Як сподобатися хлопцю, який подобається вам

Автор: Ellen Moore
Дата Створення: 13 Січень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
КАК ВЛЮБИТЬ В СЕБЯ ПАРНЯ // СОВЕТЫ и ЛАЙФХАКИ ❤️ Как Понравиться Парню?
Відеоролик: КАК ВЛЮБИТЬ В СЕБЯ ПАРНЯ // СОВЕТЫ и ЛАЙФХАКИ ❤️ Как Понравиться Парню?

Зміст

На жаль, приворотного зілля ще не винайшли, тому якщо ви хочете викликати у людини у відповідь симпатію, то доведеться докласти зусиль. Ведіть себе впевнено і залишайтеся собою, оскільки хлопці люблять індивідуальність! Спочатку спробуйте подружитися, спілкуватися і проводити час разом. Пропонуйте зустрітися компанії друзів і без сторонніх. Коли хлопець дізнається вас краще, він може випробувати відповідну симпатію!

кроки

Частина 1 з 3: Як стати друзями

  1. 1 поводьтеся впевнено і рішуче в присутності хлопця. Тримати себе в руках буде непросто, але намагайтеся зберігати спокій і пам'ятайте, що перед вами звичайний хлопець. Не бійтеся підтримувати зоровий контакт і посміхатися хлопцеві.
    • Намагайтеся не перестаратися з зоровим контактом! Якщо дивитися занадто довго, то хлопець може порахувати вас дивною. Відведіть погляд через 4-5 секунд.
  2. 2 Цінуйте свої захоплення і хобі, Щоб показати свою індивідуальність. Мати власну думку і захоплення абсолютно нормально, навіть якщо вам здається, що такі речі не прийнято вважати «модними». Не вдавайте в спробі справити враження. Хлопець швидко розпізнає удавання.
    • Також нормально розходитися в поглядах і не в усьому погоджуватися з хлопцем. Не соромтеся відстоювати свою думку. Покажіть себе цікавою людиною з нестандартними думками.
  3. 3 подружитеся з друзями хлопця. Завоювати симпатію хлопця буде простіше, якщо ви сподобаєтеся його друзям. Звертайтеся до них в класі, на перервах, за обідом і на факультативних заняттях. Запитуйте друзів хлопця про хобі, обговорюйте домашні завдання і помічайте спільні захоплення начебто конкретних фільмів або книг.
    • Як люди стають друзями? Вони знаходять спільні інтереси, які стають темами для бесід. Ведіть себе відкрито, посміхайтеся і задавайте питання.

    попередження: не потрібно явно фліртувати з друзями хлопця. Так він може невірно витлумачити ситуацію або в вас закохається один з його друзів!


  4. 4 демонструйте почуття гумору і легка вдача. Ризикуйте і пробуйте нове, навіть якщо вам страшно. Не бійтеся сміятися над собою або жартувати в присутності хлопця. Гарне почуття гумору та весела вдача - це привабливі якості!
    • Наприклад, якщо на уроці потрібні добровольці, сміливо пропонуйте свою кандидатуру.
    • Перетворіть ситуацію в жарт, якщо ви зробили щось незручне. Не сприймайте себе занадто серйозно.
  5. 5 задавайте хлопцю відкриті питання. Люди часто говорять про себе, але якщо ви хочете краще пізнати хлопця, почніть задавати питання. На відкриті питання не можна відповісти просто «так» або «ні». Задіюйте людини в бесіді! Приклади відкритих питань:
    • «Що думаєш про книгу, яку нам задали прочитати зі світової літератури?»
    • «Як тобі щоденні тренування?»
    • «Чим віддаєш перевагу займатися на вихідних?»
    • «Які твої улюблені телесеріали?»

    Порада: Під час розмови з хлопцем відкладіть телефон в сторону. Це допоможе вам зосередитися на словах хлопця і зрозуміти його почуття.


Частина 2 з 3: Як фліртувати і проводити час разом

  1. 1 робіть компліменти особистим якостям, інтелекту і зовнішності хлопця. Вони покажуть вашу уважність. Компліменти повинні бути прямими і лаконічними. Хлопець може відповісти «спасибі» або просто посміхнутися.
    • Наприклад, можна сказати: «Я думаю, що ти підготував відмінну презентацію по хімії».
    • Зробіть комплімент зовнішності хлопця: «Тобі дуже йде нова стрижка», - або: «Це светр дуже вдало підкреслює колір твоїх очей».
    • Як флірту можна сказати: «Ти можеш розсмішити мене в будь-якій ситуації!»
  2. 2 Подолайте страх дотиків і оціните його реакцію. Доречні дотику начебто торкань руки або плеча - відмінний спосіб оцінити почуття хлопця. Якщо він посміхається і не ухиляється, то йому приємно ваша симпатія. Якщо ж він відсторонився від вас, то йому не цікава подібна близькість.
    • Такі дотики допоможуть зміцнити зв'язок між вами, нехай навіть дружню.
  3. 3 Дізнайтеся номер телефону хлопця і листуйтеся з ним, щоб частіше спілкуватися поза школою. У першому повідомленні можна написати: «Привіт, Паша. Це Рита. Чим займаєшся?" Для підтримки розмови можна запитати його думку про домашнє завдання або планах на вечір.
    • Якщо хлопець відповідає дуже коротко або взагалі не відповідає, то не пишіть кілька повідомлень підряд. Дочекайтеся відповіді або іншого вагомого приводу для нового повідомлення.

    Порада: якщо ви соромитеся питати номер телефону, то використовуйте домашнє завдання як привід. Наприклад: «Скажеш мені свій номер телефону? У мене напевно виникнуть питання по нашому спільному проекту ».


  4. 4 Підтримуйте хлопця і запам'ятовуйте важливі подробиці. Проявляйте увагу до подій в його житті на кшталт важливою контрольної роботи, спортивного матчу, змагань або екскурсії. Згадуйте про це при зустрічі. Якщо у вас є номер телефону хлопця, можна написати йому повідомлення зі словами підтримки.
    • Наприклад, напишіть: «Удачі в завтрашній грі!»
    • Запитуйте, як пройшли важливі заходи.Наприклад, скажіть: «Сподіваюся, що ти відмінно провів час на змаганнях. Як все пройшло?"
    • Перед контрольною роботою можна написати повідомлення на кшталт: «Удачі на контрольній! Впевнена, що ти відмінно впораєшся ».
  5. 5 Запропонуйте спільно готуватися до занять, щоб проводити час разом. Можна готуватися до занять разом на перервах, після уроків вдома, в кафе, бібліотеці. Напишіть повідомлення або підійдіть до нього після занять. Намагайтеся говорити легко і невимушено, навіть якщо ви дуже хвилюєтеся.
    • Скажіть: «Слухай, Славик, може разом підготуємося до самостійної роботи з історії?»
    • Якщо хлопець погодився, то відмінно! Визначте час і місце зустрічі. У разі відмови відповідь не слід приймати занадто близько до серця. Можливо, він уже зайнятий або навіть не збирається готуватися.
    • Не обмежуйтеся навчальними питаннями. Будь-які захоплення начебто музичної групи, спорту, драматичного гуртка або студентської ради послужать відмінним приводом для зустрічі.
  6. 6 Організуйте зустріч з друзями, щоб невимушено провести час. Такі зустрічі дозволять вам зустрітися в неформальній обстановці. Зберіть друзів і рушайте в кіно, на стадіон, вечірку або інше веселий захід. Запросіть хлопця і запропонуйте йому прийти разом зі своїми друзями.
    • Наприклад: «Ми з друзями плануємо влаштувати вечір настільних ігор в п'ятницю. Приходь до нас разом зі своїми приятелями. Всі подробиці напишу в повідомленні ».

Частина 3 з 3: Як розвивати відносини

  1. 1 Напишіть повідомлення після зустрічі, щоб розвідати обстановку. Це хороший спосіб оцінити ситуацію після спільних занять або заходи. Пишіть не раніше, ніж через добу після зустрічі, щоб не здатися нав'язливою.
    • Можна написати: «Була рада зустрітися вчора ввечері. Сподіваюся, ти добре провів час ».
    • Також можна висловитися більш прямо: «Було дуже приємно провести вихідні разом. Чекаю нових зустрічей! »
  2. 2 Скажіть, що вам подобається проводити час разом. Це трохи менше ризикований варіант, ніж пряма заява: «Ти мені подобаєшся». Такий комплімент повідомить хлопцю, що вам комфортно в його компанії. Будь-якому будуть приємні такі слова!
    • В кінці зустрічі скажіть: «Це було весело. Я відмінно провела час з тобою », - і посміхніться.
    • Якщо хлопець запропонує заняття, то скажіть: «Звучить цікаво. З тобою не буває нудно ».
    • Можна навіть написати повідомлення на кшталт: «Мені дуже сподобалося готуватися з тобою до уроків».
  3. 3 Продовжуйте запрошувати хлопця на різні заходи, щоб зблизитися з ним. Якщо він приймає ваші запрошення і здається задоволеним вашою компанією, продовжуйте проводити час разом і спілкуватися. Можливо, скоро він сам почне запрошувати вас на зустрічі.
    • Будьте обережні, адже хлопець може грати з вами. Може виявитися, що він проводить час з різними дівчатами. Пам'ятайте про свої почуття і не стаєте іграшкою в його руках. Якщо вам здається, що хлопець не обмежується тільки вашою увагою, то зупиніться і подивіться, чи стане він вас домагатися. Якщо немає, то краще забути його і рухатися далі.
  4. 4 Запасіться терпінням і не переживайте, якщо події розвиваються повільно. Пам'ятайте, що на знайомство з хлопцем і оцінку взаємності симпатії може знадобитися кілька тижнів або навіть більше часу. Романтичні почуття не завжди виникають моментально. Підтримуйте дружні відносини і позитивний настрій.
    • Якщо ви більше не в змозі чекати і хочете сказати про свої почуття, щоб дізнатися, наскільки ваша симпатія взаємна, ви маєте право так вчинити. Просто будьте готові прийняти будь-яку відповідь.
  5. 5 Не забувайте про самоповагу при будь-якому розвитку подій. Слід сподіватися, що через кілька тижнів або місяців хлопець запросить вас на побачення і у вас складуться серйозні стосунки. Але якщо цього не станеться, важливо пам'ятати, що з вами і вашою зовнішністю все нормально, просто ви не підходите один одному.
    • Якщо хлопець розбив вам серце, в наступні дні і тижні зосередьтеся на собі, своїх хобі і друзів.Сумувати цілком нормально, але вже скоро ви знову будете радіти життю.

Поради

  • Не бійтеся проявити ініціативу і запропонувати хлопцеві зустрітися або сказати про свої почуття! Необов'язково чекати, поки він зробить перший крок.
  • Ви не зобов'язані відгукуватися на першу запрошення. Якщо у вас будуть друзі і особисті справи, то ви будете справляти враження більш цікаву людину.