Як користуватися відео ефектами в Facebook Messenger на Android

Автор: Janice Evans
Дата Створення: 24 Липня 2021
Дата Оновлення: 16 Вересень 2024
Anonim
Монтаж видео в VN. Лучшее приложение для монтажа на смартфоне. Самый подробный ГАЙД по VN
Відеоролик: Монтаж видео в VN. Лучшее приложение для монтажа на смартфоне. Самый подробный ГАЙД по VN

Зміст

У цій статті ми розповімо вам, як використовувати ефекти у відеочаті в Facebook Messenger, а також як додавати ефекти до відеороликів, якими ви ділитеся.

кроки

Метод 1 з 2: У відеочаті

  1. 1 Запустіть Facebook Messenger. Натисніть на значок у вигляді мовного хмари з білою блискавкою. Він знаходиться на головному екрані або на панелі додатків.
  2. 2 Виберіть контакт. Якщо у вас не виходить знайти потрібну людину, скористайтеся рядком пошуку вгорі екрана.
  3. 3 Виберіть, який виглядає як біла відеокамера на синьому тлі. Буде здійснений відеодзвінок. Коли людина відповість, можна використовувати ефекти.
  4. 4 Натисніть на значок у вигляді піднятого великого пальця, щоб використовувати Реакції. Їх можна застосовувати так само, як Реакції в публікаціях і коментарях на Facebook, тобто просто вибрати реакцію-смайлик, який буде використаний під час відеочату. Виберіть один з смайликів (серце, сміх, смуток, гнів і так далі), і анімовані смайлики відобразяться навколо вашої голови.
  5. 5 Виберіть у вигляді краплі, щоб вибрати фільтри кольору і освітлення. Прокрутіть список опцій, щоб застосувати фільтр в режимі реального часу. Ваш співрозмовник побачить обраний фільтр.
  6. 6 Виберіть у вигляді зірки, щоб вибрати маски і стікери. Прокрутіть список ефектів, щоб надіти смішну маску або додати анімовані ефекти на фон.

Метод 2 з 2: Як записати відеоролик

  1. 1 Запустіть Facebook Messenger. Натисніть на значок у вигляді мовного хмари з білою блискавкою. Він знаходиться на головному екрані або на панелі додатків.
  2. 2 Натисніть Додати в «Мій день». Ця опція знаходиться у верхній частині екрану. Включиться камера Android-пристрої.
    • Щоб переключитися на фронтальну камеру, натисніть у вигляді камери, складеної з стрілок, у верхній частині екрану.
  3. 3 Натисніть і утримуйте кнопку спуску затвора, щоб записати відеоролик. Коли ви приберете палець з екрана, запис відео зупиниться (це також відбудеться, коли коло навколо кнопки затвора забарвиться в червоний колір). На екрані з'явиться попередній перегляд відео.
  4. 4 Виберіть у вигляді смайлика. Відкриється список стікерів і масок.
    • Прокрутіть список вниз, щоб переглянути категорії стікерів / масок. Такими категоріями є «Я роблю», «Хто хоче», «Я відчуваю» і «Повсякденне веселощі».
    • Стікери можна шукати в назві або темі; для цього введіть ключове слово в рядку пошуку.
  5. 5 Виберіть ефект, який хочете застосувати до відеоролика. Пам'ятайте, що за раз можна використовувати тільки один ефект.
  6. 6 Натисніть на значок з буквами Aa, щоб додати в відеоролик текст. Цей значок знаходиться у верхній частині екрану. Виберіть колір шрифту, введіть будь-який текст і натисніть «Готово».
  7. 7 Виберіть у вигляді хвилястої лінії, щоб додати в відеоролик малюнок. Цей значок знаходиться у верхній частині екрану і дозволить намалювати малюнок у відеоролику. Справа на екрані виберіть колір, намалюйте картинку і натисніть «Готово».
  8. 8 Натисніть на значок у вигляді спрямованої вправо стрілки. Він знаходиться внизу екрану. Ви перейдете на сторінку «Поділитися».
  9. 9 Виберіть Мій день, якщо хочете поділитися відеороликом через історію в Моєму дні. В іншому випадку пропустіть цей крок.
  10. 10 Виберіть одержувачів відео. Щоб відправити ролик конкретним користувачам, натиснувши гуртка зліва від потрібних імен.
  11. 11 Натисніть Надіслати. Ця кнопка знаходиться в нижньому правому куті. Відеоролик буде відправлений і, якщо ви вибрали відповідну опцію, опублікований у вашій історії.