Як створити Wordle

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 23 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Wordle.net/Инструкция по созданию облака слов
Відеоролик: Wordle.net/Инструкция по созданию облака слов

Зміст

Ви коли-небудь бачили хмару з слів і хотіли б зробити щось подібне? З таким сервісом як Wordle це не може бути простіше. Ви можете використовувати свій Wordle як візуальної презентації документа або статті або помістити в ваш блог або сайт. Проявіть свої творчі здібності, створивши свій власний Wordle!

кроки

  1. 1 Відвідайте веб-сайт Wordle. Wordle генерує хмари слів з тексту або веб-сайтів, які ви вводите. Ви можете налаштувати хмара на свій смак, вибравши розкладку, колір, шрифт і багато іншого.
  2. 2 Натисніть посилання "Створити свій власний". Ви зможете ввести текст, з якого буде створений Wordle. Ви можете вставити текст з текстового файлу або ввести URL веб-сайту, у якого є RSS або Atom-канал.
    • Не забувайте ставити між словами прогалини.
    • Ви можете ввести будь-яку кількість слів.
  3. 3 Натисніть кнопку "Go", щоб створити свій Wordle. Він згенерує випадковий Wordle на основі слів або URL, які ви ввели. Натисніть кнопку "Randomize", щоб регенерувати Wordle з новими налаштуваннями.
    • Вам потрібно вирішити роботу Java для створення Wordle. Якщо у вас немає останньої версії Java, вам потрібно буде оновити її.
  4. 4 Налаштуйте Wordle. Після того як ви створили свій Wordle, ви можете почати його редагувати. Є кілька меню у верхній частині екрану Wordle, які дозволять вам налаштувати форматування.
    • Меню Мова дозволить вам видалити слова з конкретних мов. Ви також можете змінити порядок слів, які ви ввели.
    • Меню Шрифт дозволить вам вибрати з різних шрифтів. Зміна шрифту вплине на всі слова в вашому Wordle.
    • Меню Макет дозволяє встановити, скільки слів ви хочете включити в Wordle, а також загальну форму і орієнтацію слів.
    • Меню Колір дозволить вам налаштувати колірну палітру, яку Wordle використовує для слів. Ви можете вибрати з попередніх налаштувань або створити свою власну комбінацію.
  5. 5 Поділіться своїм Wordle. Як тільки ви закінчите останні штрихи, ви можете роздрукувати його або зберегти у відкритій галереї. Wordle буде загальнодоступним, тому переконайтеся, що в ньому немає ніякої особистої інформації.

додаткові статті

Какпоступіть, якщо ви не можете зайти на певний сайт Какпросматрівать стару версію веб сайту Какізменіть настройки проксі сервера Какотказаться від Amazon Prime Какудаліть аккаунт Amazon Каквибрать адреса електронної пошти Какотправіть код за допомогою Telegram Каксоздавать короткі посилання Какполучіть безкоштовний інтернет Какнапісать відгук на Google Какотправіть по електронній пошті відсканований документ Какузнать маску підмережі Какотказаться від Netflix Какредактіровать текст на будь-якому сайті