Як приєднати Kindle Fire до комп'ютера

Автор: Ellen Moore
Дата Створення: 16 Січень 2021
Дата Оновлення: 2 Липня 2024
Anonim
Как подключить ВЕБ-КАМЕРУ к компьютеру
Відеоролик: Как подключить ВЕБ-КАМЕРУ к компьютеру

Зміст

Kindle Fire можна приєднати до комп'ютера для скачування і обміну даними між пристроями, наприклад, для передачі електронних книг, відео, фото та інших видів медіа файлів. Дотримуйтесь кроків цієї статті, щоб навчитися приєднувати Kindle Fire до комп'ютера.

кроки

Метод 1 з 2: Метод перший: Приєднання Kindle Fire до комп'ютера Windows

  1. 1 Приєднайте Kindle Fire до вашого комп'ютера за допомогою кабелю micro-USB. Micro-USB кабелі продаються окремо і не йдуть в комплекті з Kindle Fire.
  2. 2 Розблокуйте Kindle Fire, провівши пальцем по стрілці на екрані справа наліво.
  3. 3 Зачекайте, поки ваш комп'ютер Windows розпізнає Kindle Fire. З'явиться вікно, яке буде вказувати подробиці управління пристроєм Kindle.
  4. 4 Натисніть на "Відкрити папку, щоб подивитися файли. Відкриється нова папка провідника Windows для відображення даних, що знаходяться на вашому Kindle Fire.
  5. 5 Візьміть і перенесіть файли туди, куди захочете. Це робиться за допомогою провідника Windows.
  6. 6 Натисніть на кнопку під назвою "Відключити" в нижній частині екрана вашого Kindle, коли ви закінчите переміщення файлів на Kindle Fire.
  7. 7 Вийміть кабель micro-USB з вашого Kindle Fire. Вийшовши з режиму USB, ви побачите домашню сторінку Kindle Fire, і він буде готовий до використання ..

Метод 2 з 2: Метод другий: Приєднання Kindle Fire до Mac OS X

  1. 1 Приєднайте ваш Kindle Fire до комп'ютера Mac за допомогою кабелю micro-USB. Кабель micro-USB - це пристрій, який вам необхідно купити окремо, воно не входить в комплект Kindle Fire.
  2. 2 Проведіть по стрілці на екрані Kindle Fire справа наліво. Пристрій розблокується.
  3. 3 Зачекайте, поки ваш комп'ютер Mac розпізнає Kindle Fire як зовнішній пристрій. На робочому столі Mac з'явиться іконка під назвою "Kindle".
  4. 4Натисніть на іконку "Kindle", щоб відобразити його папки і файли в Finder.
  5. 5Переміщайте файли на свій розсуд за допомогою Finder.
  6. 6Закрийте Finder, коли ви закінчите переміщати файли.
  7. 7Натисніть і утримуйте кнопку "Control" на клавіатурі вашого Mac, потім натисніть на іконку Kindle на робочому столі.
  8. 8Натисніть "Eject" в відображатися плаваючому меню опцій.
  9. 9 Відключіть ваш Kindle Fire від кабелю micro-USB. Ваш Kindle Fire буде готовий до використання, коли буде відображатися домашня сторінка ..

попередження

  • Ви не будете мати доступу до даних на самому пристрої Kindle Fire, поки він буде приєднаний до комп'ютера через кабель micro-USB. Якщо ви хочете мати доступ до даних на вашому пристрої, вам необхідно буде від'єднати Kindle Fire від комп'ютера.

Що вам знадобиться

  • Кабель micro-USB
  • Пристрій Kindle Fire
  • комп'ютер