Як полюбити ходити в школу

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 20 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
КАК полюбить ходить в ШКОЛУ/универ?
Відеоролик: КАК полюбить ходить в ШКОЛУ/универ?

Зміст

Багато дітей скаржаться, що в школі нудно і нецікаво. Варто тільки захотіти, і навчання в школі знову стане цікавим заняттям. Знайдіть для себе нові джерела натхнення! Запишіться в гурток, відвідуйте позашкільні заходи, спілкуйтеся з друзями, а також приходите в школу добре підготовленим. Завдяки цьому ви будете ходити в школу з великим задоволенням.

кроки

Частина 1 з 5: Приймайте участь в житті школи

  1. 1 Приєднайтесь до клубу або запишіться в гурток. Завдяки цьому ви будете з великим бажанням ходити в школу. Крім того, у вас буде прекрасна можливість спілкуватися з іншими учнями. Також ви станете впевненим в собі людиною. Дізнайтеся у свого вчителя, які гуртки є в вашій школі.
  2. 2 Виберіть клуб або гурток, який буде відповідати вашим інтересам.
    • Дізнайтеся, коли проходять заняття. Ви повинні бути вільні у цей час.
  3. 3 Займіться творчістю. Це допоможе вам брати активну участь в житті школи. Займаючись творчістю, ви будете відчувати почуття гордості за свою школу. У вас з'явиться можливість представляти свою школу на різних творчих конкурсах. Завдяки цьому ви будете ходити в школу з великим бажанням. Як правило, відвідувати гуртки образотворчого мистецтва можуть всі незалежно від здібностей. Творчі заняття покращують здатність вчитися, що благотворно відбивається на оцінках. Як правило, в школі працюють кілька гуртків творчої спрямованості.
    • Духовий і симфонічний оркестр
    • оркестр
    • хор
    • драмгурток
    • Гурток образотворчого мистецтва
  4. 4 Стати членом спортивної команди. Якщо ви хочете весело проводити час в школі, станьте членом спортивної команди. Представляючи школу на всіляких спортивних заходах, ви будете чекати з нетерпінням цих подій, так як перед вами відкриється можливість стати гордістю своєї школи. Все це буде сприяти тому, що ви з більшою готовністю будете ходити в школу.
    • Відвідуйте спортивні заходи. Якщо у вашій школі проходять спортивні заходи, обов'язково відвідуйте їх, щоб підтримати свою команду. Як правило, вхід на такі заходи безкоштовний. Запропонуйте друзям піти разом з вами. Ви добре проведете час в колі своїх друзів.
    • Не обмежуйтеся тільки баскетбольними і футбольними матчами.
    • Якщо у вашій школі грають в софтбол, обов'язково підтримайте команду дівчаток, коли вони будуть виступати за школу.
  5. 5 Приймайте участь в шкільних заходах. Під час навчального року, як правило, в школі проводиться багато спортивних заходів, в яких можуть брати участь усі учні.Відвідайте веб-сайт школи, на якому ви зможете дізнатися, які заходи плануються, і як ви можете взяти в них участь. Ви зможете знайти те, що вам до душі.
    • дискотека
    • Збори уболівальників спортивної команди
    • Щорічна зустріч випускників
    • Фестивалі

Частина 2 з 5: Часу на нудному уроці

  1. 1 Напишіть записку одному. Якщо ви будете писати текстові повідомлення на своєму мобільному телефоні під час уроку, вчитель може зробити вам зауваження. Однак спробуйте на уроці написати записку одному і віддайте її на перерві. Учитель навряд чи зробить вам зауваження, так як подумає, що ви робите замітки або дописуєте класну роботу.
  2. 2 Малюйте. Відмінним способом скоротати час на нудному уроці є малювання. Спробуйте на уроці робити нотатки, записуючи, а малюючи їх. Завдяки цьому ви залишитеся більш зосередженим на досліджуваному матеріалі.
    • Роблячи замітки, додавайте малюнки. Спробуйте робити нотатки у вигляді коміксів. Завдяки цьому ви зможете і вчитися, і малювати.
  3. 3 Напишіть розповідь. Якщо у вас є вільний час на уроці, пишіть короткі розповіді. Спробуйте включати інформацію, яку ви чуєте на уроці в свої розповіді. Завдяки цьому ви весело проведете час і будете уважно слухати те, про що говорить учитель на уроці.
  4. 4 Придумайте гру. Якщо вам нудно на уроці або вчитель дав завдання читати нецікаву інформацію, придумайте гру, яка зможе розважити вас. Цікава інтелектуальна гра може розважити вас і повернути увагу до уроку.
    • Спробуйте порахувати, скільки разів учитель повторює якесь конкретне слово. Якщо ви перебуваєте на уроці математики, порахуйте, скільки разів учитель каже: "додати". Попросіть друзів, брати участь у вашій грі. Нехай вони ведуть рахунок інших слів. Через кілька днів ви зможете визначити саме вживане слово тижні. Переможець удостоїться призу.
    • Якщо ви отримали завдання читати нудний матеріал, спробуйте прочитати його максимально швидко, а потім запишіть все, що ви запам'ятали. Засічіть час і постарайтеся побити свій власний рекорд.
  5. 5 Попросіться вийти в туалет. Якщо вам стає нудно на уроці, і ви не можете зосередитися, спробуйте зробити невелику перерву. Встаньте і пройдіться. Перерви допомагають мозку зберегти інформацію і зв'язати її з уже відомим матеріалом. Тому коротку перерву може допомогти вам запам'ятати інформацію краще. Попросіть вчителя дозволити вам вийти в туалет. Ви можете пройтися, а також зробити кілька вправ на розтяжку, перед тим, як ви повернетеся в клас знову.

Частина 3 з 5: Спілкуйтеся з друзями

  1. 1 Спілкуйтеся з друзями на перервах. Короткий час на перервах можна використовувати не тільки для того, щоб підготуватися до майбутнього уроку, а й щоб поспілкуватися з друзями. Домовтеся з друзями про місце, де ви зможете зустрітися з ними і провести трохи часу. Якщо у вас немає часу, спілкуйтеся з друзями за допомогою повідомлень. Напишіть друзям про останні новини.
  2. 2 Пообідайте разом з друзями. Обідня перерва - це прекрасний час, щоб підкріпитися і спілкування по мобільному телефону. Виберіть один столик і сідайте за нього кожен день. Завдяки цьому ваші друзі будуть знати, де вас знайти.
    • Якщо вам дозволено виходити на вулицю під час обідньої перерви, швидко пообідайте і йдіть на свіже повітря, де ви зможете пограти і поспілкуватися з друзями.
    • Пограйте в настільні ігри з друзями, які сидять за вашим столом, наприклад, в паперовий футбол.
    • Поставте перед собою мету зустрічатися зі своїми друзями кожен обідня перерва.
  3. 3 Зачекайте своїх друзів після школи, щоб разом йти додому. Після останнього уроку продзвенить дзвінок, і ви будете вільні. Це прекрасний час для спілкування з друзями. Ви можете кожен день ходити або їздити додому разом.Якщо після уроків у вас заплановано позашкільний захід, зустріньтеся зі своїми друзями, щоб перекусити разом і весело провести час. Після цього можна відвідати захід.

Частина 4 з 5: Вибір предметів

  1. 1 Якщо у вашій школі у вас є можливість вибирати основні предмети для вивчення, віддайте свій вибір тим, які вивчають ваші друзі. Однак, як правило, у учнів немає такої можливості. Тим не менш, ви можете вибирати факультативні заняття. Тому дізнайтеся, які факультативні заняття відвідують ваші друзі. Завдяки цьому вам буде легше визначитися зі своїм вибором.
  2. 2 Виберіть цікаві факультативні заняття. Віддайте перевагу тим занять, які цікаві вам. Зробіть своє навчання більш захоплюючою, вибираючи факультативні заняття, які будуть приносити вам задоволення.
  3. 3 Дізнайтеся про вчителя заздалегідь. Кожен учитель має свою манеру спілкування з учнями. Крім того, кожен учитель викладає свій предмет по-своєму. На жаль, дуже рідко учні можуть вибирати вчителів самі. Тим не менш, ви можете дізнатися про вчителя, який буде викладати у вас в старших класах.
  4. 4 Вибирайте факультативні заняття, на яких ви зможете виконувати проекти. На деяких факультативних заняттях учні виконують проекти. Відвідуйте заняття, на яких у вас буде можливість робити творчі проекти самостійно або разом з іншими учнями. Завдяки цьому навчання буде приносити вам більше задоволення.
    • Дізнайтеся, які ви будете вивчати предмети в наступному році.
    • Дізнайтеся у друзів і родичів, на яких уроках частіше виконуються проекти.

Частина 5 з 5: Підготовка до школи

  1. 1 Висипайтеся. Якщо ви хочете отримувати задоволення від часу, проведеного в школі, досить спите. Якщо ви будете приходити в школу відпочив, вам буде легше налаштуватися на навчання. Крім того, ви зможете управляти своїми емоціями. Якщо ви будете приходити в школу втомленим, ви будете відчувати стрес. Навряд чи ви будете отримувати задоволення від школи в стані стресу.
    • Згідно з дослідженнями підлітки повинні спати 8,5 - 9,5 годин щоночі.
  2. 2 Виконуйте домашні завдання вчасно. Якщо ви будете вчасно виконувати домашні завдання і здавати їх на перевірку вчителю, ви не будете відчувати стрес. Якщо ви не будете встигати виконувати домашні завдання, ви будете відчувати стрес, що неодмінно негативно відіб'ється на вашому дні. Якщо ви хочете ходити в школу із задоволенням, вчасно виконуйте домашні завдання і здавайте їх на перевірку вчителю.
    • Записуйте завдання в щоденник, щоб не забути про те, що вам необхідно зробити.
    • Робіть домашні завдання по дорозі в школу або додому, коли їсте на автобусі. Завдяки цьому ви витратите на це менше часу вдома.
    • Виконуйте домашню роботу разом з друзями (НЕ списуючи один у одного). Завдяки цьому ви будете отримувати задоволення від виконання домашнього завдання.
  3. 3 Беріть з собою пляшку води в школу. Якщо ви хочете бути здоровим, пийте багато води. Якщо ваш організм буде страждати від обезводнення, вам складно буде зосередитися. Крім того, ви будете відчувати напругу. Тому не допускайте зневоднення, якщо ви хочете отримувати задоволення від навчання в школі. Беріть з собою пляшку води в школу, щоб пити достатньо рідини протягом дня.

Поради

  • Якщо ви не отримуєте задоволення від навчання в школі, поговоріть з кимось про це. Поговоривши з кимось про свої почуття, вам буде легше налаштуватися на навчання. Людина, яка зможе зрозуміти вас, дасть вам слушну пораду. Поговоріть зі шкільним психологом, батьками або близьким другом.
  • Якщо ви перебуваєте на нудному уроці, намагайтеся не дивитися постійно на годинник. Запам'ятайте, що чим частіше ви будете дивитися на годинник, тим повільніше буде йти час.
  • Прикрасьте свої шкільне приладдя, щоб підкреслити свій неповторний стиль. Прикрасьте свій шафку, пенал, ручки і олівці.
  • На перервах спілкуйтеся зі своїми друзями.
  • Знайдіть спільні інтереси зі своїми друзями. Ваші інтереси не повинні обертатися тільки навколо уроків.