Як надати дівчині особистий простір

Автор: Alice Brown
Дата Створення: 25 Травень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как сдать ЗНО на 200 | Подготовка без РЕПЕТИТОРА? | ТЫ МОЖЕШЬ
Відеоролик: Как сдать ЗНО на 200 | Подготовка без РЕПЕТИТОРА? | ТЫ МОЖЕШЬ

Зміст

Можливо, ви перебуваєте у відносинах або ходите на побачення з дівчиною, яка вам дуже подобається, і проведення часу з якої приносить вам задоволення. У вашій свідомості все може складатися добре, і тому, якщо вона просить вас зробити паузу, це може вас трохи приголомшити. А, може бути, ваші відносини вже деякий час були хиткими, через що у дівчини могла виникнути потреба в особистому просторі. Майте на увазі, що пауза іноді допомагає людям стати ще ближче один до одного. Щоб надати дівчині свободу, змініть манеру спілкування, насолоджуйтеся власним життям і розвивайте стосунки, коли прийде час.

кроки

Метод 1 з 3: Змініть манеру спілкування

  1. 1 Задовольнити її прохання. Якщо дівчина просить особистого простору, важливо задовольнити її прохання, навіть якщо це нелегко. Не потрібно постійно виступати ініціатором спілкування або просити про зустріч. Трохи віддалитеся від неї, щоб вона могла скучити по вас, і вчіться насолоджуватися життям далеко від неї.
  2. 2 Дайте визначення «простору» в ваших стосунках. Як тільки дівчина попросить особистого простору, визначте, що це означає і як воно виглядає в ваших стосунках. Можливо, вона готується до іспитів і їй просто потрібно трохи часу далеко від вас, щоб зосередитися. А, може, їй починає здаватися, що вона втрачає себе у відносинах, і вона хоче мати більше постійної свободи для розвитку своїх інтересів і самопізнання. Проясніть терміни і показники цього простору, щоб зрозуміти, чи влаштовує вас такий стан.
    • Запропонував не листуватися протягом дня, а лише один раз телефонувати ввечері.
    • Зверніть увагу, як часто вона хоче бачити вас особисто.
  3. 3 Час від часу виходите на зв'язок. Швидше за все, ви звикли дуже часто говорити з дівчиною протягом дня, і вам може бути важко жити без такого спілкування. Тим не менш, не виходьте на зв'язок частіше одного разу в день, крім випадків крайньої необхідності. Цілком нормально відповідати на її дзвінки та повідомлення, але не виступайте кожен раз ініціатором спілкування.
    • Телефонуйте одному, коли ви б хотіли познайомитися з дівчиною, вирушайте на пробіжку або відволікайтеся на що-небудь ще.
  4. 4 На деякий час пощезайте з соціальних мереж. Якщо вона дуже часто викладає пости в соціальні мережі, подумайте про те, щоб ненадовго відключити свої облікові записи, щоб не відчувати спокуси спілкуватися з нею під час паузи. Як варіант, можна відписатися від неї на цей період.
    • Подумай про те, щоб відмовитися від передплати та від її друзів.
  5. 5 Практикуйте позитивні внутрішні діалоги. Можливо, ви трохи впали духом через зміни у відносинах. Однак цього негативу можна протистояти, якщо вести позитивні і конструктивні внутрішні діалоги протягом даного часу. Не дозволяйте своїй самооцінці обрушитися тільки тому, що дівчина має потребу в деякому просторі.
    • Можна повторювати про себе такі речі, як: «Я приголомшливий», - «Все буде добре», - або: «Мені не потрібно говорити з нею прямо зараз».
    • Подумайте також над тим, щоб звертатися до себе по імені в цих мантрах. У важкі моменти говорите собі: «Петя, все буде добре».

Метод 2 з 3: Насолоджуйтесь власним життям

  1. 1 Проводьте час з друзями та родиною. Новина про те, що дівчині потрібно простір, може послужити ударом для вас, однак використовуйте цей час, щоб трохи повеселитися. Немає необхідності сидіти і хандрити, адже є багато інших людей, з якими можна провести час. Відвідайте свою сім'ю, погуляйте з друзями і будуйте плани на майбутнє.
    • Уникайте спілкування з іншими дівчатами в цей час. Так, ви двоє взяли паузу, але якщо ви не перебуваєте в відкритих відносинах, або якщо ви не дійшли згоди зустрічатися з іншими людьми, поважайте дівчину і залишайтеся їй вірні.
  2. 2 Зосередьтеся на роботі. Завдяки паузі у відносинах у вас з'явиться ідеальне кількість вільного часу, щоб по-справжньому віддатися роботі. Подумайте про те, щоб взяти на себе кілька нових проектів, попрацювати понаднормово або допомогти колезі із завданням. Це відмінний спосіб конструктивно використовувати паузу у відносинах, щоб поліпшити свої навички і кар'єру.
  3. 3 Плануйте свій час. Якщо раніше ви багато часу проводили з дівчиною, зараз у вашому розпорядженні виявиться багато вільного часу. Не сидіть склавши руки, а краще веселіться, займайтеся хобі або навіть присвятіть час серіалів або фільмів, які хотіли подивитися.
    • Подумайте про те, щоб запрошувати дівчину на побачення хоча б раз на тиждень, щоб ви двоє не віддалялися один від одного.
  4. 4 Піклуйтеся про себе. Протягом цього часу не дозволяйте собі забувати про догляд за тілом і розумом. Відвідуйте тренажерний зал разом з друзями або ходите на пробіжку по району. Зробіть стрижку або навіть купите кілька нових речей. Правильно харчуйтеся і підтримуйте чистоту в навколишньому вас обстановці.
  5. 5 Спробуйте нові речі. Можливо, є деякі речі, які ви хотіли спробувати останнім часом, але дівчині це було не цікаво. Будь то новий індійський ресторан, що відкрився на вашій вулиці, або верхова їзда, почніть досліджувати свої нові інтереси. Розвиток захоплень поза відносин піде вам на користь і підвищить вашу активність.
    • В результаті у дівчини може з'явитися бажання спробувати ці речі разом з вами.

Метод 3 з 3: Розвивайте свої відносини

  1. 1 Проаналізуйте відносини. Пауза не дасть ніякого ефекту, якщо під час неї не буде вироблено деякого переосмислення. Поміркуйте, що ви могли такого зробити, щоб викликати у дівчини потреба в особистому просторі, і подумайте, чи зможете ви запобігти цьому в майбутньому. Якщо причина не в вас, подумайте про її життя в даний момент і про те, в чому вона може потребувати. Бажання зробити паузу може мати мало спільного з вами (або зовсім нічого), тому не приймайте це занадто близько до серця.
  2. 2 Возз'єднується більш послідовно, коли прийде час. Як тільки у дівчини з'явиться трохи більше вільного часу або коли вона почне частіше спілкуватися з вами, зв'яжіться з нею і уточніть, чи потребує вона ще в особистому просторі. Якщо немає, проведіть деякий час разом. І якщо їй потрібно більше часу, дайте його стільки, скільки зможете.
    • Можна сказати щось на кшталт: «Я хотів дізнатися, чи потрібна тобі досі пауза у відносинах. Все нормально, якщо так. Я просто хотів переконатися, перш ніж почати частіше виходити на зв'язок з тобою ».
  3. 3 Знайдіть спосіб бути щасливими разом. Запитайте, прояснилося чи для неї щось за цей час, чи сподобалося їй бути на відстані, і чи не хоче вона збільшити паузу. Скажіть, що теж зробили висновки, і підтвердіть своє бажання продовжувати стосунки, якщо ви все ще його відчуваєте. Обговоріть, як уникнути потреби в особистому просторі в майбутньому або як частіше бувати наодинці з собою.
    • Наприклад, можливо, ви супроводжували дівчину, коли вона вечеряла або ходила в кіно з друзями. Дізнайтеся, чи не хоче вона проводити цей час без вас.
  4. 4 Відпустіть відносини, якщо буде потрібно. Після того як ви двоє проведете трохи часу на відстані, ви обидва можете виявити, що вам більше подобається перебувати порізно, ніж разом. Це може бути сумно усвідомлювати, але ви повинні розуміти, що прийшов час кожному йти своєю дорогою. Відпустіть відносини і побажайте дівчині всього найкращого.