Як створити обліковий запис електронної пошти

Автор: Ellen Moore
Дата Створення: 13 Січень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Як додати ще один обліковий запис електронної пошти від Google.
Відеоролик: Як додати ще один обліковий запис електронної пошти від Google.

Зміст

Електронна пошта - один з найпопулярніших і використовуваних способів спілкування в усьому світі. Є багато різних служб електронної пошти і провайдерів, за допомогою яких можна створити обліковий запис електронної пошти, включаючи сервіси, засновані на веб-інтерфейсі, як то Gmail і Yahoo, так і поштові служби, що надаються вашим інтернет-провайдером.

кроки

Метод 1 з 6: Спосіб перший: створюємо аккаунт електронної пошти Gmail

  1. 1 Зайдіть на офіційний сайт Gmail за адресою http://gmail.com.
  2. 2 Натисніть "Створити.
  3. 3 Заповніть необхідні поля на сторінці облікового запису Google. Потрібно буде вказати ім'я та прізвище, створити адресу електронної пошти та пароль, а також дату народження, стать і номер мобільного телефону.
  4. 4 Натисніть "Далі.
  5. 5 Натисніть "Додати фотографію" щоб завантажити фото до вашого профілю Google. Фото буде доступно іншим людям і вашим контактам у Google, з якими ви будете спілкуватися.
    • Якщо ви поки не хочете завантажувати фото, просто натисніть "Далі".
  6. 6 Перевірте ваш новий адреса електронної майже і натисніть "Перейти до Gmail. Відкриється поштовий інтерфейс, і ви можете відправляти і отримувати листи.

Метод 2 з 6: Спосіб другий: створюємо аккаунт електронної пошти Yahoo

  1. 1 Зайдіть на офіційний сайт Yahoo Mail за адресою http://us.mail.yahoo.com/.
  2. 2 Натисніть "Sign Up (Зареєструватися).
  3. 3 Заповніть всі поля на сторінці реєстрації Yahoo. Потрібно буде вказати ім'я та прізвище, створити адресу електронної пошти та пароль, ввести дату народження, стать і номер мобільного телефону.
  4. 4 Натисніть "Create Account (Створити акаунт).
  5. 5 Зачекайте поки Yahoo завантажить ваш новий поштовий акаунт. Ви отримаєте поштову адресу з зазначеним вами поштовою адресою і доменом "@ yahoo.com," і відразу зможете його використовувати.

Метод 3 з 6: Спосіб третій: створюємо аккаунт електронної пошти Outlook

  1. 1 Зайдіть на офіційний сайт Microsoft Outlook.
  2. 2 Натисніть на "Зареєструватися" в нижній правій частині сторінки.
  3. 3 Введіть ім'я, прізвище та інші необхідні дані.
  4. 4 Натисніть "Отримайте нову адресу електронної пошти" під полем з ім'ям користувача.
  5. 5 Введіть бажаний адресу електронної пошти в поле "Ім'я користувача".
  6. 6 Натисніть на меню, що випадає поруч з ім'ям користувача і виберіть тип поштової адреси. можете вибрати "@ outlook.com," "@ hotmail.com," і ще один.
  7. 7 Заповніть інші поля на сторінці реєстрації Outlook. Потрібно буде вказати пароль, індекс, ввести дату народження, стать і номер телефону.
  8. 8 Натисніть "Створити обліковий запис.
  9. 9 Зачекайте поки дані облікового запису Microsoft відобразяться на екрані. Ваш новий адреса електронної пошти відобразитися під написом "Account aliases" (Псевдоніми аккаунта) і буде готовий до використання.

Метод 4 з 6: Спосіб четвертий: створюємо обліковий запис електронної пошти iCloud на Mac

  1. 1 На комп'ютері Mac виберіть пункт «Системні налаштування» меню Apple.
  2. 2 Натисніть значок iCloud і введіть ваш Apple ID і пароль.
    • Якщо у вас немає Apple ID і пароля, виберіть опцію "Створити Apple ID" і дотримуйтесь інструкцій, щоб створити обліковий запис.
    • Якщо в меню «Системні налаштування» немає пункту iCloud - можливо у вас стара версія Mac OS X, не сумісне з iCloud.
  3. 3 Переконайтеся, що пташка у рядки "Mail" (Пошта) в меню iCloud і натисніть "Продовжити".
  4. 4 Введіть бажаний адресу електронної пошти iCloud в відповідне поле і натисніть "OK. Ваш новий адресу електронної пошти буде відповідати введеному імені користувача з доменом "@ iCloud.com."
  5. 5 Зайдіть на сайт iCloud Mail за адресою https://www.icloud.com/# mail і увійдіть в обліковий запис під своїм Apple ID. Можете користуватися своєю новою поштовою обліковим записом.

Метод 5 з 6: Спосіб п'ятий: створюємо обліковий запис електронної пошти Mail.com

  1. 1 Зайдіть на офіційний веб-сайт Mail.com за адресою http://www.mail.com/us/.
  2. 2Натисніть кнопку "Sign up
  3. 3 Введіть особисті дані у відповідні поля на сторінці реєстрації. Потрібно буде вказати ім'я та прізвище, дату народження і стать.
  4. 4 Наберіть бажаний адресу електронної пошти в потрібному полі.
  5. 5 Виберіть тип поштового домену в випадаючому меню біля назви поштової скриньки. Ви можете вибрати будь-яку поштову домен, виходячи з особистих інтересів, наприклад "@ mail.com," "@ cheerful.com" "@ elvisfan.com" і так далі.
  6. 6 Заповніть інші поля реєстраційної форми. Треба буде створити пароль і відповідь на перевірки питання.
  7. 7 Перегляньте умови і положення сервісу та натисніть "I Accept. Create My Account (Згоден, створити обліковий запис). Інформація про створеному акаунті буде завантажена і відобразитися на екрані.
  8. 8 Перегляньте її та натисніть "Continue to inbox (Перейти до вхідних). Ваш новий поштову адресу готовий до використання.

Метод 6 з 6: Спосіб шостий: створюємо аккаунт електронної пошти вашого інтернет-провайдера (ISP)

  1. 1 Дізнайтеся номер вашого профілю в базі клієнтів вашого інтернет-провайдера. Як правило, цей номер вказано на щомісячному рахунку за послуги.
  2. 2 Знайдіть сайт вашого інтернет-провайдера. Наприклад, якщо провайдер - CenturyLink, зайдіть на http://www.centurylink.com/.
    • Якщо ви не знаєте адресу веб-сайту свого інтернет-провайдера, вбийте в Google, або інший пошуковик, назву свого інтернет-провайдера.
  3. 3 На сторінці веб-сайту інтернет-провайдера знайдіть посилання під заголовком "Email", "Mail або "електронна пошта". Іноді ця послуга може називатися "WebMail" або "Inbox".
  4. 4 Виберіть опцію створення або реєстрації аккаунта електронної пошти.
  5. 5 Дотримуйтесь інструкцій на екрані, щоб створити поштову скриньку у вашого інтернет-провайдера. Процес відрізняється в залежності від вимог інтернет-провайдера.
    • Зв'яжіться зі службою підтримки вашого інтернет-провайдера, якщо вам потрібна допомога в реєстрації та налаштування вашого облікового запису електронної пошти.

Поради

  • Складайте пароль з комбінації букв різного регістру, цифр і спеціальних символів, щоб його було складно підібрати стороннім. Надійний пароль допоможе вам убезпечити вашу електронну пошту і особисту інформацію.