Як попросити у батьків дівчини дозвіл на побачення з нею

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 22 Червень 2021
Дата Оновлення: 17 Вересень 2024
Anonim
Эмиграция в Казахстан: кому подойдёт страна
Відеоролик: Эмиграция в Казахстан: кому подойдёт страна

Зміст

Незважаючи на те, що це може здатися старомодним, батьки деяких дівчат часом встановлюють суворі правила щодо побачень, які можуть включати в себе необхідність питати дозволу на зустрічі з їх дочкою. Цілком ймовірно, що вони захочуть спочатку краще вас дізнатися, щоб переконатися, що ви - надійна людина. Прикладіть максимум зусиль, щоб справити приємне перше враження, а потім чемно зверніться до них за дозволом, люб'язно приймаючи їх позицію, навіть якщо вони говорять «ні».

кроки

Метод 1 з 3: Зустрітися з батьками дівчини

  1. 1 Станьте для них знайомим, позитивним хлопцем. По можливості краще встановіть зв'язок з батьками дівчини, перш ніж просити у них дозволу на побачення з їх дочкою. Запропонуйте дівчині зібратися компанією друзів у неї вдома або запрошувати вас (і кілька інших друзів) на неофіційні сімейні посиденьки. Це дасть вам можливість закласти фундамент і стати доброзичливим і знайомим людиною для її сім'ї. Таким чином, коли ви звернетеся за дозволом, її батьки вже будуть знати, що ви - надійна людина, який надає на їх дочка благотворний вплив.
    • Один із способів показати, що ви надаєте благотворний вплив, - це прийти до дівчини в гості, щоб зробити уроки. Зосередьтеся на навчанні, щоб довести, що ви - зрілий і відповідальна людина.
  2. 2 Поговоріть з її батьками особисто. Проявіть до них повагу, завдавши особливий візит в їх будинок. Обговоріть це з дівчиною і дізнайтеся, чи погодяться її батьки запросити вас на вечерю. Наявність їх попереднього схвалення допоможе зняти деяку напругу.
    • Дівчина може сказати: «Мамо, тату, чи може Антон прийти до нас в гості на вечерю в середу ввечері? Він би дуже хотів познайомитися з вами ближче і попросити у вас дозволу покликати мене на побачення ». Це дасть її батькам деякий час на роздуми, і ви не застане їх зненацька. Якщо ви вже були у неї в гостях і зарекомендували себе шанованим і надійною людиною, її батьки, швидше за все, будуть більш відкриті до вашої пропозиції.
    • Зрозумійте - якщо ви заявитеся до дівчини додому без попереднього знайомства з її батьками, вам буде важко домогтися бажаного, незалежно від того, наскільки ви ввічливі або як добре вмієте підбирати одяг, - ви все одно будете незнайомцем для них.
  3. 3 Виглядаєте добре. Одягніться консервативно: подумайте, що б ви наділи на вечерю з бабусею або на релігійну службу, і виберіть цей наряд.Проведіть гарне перше враження.
    • Обов'язково заздалегідь прийміть душ або хоча б приведіть себе в порядок. Вам потрібно виглядати максимально презентабельно.
  4. 4 Назвіться. Назвіть своє ім'я, щиро посміхніться і потисніть батькам руки. Називайте їх по імені та по батькові, наприклад, Олександра Сергіївна або Петро Віталійович, якщо тільки вони не попросять звертатися до них інакше.
    • Якщо ви зустрічалися з ними раніше, скажіть що-небудь на зразок: «Здрастуйте, Олександра Сергіївна і Петро Віталійович. Дуже приємно знову вас бачити. Спасибі, що запросили мене на вечерю ».
    • Якщо це ваша перша зустріч, можна сказати: «Здрастуйте, Олександра Сергіївна і Петро Віталійович. Мене звуть Антон. Приємно познайомитися".
    • Використовуйте міцне, впевнене рукостискання і встановіть зоровий контакт під час привітання. Стійте прямо, розправивши плечі.
  5. 5 Дозвольте їм вести розмову. Швидше за все, у її батьків буде багато питань до вас. Намагайтеся не лізти зі шкіри геть, щоб розповісти їм про всі свої досягнення. Дозвольте розмови текти в природній манері. Якщо вони будуть стурбовані або зацікавлені чим-небудь, будьте впевнені, що вони запитають вас про це.
    • Швидше за все, вони поцікавляться про вашу сім'ю і друзів, цілі та інтереси.
    • Згадайте все, що доводить, що ви - надійний і відповідальний чоловік. Волонтерська діяльність, релігійність, робота і факультативні заходи можуть багато розповісти про ваш характер.
    • Можна сказати що-небудь на зразок: «Зараз я працюю рятувальником у вихідні і займаюся плаванням в будні. Я збираюся давати уроки плавання в наступному місяці в районі парку ».
  6. 6 Будьте ввічливі, але щирі. Не ставтеся до цього як до офіційного співбесіди. Відповідайте на всі питання доброзичливим і приємним голосом. Обов'язково проявіть інтерес до їх життя, теж поставивши кілька запитань. Виявляючи непідробний інтерес до інших людей, ми залишаємо про себе позитивне враження при першому знайомстві.
    • Можна запитати її батьків: «Як довго ви тут живете?» - або: «Ви виросли в цьому районі?» Можна також пошукати щось спільне. Наприклад: «Петро Віталійович, ви грали в футбол з моїм батьком кілька років тому?»
    • Пам'ятайте, що розмова - це дорога з двостороннім рухом. Жодна зі сторін не повинна домінувати в розмові або задавати всі питання.
    • Чи не відволікайтеся на телефон під час розмови. Якщо ви будете дивитися в телефон під час промови співрозмовника, це буде розцінено як вкрай грубий жест. Переведіть телефон в беззвучний режим і тримайте його в кишені, коли будете спілкуватися з батьками дівчини.
  7. 7 Говоріть правду. Якщо вам здається, що ви володієте негативною репутацією в очах батьків дівчини, поговоріть з ними про це. Будьте чесні, навіть якщо вам доведеться зізнатися в чомусь, про що ви не хотіли б говорити. Вони будуть поважати вас набагато більше за те, що ви говорите правду, ніж за той, що ви їм брешете. Брехня викличе у них недовіру до вас.
    • Наприклад, якщо вони запитають вас про погане вчинок в минулому, обов'язково повідомте, який урок ви з цього винесли і як ви змінилися після цього. Наприклад, можна сказати: «Так, я був одним з дітей, які були покарані в минулому році за жарт в їдальні. Я відчуваю себе дуже ніяково через це зараз, тому що знаю, скільки додаткової роботи ми створили для прибиральниць. Ми принесли перед ними вибачення ».

Метод 2 з 3: Зверніться за дозволом

  1. 1 Переконайтеся, що вони знають, що їх дочка хоче зустрічатися з вами. Дайте їм зрозуміти, що їх дочка хоче дізнатися вас краще, але при цьому ви обидва хотіли б спочатку поговорити з ними і з'ясувати, чи не проти вони.
    • Можна сказати: «Аліна сказала мені, як важливо для вас спочатку зустрітися з людиною, яка хоче бути її хлопцем. Тому я хотів би проявити повагу до неї і її сім'ї, прийшовши сюди, і попросити у вас дозволу запросити її на побачення ».
    • Відзначте, що це рішення також належить їх дочки.Можна сказати: «Я хотів отримати ваше схвалення на побачення з вашою дочкою, але я також розумію, що це рішення залежить і від неї. Якщо вона більше не зацікавлена ​​в цьому, я зрозумію ».
  2. 2 Розкажіть, чому ви хочете зустрічатися з їх дочкою. Поговоріть про те, що вам подобається в її особистості і чому ви хочете дізнатися її краще. Відзначте ваші спільні інтереси. Переконайте батьків в цінності ваших відносин.
    • Можна сказати: «В минулому семестрі ми з Аліною були партнерами з лабораторних робіт і стали друзями. З нею весело спілкуватися. Я думаю, ми зблизилися на тлі нашої любові до науково-фантастичних фільмів ».
    • Не згадуйте нічого про її фізичних якостях. Говоріть тільки про її особистості. Якщо ви скажете батькам дівчини, що вважаєте її «гарячою штучкою», ймовірно, вони швидко виставлять вас за двері!
  3. 3 Запитайте, чи дають вони дозвіл. Після того, як ви представитеся і розповісте, чому ви хочете зустрічатися з їх дочкою, настане час поставити головне питання. Зберігайте спокій, ввічливий настрій і дружелюбність і запитайте, чи можна вам зводити їх дочка на побачення. Розкажіть, на яке побачення ви хотіли б піти.
    • Можна сказати: «Я дійсно хотів би дізнатися вашу дочку ближче, і я думаю, що мої почуття взаємні. Дозвольте ви нам піти на побачення? »
    • Можна сказати: «Я думав про те, щоб сходити з Аліною на шкільний спектакль на наступному тижні, а потім поїсти десерт. Ми постараємося бути вдома до 21.30. Ви не проти?"
    • Якщо здається, що вони не хочуть відпускати вас на зустріч тет-а-тет, запитаєте, чи можна піти на побачення з їх дочкою в компанії друзів. Переконайтеся, що вони знають інших хлопців з компанії. Можна сказати: «Кілька хлопців з мого позакласного гуртка збираються повечеряти на наступному тижні. Я думаю, ви знаєте Тимура і Олю? Ми всі хотіли б, щоб Аліна приєдналася до нас ».
  4. 4 Погодьтеся на їх умови. Прийміть їх відповідь ввічливо і люб'язно і постарайтеся зрозуміти їх рішення. Якщо вони відмовлять, обговоріть це з ними і спробуйте з'ясувати причину.
    • Можливо, вони скажуть, що їх дочки ще рано ходити на побачення. В такому випадку можна запитати: «Ви погодитеся, якщо ми підемо гуляти в компанії друзів?»
    • Можливо, вони відпустять вас погуляти за умови, що ви не пізно повернетеся. Погодьтеся і скажіть: «Немає проблем. Мені потрібно бути вдома до 22:00. Це час підійде, або їй потрібно повернутися раніше? »
    • Якщо це їх перша зустріч з вами, можливо, вони скажуть, що хотіли б дізнатися вас ближче. Можна сказати: «Наступного тижня у нас буде контрольна з алгебри. Чи можу я зайти в гості в неділю вдень, щоб ми могли позайматися тут? »
    • Якщо вони відкинуть всі пропозиції, можна запитати: «Як ви думаєте, ми могли б повернутися до цієї розмови через кілька місяців?» Змиріться, що, можливо, вам доведеться трохи почекати, перш ніж ви зможете піти на побачення з цією дівчиною, але, швидше за все, у вас будуть і інші способи бачитися з нею, наприклад, в школі, на факультативних заняттях або в соціальній обстановці.

Метод 3 з 3: Доведіть, що ви - відповідальна людина

  1. 1 Тримайте своє слово. Покажіть, що ви - надійна людина. Якщо її батьки спочатку встановили суворі обмеження щодо того, як ви можете проводити час з їх дочкою, тримайте своє слово і будьте надійним, і, можливо, з часом вони нададуть вам більше свободи і відповідальності.
    • Перебуваєте там, де обіцяли бути. Якщо ви сказали її батькам, що збираєтеся подивитися фільм, перебуваєте в кінотеатрі і дивіться фільм, про який ви говорили, в це конкретний час. Не ходіть на інший фільм або в інший кінотеатр. Якщо її батьки дізнаються, що ви брешете про ваше місцезнаходження, це, швидше за все, покладе кінець вашим відносинам.
    • Приходьте вчасно. Приводьте дівчину додому в заздалегідь зазначений час. Якщо ви ніяк не встигаєте повернутися вчасно (наприклад, потрапили в непередбачену пробку на дорозі), повідомте про це її батькам якомога швидше.В майбутньому намагайтеся уникати обставин, які можуть викликати повторне запізнення, наприклад, ходите в місця поруч з будинком замість того, щоб їхати куди-небудь.
    • Забезпечте безпечний і надійний транспорт. Повідомте батькам дівчини, як ви доберетеся до місця призначення і назад. Наприклад, якщо їм некомфортно від думки, що ви будете перебувати за кермом, запропонуйте альтернативний варіант і не сперечайтеся з ними.
  2. 2 Необхідно надати їм свої контакти. Залиште їм свій номер телефону. Швидко відповідайте на їхні дзвінки або повідомлення. Можна також дати їм свою адресу і номери телефонів ваших батьків в якості додаткових каналів зв'язку. Батьки люблять, коли можна легко вийти на зв'язок зі своєю дитиною.
    • Можна попросити своїх батьків поговорити з її батьками. Наберіться сміливості і запитайте своїх батьків, чи можуть батьки дівчини зателефонувати їм і задати питання про вас.
    • Якщо у вас вдома не дуже хороша обстановка, і ви не впевнені, що ваші батьки можуть добре про вас відгукнутися, можна попросити іншого дорослого, якому ви довіряєте, поговорити з батьками дівчини, якщо це необхідно.
  3. 3 Не робіть чогось потайки. Поважайте обмеження, встановлені її батьками, навіть якщо ви з ними не згодні. Якщо її батьки зловлять вас на брехні, вам буде дуже важко відновити їхню довіру і розвивати відносини з їх дочкою.
    • Якщо дівчина, яка вам подобається, хоче бачитися потайки, не погоджуйтеся на це. Попросіть її бути чесною з батьками і спробувати поговорити з ними. Можна сказати: «Послухай, ти мені дуже подобаєшся, але я хочу поважати бажання твоїх батьків. Як думаєш, ти могла б спробувати знову з ними поговорити? »
  4. 4 Усередині вчіться. Батьки з більшою ймовірністю довіряють хлопцям з хорошою успішністю. Переконайтеся, що ви і ваша обраниця не відстає від шкільної програми. Її батьки, швидше за все, накладуть обмеження на ваші стосунки, якщо їх дочка буде погано вчитися.
    • Запропонуйте приїхати до неї в гості і підготуватися до іспитів разом. Займайтеся в кімнаті, де її батьки зможуть доглядати за вами.