Як стати хорошим другом для хлопця

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 9 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
КАК ВЛЮБИТЬ В СЕБЯ ПАРНЯ // СОВЕТЫ и ЛАЙФХАКИ ❤️ Как Понравиться Парню?
Відеоролик: КАК ВЛЮБИТЬ В СЕБЯ ПАРНЯ // СОВЕТЫ и ЛАЙФХАКИ ❤️ Как Понравиться Парню?

Зміст

Зазвичай хлопці стриманіше дівчат, тому іноді складно зрозуміти, як побудувати з ними близькі і дбайливі дружні стосунки. Як правило, хлопці дуже віддані тим людям, яких вони вважають своїми друзями, тому ваші зусилля можуть бути винагороджені сторицею. Проводьте час разом і розповідайте про себе, щоб придбати чудового нового друга!

кроки

Метод 1 з 3: Краще дізнайтеся один одного

  1. 1 Посміхайтеся і будьте доброзичливі. Якщо ви хочете подружитися з людиною, важливо вести себе відповідним чином. Часто посміхайтеся, кивайте під час вітання і задійте розслаблений мову тіла, щоб показати своє бажання і готовність побудувати з людиною дружні стосунки.
    • Відразу випромінюють позитивні флюїди, щоб люди хотіли проводити з вами час і краще пізнати вас.
    • Чи не схрещуйте руки, стежте за поставою і злегка відхилятися назад, щоб задіяти розслаблений мову тіла. Уявіть, що ви хочете «відкритися», а не замкнутися і сховатися від навколишніх. Якщо вас цікавить тільки дружба, то намагайтеся не фліртувати.
  2. 2 Почніть розмову. Перша бесіда - найважчий аспект при спробі подружитися. Якщо вам здається, що хлопець буде хорошим другом, то знайдіть можливість поговорити з ним.
    • Почніть з малого. Просто скажіть "Привіт!" при зустрічі в шкільному коридорі або в компанії спільних знайомих. Також можна представитися і запропонувати рукостискання.
    • Коли трохи звикнете, спробуйте вести більш довгі бесіди. Спочатку обговорюйте такі теми, які цікаві вам обом, а потім переходите до більш особистим подробиць.
  3. 3 Ставте відкриті питання про співрозмовника і його інтересах. Під час бесіди не потрібно говорити тільки про себе. Ваша мета - краще дізнатися хлопця, тому цікавтеся його перевагами і не задавайте питань, на які можна дати однозначну відповідь.
    • Задавайте питання на кшталт: «Де ти любиш проводити час у вихідні?»
    • Також запитаєте у хлопця про улюблені фільми, домашніх тварин (і уточнюючі питання, якщо у нього є вихованці), іграх і видах спорту.
  4. 4 Поводьтеся щиро і будьте собою. Чесність - цінна якість для дружби. Покажіть себе саме такою, якою ви насправді, так як хлопцеві доведеться проводити час саме з такою людиною. Якщо прикидатися кимось іншим, то з часом хлопець все зрозуміє і засумнівається, чи хоче він бути з вами.
    • Наприклад, якщо хлопцю подобається конкретна група або вид спорту, ви не зобов'язані стверджувати, що у вас такі ж переваги.
    • Не потрібно приховувати деталі про себе зі страху осуду. Навіть якщо друг не поділяє вашого пристрасті до старовинних монет, він напевно оцінить унікальність ваших інтересів.
  5. 5 Проводьте час разом. Пропонуйте вашому новому другові проводити час разом, щоб він відчував себе своїм поруч з вами. Намагайтеся бачитися не тільки удвох. Також запрошуйте його на зустрічі з іншими вашими друзями.
    • Якщо по суботах ви з друзями граєте у відеоігри, то запросіть його в гості!
    • Якщо він виявив бажання подивитися цікавий вам фільм, то запропонуйте сходити в кіно.
  6. 6 Тримайте дане слово. Якщо ви будуєте спільні плани, то чи не скасовувати їх без серйозної причини. Якщо регулярно міняти плани, хлопець вважатиме, що ви не цінуєте його час і дружбу. Після цього він може перестати шукати зустрічей з вами.
    • Будьте надійні, щоб він міг довіряти вам. Хлопці дуже цінують таку якість.
  7. 7 Смійтеся разом. Якщо ви побачили або почули щось смішне і згадали про свого друга, то повідомте йому про це! Спільний сміх - прекрасний спосіб зміцнити дружбу.
    • Коли ви не разом, відправляйте йому смішні картинки або жарти, зрозумілі тільки вам двом.
    • Наприклад, якщо ви часто жартуєте, що ваша собака схожа на корову, то відредагуйте знімок своєї собаки, ніби вона знаходиться поруч з коморою, і додайте смішну підпис на кшталт: «Тепер їй немає сенсу приховувати, що весь цей час вона працювала під прикриттям!»
  8. 8 Будьте турботливим другом. Якщо у одного видався важкий день або період в житті, висловлюйте свою підтримку. Запропонуйте хлопцеві виговоритися або придумайте спосіб повеселитися, щоб він розслабився і забув про проблеми.
    • Наприклад, скажіть йому: «Ти виглядаєш засмученим. Не хочеш поговорити? »
    • Також можна ненароком сказати: «Я знаю, що ти переживаєш через прийдешні іспитів. Чи можемо купити морозиво і скласти план підготовки ».

Метод 2 з 3: Стати хорошими друзями

  1. 1 Знаходьте спільні заняття. Хлопці люблять дружити «пліч-о-пліч», що означає займатися справами разом, а не базікати про все на світі.
    • Наприклад, можна піти в музей, відремонтувати велосипед або побудувати курінь на дереві.
    • Також спробуйте разом сходити на фермерський ринок, в книжковий магазин або на концерт.
  2. 2 Підкреслюйте гідності одного. Всім приємні друзі, які змушують людину повірити в себе. Не потрібно нічого особливого, просто говорите одному, якщо у нього щось добре виходить.
    • Наприклад, якщо він займається спортом, то можна сказати: «На мій погляд, ти кращий захисник в команді».
    • Також можна запитати: «порадиш якусь нову групу? Ти завжди знаходиш найкращі альбоми ».
    • При цьому не потрібно перегинати палицю. Періодичних компліментів цілком достатньо.
  3. 3 Чи не роїться про особисте. Чесність і надійність - важливі якості для міцної дружби на додаток до вірності, яка дуже цінується хлопцями. Якщо новий друг ділиться з вами чимось особистим, то нікому не кажіть про це, щоб він міг довіряти вам.
    • Якщо ви побоюєтеся, що один знаходиться в небезпеці або може заподіяти собі шкоду, то слід розповісти про це людині, якій ви довіряєте.
  4. 4 Ставайте на сторону одного. Якщо хтось хоче очорнити вашого друга, заподіює незручність або поширює плітки, то не потрібно мовчати. Іноді досить одного вірного друга, щоб людина не стала жертвою цькування. Вашу підтримку напевно оцінять по достоїнству.
    • Якщо хтось обмовив вашого друга, то скажіть: «Взагалі-то він хороший хлопець і не заслуговує такого ставлення».
  5. 5 Приймайте запрошення. Не упускайте можливості провести час разом, навіть якщо спочатку хочеться відмовитися. Якщо один запрошує вас на захід, то він вважає, що буде цікаво розділити свої враження разом з вами.
    • Якщо друг запросив вас на церковну службу, то прийміть запрошення, навіть якщо на вихідних ви не любите рано вставати. Не потрібно звертатися в його віру, але завжди можна познайомитися з новими людьми і приємно провести час. Як мінімум ви краще дізнаєтеся свого друга.
  6. 6 Розділіть радісні моменти. Якщо один святкує день народження, хорошу оцінку за роботу з математики або нагороду за особистий проект, то радійте разом з ним! Навіть прості слова на кшталт «Вітаю, друже!» будуть до місця.
    • Також можна зробити спеціальну публікацію в соціальній мережі (звичайно, зі схвалення одного).
  7. 7 Відправляйтеся на спонтанні пригоди. Іноді найприємніші спогади стосуються незапланованих подій. Час від часу запрошуйте одного сісти в машину і відправитися в імпровізовану поїздку, зустрічайте світанок в незвичних місцях або відвідуйте нові ресторани.
    • Непередбачуваність - це весело, але стежте за тим, щоб через вас друг не пропускав роботу або навчання, так як в разі неприємностей ви будете рідше бачитися.
  8. 8 Обговорюйте пішли зустрічі. Телефонуйте, пишіть повідомлення або електронні листи одного, щоб продовжити розпочату розмову або обговорити останню зустріч. Це покаже, що ви добре провели час, а також зміцнить вашу дружбу.
    • Не потрібно кожного разу говорити, що це був найкращий день у вашому житті.Просто напишіть що-небудь на зразок: «Наступного разу купимо морозиво ПІСЛЯ картингу», щоб показати своє бажання провести ще одну зустріч.

Метод 3 з 3: Уникайте поширених помилок

  1. 1 Не обговорюйте дівчину одного. Якщо ви хочете побудувати міцні дружні стосунки з хлопцем, то не говоріть нічого поганого про його дівчині, навіть якщо вона вам не подобається.
    • Хлопець вибрав собі таку дівчину не просто так. Він не повинен відчувати, ніби ви змушуєте його вибирати між дружбою і відносинами.
    • Якщо вам не вдалося подружитися з його дівчиною, хоча б будьте чемні. Запрошуйте пару в компанію друзів, щоб не залишатися наодинці людиною, який вам не подобається.
  2. 2 Підтримуйте запропонований рівень відкритості бесід. Хлопці не завжди прагнуть ділитися своїми думками, тому не змушуйте одного обговорювати серйозні питання, якщо він не хоче. У разі серйозної бесіди підтримайте розмову, а потім поговоріть про щось інше. Пожартуйте, змініть тему і запропонуйте чимось зайнятися.
    • Наприклад, якщо один сумує про покійного дідуся, дозвольте йому виговоритися і поділіться своїми міркуваннями. Потім поверніться до обговорення попередніх подій або обговоріть плани на вечір.
  3. 3 Не вказуйте на особисті недоліки. Люди не зобов'язані змінюватися на догоду друзям. Не критикуйте одного за те, що вам не подобається в ньому, щоб не зруйнувати дружбу.
    • Наприклад, якщо він завжди носить пом'яту одяг або легковажно витрачає гроші, то залишите такі спостереження при собі.
    • Якщо ви дуже близькі, то іноді доречно застерегти одного від можливої ​​помилки або допомогти вирішити ситуацію, але ведіть себе вкрай делікатно.
    • Якщо вам не подобається характер людини, то подумайте, чи варто вам дружити з ним.
  4. 4 Не зациклюйтеся на розбіжностях. Добрі друзі повинні швидко забувати невеликі сварки. Висловлюйте свою думку, але не тримайте зла.
    • Якщо один зробив необдуманий вчинок або образив вас, то пам'ятайте, що всі ми робимо помилки. Можливо, у одного видався важкий день або він чимось розчарований. Не зациклюйтеся на образі і рухайтеся далі.
    • Якщо людина регулярно ображає вас або користується вами, то краще припинити стосунки.
  5. 5 Чи не квапте події. Люди не стають кращими друзями в одну мить. Не слід чекати, що новий друг буде ділитися з вами сокровенним думками після декількох зустрічей. Спілкуйтеся і проводите час разом, щоб дружба розвивалася природним шляхом.
    • Не чекайте, що новий друг буде проводити з вами весь свій час або перестане спілкуватися з іншими друзями. Вам теж не слід забувати про своїх старих друзів тільки через те, що у вас з'явився новий друг.