Як повеселитися в Sims 3

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 15 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
ВРЕМЯ РАССКАЗАТЬ ВСЮ ПРАВДУ...
Відеоролик: ВРЕМЯ РАССКАЗАТЬ ВСЮ ПРАВДУ...

Зміст

Франшиза The Sims - це дуже весела і насичена рольова гра. The Sims 3 - один з найбільш популярних сіквелів, який пропонує вам безліч нового контенту та способів повеселитися.Він настільки величезний, що часом починаєш в ньому лякатися і губитися. Не варто цього робити. Ви можете почати отримувати задоволення від гри в The Sims 3, слідуючи нижчевикладеним рекомендацій. Пробіжитеся очима по ним, щоб навчитися грати в цю гру.

кроки

  1. 1 Створіть сім'ю з непростими особистостями. Ви можете створювати її різними способами. Наприклад, ви можете змусити партнерів ненавидіти один одного, або зробити так, щоб брати і сестри багато билися між собою. Або ви можете створити батька, який любить проводити день за комп'ютером, і мати, яка любить проводити час поза домом і обожнює риболовлю. Це створить випробування в грі, тому що їм доведеться шукати компроміси, щоб займатися улюбленою справою і залишатися разом.
  2. 2 Поставте мету крім самого потаємного бажання. Заведіть так багато друзів, як зможете, влаштуйте кілька грандіозних вечірок, зробіть свого сіма одинаком і поселите його на околиці міста, нехай він спілкується з рослинами або телевізором. Створіть сіма, який боїться техніки, і спробуйте грати взагалі без побутової техніки.
  3. 3 Грайте без використання чит-кодів. Багато хто використовує чіти під час гри, але спадало вам на думку пограти без них? Якщо ви ніколи не намагалися грати без них, це може стати для вас справжнім випробуванням, яким ви будете насолоджуватися. Вашій Сіму доведеться багато працювати, швидко отримати підвищення по роботі, не упускати можливостей заробити грошей і жити дуже скромно спочатку. Коли ваш сим стане успішним і багатим, ви будете пишатися і знати, що ви домоглися цього без використання чит - кодів.
  4. 4 Убийте свого сіма. Це дуже весело, незважаючи на те, як це звучить. Якщо ви вважаєте це жорстоким і неприйнятним, ви з чистою совістю можете пропустити цей крок. Ось п'ять забавних способів убити свого сіма і перетворити його в привид.
    • Смерть від вогню. Ви можете підлаштувати загибель свого сіма таким чином, якщо змусите його готувати, а коли їжа буде на плиті або в духовці, ви скасуєте цю дію і відправите його зайнятися чимось іншим на кухні. Перш, ніж почнеться пожежа, вам необхідно буде прибрати всі двері, що ведуть на кухню, щоб цим не зміг втекти. Скасовуйте дію кожного разу, коли сім спробує продовжити готувати. Зрештою, почнеться пожежа, і ваш сим згорить у вогні.
    • Смерть від утоплення. Це влаштувати трохи складніше. Помістіть сіма в басейн і зайдіть в режим будівництва. Видаліть всі сходи і спробуйте покласти навколо басейну паркан таким чином, щоб цим не зміг вибратися з води. Якщо ж це не спрацювало, спробуйте покласти замість паркану кухонні лічильники. Як тільки ви знайдете спосіб заточити сіма в воді, поверніться в ігровий режим і дочекайтеся смерті свого персонажа.
    • Смерть від ураження електричним струмом. Примусьте сіма возитися з електроприладом в воді. Сім з більшою ймовірністю загине від цього, якщо він незграбний і не є механіком.
    • Смерть від голоду. Замкніть сіма в кімнаті на кілька днів і не давайте йому можливість поїсти. Через деякий час, він буде страждати від виснаження і помре, але перед цим вам доведеться вислухати багато скарг.
    • Смерть від старості. Це самий останній спосіб вбивства сіма. Грайте Сімом і його сім'єю до тих пір, поки він сильно не постаріє. Добре дбайте про нього весь час. Але в кінцевому підсумку він помре від старості. Цей процес буде більш тривалим, якщо ваш сим - вегетаріанець.
  5. 5 Зосередьтеся на кар'єрі свого сіма. Нехай він стане відомим хірургом, політиком, злочинцем або журналістом. Це особливо весело, якщо у вас стоїть розширення «Амбіції».
  6. 6 Заведіть багато дітей. Це по-справжньому складне випробування. Створіть одиноку матір або батька, або ж відразу пару. Потім зробіть так, щоб у них було безліч дітей, поки ліміт дітей на будинок не вичерпається.Тепер ви повинні подбати про всіх дітей, щоб вони росли щасливими, привчите їх до горщика, читайте їм, переконайтеся, що вони отримують гарні оцінки, і знайдіть їм роботу, коли вони стануть підлітками. І не забудьте про їх мамі і татові, оскільки вам необхідно подбати і про їхні бажання, кар'єрі і потребах.
  7. 7 Змішайте людей з різними характерами. Якщо ви хочете отримати цікаву сім'ю, закохаєте в один одного людей з абсолютно протилежними поглядами. Наприклад, один з них може бути орієнтований на сім'ю, а інший - ненавидіти дітей.
  8. 8 Перейдіть в режим читів, але не використовуйте їх! Подивіться, як довго ви зможете протриматися без використання читів. Якщо ви любите смухлевать, це буде непросто!

Метод 1 з 1: PS3 Ed.

  1. 1 Постарайтеся грати без використання читів. Іноді буває досить весело пограти без мухлежа.
  2. 2 Створюйте цікавих людей, які будуть друзями, коханцями, ворогами або незнайомцями. Хто знає, як повернеться гра?
  3. 3 Примусьте деяких симов багато працювати, а інші нехай загрузнуть в побуті. Або ж один з них буде рабом, а другий - паном. Тримайте раба в тісній клітці, а пану підберіть предмети розкоші.
  4. 4 Примусьте своїх симов прожити казкову або жахливе життя. Це зробить вашу гру ще більш цікавою

Поради

  • Купуйте доповнення до гри, вони зроблять гру більш веселим і цікавим. Воно того варте, повірте.
  • Створіть сім'ю, про яку мріяли.
  • Використовуйте свою уяву.
  • Ви так само можете обзавестися домашніми тваринами. Вони стануть відмінним доповненням до будь-якої сім'ї.
  • Завантажуйте контент для гри з інтернету.
  • Купуйте речі в магазині і обмінюйте його в обміннику.
  • Нехай ваш сим обзаведеться дівчиною чи хлопцем.

попередження

  • Не варто зловживати чітамі під час гри. Вони зіпсують вам задоволення.