Як зробити перший крок

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 22 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Історії ТСН. Неперебірливі: як зробити перший крок до сортування сміття
Відеоролик: Історії ТСН. Неперебірливі: як зробити перший крок до сортування сміття

Зміст

Зробити перший крок - означає проявити свій інтерес до людини, запросити його на побачення або ініціювати фізичний контакт. Можна зробити перший крок, запитавши дозволу або просто показавши свою зацікавленість. Можливо, ви хочете спробувати удачу спонтанно, наприклад, на танцполі, або ви вже кілька років марите про свою подругу. Не важливо, який крок ви збираєтеся зробити, трохи підготовки і спостережень, і все станеться цілком природним способом!

кроки

Метод 1 з 4: Як зробити перший крок на побаченні

  1. 1 Зробіть перший крок під час спільного перегляду кіно. Не важливо, чи сидите ви в театрі або валяєтеся вдома на дивані - спектакль або кіно буде відмінним моментом для фізичного контакту. Ніжно візьміть її за руку. Якщо ви подобаєтеся дівчині, вона теж візьме вас за руку або стисне її. Якщо не подобаєтеся - швидше за все, вона прибере свою руку.
    • Якщо вона взяла вас за руку або навіть трохи присунулася до вас, можете обійняти її і подивитися, як вона відреагує на такий жест. Якщо ви не розумієте, чого вона хоче, запитаєте, чи все в порядку.
  2. 2 Зробіть перший крок під час прощання. Прощання - прекрасний момент, щоб стати на крок ближче, тому що ви обидва зможете швидко знайти вихід з ситуації і розійтися, якщо відчуєте себе ніяково. На першому побаченні цей варіант ідеально підходить для першого кроку. Переконайтеся в тому, що вам обом абсолютно ясно, що ви зараз ідете, щоб вона не відчувала ніякого тиску з вашого боку. Якщо ви за кермом, висадіть її і проводите до дверей. Обов'язково покажіть, що ви абсолютно не чекаєте від неї запрошення увійти.
    • Для початку просто обійміть її і поцілуйте в щоку. Якщо вона намагається якомога швидше піти, швиденько обіймає вас і відпускає, якщо вона виглядає не особливо зацікавленою, подякуйте її за хороший вечір і йдіть. Якщо ж дівчина довго обіймає вас, посувається ближче до вас і як би "підставляє" свої губи - поцілуйте її.
  3. 3 Зробіть перший крок на прогулянці. Якщо ви на побаченні і прогулюється разом або просто йдете кудись, можна спробувати трохи зблизитися з нею, з огляду на при цьому, що ви на публіці. Спробуйте взяти її за руку, покласти руку їй на плече або навколо талії або просто торкнутися її руки. Якщо дівчина відчує себе некомфортно, швидше за все, вона відсторониться, але краще в цьому переконатися.

Метод 2 з 4: Як зробити перший крок на вечірці або під час танцю

  1. 1 Поговоріть з нею. Якщо гучність музики дозволяє, заведіть розмову. Якщо в закладі занадто голосно, щоб розмовляти, по крайней мере спробуйте пожартувати.Якщо у вас складеться спілкування, запитайте її, чи не хоче вона вийти провітритися або знайти містечко тихіше. Те, про що ви будете говорити - не так уже й важливо. Переконайтеся в тому, що задаєте досить багато питань, щоб в основному говорила вона. Якщо ви весь час будете говорити самі, вона подумає, що ви самозакоханий, і вона вам не так вже подобається.
  2. 2 Запросіть її потанцювати. Якщо ви любите танцювати (або просто не заперечуєте трохи потанцювати), можна запросити її потанцювати разом, поки грає динамічна музика. Спочатку танцюйте по окремості і ведіть себе, як зазвичай. Після того як закінчиться ця пісня, спробуйте її покружляти або якось ще дружелюбно доторкнутися до неї. Коли включиться повільна музика, простягніть до дівчини руки або запитаєте, чи не хоче вона потанцювати з вами.
    • Якщо ви не вмієте танцювати, або якщо ви вже добре розговорилися і відчуваєте, що готові рухатися далі, можна відразу запросити її потанцювати з вами повільний танець.
    • Коли будете танцювати повільний танець, можете трохи наблизитися до неї, звичайно, якщо ви бачите, що дівчина відчуває себе при цьому комфортно. Чи не притискайте її до себе занадто сильно, але і не відштовхуйте. Поки ви танцюєте, запитаєте, чи все в порядку.
    • Якщо все йде за планом, можна спробувати трохи наблизитися до її обличчя і трохи почекати, спостерігаючи за її реакцією.
    • Чи не хапайте її і не лапати. Навіть якщо ви сподобалися дівчині, швидше за все, їй не сподобається такий вислів почуттів на публіці.
    • Спочатку запросіть дівчину на танець. Не варто просто вставати навпаки незнайомки і відразу ж починати танцювати.
  3. 3 Запропонуйте пригостити її коктейлем або який-небудь закускою. На вечірках досить складно пересуватися. Принесіть дівчині напій або що-небудь перекусити - це покаже вашу турботу і відповідальність. Якщо ви не впевнені напевно, спочатку краще запитати її думку. Якщо ви запропонуєте дівчині коктейль, а вона його зовсім не хотіла, дівчина відчує, що ви на неї тисніть або що ви її неправильно зрозуміли.
  4. 4 Не поспішайте. Не обов'язково відразу ж намагатися зблизитися з нею фізично. Спочатку просто поговоріть і постарайтеся справити хороше враження. Дізнайтеся більше номерами. Якщо ви нервуєте і переживаєте, поговоріть з друзями або нагадайте собі, що вам не обов'язково вести рахунок. Не пийте занадто багато, просто щоб заспокоїтися, інакше ви будете не тільки нервовим, але і п'яним.

Метод 3 з 4: Як зробити перший крок у відносинах з подругою

  1. 1 Зверніть увагу на ознаки романтичного інтересу. Звичайно, неможливо напевно дізнатися, що відчуває до вас дівчина, якщо не питати її про це прямо. Однак у вас будуть хоча б якісь здогади про її почуття до вас, якщо ви подивитеся за тим, як вона поводиться поруч з вами.
    • Зверніть увагу на те, як вона одягається зазвичай, і порівняйте з тим, як вона одягається, коли ви з нею проводите час разом. Якщо ви помітили, що вона вбирається, коли ви з нею проводите час наодинці, можливо, ви їй подобаєтеся.
    • Зверніть увагу, нахиляється вона до вас, коли ви розмовляєте, чи стосується вона вашої руки або ноги під час розмови. Зазвичай це поширені ознаки флірту.
    • Якщо вона зазвичай сідає на протилежному боці дивана або намагається вислизнути, коли ви хочете обійняти її або потанцювати з нею, швидше за все, ви їй не цікаві.
    • Зверніть увагу, як вона дивиться на вас. Вона часто вам посміхається? Ви часто ловите її погляди, коли ви з нею в компанії?
    • Вона сміється над вашими жартами, коли інші не сміються? Можливо, вона сміється, тому що ви подобаєтеся їй, і її веселить те, що ви ведете себе трохи нерозумно.
    • Перевірте, чи хоче вона бути наодинці з вами. Якщо вона хоче, щоб ви зробили перший крок, швидше за все, вона буде пропонувати вам такі заняття, які дозволять вам залишитися наодинці.
    • Якщо ж ваша подруга хоче проводити з вами час тільки в компанії інших людей, вона напевно воліє залишити вашу дружбу, як є.
  2. 2 Якщо ви сумніваєтеся - запитаєте. Якщо справа стосується вашої подруги, напевно ви не хочете все зіпсувати, занадто давлячи на неї. Ваша подруга піклується про вас і точно не хоче заподіяти вам біль. Якщо за простими сигналами поведінки ви не можете зрозуміти, подобаєтеся ви їй чи ні, краще спочатку безпосередньо запитати, а потім вже робити перший крок.
    • Запрошення на побачення або сам питання може бути таким же веселим і сексуальним, як саме побачення. Насолоджуйтесь цієї незручністю. Можна поговорити з нею особисто, а можна написати записку.
    • Наприклад, напишіть або скажіть щось на зразок цього: "Я багато думаю про тебе. Ти мені подобаєшся. Я намагався з'ясувати, чи взаємна моя симпатія, або ти просто намагаєшся бути дійсно хорошою подругою. У будь-якому випадку, це класно. Але якщо я тобі все-таки подобаюся, давай якось сходимо на побачення ".
    • Додайте трохи компліментів. Зараз робіть упор на романтику, а не на сексуальність, ви ж не хочете, щоб вона відчула себе незручно, особливо якщо вона хоче просто дружби. Скажіть, що у неї дуже красиві очі, прекрасне почуття гумору, і ви просто не можете знайти слів, щоб описати її.
    • Будьте готові до позитивної відповіді! Складіть план побачення. Запросіть її в гарне місце, де ви зможете побути удвох, і де вас точно не відвернуть ваші спільні друзі і інші фактори.
  3. 3 Не турбуйтеся про "френдзоне". І взагалі, поняття "френдзона" придумали хлопці, щоб лякати інших хлопців. Це не має майже нічого спільного з тим, що дійсно відчувають дівчата. Не потрібно рубати з плеча. Як тільки ви зрозуміли, що вам подобається ця дівчина, можна відразу зробити перший крок, а можна розповісти їй про свої почуття.
  4. 4 Зробіть крок, який буде виглядати природно. Як тільки ви зрозуміли, що вам подобається ваша подруга, перший крок може статися абсолютно природно. Якщо ви відчуваєте, що потрібно б скласти план, просто спробуйте трохи "поглибити" якийсь із ваших звичайних дружніх жестів. Іноді у друзів, які подобаються один одному, починають розвиватися різні дивні фізичні звички, наприклад, вони починають обійматися частіше і довше, ніж зазвичай, робити один одному масаж або жартома боротися. Якщо ви теж займаєтеся чимось подібним, спробуйте різко зупинитися і подивитися своїй подрузі в очі.
    • Якщо ви весь час обнімаєтеся, зробіть перший крок, взявши її за руку. Якщо вона захоче вислизнути, відпустіть її. Якщо ж вона посунеться ближче до вас або стисне вашу руку трохи міцніше, можна спробувати поцілувати її.
    • Перевірте реакцію. Якщо ви зробили перший крок, переконайтеся в тому, що дівчина з ентузіазмом його прийняла.

Метод 4 з 4: Пам'ятайте про відповідальність і караності

  1. 1 Переконайтеся в тому, що дівчина вже досить доросла. Тільки повнолітня дівчина має право погодитися на будь-які сексуальні дії в її сторону. Сексуальні дії мають на увазі собою анальний, вагінальний і оральний секс, а також дотику в інтимних місцях, перегляд порнографії, поцілунки і оголення тіла. Пам'ятайте, що дівчина може дати згоду тільки в тому випадку, якщо вона при здоровому глузді. Дівчина не може дійсно тверезо оцінити ситуацію і дати свою згоду, якщо вона п'яна, "під кайфом", психічно нестійка або знаходиться в переднепритомний стані.
    • Згода має бути добровільним. Якщо на дівчину чинять тиск, її згода не вважається дійсним. Якщо вона боїться вас, якщо на неї хтось тисне, якщо ви набагато старше або маєте над нею будь-яку владу, згода не вважається дійсним.
    • Якщо дівчині немає 18 років, вступ з нею в інтимний зв'язок може бути кримінальним злочином і може спричинити за собою певні наслідки.
    • Якщо ви збираєтеся вступити в інтимний зв'язок з дівчиною, обов'язково переконайтеся в тому, що вона повнолітня.
  2. 2 Проявіть ентузіазм. Як тільки дівчина погодилася на більш близьке спілкування з вами (будь-яка реакція від "так!" До "так, відмінно, як раз те, що я хотіла!"), Зверніть увагу на фізичні ознаки і вслухайтеся в тон її голосу. У разі зацікавленості дівчина буде проявляти активність по відношенню до вас, вона буде відповідати на ваші дотики, буде здаватися розслабленої і зацікавленої в спілкуванні. Якщо вона не відповідає на вашу ініціативу, навряд чи їй хочеться продовжити знайомство. Якщо дівчина намагається ухилитися або віддалитися від вас, можливо, вона намагається сказати вам "ні".
    • Якщо дівчина дає вам натяк на те, що вона передумала, відразу ж припиняйте спроби зблизитися з нею.
    • Якщо вам здається, що дівчина все ще сумнівається, але говорить про те, що вона готова, не поспішайте і дійте трохи повільніше.
    • Перетворіть це в своєрідну гру. Торкайтеся один до одного по черзі, або попросіть її сказати вам, як і що їй більше подобається.
  3. 3 Запитуйте дозволу на кожному етапі зближення. Перед поцілунком, перед тим, як доторкнутися до дівчини, перед будь-яким іншим серйозним кроком обов'язково питайте дівчину про те, чи хоче вона, щоб ви зробили той чи інший крок. Можливо, це буде дивно, а, можливо, весело. Крім того, це може допомогти вам обом запобігти неприємним і незручні моменти. Як тільки ви зрозумієте, що подобаєтеся дівчині, дозвіл на подальше зближення можна запитати кокетливо і сексуально.
    • Наприклад, запитайте: "Можна я поцілую тебе?", "Чи не проти, якщо я притисну тебе до себе ось так?", "Хочу докоснуться до тебе ось тут ... Тобі подобається?".
    • Пам'ятайте, що дівчина може в будь-який момент змінити своє рішення і відмовитися. Якщо вона сказала "так" на якесь ваше дію, це зовсім не означає, що вона погодилася на всі інші ваші вчинки. Завжди перевіряйте, чи не змінила дівчина своє рішення.
  4. 4 Після того, як ви зробите спробу зблизитися, перевірте реакцію дівчини. З кожним новим серйозним кроком питайте дівчину: "тобі приємно?", "Тобі подобається?", Або "мені продовжити?". Навіть якщо ви робите щось, що вже робили до цього, краще все одно перевірити її реакцію. Іноді те, що подобалося нам вчора, сьогодні може викликати вже зворотну реакцію.
  5. 5 Якщо дівчина говорить "ні" або не виглядає зацікавленою, відступите. Серйозно поставтеся до негативної відповіді. Якщо дівчина відмовить, просто відступите. Якщо вона скаже щось, на кшталт "не зараз" або "може бути, трохи пізніше" - це теж слід сприймати, як негативну відповідь. Здайте позиції, якщо дівчина не погоджується.
    • Якщо ви зробили перший крок, але дівчина не виглядає зацікавленою, варто припинити спроби. Якщо вона передумає - швидше за все, скаже вам про це.

Поради

  • Пам'ятайте, якщо дівчина хоче, щоб ви зробили перший крок до більш близького знайомства, вона постарається зробити так, щоб вам було якомога простіше це зробити. Але якщо ви раптом розумієте, що ніяк не можете підібрати підходящий момент навіть після кількох побачень, можливо, справа в тому, що вона намагається зробити так, щоб ці моменти не трапилися.
  • Робіть так, як за вашими відчуттями буде правильно. Намагайтеся не планувати заздалегідь всі свої дії - пливіть за течією. Якщо ви будете почувати себе некомфортно, роблячи крок назустріч дівчині, це буде помітно.