Як запобігти сплутування і скручування телефонного кабелю

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 9 Березень 2021
Дата Оновлення: 27 Червень 2024
Anonim
Як запобігти сплутування і скручування телефонного кабелю - Суспільство
Як запобігти сплутування і скручування телефонного кабелю - Суспільство

Зміст

Виявляли ви коли-небудь кабель, що з'єднує телефонну трубку з телефоном, скрученим в щільний клубок? Як часто ви розплутувати його: раз в декілька тижнів або навіть днів? Дана стаття допоможе зрозуміти причину, по якій сплутується телефонний дріт, щоб запобігти подібному в майбутньому.

кроки

Метод 1 з 2: Зміна способу підняття трубки

  1. 1 Підніміть трубку і тримайте її біля вуха, як зазвичай.
    • Зверніть увагу на те, якою рукою і біля якого вуха ви тримаєте трубку. Швидше за все, ви будете це робити біля домінантною боку вашого тіла. Дане поняття домінантною боку може не збігатися з тим, якою рукою ви пишете, але запам'ятайте, що в даній статті ми будемо його використовувати саме в цьому сенсі.
  2. 2 Розплутайте шнур. Будемо сподіватися, що ви робите це в останній раз в своєму житті! Вимкніть кабель від телефону і дозвольте проводу від трубки самостійно витягнутися до поверхні столу або підлоги. Далі, міцно візьміть шнур кінчиками пальців. Відтягуючи шнур вниз, одночасно простягніть рукою по всій його довжині, перебираючи пальцями і розплутуючи вузли.
  3. 3 Підключіть трубку назад до телефону і покладіть її на місце.
  4. 4 Розмістіть телефон на столі так, щоб він стояв біля вашої домінантною боку тіла. Наприклад, якщо при відповіді на телефонні дзвінки ви використовуєте ліву сторону, то поставте телефон на лівій частині столу.
    • Вузли виникають, коли телефонна трубка витягується або скручується в протилежну сторону від тієї, в яку закручені витки на дроті. Сплутування може статися з будь-якого боку; так трапляється, коли ви берете трубку однією рукою, потім перекладаєте її в іншу, а після цього кладете на телефонний апарат далекої по відношенню до нього рукою.

Метод 2 з 2: Використання телефонного перехідника Detangler

  1. 1 Придбайте телефонний перехідник Detangler. Detangler - це перехідник, який підключається між кабелем трубки і самої трубкою. Тепер під час використання телефону кабель не буде сплутуватися, а замість цього отримає можливість провертатися в Detangler.
  2. 2 Розплутайте телефонний кабель. Вимкніть кабель від трубки телефону і дайте проводу вільно витягуватися до статі. Далі, міцно візьміть шнур кінчиками пальців. Відтягуючи шнур вниз, одночасно простягніть рукою по всій його довжині, перебираючи пальцями і розплутуючи вузли.
  3. 3 Встановіть телефонний кабель в Detangler. Підключіть провід до Detangler, а потім з'єднайте його з телефонною трубкою.
  4. 4 Перевірте, як все працює. Протестуйте Detangler. Цей перехідник має високу чутливість навіть до невеликих рухам. Якщо ж це не так, в такому випадку вам необхідно спробувати іншу модель перехідника.

Поради

  • Велика частина правшів використовує ліву сторону для розмови по телефону, тому не варто думати, що раз ви пишіть правою рукою, то нею ж і тримайте трубку.