Як зробити костюм ніндзя

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 13 Червень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Костюм НИНДЗЯГО Своми Руками
Відеоролик: Костюм НИНДЗЯГО Своми Руками

Зміст

Костюм ніндзя повинен бути темним, непримітним і зручним, щоб не сковувати рухів. Такий костюм можна зробити зовсім без пошиття з чорної водолазки, широких чорних брюк і короткого тонкого чорного халата. Також вам будуть потрібні чорний шарф, чорна стрічка, високі чорні черевики, чорна футболка з довгим рукавом і чорні рукавички. Щоб зробити захисні обмотки для ніг, візьміть чотири червоні або чорні футболки. Доповніть отриманий костюм ніндзя такими аксесуарами, як бутафорські сюрікени, і ви вже готові!

кроки

Частина 1 з 3: Верхня частина костюма і штани

  1. 1 Заправте чорну водолазку в широкі чорні штани. Спочатку надіньте чорну водолазку з довгими рукавами. Потім надіньте широкі і злегка завеликі чорні штани прямого крою (брюки-карго).
    • Якщо у вас немає чорної водолазки, можна взяти білу, але при цьому інші елементи костюма також доведеться зробити білими.
    • Якщо у вас немає широких чорних штанів, спробуйте взяти чорне трико, облягаючі джинси або легінси.
  2. 2 Перев'яжіть штани у щиколоток невеликими відрізками чорної стрічки. Звичайні штани-карго мають однакову ширину штанин по всій довжині, але справжні штани ніндзя звужуються на щиколотках. Щоб домогтися того ж візуального ефекту, візьміть чорну стрічку, щоб перев'язати штани безпосередньо над щиколотками. Зауважте стрічку надійними вузлами.
  3. 3 Візьміть чорне кімоно або короткий чорний халат. Справжнє кімоно, можливо, виявиться кілька дорогим, і його може прекрасно замінити короткий сатиновий (або бавовняний) халат чорного кольору.Халат можна буде пошукати в найближчих магазинах одягу. Перевірте, щоб купується халат обов'язково був з поясом!
    • Якщо ви не знайдете однотонного чорного халата, пошукайте халат з візерунком яскравого насиченого кольору (наприклад, з червоним, синім, зеленим або білим). Наприклад, буде цілком допустимо мінімальний квітковий візерунок згаданих квітів.
    • Також можна просто взяти найтемніший однотонний халат з пропонованих магазином варіантів (червоні і білі костюми ніндзя теж досить поширені).
  4. 4 Одягніть халат поверх водолазки і штанів. Одягніть його так само, як зазвичай надягаєте халат, а потім розправте, щоб вам було в ньому зручно. Туго перетяните талію поясом від халата, зав'язавши його на вузол.
  5. 5 Одягніть пару чорних рукавичок. Вам підійдуть рукавички з будь-якого матеріалу (шкіри, вовни, трикотажу) - головне, щоб вони були чорними. Заправте манжети рукавичок в рукава водолазки.
  6. 6 Обмотайте чорний шарф навколо верхньої частини торса. Коли ви обв'яже шарфом верхню частину вашого торсу (від середини грудної клітки і до пупка), спереду він буде здаватися дуже широким поясом. Візьміться за кінці шарфа і туго зв'яжіть їх у себе за спиною. За допомогою безпечних шпильок зафіксуйте положення шарфа на костюмі.
    • Щоб виглядати акуратніше, не залишайте вільні кінці шарфа звисати, а подоткніте їх під його основне полотнище.
  7. 7 Заправте штани в чорні високі (до щиколоток) черевики. Взуйтеся в чорні черевики. Перш ніж зашнуровувати їх, заправте всередину черевик нижню частину штанин. Потім зашнуруйте черевики звичайним чином, тим самим зафіксувавши штанини.

Частина 2 з 3: Капюшон і маска

  1. 1 Просуньте голову в горловину футболки з довгими рукавами, зупинившись на рівні вух і носа. Іншими словами, протягніть голову через горловину лише наполовину. У верхній частині обтачка горловини футболки повинна виявитися на вашій переніссі і вухах.
  2. 2 Відверніть основне полотнище футболки вгору до чола і за голову. Поправте футболку, щоб вона розташувалася на рівні трохи вище брів. Вона поки що не буде сидіти щільно, просто покладіть її на своє місце.
  3. 3 Візьміться за рукава футболки і зав'яжіть їх за головою. Подоткніте стирчить тканину саму під себе, щоб футболка лягла рівно по лобі. Рукава можна залишити вільно звисати ззаду або підсунути їх в горловину водолазки.

Частина 3 з 3: Додаткові аксесуари

  1. 1 Зробіть захисні ножні обмотки з червоних або чорних футболок. Ножні обмотки розташовуються на литках і стегнах (безпосередньо над колінами). Для створення обмоток вам буде потрібно взяти чотири футболки. Також замість футболок можна використовувати шарфи, якщо вони є у вас під рукою. Ідеально використовувати червоний або чорний колір, але білий також цілком допустимо.
  2. 2 Прикладіть одну футболку до стегна трохи вище коліна. Горловина футболки повинна бути спрямована вгору. Підверніть обтачку горловини всередину, щоб її не було видно. Підверніть зайвий матеріал футболки, щоб залишилася лише смуга шириною 5-7,5 см.
    • Запам'ятайте, що не потрібно протягувати ногу в футболку. Футболка повинна бути просто прикладена до ноги зверху.
  3. 3 Візьміться за рукава футболки і обв'яжіть ними ногу. Зауважте рукава з тильного боку ноги. Підверніть вузол всередину. Також подоткніте зайвий матеріал, щоб на нозі залишилася лише смуга тканини шириною 5-7,5 см.
    • Бажано зв'язати на тильній стороні ноги не тільки рукава футболки, а й її нижній край. Не забудьте підібрати всередину вузли і кінці тканини. Виконайте дану процедуру з обома ногами.
  4. 4 Візьміть ще одну футболку і перев'яжіть нею нижню частину ноги. Обмотайте ногу футболкою на рівні середини щиколотки. Зв'яжіть рукава футболки ззаду, як робили це з обмотками для стегон. Підверніть вузли під тканину. Виконайте те ж саме з другою ногою.
  5. 5 Щоб завершити образ, приготуйте собі зброю ніндзя. З картону можна зробити сюрікени або меч ніндзя, або можна купити готове пластикове зброю в магазині, що торгує карнавальними костюмами або іграшками, і взяти його з собою.Якщо у вас є нунчаки, візьміть їх. Якщо нічого такого немає під рукою, знайте, що нерідко ніндзя використовували як зброю посох, тому можна взяти з собою довгий держак від мітли або пошукати на вулиці палицю, що нагадує собою палицю.
  6. 6 Зробіть зброю самі. Візьміть картон і виріжте з нього контури своєї зброї. За допомогою герметизуючого скотча надайте зброї сріблястий блиск металу. Для рукоятки візьміть чорний скотч або використовуйте тканину.

Поради

  • Не забудьте подоткнуть будь звисаючі кінці тканини. Якщо якась частина постійно вилазить, візьміть англійську шпильку і закріпіть це місце, щоб такого більше не відбувалося.
  • Будьте обережні, щоб випадково не затягнути пов'язки з футболок занадто сильно і не перешкодити нормальному кровообігу.
  • Якщо ви поміняєте колір одного з основних елементів костюма (верху або штанів) на білий (або який-небудь ще), не забудьте також змінити колір і інших головних деталей костюма.
  • Білий костюм доречний сніжною зимою.

Що вам знадобиться

  • Чорна водолазка
  • Широкі чорні штани (карго)
  • Тонкий короткий халат чорного кольору або кімоно
  • чорний шарф
  • Пара чорних рукавичок
  • Чорна стрічка
  • Високі чорні черевики
  • Чорна футболка з довгими рукавами
  • Чотири чорні або червоні футболки
  • Бутафорську зброю на ваш розсуд