Як стати знаменитим художником

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 13 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Станете ли вы Знаменитостью?
Відеоролик: Станете ли вы Знаменитостью?

Зміст

Мрієте стати знаменитим художником? Вундеркінд Джон Миллес, який заснував рух прерафаелітів, завоював срібну медаль "Товариства мистецтв" в 9 років. Пабло Пікассо, засновник кубізму, так само був визнаний генієм в ранні роки. Навіть сьогодні такі молоді таланти, як Крамарік, визнаються геніальними. Так що, якщо ви обдаровані, ви теж можете зробити так, що ваше ім'я увійде в історію. Чи готові дізнатися, як це зробити? Читайте статтю!

кроки

Метод 1 з 2: Ваші навички

  1. 1 Практика. Натхнення, це, безумовно, чудово. Але без технічної підготовки ви не зможете зобразити те, що бачите. Не важливо, яку техніку виконання ви вибираєте, якщо ви не практикуєтеся - нічого путнього не вийде.
    • Щодня приділяйте годину часу на малювання, відсторонившись від всього іншого.
    • Більше часу приділяйте тим аспектам, які є найбільш складними для вас, але не забувайте відточувати майстерність з тими, що є вашою "золотою жилою".
    • Користуйтеся всілякими ресурсами і спільнотами. Можна знайти дуже багато відео уроків, сайтів, форумів, вільних спільнот, де ви можете знайти поради і по техніці і по концепції.
    • Деякі художні магазини, наприклад, влаштовують семінари та тематичні зустрічі художників. На таких семінарах ви можете зустріти інших художників і поділитися досвідом.
  2. 2 Працюйте з тим, що вам подобається. Виберіть тему, яка вам близька і яку ви зможете добре зобразити.
    • Почніть з натюрмортів або малювання по своїх фотографій або фотографій, знайдених в інтернеті.Малюйте один і той же сюжет знову і знову, використовуючи різні матеріали - фарби, олівці, ручки; використовуючи різні стилі - реалізм, кубізм і т.д.
    • Малюйте геометричні примітиви - куля, куб, а також більш ускладнені фігури - троянди, скляні стакани або блискучий металевий кулю. Постарайтеся передати якості предмета, який ви малюєте: відображення, відблиски, темні і світлі плями. Такі завдання допоможуть вам розвинути навички малювання в загальному.
    • Практикуйте малювання по часу. Виберіть об'єкт, який будете малювати, і поставте таймер на 2 - 3 хвилини. Як тільки закінчиться час - припиніть малювання, навіть якщо ви ще не домалювали.
    • Поставте таймер ще раз і знову малюйте. 10 підходів по 3 хвилини дадуть вам більше досвіду, ніж 2-х годинне детальне малювання.
  3. 3 Використовуйте різні засоби малювання. Почніть малювати олівцем, потім спробуйте вугілля, пастель, кольорові олівці, ручки, маркери - все, чим вам може бути цікаво малювати. Не бійтеся пробувати нові інструменти і техніки.
    • Інструменти і матеріали можна придбати не тільки в художньому магазині, але і онлайн. Деякі онлайн магазини висилають шаблони перед тим, як ви купуєте дорогий матеріал або інструмент, що б ви спершу випробували товар перед його покупкою.
    • Це дає вам шанс випробувати матеріал, перш ніж купувати його. Спробуйте матеріали від декількох виробників, тому що вони можуть дуже відрізнятися за якістю, кольором і т.д.
  4. 4 Попросіть рідних і друзів покритикувати ваші роботи. Поясніть, що вам дуже важливо отримати об'єктивну критику, що не засновану на тому, що вас люблять і не хочуть образити. Якщо їм дійсно подобається - ви молодець. Якщо їм не подобається - ви все ще на правильному шляху: якщо люди говорять, що у вас гарна техніка, але не опрацьований сам об'єкт - це ваша можливість удосконалюватися.
    • Чи не дивуйтеся і не бійтеся бути розкритикованим, особливо якщо сам критик не зацікавлений в тому, щоб ви стали художником.
  5. 5 Розширюйте свій кругозір. Просіть критики у тих, хто малює краще вас. Зустрітися в інтернеті з художниками, чиїми роботами ви захоплюєтеся. Запитайте їх думку щодо ваших робіт. Незабаром ви з'ясуєте, що досвідчені художники раді допомагати початківцям художникам і з радістю діляться своїм досвідом.
    • Діліться з початківцями тим, що вже дізналися самі. Ви будете дізнаватися нове кожен раз, коли будете комусь пояснювати. До того ж, вчителі часто вчаться у учнів.
  6. 6 Навчіться майстерно приймати компліменти. Якщо ваші рідні обожнюють абсолютно всі, що ви малюєте, а ваша мама заважила вашими малюнками весь будинок, думаючи, що ви наступний Пікассо - розслабтеся і вважайте це за підтримку.
    • Чим більше ви заглиблюєтесь в мистецтво, тим легше людям робити вам компліменти і називати вас талановитим.
    • Іноді, компліменти можуть бути критикою, і саме такі компліменти дуже цінні! Якщо художник, яким ви захоплюєтеся, робить вам такий комплімент: "Мені дуже подобаються кольори", це може означати, що вас можна похвалити тільки через колір в цій роботі, а решта вийшло «не дуже».
  7. 7 Розвивайте свій власний відмітний стиль. Для цього малюйте ваші улюблені сюжети в техніці, яка вам найбільш близька, і якою користується художник, який вам подобається. Чим більше ви будете вчитися будь-якої техніки, тим більше ви будете розуміти свої пристрасті і тим більше буде формуватися власний стиль.
    • Мати власний стиль - значить малювати вашими улюбленими інструментами і приділяти увагу коханим сюжетів.
    • Ви станете фахівцем на певному етапі. Оволодіння сюжетом і засобами приходить пізніше, коли ви вже не будете особливо довго думати про те, що і чим малювати. Це результат практики.
  8. 8 Малюйте багато. Щоб ваші роботи потрапили в галерею, вам потрібно портфоліо з десятками робіт, у яких має бути щось спільне (наприклад, стиль, розмір або сюжет), але, в той же час, вони повинні бути.
    • Ваша робота повинна бути доступна в різних форматах, щоб не виникало ніяких труднощів у спілкуванні з власниками галерей або замовниками.

Метод 2 з 2: Продвигайте себе

  1. 1 Публікуйте свої роботи. Найкращий спосіб стати знаменитим - це заявити про себе. 21 століття дозволяє вам створювати онлайн-портфоліо, редагувати роботи - користуйтеся цією перевагою.Дуже важливо використовувати все, що у вашому розташуванні, щоб побудувати свою репутацію.
    • Щодня оновлюйте інформацію в своєму онлайн портфоліо. Додавайте фотографії процесу створення і фінальні варіанти.
    • Відвідайте якомога більше галерей і постарайтеся познайомитися з власниками. Не обов'язково для того, щоб просувати свої роботи, а для того, щоб познайомитися з іншими художниками. На просування робіт у вас ще буде час.
    • Створіть акаунт на Facebook для ваших робіт. Знайомтеся з допомогою Facebook з іншими художниками, відзначайте виставки як сподобалися і вступайте у всілякі спільноти. Побачите, Facebook дуже допоможе вам у Самопросування.
    • Регулярно пишіть в Твітері про мистецтво. Про вашому мистецтві, про історію мистецтва, про поп-арті, в загальному, про будь-якому мистецтві. Чим більше ви будете знати про мистецтво, тим швидше ви будете залучати до себе увагу. Підпишіться також на поновлення інших художників і галерей, коментуйте їх твіти. Так вас побачать інші люди і теж підпишуться на вас.
    • Створіть профіль на Flickr і публікуйте свої роботи там. Це досить активна спільнота, за допомогою якого ви зможете зробити своє ім'я впізнаваним і познайомитися з іншими талановитими художниками.
  2. 2 Беріть участь в конкурсах. Почніть з конкурсів студентського рівня і невеликих місцевих конкурсів.
    • Проводьте воркшопи (семінари). Це не тільки прославить вас, але і покаже, що ви майстер своєї справи.
    • Вдосконалюйте свої вміння, поки не потрапите на більш серйозний, національний, міжнародний конкурс.
    • Приймайте участь в конкурсах з суддівством. Потрапити на такий конкурс - велике досягнення, це буде вигідно виглядати в вашому резюме. Якщо ви брали участь у багатьох таких конкурсах, то в резюме вказуйте тільки найзначніші.
  3. 3 Знайдіть надійного агента. Поцікавтесь про агентствах, зв'яжіться з їх клієнтами і дізнайтеся їх думку про агентство. Агенти будуть просувати вас і ваші роботи. Переконайтеся, що ваш агент компетентний і у нього є база контактів.
    • Ви також можете працювати з юристом, який спеціалізується на мистецтві. Наприклад, агент може не розбиратися в законодавстві і праві, оскільки його робота - це просування. А юрист знає все, що пов'язано з правом, і може бути вам корисний.
  4. 4 Малюйте на хвилюючі вас теми. Якщо ви малюєте на байдужу для вас тему - це буде помітно в ваших роботах. Багато художників трохи зациклюються на обраній темі, будь то натюрморт з фруктами або модель.
    • Якщо вам подобається виражати агресію або негативні емоції, познайомтеся з художниками, вже працювали в цій стилістиці. Якщо вам подобається абстракція, вивчіть цей стиль. У кожному стилі є своя техніка, і цей не виняток. Не можна будь-який мазок по папері назвати мистецтвом.
    • Якщо вам подобається природа, придбайте переносний мольберт і малюйте на "пленері" (на природі) свої улюблені пейзажі.
    • Якою б не була ваша пристрасть до малювання, постарайтеся відобразити її на полотні.
  5. 5 Розвивайтеся, як художник. Бути художником значить вдосконалюватися все життя. Коли ви досягнете того рівня, до якого прагнули, до визнання, грошей і слави, вам все одно буде хотітися чогось більшого.
    • Продовжуйте вивчати і відкривати нове. Навіть якщо ви вже стали знаменитим - думайте про майбутнє і прагнете до нових цілей.
    • У міру того, як розвивається ваш талант і стиль, картини, написані в пізньому періоді, стають більш значимими. Колекціонерам буде цікавий весь ваш життєвий шлях. Більш того, навіть ті малюнки, які ви малювали в дитинстві, теж стануть цінними (ті, що ваша мама розвішувала по квартирі), так що зберігайте все.

Поради

  • Переконайтеся в тому, що ви хочете стати знаменитим. Слава - це не завжди тільки веселощі і задоволення, тому вирішите, наскільки знаменитим ви хочете. Успішний художник може мати хороший прибуток, не будучи всесвітньо відомим.Бути найкращим художником в школі або в співтоваристві - це теж слава. Слава - це коли іншим людям, яких ви не знаєте, подобається те, що ви робите. Скільки вам потрібно таких людей, щоб ви були задоволені, це ваш вибір.
  • Насолоджуйтесь мистецтвом. У міру того, як ви будете малювати все краще, ви будете по-іншому дивитися на світ. Якщо ви будете шукати прекрасне, ви знайдете це в найнесподіваніших, дивних і навіть потворних речах: блиск розбитого на тротуарі скла, закручена травинка або навіть посмішка непривабливою старої, яка ставати в мить прекрасної, тому що ви її так бачите.
  • Коли ви вчитеся цінувати і насолоджуватися роботами інших художників, ви зрозумієте, що те, що ви робите, так само приносить іншим задоволення і насолоду. Ви будете шукати невидимі скарби світу, навіть абстрактні полотна будуть вам зрозумілі в сенсі, що вони висловлюють (любов, насолоду, злість), і вони допоможуть вам справлятися з власними емоціями.
  • Не забувайте про своє особисте життя і бережіть її, якщо слава вторглася в вашу зону комфорту. Те, чим цікавляться ваші фанати - це ваші роботи і якась інформація про ваше життя. Вам доведеться говорити, чому ви любите малювати, що ви робите і т.д. Для біографії досить інформації про місце народження, згадці сім'ї і домашніх тварин. Не обов'язково всім знати, що ви їли на сніданок, які черевики вам подобаються найбільше і т.д ..
  • Цінуйте свою роботу. Радійте, що ви вмієте малювати, тому що талант дано не кожному. Навчитися малювати можуть багато, особливо в дитячому віці, коли інформація засвоюється легко і швидко.
  • Поки ви будете вчитися малювати, ви змінитеся як людина. Ви будете використовувати ту частину мозку, яку інші звикли ігнорувати. Ви зможете розвинути інтуїцію і креативність в інших сферах життєдіяльності. Також ви можете стати більш експресивним і почати добре орієнтуватися візуально. Розуміння кольору вплине на вибір одягу, і ви будете краще виглядати. Більшість таких змін позитивні.
  • Чим більше ви будете вчитися любити прекрасне, тим кращим художником ви будете ставати, а це впливатиме на ваш смак в цілому. Ви будете краще відчувати смак вина, смак їжі, багатогодинну прогулянку по ранковій росі, щоб за 15 хвилин замалювати красу - ви будете насолоджуватися цим. Ваша подорож - це нагорода.

попередження

  • Ніколи не платите агенту наперед. Якщо він не просунув вашу роботу - він не заслужив грошей. Якщо вони просять про передоплату - це знак того, що їм не можна довіряти. Крім того, якщо агент дуже хороший, що б бути справжнім, пророкує вам славу і називає вас новим Пікассо - йдіть від нього: він дуже хороший, що б бути справжнім.
  • Вірте в себе. Ви будете міняти свою ідентичність в міру того, як ви будете почувати себе художником. Деякі люди будуть злитися, чи не будуть цінувати ваші роботи, будуть називати їх негідними, а вас - ледарем і шахраєм. Не дайте їм зламати себе!
  • Зміна себе може бути страшним. Коли незрозумілі почуття захоплюють вас, ви можете взяти фарбу і з її допомогою подолати всі страхи.
  • Відносини з вашим романтичним партнером можуть стати нестабільні, якщо партнер буде ревнувати до часу, який ви присвячуєте мистецтву. Це може стати недозволеним конфліктом. Постарайтеся бути терплячими, а якщо це не спрацює - знайдіть того, хто зможе прийняти вас і ваше захоплення мистецтвом.
  • Найгірший варіант слави, яка зруйнує ваше життя - це дурна слава: слава алкоголіка, наркомана або розпещеної зірки.

Що вам знадобиться

  • Папір / полотно
  • Інструменти для малювання