Як зв'язати Twitter з Facebook

Автор: Gregory Harris
Дата Створення: 10 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Crochet Fold Tank Top | Pattern & Tutorial DIY
Відеоролик: Crochet Fold Tank Top | Pattern & Tutorial DIY

Зміст

Якщо ви зв'яжете свій аккаунт Twitter з аккаунтом Facebook, ваші твіти будуть автоматично публікуватися на вашій сторінці Facebook. Це допоможе вам досягти більшого числа фоловерів, і зробить спілкування більш зручним в цілому. Якщо ви хочете зв'язати свій аккаунт Twitter з аккаунтом Facebook, дотримуйтесь цих кроків, і через хвилину все буде готово.

кроки

  1. 1 Увійдіть в Twitter. Введіть своє ім'я користувача та пароль.
  2. 2 Натисніть на шестірню в правому верхньому кутку головної сторінки. Вона знаходиться між рядком пошуку та кнопкою написання нового твіти.
  3. 3 Виберіть Налаштування. Це другий пункт знизу в випадаючому меню.
  4. 4 Виберіть Профіль. Це четвертий пункт меню знизу в лівій частині сторінки.
  5. 5 Виберіть Підключитися до Facebook. Це остання опція внизу сторінки з настройками профілю. Прокрутіть вниз, щоб знайти її. Після вибору цієї опції відкриється нове вікно браузера.
  6. 6 Натисніть Вхід через акаунт Facebook.
  7. 7 Увійдіть в Facebook. Введіть свій e-mail і пароль для Facebook.Якщо Facebook вже відкритий, вам не потрібно буде цього робити. Після цього Twitter попросить дозволу публікувати від вашого імені.
  8. 8 Натисніть Дозволити. Тепер ваші твіти будуть автоматично публікуватися в Facebook, і буде відображатися ваше ім'я користувача. Відповіді публікуватися не будуть.
    • Прокрутіть в самий низ вашого профілю, щоб перевірити успішність підключення. Там повинно бути написано «Ваш аккаунт підключений до Facebook».
  9. 9 Виберіть необхідні параметри. Twitter буде автоматично додавати ваші твіти в вашому профілі і на вашій сторінці в Facebook. Якщо ви не хочете цього, приберіть відповідні галочки в налаштуваннях.

Поради

  • Вам потрібно буде виконати інші дії, щоб підключити Facebook до Twitter, але це теж дуже просто.
  • Відключити Twitter від Facebook так само просто, як і підключити. Досить перегорнути вниз сторінку з настройками профілю Twitter і натиснути Відключити.