Як видалити обліковий запис Google або Gmail

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 20 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Як вийти з облікового запису гугл, плеймаркет та gmail з телефону 2020
Відеоролик: Як вийти з облікового запису гугл, плеймаркет та gmail з телефону 2020

Зміст

У цій статті описується процес видалення облікового запису Google, який призведе до видалення всіх призначених для користувача даних, а також процес видалення облікового запису Gmail, при якому буде видалений тільки поштову скриньку і вся зберігається в ньому інформація.

кроки

Метод 1 з 2: Щоб видалити обліковий запис Google

  1. 1 У веб-браузері відкрийте сторінку myaccount.google.com. Видалити акаунт Google можна тільки через веб-браузер.
  2. 2 Натисніть Ввійти (якщо ви ще не ввійшли в систему). Ця кнопка знаходиться в правому верхньому куті екрану. Якщо ви вже увійшли в систему, двічі перевірте, що зробили це через обліковий запис, який потрібно видалити.
    • Якщо ви увійшли в систему, у верхньому правому куті екрану відобразиться профільне зображення. Клацніть по ньому, щоб з'ясувати, за допомогою якого аккаунта здійснений вхід в систему. Якщо ви увійшли в систему через інший обліковий запис, в меню натисніть «Вихід», а потім увійдіть в систему за допомогою правильного акаунта.
  3. 3 Увійдіть в систему через акаунт, який потрібно видалити. Пропустіть цей крок, якщо ви вже увійшли в систему за допомогою відповідного облікового запису.
  4. 4 Натисніть Відключення сервісів і видалення облікового запису. Ця кнопка знаходиться в розділі «Налаштування облікового запису» (на правій стороні сторінки).
  5. 5 Натисніть Видалити аккаунт і дані.
  6. 6 Повторно введіть пароль до облікового запису Google (якщо буде запропоновано). Можливо, вам буде запропоновано увійти в систему ще раз.
  7. 7 Перегляньте вміст, який буде видалено. Також на екрані відобразяться сервіси, які будуть заблоковані.
  8. 8 Натисніть Завантажити дані, щоб зберегти для користувача інформацію. Ви будете перенаправлені на сторінку Google Архіватора, де можна скачати архів з даними.
  9. 9 Прокрутіть сторінку вниз і поставте прапорці у двох опцій Так. Так ви підтвердите своє рішення видалити обліковий запис.
  10. 10 Натисніть Видалити аккаунт. Обліковий запис буде позначена для видалення, яке відбудеться незабаром після натискання кнопки «Видалити аккаунт». Після видалення облікового запису ви втратите доступ до всіх сервісів Google і даними, які пов'язані з ними.
  11. 11 Спробуйте відновити вилучену обліковий запис. Якщо запис видалена випадково, або ви передумали і хочете відновити її, зробіть це протягом певного (і невеликого) проміжку часу.
    • Відкрийте сторінку accounts.google.com/signin/recovery
    • Спробуйте увійти в систему за допомогою віддаленої облікового запису.
    • Натисніть «Спробувати відновити акаунт».
    • Введіть останній використовуваний пароль до облікового запису.Якщо спробувати відновити обліковий запис до повного видалення призначених для користувача даних, швидше за все, спроба увінчається успіхом.

Метод 2 з 2: Видалення поштової скриньки Gmail

  1. 1 У веб-браузері відкрийте сторінку myaccount.google.com. Видалити поштову скриньку Gmail можна тільки через веб-браузер.
  2. 2 Натисніть Ввійти. Ця кнопка знаходиться в правому верхньому куті екрану. Якщо ви вже увійшли в систему, двічі перевірте, що зробили це через обліковий запис Gmаil, яку потрібно видалити.
    • Якщо ви увійшли в систему, у верхньому правому куті екрану відобразиться профільне зображення. Клацніть по ньому, а потім в меню натисніть «Вийти», щоб увійти в систему за допомогою іншого облікового запису.
  3. 3 Увійдіть в систему через акаунт Gmail, який потрібно видалити. Пропустіть цей крок, якщо ви вже увійшли в систему за допомогою відповідного облікового запису.
  4. 4 Натисніть Відключення сервісів і видалення облікового запису.
  5. 5 Натисніть Видалити сервіси.
  6. 6 Повторно введіть пароль до аккаунту Gmail (якщо буде запропоновано).
  7. 7 Біля опції «Gmail» натисніть «Видалити». Значок цієї кнопки має вигляд сміттєвого бака.
  8. 8 Введіть альтернативну адресу електронної пошти, пов'язаний з обліковим записом Google. Це адреса електронної пошти, який використовується для входу в інші сервіси Google, такі як Диск або YouTube.
    • Адреса електронної пошти буде перевірений, тому переконайтеся, що у вас є доступ до нього.
  9. 9 Натисніть Надіслати перевірочне лист.
  10. 10 Відкрийте альтернативний поштову скриньку.
  11. 11 Відкрийте перевірочне лист від Google. Воно з'явиться протягом декількох хвилин.
  12. 12 Клацніть по посиланню в листі, щоб підтвердити нову адресу. Після перевірки нового адреси обліковий запис Gmail буде видалена.

Поради

  • Щоб уникнути отримання спаму, створіть ящик на будь-якому поштовому сервісі і не вказуйте адресу електронної пошти на веб-сайтах. Далі створіть ще один ящик на іншому поштовому сервісі і підписуйтесь на онлайн-послуги за допомогою цієї адреси електронної пошти.
  • Якщо Android-пристрій синхронізовано з обліковим записом Gmail, ви не зможете отримати доступ до Google Play Store, тому що акаунт був змінений. В цьому випадку скиньте настройки до стандартних налаштувань, щоб перевірити новий обліковий запис і отримати доступ до сервісів Google.
  • При створенні облікового запису Gmail адресу електронної пошти зробіть унікальним. Наприклад, на адресу [email protected] буде приходити багато спаму, тому що це короткий і легко вираховується адресу.
  • При створенні облікового запису Gmail не використовуйте свої ім'я та прізвище, наприклад, [email protected]. Деякі спамери генерують адреси електронної пошти з випадковими (і поширеними) іменами і прізвищами.
  • Якщо ви не можете зрозуміти, як видалити акаунт, просто змініть свій статус на автономний. Напишіть щось на кшталт «Аккаунт не активний» і більше ніколи не входите в нього.
  • Якщо Gmail використовується в автономному режимі, потрібно видалити кукі, пов'язані з автономним режимом Gmail, щоб повністю видалити свій аккаунт. У браузері Google Chrome виконайте наступні дії:
    • В адресному рядку введіть chrome: // settings / cookies і натисніть Enter.
    • Знайдіть запис mail.google.com.
    • Наведіть покажчик миші на запис mail.google.com і клацніть по значку «X».
  • Перед видаленням облікового запису Gmail створіть резервну копію листів; для цього скористайтеся хмарним засобом резервного копіювання.

попередження

  • Майте на увазі, що через кілька тижнів після видалення облікового запису отримати доступ до призначених для користувача даних можна. Проте, Google допоможе відновити недавно віддалені адреси, якщо ви вирішите, що вони вам потрібні.