Як поводитися зі своєю дівчиною

Автор: Alice Brown
Дата Створення: 24 Травень 2021
Дата Оновлення: 8 Червень 2024
Anonim
Как понравиться девушке. 6 работающих советов, чтобы понравиться девушке
Відеоролик: Как понравиться девушке. 6 работающих советов, чтобы понравиться девушке

Зміст

Будь-який хлопець може знайти дівчину, але не будь-хто буде поводитися з нею як справжній чоловік. Повага, чесність, трохи грайливості і флірту - все це правила гри, які вам необхідно знати, щоб вести себе з дівчиною так, як вона заслуговує. Прочитайте наші поради і навчитеся правильно поводитися зі своєю дівчиною!

кроки

Частина 1 з 3: Поважайте свою дівчину

  1. 1 Ніколи не брешіть дівчині. Чесність - це наріжний камінь будь-яких відносин. Часом, коли ви перебуваєте в романтичних стосунках, буває досить важко сказати правду, але вам ніколи не варто вибирати легкий шлях, обманюючи вашу дівчину, навіть якщо це стосується побутових дрібниць. Брехня покаже, що ви їй не довіряєте. Будучи спійманим на брехні, особливо що стосується ваших відносин, ви дуже сильно ризикуєте порушити гармонію відносин, а то і зовсім спровокувати розрив.
    • Також варто враховувати, що в довгостроковій перспективі говорити правду набагато простіше, ніж брехати. Постійно тримати в голові складну систему дрібних обманів і недомовок - величезний стрес для вас самого. Один невірний слово - і все піде прахом.Варто прислухатися до знаменитої цитаті Марка Твена: «Якщо ви говорите правду, вам не доведеться запам'ятовувати нічого зайвого».
  2. 2 Поважайте її судження. Як і у вас, у дівчини можуть бути власні думки і думки. Якщо ваші думки відрізняються, Нічого страшного в цьому немає. Той факт, що ваша подруга має іншу точку зору, не обов'язково означає, що вона прийшла до такого висновку через «неправильності» своєї логіки. Якщо, наприклад, ваша подруга думає інакше, ніж ви, про мистецтво, політику або відпочинку, найбільше, що ви можете зробити, - це вислухати, Чому вона так вважає, і заперечити з допомогою логічних доводів. Ви можете виявити, що подібні розбіжності пов'язані з тим, що у вас різний життєвий досвід, і напевно з'ясується, що вам не варто приймати їх на свій особистий рахунок.
    • Однак деякі види розбіжностей слід сприймати серйозно - а саме, ті, що стосуються ваших відносин. Наприклад, якщо ви очікуєте міцних довгострокових відносин, в яких ви будете єдиними один у одного, а ваша подруга не шукає стабільності, вам слід серйозно це обговорити, інакше ви не будете знати, куди рухатися далі. Також подумайте про те, як ви реагуєте на її дії та чи можете ви з ними миритися. Наприклад, вона заглянула в гості з свого приятеля після півночі: чи будете ви ревнувати?
  3. 3 Слухайте, що вона говорить (і запам'ятовуйте). Один з простих і вірних способів продемонструвати своїй дівчині, що ви поважаєте і цінуєте її, - дати їй зрозуміти, що слухаєте, коли вона говорить. Активно беріть участь в розмові, виявляйте цікавість, висловлюйте їй у відповідь свої думки і запам'ятовуйте, Про що вона говорить. Зрозуміло, ніхто не пам'ятає 100% того, про що говорить його дівчина, тому, якщо ви не відрізняєтеся блискучою пам'яттю, не намагайтеся запам'ятати кожне слово. Запам'ятовуйте в першу чергу важливі речі (місце народження, дієтичні обмеження, по батькові і так далі), а також постарайтеся запам'ятати кілька дрібних фактів і згодом згадати їх у розмові.
    • Вам може здатися цинічним, що ми пропонуємо вам спеціально вибрати кілька фактів про дівчину, які ви запам'ятаєте і зможете повторити. Спробуйте поглянути на це з іншого боку, думати про це як «я докладаю зусиль, щоб показати, наскільки цінний для мене ця людина і його думки», а не «я прагну заробити побільше очок в її очах».
  4. 4 Будьте уважні до неї. Партнери в романтичних стосунках не повинні боротися за увагу один одного. Покажіть, що ви поважаєте свою подругу, приділяючи їй увагу (з невеликими винятками), коли ви разом. Наприклад, не дозволяйте собі відволікатися на телевізор позаду неї в ресторані, відеогру, якій ви захоплені в той момент, коли ваша подруга приходить до вас додому, або, гірше за все, На іншу жінку. Загалом, коли проводите час з вашою дівчиною, проводите його дійсно разом.
  5. 5 Прийдіть до згоди про те, яка поведінка вважати джентльменським. Чоловіків і хлопчиків вчать бути джентльменами щодо їх подруг з самого раннього віку, але результат може бути суперечливим. Наприклад, батько хлопця міг робити йому зауваження за те, що той не відсунув стілець своєї подруги, коли вона сідає в ресторані, в той час як вона, З іншого боку, може розцінити цей жест як надмірно заступницький. Кращий спосіб уникнути таких незручних ситуацій - прямо поговорити з дівчиною на ранній стадії ваших стосунків про те, які традиційні «джентльменські» дії будуть присутні у вашому житті, а які ні.
    • Важливо поважати незалежність вашої подруги, приймаючи її бажання в цій області всерйоз. Чи не наполягайте на тому, щоб відкривати для неї дверьавтомобіля для неї, присувати стілець і так далі, якщо їй це не подобається або викликає дискомфорт. Це може перерости у велику незручність в довгостроковій перспективі. справжній джентльмен знає, що фактичне повагу набагато важливіше застарілих проявів етикету.
  6. 6 Поважайте її межі в тому, що стосується проявів любові. Різні уявлення про те, як можна, можливо і як не слід висловлювати свою любов, можуть легко призвести до конфлікту між партнерами. Наприклад, якщо вам подобається цілуватися і обніматися в напівсуспільною місцях, а вона цього соромиться, враховуйте її почуття. Поважати свою дівчину часом означає утримуватися від того, чого хотілося б вам, але не їй - в загальному, жертвувати малим.
    • Уявіть собі зворотну ситуацію: чи було б вам приємно, якби дівчина вас поцілувала, коли вам цього зовсім не хочеться? Звичайно, ні. Поставте себе на місце іншої людини, щоб зрозуміти, як на перший взгля незначні вчинки можуть вплинути на ваші стосунки.
  7. 7 Нічого не бійтеся. Один із способів показати, наскільки ви поважаєте свою дівчину, - не боятися висловлювати при ній свої думки і почуття. Це не означає, що ви повинні відразу викладати глибоко особисту інформацію на ранній стадії відносин. Швидше, це означає, що ви повинні бути відкриті по відношенню до неї. Не бійтеся говорити з нею про те, що відчуваєте, навіть якщо це негативне почуття.
    • Парадоксально, але відсутність страху також означає здатність безбояненно говорити про свої внутрішні страхи. Ви можете (і вам слід) іноді говорити з дівчиною про те, що турбує вас в глибині душі - наприклад, про вашу успішності в школі, труднощі на роботі, проблеми в стосунках з батьками і так далі.

Частина 2 з 3: Дбайте про свою дівчину

  1. 1 Будьте проактивні. Як і переважна більшість людей, дівчата, як правило, не просять ставитися до них добре - вони хочуть, щоб ви це робили самі, без нагадувань. Якщо вашій подрузі постійно доводиться просити вас про те, чого вона б хотіла в ваших стосунках - наприклад, щоб ви брали її за руку, слухали, коли вона говорить, пам'ятали її день народження і так далі, - то ці особливі речі перестануть бути особливими і не принесуть тієї радості, яку принесли б, якби ви робили їх без додаткової підказки. Вона може навіть відчути себе самотньою і обділеною увагою. Тому дійте проактивно і намагайтеся постійно ставитися до дівчини з належною повагою, щоб їй не доводилося просити вас про це.
  2. 2 Будьте на зв'язку. Важко постійно залишатися важливою частиною життя вашої подруги (і навпаки), якщо ви рідко з нею спілкуєтесь. Хоча кожна пара матиме різний природний «ритм» спілкування, в цілому ви повинні намагатися бачитися, телефонувати, або, по крайней мере, писати повідомлення вашої дівчині хоча один або два рази на тиждень, а то й частіше. Це повинно випливати з природного бажання знати, що вона робить, які у неї плани, які справи вона з успіхом завершила в останні кілька днів, з якими проблемами зіткнулася і так далі.
    • Виходьте на зв'язок першим, а не просто відповідайте на її дзвінки або повідомлення. Беручи на себе ініціативу, здійснюючи той самий складний перший дзвінок, ви даєте знати, що хочете спілкування з дівчиною так само сильно, як і вона з вами.
  3. 3 Не зациклюйтеся на матеріальному. Немає нічого менш романтичного, ніж чоловік, який випускає найголовніше в житті, думаючи тільки про свої гроші або майно. Ваша дівчина повинна бути для вас важливіше матеріальних благ або задоволень. Наприклад, ніколи не варто пропускати вечерю на честь вашої річниці заради того, щоб відполірувати свій новий автомобіль. Не нехтуйте своєю подругою тижнями безперервно, граючи в захоплюючу відеогру. Чи не присвячуйте кожну хвилину свого життя роботі. Думайте про майбутнє, адже справжня любов даруватиме вам радість набагато довше, ніж будь-які матеріальні блага.
    • З іншого боку, хороша подруга ніколи не буде свідомо просити вас про те, що погано для вашого фінансового становища. Хоча міфічні «золотошукачки» зустрічаються в реальному житті набагато рідше, ніж стверджує популярна культура, все ж остерігайтеся жінок, які вимагають від вас дорогих подарунків.
  4. 4 Робіть дівчині приємне просто так. Будь-яка нормальна хлопець показує свою любов і турботу в день народження дівчини, свята, річницю знайомства і так далі. винятковий хлопець буде надавати їй знаки уваги і в звичайні дні. Робіть вашій подрузі сюрпризи. Без всякого святкового приводу, просто тому, що ви дорожите нею. Необов'язково бронювати столик у дорогому модному ресторані - проста любовна записка, троянда (або її улюблені квіти), ніжне текстове повідомлення та інші подібні речі покажуть, що ви думаєте і дбаєте про неї.
  5. 5 прагніть бути собою, Коли ви з нею. Одна з цілей будь-яких успішних відносин (для обох партнерів) - досягти тієї точки, коли не потрібно буде намагатися здаватися краще, ніж ви є. У відносинах ви повинні бути справжнім собою, а не грати одну з тих ролей, які ви виконуєте на роботі, навчанні і так далі. Це не станеться відразу, але це має статися, щоб ваші відносини розвивалися.
    • Іноді це може означати відкрите вираження негативних емоцій, які ви з якої б то не було причини можете відчувати в повсякденному житті. Будьте чесні і відкриті в прояві цих емоцій, так як вони є частиною вашої особистості, але не дозволяйте їм стати єдиною темою для розмов у ваших стосунках.
  6. 6 Нехай ваша дівчина знає, що ви її ценітес. Мається на увазі щось глибше повсякденних компліментом, які можуть стати заїждженими і нудними, якщо повторювати їх занадто часто. Замість цього, коли ви хочете, щоб ваша подруга відчувала себе чудово поруч з вами, говорите конкретні речі, наводьте приклади з вашої з нею життя і намагайтеся щиро висловлювати свої думки. Крім того, постарайтеся, щоб ваші коментарі не видалися дівчині занадто солодкими. Нарешті, вибирайте рідкісні, але значущі моменти для таких висловлювань: навіть якщо ви відрізняєтеся незвичайним красномовством, ви можете «знецінити» свої думки, якщо будете повторювати їх постійно.
    • Наприклад, якщо ви знаєте, що ваша подруга добре ставиться до легкої сентиментальності, то замість коментаря «Ей, відмінне плаття» ви можете сказати: «Мені подобається твоє плаття. Воно нагадує мені те, яке було на тобі в день нашої першої зустрічі ». Так ваш комплімент буде набагато більш милим, до того ж ви покажете, що пам'ятаєте день вашого знайомства.

Частина 3 з 3: Приємно проводите час разом

  1. 1 Будьте винахідливі в дні ваших особливих дат. У той час як більшість дівчат (як, втім, і хлопців) по достоїнству оцінять класичний вечерю або похід в кіно, немає необхідності заганяти себе в традиційні рамки для закоханих парочок і влаштовувати стандартне побачення. Будьте винахідливі - рушайте з подругою туди, де ніколи не бували, займіться тим, чим би вона навіть не думала ніколи зайнятися. Вихід за межі зони комфорту може бути прекрасною можливістю для зміцнення ваших відносин. В якості додаткового бонусу нетрадиційні ідеї для побачень можуть допомогти вам здорово заощадити гроші, якщо ви ще молоді.
    • Відмінною ідеєю буде зайнятися з дівчиною тим, до чого вона неодноразово висловлювала інтерес в розмовах. Наприклад, якщо вона з захопленням говорила про те, якими дивовижними їй здаються мешканці підводного світу, можете записатися удвох на курси дайвінгу. Якщо вона любить мистецтво, ви можете взяти її в похід в мальовничий ліс з мольбертом і фарбами, щоб створити разом свій власний шедевр.
  2. 2 Присвятіть вечір тільки їй. Якщо ви задумали грандіозний побачення, то це не час відволікатися на інших людей або зобов'язання. Відкладіть усі справи в сторону на кілька годин. Перестаньте думати про будь-яких майбутніх проектах, які можуть вимагати вашої уваги, і на весь вечір присвятіть себе тільки дівчині.
    • Вимкніть свій пристрій, пейджер, ноутбук і / або будь-які інші відволікаючі пристрою. Ніщо не може так зруйнувати романтичний момент, як відповідь на діловий дзвінок під час вечері при свічках.
  3. 3 Платіть за неї (якщо вона не проти). Одвічне питання, повинен або не повинен чоловік платити за свою дівчину на побаченні, сьогодні актуальне як ніколи, так як жінки все частіше платять за себе самі (і часом від них цього чекають). В цілому, якщо чоловік запрошує жінку на побачення, йому слід принаймні наполегливо запропонувати, що заплатить він. Зробіть це, щоб показати, як ваша дівчина важлива для вас, а не заради старомодних уявлень про гендерні нормах.
    • Якщо ваша дівчина наполягає на тому, що заплатить вона або що ви повинні розділити рахунок, можете надати символічне опір, щоб показати, що всерйоз мають намір заплатити за неї, але не варто з нею сваритися з цього приводу. Деякі жінки можуть відчувати себе занадто опікуваними, коли їх чоловік постійно платить за них на побаченнях, тому ви можете показати, що цінуєте вашe подругу як рівноправного партнера у відносинах, дозволяючи їй платити.
  4. 4 Хваліть її особистість. Особливий вечір разом - відмінна можливість для вираження неприкритих, палких емоцій, які зазвичай не озвучують. Не соромтеся бути сентиментальним або пристрасним, якщо до цього лежить душа, але нехай ваші компліменти будуть зосереджені на особистості дівчини, її почуття гумору, красі в романтичному розумінні, на тих почуттях, що вона у вас викликає, а не на сексуальності її фігури. Буде час і для того, щоб сказати про її сексуальної привабливості, але не варто згадувати про неї в особливий романтичний момент, щоб його не зіпсувати.
  5. 5 Дайте їй відчути, що вона особлива. Ваша подруга, безсумнівно, важлива для вас, так нехай вона знає про це. Якщо ви нічим не зайняті під час вашого побачення, розкажіть (і покажіть) дівчині, що вона дійсно дуже багато значить для вас. Все інше - спільні розваги, пригоди, час, проведений разом - ні що інше, як просто спосіб вираження цієї істини.
    • Найкращий і приємний спосіб розповісти звий дівчині, що вона важлива для вас, - просто бути з нею повністю відвертим. Барвисті, вишукані слова не замінять справжніх емоцій - майже будь-яка дівчина зможе розпізнати, коли ви ведете себе відверто, а коли ні.

Поради

  • Обіймаючи її, ви тим самим говорите, що прив'язані до неї і хочете, щоб вона була поруч. Обійми - універсальні ліки!
  • Завжди намагайтеся говорити з нею ніжно.
  • Якщо ви набираєте дівчині текстове повідомлення, витратьте пару зайвих секунд, щоб написати повністю: «Я тебе люблю».
  • Необов'язково шукати привід для подарунка. Даруйте своїй дівчині подарунки в звичайні дні. Якщо у вас немає ні найменшої ідеї, що подарувати, пошліть їй любовний лист або листівку.
  • Найчастіше запрошуйте її на побачення. Вони не обов'язково повинні вдаряти по гаманцю: прогулянка в парку - прекрасна ідея.
  • Дівчата - не речі, і їм не подобається, коли до них ставляться, як до речей. Не будьте власником і звертайтеся з дівчиною з ніжністю і повагою, яких вона заслуговує. Якщо вона вам дорога, доведіть це беззастережно.
  • Розповідайте їй все, не тримайте від неї секретів, особливо якщо ви її любите. Так ви покажете, що довіряєте їй.
  • Пошліть їй квіти, але зробіть це оригінально. Пошліть їх в перукарню, коли вона буде її відвідувати, кабінет стоматолога або, в крайньому випадку, на роботу - в загальному, в будь-яке суспільне місце, де вона найменше очікує їх отримати, до того ж не в її день народження, в день святого Валентина або після сварки.
  • Постарайтеся бути їй не тільки коханим, а й другом. Напевно у вас є спільні інтереси. Проводьте час разом і робіть те, що подобається вам обом.
  • Напишіть їй любовний вірш. Це відмінний спосіб виразити свої почуття і показати, що ви готові докладати зусилля заради ваших з нею відносин, особливо якщо ви сором'язлива людина.
  • Чи не вставайте між дівчиною і її кращими подругами. Їм це може не сподобатися, і в гіршому випадку вони вмовлять її припинити відносини з вами.

попередження

  • У вашої дівчини можуть бути друзі в вашому офісі. Ніколи не розповідайте на роботі про свої сексуальні подвиги.