Як впоратися, якщо ви побачили дівчину, яка вам подобається, з іншим хлопцем

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 17 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Зик Шереметьев: 10 вещей, которые ДЕВУШКИ НЕ ЗНАЛИ О ПАРНЯХ
Відеоролик: Зик Шереметьев: 10 вещей, которые ДЕВУШКИ НЕ ЗНАЛИ О ПАРНЯХ

Зміст

Бачити дівчину, в яку ви закохані, з кимось іншим може бути дуже важко. І ще важче, якщо ви не можете уникати зустрічей з ними в школі. Важко вести себе нормально, коли ця парочка миготить перед очима. Можливо, ви вбиті горем і навіть відчуваєте безвихідь. Це природні почуття. На щастя, існують способи полегшити собі життя. І трохи згодом ви, швидше за все, відчуєте себе набагато краще.

кроки

Метод 1 з 3: Зберігайте спокій

  1. 1 Дихайте. Не дуже приємно бачити свою кохану з іншим хлопцем, особливо якщо ви навіть поняття не мали, що вона вже з кимось зустрічається. Ви вважали, що у вас є шанс зав'язати з нею стосунки, але раптово виявилося, що це не так. На перших порах ви, ймовірно, запанікуете або навіть розлютитеся. І розлад - це нормальна реакція. Можливо, ви виявите, що дуже швидко дихайте або затримуєте дихання, коли бачите їх разом. На жаль, це може лише посилити вашу тривожність.
    • Виділіть хвилинку, щоб зосередитися на диханні.
    • Дихайте повільно і глибоко. Ненадовго прикрийте очі, якщо це допоможе.
    • Зробіть вдих, вважаючи до п'яти, а потім видихніть, також вважаючи до п'яти.
  2. 2 Відведіть погляд. Чим більше ви будете дивитися на неї з іншим хлопцем, тим болючіше буде ставати у вас на душі. Буде нелегко, але все ж змусьте себе відвести погляд. В іншому випадку ви, швидше за все, помітно турбуватиметеся, від чого відчуєте себе ще гірше. Якщо ви будете уважно стежити на дівчину, швидше за все, вона помітить це і випробує незручність. Якщо і її хлопець зверне на це увагу, він напевно розсердиться. Вам стане краще, якщо ви зосередитеся на щось інше.
    • Дістаньте підручник або конспекти і поринете в читання.
    • Навіть якщо ви дуже засмучені, щоб читати, робіть все можливе, щоб не відривати очей від сторінки.
    • Якщо ви не на заняттях, дістаньте телефон і напишіть одному або пограйте в гру.
  3. 3 Вийдіть із ситуації. Це не завжди можливо, але якщо є такий шанс, встаньте і покиньте кімнату. Постарайтеся зробити це якомога спокійніше і природніше. Прямуйте до дверей в нормальному темпі. Знайдіть тихе місце, де можна усамітнитися. Швидше за все, ваші перші думки будуть вкрай негативними. Можливо, ви будете злитися на себе або думати, що не досить гарні. Це нормально.
    • Намагайтеся в слід кожної негативної думки відправляти позитивні посили. Наприклад, можливо, ви думаєте: «Він набагато популярніше мене і робить відмінні успіхи в спорті. Звичайно, він їй подобається більше, ніж я ».
    • Постарайтеся відразу ж протиставити цього міркування позитивну думку. Наприклад: «Але я теж популярний. У мене багато друзів. Може, я і не видатний спортсмен, але я сильний в інших речах ».
  4. 4 Знайдіть друга, з яким можна поговорити. Один з кращих способів впоратися з цією ситуацією - це негайно розшукати одного зі своїх друзів і поговорити з ним. Це обов'язково має бути людина, якій ви довіряєте і з яким можете відкритися. Розкажіть йому, що сталося, навіть якщо вам трохи соромно.
    • Швидше за все, ваш друг був в такій же ситуації. Як правило, це трапляється з кожним з нас в якийсь момент життя!
    • Розмова з другом допоможе вам відчути себе набагато краще.

Метод 2 з 3: Уникайте хворобливих ситуацій

  1. 1 Відпишіться від неї в соціальних мережах. Це може бути непросто, тому що вам, само собою, захочеться бачити, чим вона займається. На жаль, в її профілі, швидше за все, буде багато фотографій і постів з нею і тим хлопцем. Відпишіться від неї в Twitter і Instagram. Але необов'язково видаляти її з друзів у VK, так як вона напевно помітить це, і ваше спілкування стане незручним. Краще використовуйте настройки конфіденційності в VK, щоб заблокувати появу її постів у вашій стрічці новин.
    • Вам буде набагато складніше справлятися з ситуацією, що виникла, якщо дівчина буде постійно присутній у вашій віртуального життя.
    • Відписка в соціальних мережах допоможе вам менше про неї думати, і ви не будете одержимі думками про те, чим вона займається.
  2. 2 Уникайте місць, де вона часто проводить час. Швидше за все, ви знаєте, де вона зазвичай проводить багато часу, а значить, вам буде простіше повністю уникати цих місць. Це тимчасовий захід, і не варто думати, що через дівчину двері цих закладів закриті для вас назавжди. Але все ж вам стане легше, якщо якийсь період ви будете обходити їх стороною (хоча б перший час).
    • «З очей геть - з серця геть» - свідчить стара, побита прислів'я, яка може виявитися дуже корисною, якщо ви намагаєтеся впоратися з закоханістю.
    • Вам буде важче забути про цю ситуацію, якщо вона постійно буде стояти у вас перед очима.
  3. 3 Завантажте себе справами. Легко ізолюватися від навколишнього світу, якщо ви сумуєте через нещасливе кохання. Ймовірно, у вас не буде бажання знаходитися поряд з людьми, і найкращим варіантом буде здаватися самотність в стінах рідної кімнати. Постарайтеся зосередитися на навчанні або знайти нове захоплення, яке змусить вас активно думати про інші речі. Пошукайте заняття, пов'язані з виходом з дому і спілкуванням з іншими людьми.
    • Можливо, вам буде потрібно докласти трохи додаткових зусиль, щоб переключити думки з коханою на що-небудь інше, але у вас все вийде.
    • Нові захоплення і плани з друзями допоможуть вам відволіктися.

Метод 3 з 3: Рухайтеся далі

  1. 1 Отримайте підтримку. Якщо ця закоханість занадто сильно або негативно впливає на вас, поговоріть про це з друзями і членами сім'ї. Попросіть друзів відволікати вас і міняти тему, коли ви будете заводити мову про кохану. Часом корисно відвести душу довіреній людині, наприклад, батькам або брату / сестрі.
    • Якщо ви соромитеся говорити з батьками або друзями про свою закоханість, подумайте про те, щоб обговорити свої почуття зі шкільним або платним психологом.
    • Іноді легше відкриватися людині, якого ви не бачите кожен день.
  2. 2 Знайдіть вихід своїм почуттям. Багато людей вважають, що ведення щоденника, де вони описують свої почуття, допомагає їм краще справлятися з негативними ситуаціями. Якщо вам не подобається писати, є багато інших способів висловити емоції. Спробуйте зайнятися чим-небудь творчим, наприклад, малюванням або музикою.
    • Якщо вам більше допомагають фізичні навантаження, займайтеся спортом або часто гуляйте.
    • Спробуйте завантажити свої улюблені пісні на iPod і включіть бігову доріжку.
    • Фізична активність допоможе вам відволіктися, а також позитивно вплине на ваш добробут.
  3. 3 Піклуйтеся про себе. Любовні переживання здатні викликати багато негативних наслідків. Можливо, у вас з'явилися проблеми зі сном. Іноді люди втрачають апетит і починають пропускати прийоми їжі. Це нормальна реакція на смуток. Навіть якщо вам не хочеться піклуватися про себе, намагайтеся не запускати себе в цей період.
    • Пийте багато води і добре харчуйтеся. Спіть як можна більше.
    • Всякий раз, коли організм виснажується, справлятися з емоційними проблемами стає набагато складніше. Підтримуйте фізичне здоров'я, щоб швидше почати рухатися далі
  4. 4 Відкрийтеся для нової любові. Намагайтеся спілкуватися з людьми, з якими у вас є схожі інтереси і захоплення. Це не тільки відверне вас, але і надасть хорошу можливість зустріти нову любов. На короткий час вам може здатися, що нинішня кохана - це єдина дівчина в світі. Можливо, ви думаєте, що ніколи більше не полюбите іншу дівчину так, як її.
    • Це нормальне почуття, і воно пройде. Пам'ятайте, що навколо є й інші дівчата!
    • Можна трохи посумувати, але не назавжди занурюватися в траур. Знайомство з новою людиною допоможе вам подолати закоханість і рухатися далі.
  5. 5 Розвивайте в собі стійкість. Стійкість - це якість, яке допомагає людям рухатися вперед, коли вони стикаються з важкими ситуаціями. Спробуйте розвинути в собі стійкість, щоб вам було простіше все забути і захистити себе в майбутньому. Ось кілька кроків, які можна зробити, щоб виробити стійкість:
    • розвивайте позитивні погляди на майбутнє і на себе;
    • встановлюйте реалістичні цілі;
    • пізнавайте себе.
  6. 6 Навчіться справлятися з розчаруванням. У міру просування вперед важливо розуміти, що, швидше за все, це не єдиний випадок, коли ви відчуєте розчарування.Однак можна розвинути в собі здатність справлятися з розчаруваннями, щоб в майбутньому бути в усі зброю. Для цього можна:
    • Дивитися в обличчя розчарувань. Замість того, щоб уникати ситуації, визнайте проблему, знайдіть рішення і винесіть з неї урок.
    • Дозвольте собі відчути емоції на якийсь час. Цілком нормально кипіти емоціями, коли ви засмучені. Головне, не зациклюйтеся на цих почуттях. Спробуйте поділитися переживаннями з одним або напишіть про свої почуття в щоденнику, щоб зняти тягар з душі.
    • Зробіть що-небудь приємне для себе. Коли що-небудь йде не так, як ви хочете, буде корисно зробити що-небудь хороше для себе, як якщо б ви підбадьорювали одного, який впав духом. Купіть собі нову книгу, взуття або наряд. Запишіться на масаж або сходіть в кіно. Або просто дозвольте собі провести день, займаючись всім, чим хочете, наприклад, пограйте в відеоігри, подивіться фільми, почитайте або прогуляйтеся по лісі.