Як підібрати ідеальний наряд

Автор: Alice Brown
Дата Створення: 25 Травень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
КАК ВЫБРАТЬ КОСТЮМ МУЖЧИНЕ? 12 Секретов от Стилиста при Выборе Мужского Костюма
Відеоролик: КАК ВЫБРАТЬ КОСТЮМ МУЖЧИНЕ? 12 Секретов от Стилиста при Выборе Мужского Костюма

Зміст

Правильний одяг значно підвищує впевненість в собі. Якщо вам некомфортно або ви ніяк не можете підібрати правильний одяг, прийшов час знайти ідеальний наряд. Не існує точної формули ідеального наряду, проте можна підібрати те, в чому ви будете почувати себе комфортно. Для кожної людини ідеальний наряд буде свій, тому вам доведеться переміряти безліч варіантів одягу і розбавити образ аксесуарами. Отримуйте задоволення від процесу і не бійтеся експериментувати.

кроки

Частина 1 з 2: Наведіть порядок у шафі

  1. 1 Викиньте одяг, яку ви більше не носите. Велика кількість непотрібної одягу є головним болем для багатьох. Відсортуйте всю вашу одяг, щоб вирішити, яку її частину подарувати, яку продати, а що можна залишити собі. Якщо ви не знаєте, що залишити, а що викинути, запитаєте тебе:
    • Це все ще підходить мені?
    • Це можна надіти на себе прямо зараз?
    • Чи впевнені ви в наступних твердженнях?
    • Чи добре я себе відчуваю в цьому одязі?
    • Чи є ймовірність, що я одягну це знову?
  2. 2 Переробіть вашу старий одяг. Перегляньте всю стару одяг, яку ви не викинули, але рідко носите. Ви можете використовувати частини одягу, щоб зробити з них щось нове. Класичний приклад - можна обрізати старі джинси і зробити з них шорти. Але ви можете зробити набагато більше унікальної одягу зі старих речей. Спробуйте наступне:
    • Перешийте ваш одяг. Якщо в гардеробі є класичний костюм, але ви ніколи його не носили, бо він занадто великий, віднесіть його в майстерню.
    • Спробуйте використовувати тканину старих спідниць, щоб пошити з них сумку або сорочку.
    • Спробуйте надіти вінтажну футболку зі спортивною курткою або піджаком.
  3. 3 Переберія взуття. У вас повинна бути взуття на всі випадки життя. Щоб було простіше, переконайтеся, що у вас є взуття для роботи (святкове або повсякденна), для спорту, на кожен день і для офіційних випадків. Наприклад, вам знадобляться:
    • Для активного способу життя: кросівки, чоботи
    • Для офіційних випадків: каблуки, шпильки
    • На кожен день: сандалі, черевики, мокасини та взуття на плоскій підошві
  4. 4 Підберіть верхній одяг. Повісьте всі ваші куртки, шарфи і шапки на видному місці. Вам потрібно буде робити це кожні 4 місяці перед початком наступного сезону. Зимова верхній одяг дуже відрізняється від весняної або літньої. Ось деякі приклади того, що вам знадобиться:
    • Зима: тепле пальто (наприклад, вовняну), об'ємний теплий шарф, берет або шапка
    • Весна: куртки (наприклад, трикотажна), кардигани, пуловери, блейзери, фетровий капелюх
    • Літо: легкі куртки (наприклад, джинсові), бейсболки
  5. 5 Зберіть аксесуари. Знайдіть всі ваші окуляри, прикраси, сумки, ремені, краватки і годинник. Ці аксесуари є необхідними штрихами вашого образу, тому постарайтеся урізноманітнити його. Пошукайте аксесуари в магазинах, антикварних крамницях і на гаражних розпродажах. У вас повинні бути:
    • Сонцезахисні окуляри: пара простих чорних, черепахових, яскравих і авіаторів
    • Прикраси: сережки, намиста, браслети, кільця, годинник, запонки
    • Ремені: простий чорний або коричневий пояс, а також широкий ремінь з візерунком
  6. 6 Змініть стиль. Спробуйте що-небудь інше. Зверніть увагу на одяг різних текстур, квітів і візерунків. Якщо ви не плануєте купувати новий одяг, спробуйте поєднувати речі, які ви раніше не поєднували. Ви можете знайти нову комбінацію, яка освіжить ваш образ.
    • Підіть проти правил моди. Спробуйте поєднувати між собою яскраву або мереживну одяг, або ж поєднуйте різні текстури, щоб надати новизну старим речам.

Частина 2 з 2: Поєднання нарядів

  1. 1 Враховуйте подія або день. Відповідний наряд повинен відповідати конкретного дня або майбутньої події. Якщо ви відправляєтеся в тренажерний зал, в такому випадку вам знадобиться одяг для активних занять. Якщо ви йдете на засідання, тоді візьміть класичний костюм. На вечірній захід слід вибрати ошатний стиль, тільки якщо це не вечірка у вас вдома, де ви можете бути в зручному одязі.
    • Не дивуйтеся, якщо вам доведеться міняти одяг протягом дня, в залежності від роду занять. Просто будьте до цього готові і переодягайтеся в залежності від ваших потреб.
  2. 2 Враховуйте погоду. Ваш гардероб вже повинен відповідати сезону, але вам слід також враховувати погоду протягом дня. Вам не потрібно надягати теплий вовняний костюм, якщо на вулиці 32 градуси. Також ви будете шкодувати, якщо надягнете легку сукню, коли на вулиці йде сніг.
    • Перевірте прогноз погоди напередодні або вугільної у вікно, перш ніж одягатися. Краще підстрахуватися, якщо ви не знаєте якою буде погода. Візьміть парасольку, надіньте кардиган або прихопіть з собою змінне взуття, якщо ви боїтеся, що погода може змінитися.
  3. 3 Виберіть головну деталь вашого образу. Акцентуйте увагу на одному предметі одягу, який хочете надіти, і збудуйте весь образ навколо нього. Наприклад, ви можете вибрати кольоровий краватку або яскравий блейзер. Для додання образу простоти вибирайте тільки одну яскраву річ.
    • Не варто турбуватися з приводу бажання додати аксесуари. Мета аксесуарів - підкреслити наряд таким чином, щоб можна було уникнути злиття в одне колірне пляма однотипної одягу (наприклад, смугастої сорочки зі смугастими штанами і смугастим краваткою).
  4. 4 Носіть хустку, що доповнює ваш наряд. Після вибору основної частини наряду, підберіть верхній одяг, яка підкреслить ваш стиль. Уникайте повного поєднання колірної гами в одязі. Таке вбрання не буде виглядати гармонійно. Замість цього зробіть акцент на головній деталі вашого гардеробу.
    • Наприклад, якщо ви вибрали яскравий темно-синій блейзер, то можете поєднувати його з простою білою сорочкою і коричневими брюками. Або якщо ви вибрали жовту квітчасту спідницю, тоді до неї варто надіти синю або джинсову сорочку, замість того, щоб поєднувати її з жовтою або кольоровий блузкою.
  5. 5 Носіть відповідне взуття. Будь-ідеальний наряд буде виглядати недоречно, якщо ви носите таке взуття. Обов'язково враховуйте погодні умови. Не забувайте, що вам має бути максимально комфортно. Наприклад, цілком очевидно, що, вирушаючи на прогулянку, ви повинні надіти кросівки. Або можливо вам слід врахувати обставини конкретного дня. Наприклад, якщо ви одягаєте просте плаття, яке добре поєднується як з каблуками, так і з взуттям на плоскій підошві, але вам доведеться кілька зустрічей протягом дня, краще всього вибрати ту взуття, в якій вам буде зручно.
    • Якщо ви плануєте бути "на ногах" протягом тривалого часу, можете взяти з собою відразу кілька пар взуття, щоб мати можливість перевзутися.
  6. 6 Спробуйте додати аксесуари. Підкреслити свій наряд ви можете шляхом додавання цікавого аксесуара, такого як запонки або шарф. Це допоможе зробити ваш наряд цікавіше або додати йому кольоровий акцент. Простий шарф допоможе збалансувати ваш образ в яскравому вбранні. Не бійтеся спробувати кілька варіантів, поки не підберете підходящий.
    • Додаючи прикраси, не варто надягати занадто багато однакових виробів. У них ви будете виглядати занадто химерно.
  7. 7 Носіть вибрані вами наряди. Підібравши декілька нарядів, які вам дійсно подобаються, ви зможете в подальшому легко дотримуватися цього стилю. Так ви значно прискорите свої ранкові збори, однак при бажанні зможете виглядати елегантно або виділятися з натовпу. Переконайтеся, що одягаєтеся сучасно. Уникайте футболок з графічними малюнками або толстовок, які ви носили 20 років тому. Для підтримки більш сучасного стилю вибирайте:
    • Шкіряний браслет або класичні годинник.
    • Повсякденний светр і білу або кольорову сорочку під низ.
    • Наносите більш яскравий макіяж, виділяючи очі або губи (але не те й інше одночасно).
    • Носіть більш ошатну взуття, ніж зазвичай.
    • Додайте трохи духів або одеколону.

Поради

  • Кольори окремих речей у вашому образі не повинні змішуватися один з одним. Одягаючи чорні брюки, чорні туфлі та чорний топ, краще вибрати кольорову сорочку або змінити туфлі.