Як створити приватний сервер Minecraft Alpha

Автор: Gregory Harris
Дата Створення: 15 Квітень 2021
Дата Оновлення: 26 Червень 2024
Anonim
Свой Майнкрафт Сервер! Как создать? | Майнкрафт Открытия
Відеоролик: Свой Майнкрафт Сервер! Как создать? | Майнкрафт Открытия

Зміст

Minecraft Alpha почалася в червні 2010 року і закінчилася в грудні того ж року. Безліч людей говорять про альфі як про "старих, добрих днях Minecraft", так вона дуже часто оновлювалася і надавала гравцям можливість подивитися на нові речі. Сервер Minecraft Alpha дозволить насолодитися вам і вашим друзям старою версією гри. По суті, ви можете і самі відкрити сервер "старих, добрих" часів. Читайте далі, щоб дізнатися, як це зробити.

кроки

Метод 1 з 2: Створення Alpha Сервера за допомогою VPN

  1. 1 Встановіть програмне забезпечення Virtual Private Network (VPN). Щоб завантажити програму VPN, відкрийте веб-браузер і введіть hamachi.en.softonic.com/download. Натисніть на кнопку "Free Download" в центрі екрану.
    • Після завершення скачування, клікніть двічі на файл .exe, потім клацніть на "Run", щоб почати установку, і "Accept", після читання умов використання програми.
    • Виберіть "Custom", щоб уникнути скачування непотрібних програм, виберіть "No, thanks," потім клацніть на "Next"; таким чином, будуть завантажені Hamachi.
    • Hamachi автоматично відкриється після завершення завантаження.
    • VPN-програма автоматично налаштує віртуальну приватну мережу, яка спрощує створення власного сервера.
  2. 2 Скачайте alpha сервер. Відкрийте mediafire.com/download/ng6o5fw0wmvh4hq/Minecraft_Server.exe. Натисніть на зелену кнопку "Download", щоб завантажити alpha 1.2.6 сервер.
    • Нові версії серверів виходять разом з оновленнями гри. Щоб хостити сервер певної версії Minecraft, ігровий профіль і сервер повинні збігатися.Наприклад, якщо остання версія сервера - це 1.7.9, то ігровий клієнт повинен бути такий же версії.
    • Minecraft.net надає можливість завантажити останню версію, так що вам доведеться пошукати інший веб-сайт для завантаження старіших версій.
  3. 3 Створіть папку під назвою "Alpha на вашому робочому столі. Потім, клікніть на будь-яке місце. Виберіть "New" - "Folders", щоб створити нову папку. Натисніть на нову папку правою кнопкою і виберіть "Rename", введіть "Alpha."
  4. 4 Перекиньте дані з серверного файлу в папку Alpha. Відкрийте папку завантажень і перекиньте вміст сервера в папку Alpha.
  5. 5 Створіть нову мережу за допомогою VPN-програми. Зауважте, IP-адреса, який відображається в VPN - це не локальний IP вашого комп'ютера; це IP-адреса, який знадобиться іншим гравцям, щоб під'єднатися до вашого сервера.
  6. 6 Запустіть сервер. Якщо він запускається файлом .exe, то натисніть на нього двічі. Якщо сервер запускається файлом .jar, то натисніть на нього правою кнопкою і виберіть "Open with Java Platform SE binary".
    • Під час першого запуску сервера, вам доведеться трохи почекати поки сервер додасть файли в поточну папку.
  7. 7 Запустіть Minecraft і виберіть "Multiplayer. Запустіть гру Minecraft, клікаючи двічі по іконці на робочому столі; потім, на головному екрані, натисніть на "Multiplayer", щоб запустити гру.
  8. 8 В поле IP введіть "localhost" і натисніть "Connect. Після завантаження карти, ви з'явитеся на сервері.
    • Щоб інші змогли під'єднатися до сервера, замість "localhost," вони повинні будуть ввести IP-адресу, призначений VPN.

Метод 2 з 2: Створення Alpha сервера за допомогою переадресації портів

  1. 1 Відкрийте командний рядок. Натисніть на Пуск і виберіть пункт "Виконати ..." і введіть "Cmd", а потім натисніть на Enter.
  2. 2 Введіть "ipconfig. Без лапок. Ви побачите IP-адреси вашого комп'ютера.
  3. 3 Знайдіть "IPv4 Address. Після цього, скопіюйте його.
  4. 4 Знайдіть "Default gateway" в тому ж списку, де знаходиться IPv4.
  5. 5 Введіть IP-адресу основного шлюзу в адресний рядок вашого веб-браузера. З'явиться екран логіна. Щоб увійти, введіть ім'я користувача та пароль від панелі адміністрування вашого роутера.
  6. 6 Налаштуйте переадресацію портів. Знайдіть секцію "Advanced" в Настройках і виберіть "Add service." Змініть назву служби на "Other" і введіть IPv4-адрес, який ви скопіювали. Змініть початковий і кінцевий порт на 25565.
  7. 7 Скачайте серверну версію між 1.2.0 і 1.2.6. Дані версії відносяться до alpha-серверів.
    • Щоб завантажити alpha-версію, відкрийте mediafire.com/download/ng6o5fw0wmvh4hq/Minecraft_Server.exe. У правому верхньому куті екрану, клікніть на "Download," скачування почнеться автоматично.
    • Вам знадобляться однакові версії сервера і клієнта, тому скачайте alpha-версію сервера.
  8. 8 Створіть папку під назвою "Alpha на вашому робочому столі. Потім, клікніть на будь-яке місце. Виберіть "New" - "Folders", щоб створити нову папку. Натисніть на нову папку правою кнопкою і виберіть "Rename", введіть "Alpha."
  9. 9 Перекиньте дані з серверного файлу в папку Alpha. Відкрийте папку завантажень і перекиньте вміст сервера в папку Alpha.
    • Коли ви запустите сервер вперше, будуть створені інші файли, що містять настройки сервера.
  10. 10 Відкрийте сервер. Це можна зробити двома способами, в залежності від файлів, що скачали:
    • Для файлу .exe, натисніть на файл двічі, щоб запустити сервер.
    • Для файл з розширенням .jar, натисніть правою кнопкою на файл і клацніть на "open with Java Platform SE binary", щоб запустити сервер.
  11. 11 Запустіть Minecraft в режимі Multiplayer. Запустіть Minecraft і виберіть опцію "Multiplayer" на головному екрані.
  12. 12 Підключіться до вашого сервера. У центрі екрана буде текстове поле, впишіть "localhost", щоб підключитися до вашого сервера.
    • Щоб інші змогли під'єднатися до вашого сервера, зайдіть на cmyip.com, і скопіюйте свій IP-адресу.