно слухати вас. Якщо ви помітили, що вона не намагається внести свою лепту, а лише вічно скаржиться, знайдіть ненав'язливий спосіб натякнути їй про це. Скажіть: «іноді мені здається, що я один намагаюся підтримувати нашу розмову» або «я відчуваю, що останнім часом я один докладаю зусиль, щоб підтримувати стосунки, може, я не маю рації, але мені чомусь так здається». Якщо вона не сприймає всерйоз ваші заяви, можливо, ваші відносини варто переглянути.
  • Перейдіть на інші засоби зв'язку. Деякі люди дуже нервують, коли їм належить телефонна розмова. Якщо ви відчуваєте тривожність, спробуйте урізноманітнити ваше спілкування, розмовляйте по скайпу, спілкуйтеся в соціальних мережах, пишіть смс. Покажіть, що ви не уникаєте спілкування з нею, але вам більше подобається спілкування в іншому форматі.
  • Уникайте нескінченних розмов. Якщо ви засмучені або виникли проблеми, важливо обговорити це. Але не варто постійно базікати по телефону, придумуючи нові теми для обговорення. Не чекайте, коли у вас виникне незручна пауза, а потім тривалий мовчання. Розкажіть один одному все найважливіше і цікавіше, а потім попрощайтеся. Пам'ятайте, що найкраще про важливі речі говорити при особистій зустрічі.