Як отримати доступ до віддаленого комп'ютера зі свого комп'ютера

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 3 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как получить полный доступ к чужому ПК? Программа для удаленки!)
Відеоролик: Как получить полный доступ к чужому ПК? Программа для удаленки!)

Зміст

З цієї статті ви дізнаєтеся, як отримати доступ до віддаленого комп'ютера зі свого комп'ютера, якщо на обох комп'ютерах встановити програмне забезпечення для віддаленого робочого столу. Коли програма буде встановлена ​​на обох комп'ютерах, налаштуйте один з них в якості хоста - цей комп'ютер буде вважатися віддаленим і їм можна буде управляти з іншого комп'ютера за трьох умов: обидва комп'ютера підключені до інтернету, включені і на них встановлено відповідне програмне забезпечення. Такі програми, як Team Viewer і «Віддалений робочий стіл Chrome» можна встановити на будь-який віддалений комп'ютер, який буде доступний з інших комп'ютерів або навіть мобільних пристроїв (на базі iOS або Android). Програму «Віддалений робочий стіл Windows» можна налаштувати на віддаленому комп'ютері з Windows і керувати ним з інших комп'ютерів з Windows або Mac OS X.

кроки

Метод 1 з 3: TeamViewer

  1. 1 Відкрийте сайт TeamViewer на віддаленому комп'ютері. Перейдіть на сторінку https://www.teamviewer.com/ru/download/ в браузері. TeamViewer автоматично визначить вашу операційну систему.
    • Якщо операційна система визначена не вірно, клацніть по своїй системі в рядку параметрів посередині сторінки.
  2. 2 Прокрутіть вниз і натисніть Завантажити TeamViewer. Це зелена кнопка у верхній частині сторінки. Установчий файл TeamViewer скочується на комп'ютер.
    • Залежно від налаштувань браузера вам, можливо, доведеться натиснути «Зберегти» або вказати папку для завантаження.
  3. 3 Двічі клацніть по файлу встановлення TeamViewer. У Windows він називається «TeamViewer_Setup», а в Mac OS X «TeamViewer.dmg».
  4. 4 Встановіть TeamViewer. Для цього:
    • Windows: Встановіть прапорець у «Встановити, щоб потім управляти цим комп'ютером віддалено», встановіть прапорець «Приватне / некомерційне використання» і натисніть «Прийняти - Завершити».
    • Mac: Двічі клацніть по установчого пакету, натисніть «ОК», відкрийте меню «Apple» , Натисніть «Системні налаштування»> «Захист і безпека», натисніть «Відкрити» поруч з повідомленням «TeamViewer», а потім клацніть по «Відкрити», коли з'явиться запит. Дотримуйтесь інструкції на екрані.
  5. 5 Знайдіть ідентифікатор віддаленого комп'ютера. У лівій частині вікна TeamViewer є розділ «Ідентифікатор» під заголовком «Дозволити віддалене управління». Цей ідентифікатор знадобиться вам для доступу до віддаленого комп'ютера.
  6. 6 Створіть свій пароль. Для цього:
    • наведіть курсор миші на поточний пароль;
    • натисніть на круглу стрілку зліва від пароля;
    • натисніть «Встановити персональний пароль» в випадаючому меню;
    • введіть свій пароль в поля «Пароль» і «Підтвердити пароль»;
    • натисніть «OK».
  7. 7 Скачайте, встановіть і відкрийте TeamViewer на своєму комп'ютері. Це комп'ютер, на якому ви отримаєте доступ до віддаленого комп'ютера.
    • Також TeamViewer можна встановити на iPhone або Android-пристрій.
  8. 8 Введіть ідентифікатор віддаленого комп'ютера в поле «ID партнера». Воно знаходиться в правій частині вікна TeamViewer під заголовком «Управління віддаленим комп'ютером».
  9. 9 Встановіть прапорець у «Вилучене керування».
  10. 10 клацніть по Підключитися до партнера. Ця опція знаходиться в нижній частині вікна TeamViewer.
  11. 11 Введіть пароль. Це пароль, який ви ввели в розділі «Дозволити віддалене управління» вікна TeamViewer на віддаленому комп'ютері.
  12. 12 натисніть Вхід. Ця опція знаходиться в нижній частині вікна аутентифікації.
  13. 13 Перегляньте робочий стіл віддаленого комп'ютера. Через мить у вікні TeamViewer на своєму комп'ютері ви побачите робочий стіл віддаленого комп'ютера.
    • Як тільки ви побачите робочий стіл віддаленого комп'ютера, на віддаленому комп'ютері можна буде працювати як на своєму.
    • Щоб відключитися, натисніть «X» у верхній частині вікна TeamViewer.

Метод 2 з 3: Віддалений робочий стіл Chrome

  1. 1 Відкрийте Google Chrome. Натисніть на круглий червоно-зелено-жовто-синій значок. Зробіть це на віддаленому комп'ютері.
    • Якщо на комп'ютері немає Chrome, спочатку встановіть цей браузер.
  2. 2 Перейдіть на сторінку Віддаленого робочого стола Chrome. Відкриється сторінка Видаленого робочого столу Chrome в магазині Chrome.
  3. 3 натисніть встановити. Ця синя кнопка знаходиться у верхньому правому кутку сторінки.
  4. 4 клацніть по встановити додаток, Коли з'явиться запит. Додаток «Віддалений робочий стіл Chrome» буде встановлено в браузері Chrome, а на новій вкладці відкриється сторінка «Сервіси».
  5. 5 натисніть Віддалений робочий стіл Chrome. Це значок у вигляді двох комп'ютерних моніторів з логотипом Google Chrome на одному з них.
    • Якщо сторінка «Сервіси» не була відкрита, введіть chrome: // apps в адресному рядку Chrome і натисніть ↵ Enter.
  6. 6 Авторизуйтесь в Віддаленому робочому столі Chrome. Ваші дії залежать від налаштувань браузера, але вам, швидше за все, потрібно вибрати обліковий запис Google, а потім натиснути «Дозволити».
  7. 7 натисніть Початок роботи під заголовком «Мої комп'ютери».
  8. 8 натисніть Дозволити віддалені підключення. Ця опція знаходиться в нижньому правому куті вікна.
  9. 9 клацніть по Прийняти умови та встановити, Коли з'явиться запит. Це блакитна кнопка в нижній частині спливаючого вікна. Установчий файл (Windows) або DMG-файл (Mac) скочується на комп'ютер.
    • Залежно від налаштувань Chrome вам, можливо, доведеться вибрати папку для завантаження і натиснути «Зберегти».
  10. 10 Встановіть додаток «Віддалений робочий стіл Chrome». Для цього:
    • Windows: Двічі клацніть по файлу встановлення, а потім натисніть «Так», коли з'явиться запит.
    • Mac: Двічі клацніть по DMG-файлу, натисніть «ОК» у спливаючому вікні, відкрийте меню «Apple» , Натисніть «Системні налаштування»> «Захист і безпека», натисніть «Відкрити» поруч з повідомленням «chromeremotedesktophost», а потім клацніть по «Відкрити», коли з'явиться запит. Потім перетягніть значок Видаленого робочого столу Chrome в папку «Програми».
  11. 11 Відкрийте програму «Віддалений робочий стіл Chrome». Поверніться на сторінку «Сервіси» і натисніть «Віддалений робочий стіл Chrome», щоб відкрити це додаток (якщо необхідно).
  12. 12 Двічі введіть шестизначний PIN-код. Зробіть це в полях «PIN-код» і «Повторити PIN-код».
  13. 13 клацніть по OK. На віддаленому комп'ютері активуються віддалені з'єднання - це означає, що до цього комп'ютера можуть отримати доступ інші комп'ютери.
  14. 14 Скачайте, встановіть і відкрийте програму «Віддалений робочий стіл Chrome» на своєму комп'ютері. Це комп'ютер, на якому ви отримаєте доступ до віддаленого комп'ютера. На своєму комп'ютері увійдіть в ту ж обліковий запис Google, що і на віддаленому комп'ютері.
    • Наприклад, «віддалений комп'ютер» - це корпоративний (робочий) комп'ютер, а «свій комп'ютер» - це ваш домашній комп'ютер.
  15. 15 Натисніть на ім'я віддаленого комп'ютера. Воно знаходиться під заголовком «Мої комп'ютери».
  16. 16 Введіть шестизначний PIN-код, а потім натисніть підключитися. Це PIN-код, який ви встановили на віддаленому комп'ютері.
  17. 17 Працюйте на віддаленому комп'ютері. Робочий стіл віддаленого комп'ютера відобразиться в браузері Google Chrome на вашому комп'ютері.
    • При виконанні дій на віддаленому комп'ютері може виникнути невелика затримка, так як команди будуть відправлятися по інтернету.
    • Натисніть "Відключити" в верхньому меню, щоб розірвати з'єднання.
    • Використовуйте кнопку «Клавіші», щоб керувати віддаленим комп'ютером за допомогою клавіш, наприклад, Ctrl+Alt+Del і ⎙ Print Screen.

Метод 3 з 3: Віддалений робочий стіл Windows

  1. 1 Відкрийте меню «Пуск» на віддаленому комп'ютері. Натисніть на логотип Windows в нижньому лівому кутку екрана або натисніть ⊞ Win.
  2. 2 Клацніть по «Параметри» . Ця опція знаходиться в нижній лівій частині меню «Пуск».
  3. 3 клацніть по система. Цей значок у вигляді комп'ютера знаходиться у верхній частині сторінки налаштувань.
  4. 4 Прокрутіть вниз і натисніть Про систему. Ця опція знаходиться внизу лівої панелі з опціями.
    • Наведіть покажчик миші на цю панель, а потім перейдіть її.
  5. 5 Запишіть ім'я віддаленого комп'ютера. Ви знайдете його в рядку «Ім'я комп'ютера». Це ім'я знадобиться, щоб підключитися до віддаленого комп'ютера.
  6. 6 клацніть по Відомості про систему. Ця опція знаходиться в розділі «Супутні параметри» у верхньому правому кутку сторінки.
    • Цю опцію також можна знайти в нижній частині сторінки, якщо ви не оновлювали Windows 10.
  7. 7 клацніть по Додаткові параметри системи. Ця опція знаходиться у верхній лівій частині вікна.
  8. 8 Натисніть на вкладку Віддалений доступ. Вона знаходиться у верхньому правому кутку вікна «Властивості системи».
  9. 9 Встановіть прапорець у «Дозволити віддалені підключення до цього комп'ютера». Ця опція знаходиться в розділі «Віддалений робочий стіл» посередині сторінки.
    • Якщо прапорець вже встановлено, пропустіть цей крок.
  10. 10 клацніть по OK і закрийте вікно «Властивості системи». Налаштування будуть збережені.
  11. 11 Прокрутіть вгору і натисніть Харчування і сплячий режим. Ця опція знаходиться вгорі лівій панелі «параметри».
  12. 12 Відкрийте обидва меню і виберіть ніколи в кожному з них. Так віддалений комп'ютер не перейде в сплячий режим і не виключиться, коли ви підключіться до нього.
  13. 13 Відкрийте Віддалений робочий стіл на своєму комп'ютері. Для цього:
    • Windows: Відкрийте меню «Пуск» , введіть віддаленого і натисніть «Підключення до віддаленого робочого столу».
    • Mac: Скачайте «Віддалений робочий стіл Microsoft» в App Store, відкрийте Launchpad і натисніть на помаранчевий значок програми «Віддалений робочий стіл Microsoft».
  14. 14 Введіть ім'я віддаленого комп'ютера. Зробіть це в поле «Комп'ютер» у верхній частині вікна Видаленого робочого столу.
    • На комп'ютері Mac натисніть «+ Створити» у верхньому лівому куті вікна, а потім введіть ім'я комп'ютера в поле «Ім'я комп'ютера».
    • Також в поле для імені комп'ютера можна ввести IP-адресу віддаленого комп'ютера.
  15. 15 клацніть по підключитися. Ця опція знаходиться внизу вікна Видаленого робочого столу. Робочий стіл віддаленого комп'ютера відобразиться у вікні вашого комп'ютера.
    • На комп'ютері Mac двічі клацніть по імені створеного з'єднання і в списку виберіть «Мої робочі столи».

Поради

  • Щоб запустити розширення «Віддалений робочий стіл Chrome» знадобиться Google Chrome.
  • Рекомендуємо відключити сплячий режим на віддаленому комп'ютері, тому що не можна підключитися до комп'ютера, який знаходиться в цьому режимі.
  • Якщо на вашому комп'ютері з Windows немає пароля, встановіть його, а потім користуйтеся Вилученим робочим столом.

попередження

  • Віддалений комп'ютер повинен бути включений - в іншому випадку ви на зможете отримати до нього доступ.