Як розплутати перуку

Автор: Ellen Moore
Дата Створення: 19 Січень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Моем ВОЛОСЫ Правильно ✔  ВОЛОСЫ КАК ИЗ САЛОНА
Відеоролик: Моем ВОЛОСЫ Правильно ✔ ВОЛОСЫ КАК ИЗ САЛОНА

Зміст

Неважливо, займаєтеся ви косплеєм по вихідним або просто носите перуку в повсякденному житті, вам в будь-якому випадку доведеться мати справу зі скуйовдженим локонами. Але не поспішайте викидати цей парик в сміття! За допомогою декількох недорогих предметів (і терпіння) заплутаний перуку можна знову привести в форму. Витратьте трохи часу на підготовку, розчешіть перуку, а потім почекайте, поки він не висохне, після чого його знову можна буде носити.

кроки

Частина 1 з 3: Встановіть перуку на стійку і підготуйте кондиціонер для волосся

  1. 1 Підготуйте все необхідне. Краща частина цього методу полягає в тому, що всі необхідні матеріали коштують недорого і їх дуже легко дістати. Все, що вам знадобиться, це гребінець, побутової пульверизатор з водою і трохи кондиціонера (бальзаму-ополіскувача) для волосся. Якщо у вас є підставка для перуки, це суттєво полегшить процес, проте можна обійтися і без неї. Вам знадобляться:
    • гребінець для перуки або гребінець з широкими зубами;
    • гребінець з дрібними зубами (якщо у перуки є чубчик);
    • пульверизатор, на ¾ заповнений водою;
    • бальзам-ополіскувач для волосся;
    • підставка для перуки і місце для нього (необов'язково).
  2. 2 Повісьте перуку. Повісьте перуку на підставку. По можливості встановіть підставку для перуки на штатив для камери (або інший високий предмет), щоб вам було зручніше працювати. Особливо це стосується перук з довгими пасмами.
    • Якщо у вас немає підставки для перуки (або штатива), просто покладіть перуку на стіл або стільницю.
  3. 3 Підготуйте кондиціонер. Заповніть побутової пульверизатор на ¾ водою, а потім долийте бальзам-ополіскувач (кондиціонер). У вас повинен вийти розчин приблизно з 3 частин води і 1 частини бальзаму для волосся. Гарненько струсніть розчин.
    • При бажанні можна використовувати незмивний кондиціонер для сухого волосся або продукт, спеціально призначений для розплутування локонів перук.
    • Якщо у вас синтетичний перуку, спробуйте використовувати кондиціонер для білизни. Як і в попередньому випадку, змішайте кондиціонер для білизни з водою у співвідношенні 1: 3.

Частина 2 з 3: Розчешіть перуку

  1. 1 Замочіть перуку. Якщо перуку сильно заплутаний, вам варто замочити його в теплій воді. Для цього заповніть раковину теплою водою. Зніміть перуку з підставки (якщо вона у вас є) і замочіть його в воді на 10-15 хвилин. Акуратно вичавіть воду з перуки і поверніть його на підставку.
    • Якщо перуку дуже брудний, додайте у воду трохи шампуню.У цьому випадку не забудьте прополоскати перуку в чистій воді, перш ніж почати його розчісувати.
  2. 2 Просочіть кінчики перуки. Візьміть пульверизатор і обприскати кінчики перуки розчином з кондиціонером, поки нижні 10-15 см перуки НЕ будуть просякнуті рідиною.
    • Якщо кондиціонер почне відділятися від води, знову струсіть пляшку.
  3. 3 Розчешіть кінчики. Візьміть гребінець для перуки (або гребінець з широкими зубами) і почніть розчісувати нижні 10-15 см перуки. Міцно тримайте волосся однією рукою (відразу над тим місцем, яке розчісуєте), а інший розчешіть їх. Якщо волосся сильно поплутані, то вам доведеться розчісувати їх невеликими секціями, поки не розплутаєте всю нижню частину перуки.
  4. 4 Просувайтеся вгору, продовжуючи обприскувати і розчісувати волосся перуки. Розчесавши нижні 10-15 см перуки, просочіть розчином наступні 10-15 см і теж їх розчешіть. Продовжуйте це робити, поки не розчешіть весь перуку.
    • Якщо пасма дуже довгі, цей процес може зайняти у вас досить багато часу (аж до години).
    • Не тягніть за перуку, інакше волосся заплутаються ще сильніше. Замість цього обережно розчешіть кожен сплутаний клубок.

Частина 3 з 3: Зробіть укладання і висушіть перуку

  1. 1 Розчешіть чубок і покладіть перуку. Якщо у вашого перуки є чубчик, візьміть гребінець з дрібними зубами і розчешіть її, після чого покладіть її на свій розсуд. Поки перуку мокрий, акуратно укладіть волосся відповідно до обраного стилю.
  2. 2 Наостанок обприскати весь перуку водою. Якщо ви використовували досить багато кондиціонера (і особливо, якщо ваш перуку з натурального волосся), вам варто обприскати весь перуку чистою водою. Так ви розбавити кондиціонер, і пасма перуки НЕ будуть сальними.
  3. 3 Відставте перуку на кілька годин, щоб той висох, розчісуючи його щопівгодини. Залиште перуку на підставці і почекайте, поки він висохне. Кожні 30 хвилин злегка розчісуйте волосся перуки. Через 2-3 години перуку повинен повністю висохнути.
    • Якщо ви поспішаєте, просушіть його феном на низькій температурі. Будьте обережні, оскільки так дуже легко зіпсувати перуку.
    • Для досягнення найкращих результатів перуку варто висушувати на повітрі.