Як створити обліковий запис в Amazon

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 21 Червень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Amazon 2020// Регистрация учетной записи шаг за шагом // Как создать аккаунт на Амазон?!!
Відеоролик: Amazon 2020// Регистрация учетной записи шаг за шагом // Как создать аккаунт на Амазон?!!

Зміст

Amazon є одним з найбільших інтернет-магазинів і пропонує широкий вибір книг, електроніки, меблів, одягу та інших товарів. Також за допомогою Amazon можна користуватися сервісами Amazon Music, Fire TV, Kindle, Audible і Alexa. У цій статті ми розповімо вам, як створити обліковий запис Amazon.

кроки

Метод 1 з 3: У мобільному додатку Amazon

  1. 1 Відкрийте програму Amazon Mobile. У Amazon є кілька мобільних додатків для різних цілей, а саме: Amazon Shopping, Prime Video, Amazon Music, Amazon Photos, Audible, Amazon Alexa та інші.
  2. 2 натисніть Create a New Amazon Account (Створити новий обліковий запис Amazon). Ця сіра кнопка знаходиться внизу сторінки.
    • У додатку Amazon Shopping натисніть «Create an account» (Створити обліковий запис) під жовтою кнопкою «Sign in» (Ввійти), а потім торкніться «Create account» (Створити обліковий запис) у верхній частині сторінки.
    • У додатку Audible натисніть «Continue» (Продовжити) у верхній частині сторінки, а потім натисніть «Create an Amazon account» (Створити обліковий запис Amazon) внизу сторінки.
  3. 3 Введіть своє повне ім'я. Зробіть це в першому рядку у верхній частині сторінки.
  4. 4 Введіть дійсну адресу електронної пошти або номер мобільного телефону. Зробіть це в другому рядку. За допомогою цієї адреси електронної пошти ви будете входити в обліковий запис Amazon на інших пристроях і в додатках. Переконайтеся, що вводите адреса електронної пошти, до якого у вас є доступ.
  5. 5 Введіть пароль, за допомогою якого будете входити в обліковий запис. Зробіть це в третьому рядку на сторінці. Пароль повинен включати не менше 6 символів. Хороший пароль складається з комбінації великих і малих літер, цифр і спеціальних символів (i, e, &, @,!). Запам'ятайте пароль або запишіть його і заховайте його в безпечному місці.
    • Чи не рекомендуємо зберігати пароль на комп'ютері або смартфоні, так як це становить загрозу безпеці вашого облікового запису.
  6. 6 торкніться Create Your Amazon Account (Створити обліковий запис Amazon), Continue (Продовжити) або Verify Email (Підтвердити адресу електронної пошти). Натисніть на велику кнопку внизу сторінки. В залежності від програми торкніться опції «Створити обліковий запис Amazon», «Продовжити» або «Підтвердити адресу електронної пошти».На наступній сторінці введіть одноразовий пароль (OTP), який отримаєте по електронній пошті.
  7. 7 Відкрийте свою поштову скриньку. Для цього запустіть додаток, яким користуєтеся для обміну електронними листами.
  8. 8 Відкрийте електронний лист від Amazon. Ви отримаєте лист з темою «Verify your new Amazon account» (Підтвердження свою новий обліковий запис Amazon) від Amazon.com. Відкрийте цей лист.
    • Якщо ви не отримали лист від Amazon, поверніться в додаток Amazon, перевірте зазначену адресу електронної пошти і натисніть «Resend OTP» (Повторно відправити OTP).
  9. 9 Скопіюйте або запишіть одноразовий пароль. Одноразовий пароль - це шестизначний пароль, виділений жирним шрифтом в центрі листа. Запишіть або скопіюйте цей пароль.
  10. 10 Поверніться в додаток Amazon. Натисніть кнопку «Додому» в нижній частині мобільного пристрою. Тепер натисніть на додаток Amazon, яке використовували для створення облікового запису.
  11. 11 Введіть одноразовий пароль і натисніть Verify (Підтвердити). Так ви підтвердите свій обліковий запис і ввійдете в неї.
    • Якщо відкрилося повідомлення, що одноразовий пароль недійсний, натисніть «Resend OTP» (Повторно відправити OTP), щоб отримати новий одноразовий пароль.

Метод 2 з 3: На сайті Amazon

  1. 1 Перейдіть на сторінку https://www.amazon.com в веб-браузері. Це може бути будь-який веб-браузер на комп'ютері з Windows або macOS. Відкриється домашня сторінка Amazon.
  2. 2 клацніть по Account & Lists (Рахунок та списки). Це перша вкладка в правому верхньому куті. Якщо на цю вкладку навести курсор миші, відобразиться список параметрів облікового запису. Якщо клацнути по цій вкладці, ви перейдете на сторінку авторизації.
    • Якщо ви увійшли в акаунт під іншим користувачем, наведіть курсор миші на «Account & Lists» (Рахунок та списки), а потім натисніть «Sign out» (Вийти) внизу меню.
  3. 3 натисніть Create Your Amazon Account (Створити обліковий запис Amazon). Ця сіра кнопка знаходиться внизу сторінки авторизації.
  4. 4 Введіть своє повне ім'я. Зробіть це в першому рядку у верхній частині сторінки.
  5. 5 Введіть дійсну адресу електронної пошти. Зробіть це в другому рядку. За допомогою цієї адреси електронної пошти ви будете входити в обліковий запис Amazon на інших пристроях. Переконайтеся, що вводите адреса електронної пошти, до якого у вас є доступ.
  6. 6 Введіть пароль, за допомогою якого будете входити в обліковий запис. Зробіть це в третьому рядку на сторінці. Пароль повинен включати не менше 6 символів. Хороший пароль складається з комбінації великих і малих літер, цифр і спеціальних символів (i, e, &, @,!). Запам'ятайте пароль або запишіть його і заховайте його в безпечному місці.
    • Чи не рекомендуємо зберігати пароль на комп'ютері або смартфоні, так як це становить загрозу безпеці вашого облікового запису.
  7. 7 Ще раз введіть пароль. Введіть пароль на останньому рядку сторінки точно так, як вводили його на третьому рядку, щоб підтвердити правильність введення.
  8. 8 клацніть по Create Your Amazon Account (Створити обліковий запис Amazon). Ця жовта кнопка знаходиться внизу сторінки. На вказану вами адресу електронної пошти буде надіслано повідомлення електронної пошти з одноразовим паролем (OTP).
  9. 9 Перевірте свою електронну пошту. Коли ви створите обліковий запис, ви перейдете на сторінку, на якій потрібно ввести одноразовий пароль. Щоб отримати такий пароль, відкрийте свою поштову скриньку. Зробіть це на новій вкладці браузера, щоб не закривати сторінку реєстрації Amazon. Також перевірити свою електронну пошту можна на смартфоні або в іншому додатку, такому як Outlook або Apple Mail.
  10. 10 Скопіюйте або запишіть одноразовий пароль. Одноразовий пароль - це шестизначний пароль, виділений жирним шрифтом в центрі листа. Запишіть або скопіюйте цей пароль.
    • Якщо ви не отримали лист від Amazon, перевірте зазначену адресу електронної пошти і натисніть «Resend OTP» (Повторно відправити OTP) внизу сторінки реєстрації Amazon.
  11. 11 Поверніться на сторінку реєстрації Amazon. Коли ви знайдете одноразовий пароль, поверніться на вкладку або в веб-браузер, який використовували для створення нового облікового запису Amazon.
  12. 12 Введіть одноразовий пароль і натисніть Verify (Підтвердити). Введіть шестизначний пароль у відповідному рядку, а потім натисніть «Підтвердити» (ця жовта кнопка розташована внизу сторінки).Так ви підтвердите свій обліковий запис і ввійдете в неї.
    • Якщо відкрилося повідомлення, що одноразовий пароль недійсний, натисніть «Resend OTP» (Повторно відправити OTP) і перевірте свою електронну пошту. Потім введіть новий OTP і натисніть «Підтвердити».

Метод 3 з 3: Як налаштувати обліковий запис

  1. 1 Змініть спосіб оплати. Після створення облікового запису додайте в неї спосіб оплати. Для цього виконайте такі дії:
    • Перейдіть на сторінку https://www.amazon.com або запустіть додаток Amazon Shopping, а потім увійдіть в свій аккаунт.
    • Натисніть на значок у вигляді трьох горизонтальних ліній (☰) в верхньому лівому кутку.
    • Натисніть «Your Account» (Мій обліковий запис).
    • Натисніть «Manage payment options» (Управління способами оплати).
    • Прокрутіть вниз і натисніть «Add card» (Додати карту) або торкніться «Add a payment method» (Додати спосіб оплати) в мобільному додатку.
    • Введіть ім'я, вказане на банківській картці, а потім введіть її номер.
    • Використовуйте меню, що випадає, щоб ввести дату закінчення терміну дії картки.
    • Натисніть «Add your card» (Додати карту).
  2. 2 Змініть адресу доставки. Для цього виконайте такі дії.
    • Перейдіть на сторінку https://www.amazon.com або запустіть додаток Amazon Shopping, а потім увійдіть в свій аккаунт.
    • Натисніть на значок у вигляді трьох горизонтальних ліній (☰) в верхньому лівому кутку.
    • Натисніть «Your Account» (Мій обліковий запис).
    • Натисніть «Your address» (Моя адреса).
    • Натисніть «Add address» (Додати адресу) або торкніться «Add a new address» (Додати нову адресу) в мобільному додатку.
    • Використовуйте форму, щоб ввести своє ім'я, поштову адресу, місто, країну, поштовий індекс, номер телефону та іншу необхідну інформацію.
    • Натисніть жовту кнопку «Add address» (Додати адресу) в нижній частині форми.
  3. 3 Налаштуйте свій профіль. Для цього виконайте дії, описані нижче. Якщо ви дбаєте про свою конфіденційності, обмежте інформацію, яка буде відображатися у вашому профілі. Наприклад, можна вказати тільки своє ім'я і місце розташування.
    • Перейдіть на сторінку https://www.amazon.com або запустіть додаток Amazon Shopping, а потім увійдіть в свій аккаунт.
    • Натисніть на значок у вигляді трьох горизонтальних ліній (☰) в верхньому лівому кутку.
    • Натисніть «Your Account» (Мій обліковий запис).
    • Натисніть «Your Amazon Profile» (Мій профіль Amazon) або торкніться «Your Profile» (Мій профіль) в мобільному додатку.
    • Натисніть на значок у вигляді силуету людини, а потім натисніть «Upload» (Завантажити) або торкніться «Add a Photo» (Додати фото) в мобільному додатку.
    • Натисніть на зображення профілю, а потім натисніть «Open» (Відкрити) або торкніться потрібної картинки в галереї на мобільному пристрої.
    • Натисніть на сірий фон, а потім натисніть «Upload» (Завантажити) або торкніться «Add Photo» (Додати фото) на мобільному пристрої.
    • Натисніть на зображення банера, а потім натисніть «Open» (Відкрити) або виберіть зображення банера в галереї на мобільному пристрої.
    • Натисніть «Edit profile» (Змінити профіль).
    • Дайте відповідь на питання в формі. Це можна зробити за бажанням. Діліться тільки тією інформацією, яку хочете опублікувати.
    • Прокрутіть вниз і натисніть «Save» (Зберегти).

Поради

  • Якщо ви часто користуєтеся Amazon, подумайте про членство в Prime. В цьому випадку потрібно вносити щорічну плату, але ви отримаєте безкоштовну дводенну доставку багатьох товарів і безкоштовний перегляд багатьох фільмів і телепередач.
  • Як тільки ви почнете купувати і оцінювати товари, Amazon буде робити вам персональні рекомендації. Натисніть «Recommended For You» (Рекомендується мені) на своїй домашній сторінці, щоб переглянути такі рекомендації.
  • Не забувайте перевіряти вкладку «Today's Deals» (Сьогоднішні пропозиції). На ній пропонуються товари зі знижками і, якщо пощастить, можна купити хорошу річ за смішні гроші.