Як прикинутися п'яним

Автор: Janice Evans
Дата Створення: 25 Липня 2021
Дата Оновлення: 23 Червень 2024
Anonim
Як прикинутися п'яним - Суспільство
Як прикинутися п'яним - Суспільство

Зміст

Алкогольне сп'яніння знижує рухові навички, когнітивні функції і скутість в поведінці. Поведінка людей, які перебувають у нетверезому стані, дуже відрізняється від поведінки тверезих. Може виникнути ситуації, в якій вам потрібно вести себе як п'яному, але ви не хочете вживати алкоголь. Можливо, ви вирішили "стати своїм" на вечірці, хочете отримати роль у виставі або просто розіграти друзів. Змініть свій зовнішній вигляд, поведінка і манеру мови, щоб оточуючі вважали, ніби ви дійсно п'яні.

кроки

Метод 1 з 3: Зовнішній вигляд

  1. 1 Вз'ерошьте волосся. П'яні люди перестають помічати такі деталі зовнішнього вигляду, які зазвичай турбують тверезої людини. Розчешіть волосся пальцями і навмисно вз'ерошьте їх. Чим сильніше розпатлане ваше волосся, тим більш п'яним ви будете виглядати.
    • Безлад на голові покаже оточуючим, що вас не турбує досконалість. Ви хочете лише відмінно провести час.
    • Такий вид також змусить людей думати, ніби ви щойно повернулися з гулянки.
  2. 2 Плями на сорочці. Алкоголь знижує когнітивну функцію. З цієї причини багато п'яні люди починають кидати все підряд. Часто з рук випадають їжа і напої. Забруднити свою сорочку гірчицею або кетчупом і зробіть вигляд, що ви нічого не помітили або вам все одно.
    • Якщо вам скажуть, що ви забруднилися, то відповідайте наступне: "Ага, я знаю. Та яка різниця".
    • Для створення плям підійдуть і інші соуси, то намагайтеся не використовувати молочні або інші продукти, які мають запах.
  3. 3 Заправте половину сорочки. Так ви додасте собі розсіяний вигляд, а люди помилково приймуть вас за п'яного. Переконайтеся в тому, то ви не маєте умисно неакуратний вигляд, інакше оточуючі не повірять вам. Слід виглядати так, ніби ви щойно вийшли з вбиральні.
    • Наполовину заправлена ​​сорочка може бути сприйнята як спроба створити власний імідж.
  4. 4 Запалені очі. Скляні або запалені очі - загальний ознака сп'яніння. Існують безпечні і природні способи зробити очі червоними. Для цього досить забруднити руки в нарізаному цибулі, ментол або олії перцевої м'яти і потерти під очима.
    • Також можна спробувати заплакати або часто моргати, щоб очі стали більш червоними.
    • Почервоніння виникає через те, що алкоголь розширює кровоносні судини в очах і білки здаються червоними.
    • Не допускайте попадання м'ятного масла, ментолу або цибулі безпосередньо в очі.

Метод 2 з 3: Поведінка

  1. 1 Ведіть себе так, ніби ви п'яні, але хочете здаватися тверезим. Найголовніша виверт полягає в тому, щоб зобразити почуття і емоції п'яної людини. Зазвичай п'яні намагаються вести себе так, ніби вони тверезі. Це непросто, оскільки вам доведеться видати себе за людину, яка бажає здаватися тверезим для того, щоб його прийняли за п'яного. Робіть вигляд, ніби ви намагаєтеся зберігати спокій, але періодично оступається і виглядаєте п'яним. Можна говорити що-небудь дурне або обурливе, а потім вибачатися перед оточуючими за свою поведінку. Намагайтеся не перегинати палицю і не наговорити зайвого.
    • Притуліться до стіни, а потім станьте рівно, ніби намагаєтеся утримати рівновагу.
    • Скажіть щось на кшталт "Ні-ні, я в повному порядку. Не думаю, що я перебрав".
    • Гучні і недоречне поведінка не обов'язково асоціюється з сп'янінням, але випадкові недоречні слова чи дії дозволять вам виглядати належним чином.
  2. 2 Ведіть себе менш стримано, ніж зазвичай. Під впливом алкоголю люди стають більш агресивними, балакучими і сексуально розкутими. Говоріть більше відкрито і правдиво, ніж ви собі зазвичай дозволяєте. Скажіть те, про що зазвичай мовчите. Дайте собі волю і розкажіть про дитинство. Якщо ви збираєтеся прикидатися "п'яним і злим", то почніть дратівливо реагувати на дрібниці. Ведіть себе розв'язно і виявляйте бажання поговорити про своє минуле.
    • Наприклад: "Цибулеві кільця. Пам'ятаю, коли я спробував їх вперше. Мені було сім? Ні, шість! Точно, шість років".
    • Найчастіше торкайтеся оточуючих. Торкніться руки іншої людини або поплескайте по плечу, щоб виглядати більш розкуто.
    • Можна відпускати вульгарні або недоречні коментарі, щоб виглядати більш п'яним. Головне - не перетинайте рису і нікого не ображайте.
  3. 3 Тягніть час. Після вживання алкоголю притупляються когнітивні функції і здатності вирішувати завдання. Часто п'яним потрібно більше часу, щоб зрозуміти почуте або побачене. Прикиньтеся, ніби ви не можете зрозуміти очевидні речі. Задавайте одні і ті ж питання або повторюйте слова свого співрозмовника. Якщо вас про щось просять, то обмірковуйте прохання в два рази довше і постійно просите допомогти вам.
    • Переключіть канал на телевізорі або пісню в плеєрі, щоб зробити вигляд, ніби ви не можете зрозуміти, що відбувається.
    • Перемикайте канали зі словами: "Не розумію. Чому меню не хоче включатися. Що це я роблю?".
  4. 4 Демонструйте мінливість. Рухайтеся хаотично, перемикаючись між приливами енергії і хвилинами безсилля. Чим більше непослідовно поводитися, тим природніше ви будете виглядати. Дійте навмання і дивуйте оточуючих. Чим частіше у вас змінюється настрій, тембр і гучність голосу, тим більше п'яним ви будете здаватися.
  5. 5 Спотикатися під час ходьби. Артисти театру часто використовують такий трюк, коли підлогу ніби починає рухатися під вами. Не перегравати й не падайте занадто часто, інакше ваша хитрість буде розкрита. Достатньо лише постійно похитуватися.
    • У нерухомому стані намагайтеся притулятися до стін, щоб підсилити ефект.
    • Ще один варіант - перемістити вагу на п'яти і намагатися знову стати на носки.
  6. 6 Запах алкоголю. Можна прополоскати рот спиртним напоєм або вилити його на одяг. Якщо ви не вживаєте алкоголь, то можна випити безалкогольний напій, які все одно має потрібний запах. Якщо від вас пахне спиртним, то у людей виникне потрібне враження.
    • Як безалкогольних напоїв можна вибрати пиво, коктейлі або шампанське.

Метод 3 з 3: Мова

  1. 1 Говоріть невиразно. Алкоголь негативно позначається на рухових навичках, внаслідок чого мова стає нерозбірливою. Спробуйте пропускати частини слів, які ви зазвичай вимовляєте. Спробуйте уявити, що ви дуже втомилися. Чим більше людина випила, тим більше невиразно він розмовляє.
    • Скажіть щось на кшталт "Шкарная вчрінка. Все сссупер".
    • Ще один приклад: "Чим буш заньт на следщей Нделе?".
  2. 2 Говоріть повільніше, ніж зазвичай. Алкоголь впливає не тільки на чіткість, але і на швидкість мовлення. П'яні розмовляють набагато повільніше. Прислухайтеся до темпу своїй промові під час бесід і сповільнюйтеся, якщо говорите занадто швидко.
    • Алкоголь може впливати на швидкість повідомлення нейромедіаторів в вашому мозку, внаслідок чого сповільнюється мова.
  3. 3 Говоріть голосніше, ніж звичайно і порушуйте особистий простір. Якщо ви перебуваєте в шумному місці на зразок бару, клубу або вечірки, то цілком природно говорити голосніше, ніж звичайно, щоб вас почули. П'яні ж можуть не усвідомлювати гучність своїй промові через порушення когнітивної функції. Кричіть прямо в обличчя людям і підходите ближче, ніж звичайно.
    • Якщо вас просять відійти трохи далі, то проявіть ввічливість і відійдіть.
  4. 4 Заперечуйте, що ви п'яні, якщо вас запитають. У разі такого питання слід прикинутися скривдженим, але визнати, що ви пропустили пару стаканчиків. Нікому не подобається визнаватися в пияцтві, тому вам можуть не повірити, якщо ви відкрито скажете, що напилися. Займіть оборонну позицію і люди повірять, ніби ви п'яні.
    • Можна сказати "Я випив буквально пару чарок. Я зовсім п'яний!".