Як стати комп'ютерним гиком

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 23 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
КОРОТКО О ТОМ КАК Я ПОИГРАЛ В GTA 5
Відеоролик: КОРОТКО О ТОМ КАК Я ПОИГРАЛ В GTA 5

Зміст

Хоча у них і репутація дивних і тупих, але гіки - це люди з високим рівнем інтелекту, які володіють великими знаннями про комп'ютери, науці, математиці і астрономії. Такий спосіб життя може себе виправдати, але він схожий на сніжний ком - якщо ви візьмете трохи снігу, а потім штовхне сніжок з гори, то він буде ставати все більше і більше, збираючи сніг. Ця стаття допоможе вам почати ваше подорож вниз по схилу.

Так що зістрибуйте з паркану своєї нормальності і забирайтеся на борт корабля.

кроки

  1. 1 Опануйте основами.
    • У кожного комп'ютерного гику повинен бути свій електронну адресу (Gmail - рекомендований поштовий клієнт, оскільки у нього є Google+ та інші безкоштовні програми, в яких навіть є відео чат).
      • Буде навіть краще, якщо вашу електронну адресу буде прив'язаний до вашого власного вебсайту (читайте нижче).
    • Вам слід завести аккаунт на Facebook, щоб зв'язуватися з іншими гиками по всьому світу.
    • Вам обов'язково потрібно завести свій власний веб-сайт.
    • Купуйте як мінімум 5 предметів одягу для гиків і 5 інших речей, про які можна сказати, що вони для «гиків».
    • Оскільки YouTube є сайтом, на якому розміщуються найдивніші відео, вам потрібно стати його активним членом. Ваші відео можуть розповідати про те, як чинити комп'ютери, як зламувати програми, про все, що може характеризувати вас як комп'ютерного гику. Створіть власний аккаунт і спробуйте стати відомим в інтернеті і на YouTube!
    • Вам повинно бути все одно, що подумають інші про ваш стиль життя - це помилка, якої припускаються багато новачків. Гікам все одно, хто кому подобається або у кого найдорожчі туфлі. Їм просто все одно.
  2. 2 Якщо ви не вибрали певну тему, вирішите, чому ж ви хочете бути «одержимі». Гарненько подумайте, тому що ви, швидше за все, проведете все життя, працюючи з цією темою. Ваша тема може бути специфічною, наприклад, про Марію-Антуанетту, а може бути об'ємною, такий як космос, або ви можете подумати, яку нішу можна зайняти (наприклад, Білл Гейтс розробив персональний комп'ютер). Якщо ви вибрали свою тему, вам варто більше дізнатися про неї, наприклад точні дати важливих подій.
  3. 3 Підпишіться на спеціалізовані журнали і газети. «Nuts & Volts», «Мир ПК», «Cinefex» - всі вони потрапляють в цю категорію. Читайте їх від кірки до кірки, не пропускайте жодної теми, знайдіть як мінімум три слова, які ви до цього не чули. Запам'ятайте їх і намагайтеся якомога частіше використовувати.
  4. 4 Купуйте як мінімум три електронних гаджета. Прикріпіть їх на вільне місце на вашому одязі. Відмовтеся від такої повсякденною речі, як MP3 плеєр, а купите щось особливе, на зразок універсального пульта для телевізора.
  5. 5 Вивчіть C ++, Java, Visual Basic або будь-яку іншу мову програмування. Після того як ви почнете вільно орієнтуватися в таких мовах, як C ++, Java, Python, Perl і т.д., переходите до веб програмування, такому як javascript, HTML, XML, PHP, ASP, і CSS. Не зупиняйтеся просто на вивченні, а познайомтеся з історією мови програмування і тим, як можна застосувати його в реальному житті. Якщо ви користуєтеся Facebook або MySpace, вивчіть програмний код, щоб створювати класні програми, такі як FBML.
  6. 6 Дізнайтеся якомога більше про комп'ютери та електроніці. Дізнайтеся свою операційну систему зсередини і вивчіть інші операційні системи. Дізнайтеся, як працює комп'ютер, якщо можете, розберіть один і зберіть його заново. Дізнайтеся, як зібрати комп'ютер з нуля і створити власний персональний комп'ютер.
  7. 7 Читайте, не просто переглядайте і відзначайте, а читайте. Прочитайте як мінімум десять класичних книг, таких як «Знедолені», «Війна і мир» або «Німеччина. Зимова казка". Також читайте книги, які відносяться до вашої теми. Сходіть в бібліотеку і візьміть як мінімум шість книг, які або належать до вашої теми, або є творами класики (дивіться вище). Потім поверніться в бібліотеку, візьміть ще шість книг і т.д.
  8. 8 Дивіться культову класику як справжній комп'ютерний гик. Це означає, що варто подивитися оригінальні «Зоряні Війни», «Стар Трек», «Доктор Хто» і «Володар Кілець».
  9. 9 Подружись з іншими гиками. Кращий спосіб стати гиком - це подружитися з одним з них.Удвох ви можете вчитися і вчити один одного комп'ютерній грамоті, електроніці, а також удвох ви можете займатися улюбленою справою, разом брати участь в яких-небудь заходах. Буде краще, якщо у вас з'явиться кращий друг або кілька друзів гиків і залишиться кілька (або багато) звичайних товаришів.

Поради

  • Думайте про свою непопулярність, як про перевагу. Ви можете творити божевільні речі, які тільки захочете, і не хвилюватися про свою репутацію.
  • Універсальний пульт для телевізора - це дуже зручна річ, за допомогою якої ви можете вимикати телевізори в супермаркетах, коли НЕ-гіки пробують грати у відео-ігри. Ви можете купити його на Amazon.com за 15 доларів.
  • Є багато чудових місць, де можна купити одяг для гиків, наприклад, ThinkGeek.com

попередження

  • Якщо у вас немає дозволу, будь ласка, не зламувати системи. Це може призвести до великих проблем.
  • Якщо в душі ви не справжній комп'ютерний гик, тоді дуже ризиковано намагатися стати одним з них. Ви, швидше за все, станете звичайним невдахою. Справжніми чарівними гиками народжуються, а не стають.

Що вам знадобиться

  • гроші
  • Комп'ютер з доступом інтернету
  • Кабельне телебачення (або Хулу)
  • Тематична одяг (але не варто заклеювати скотчем свої окуляри. Не перестарайтеся).