Як повернути хлопця, якщо він вас кинув

Автор: Ellen Moore
Дата Створення: 20 Січень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как вернуть бывшего партнера. Психология отношений.
Відеоролик: Как вернуть бывшего партнера. Психология отношений.

Зміст

Коли вас кидає хлопець, насамперед може виникнути бажання зателефонувати йому, розповісти йому про свої почуття і сподіватися, що він захоче повернутися. Можливо, ви відчуваєте необхідність засипати його благаннями про відновлення відносин, проте, в першу чергу, подумайте, чи піде возз'єднання на користь вам обом. Якщо ви дійсно хочете повернути хлопця, дайте йому трохи простору, станьте краще і, нарешті, встановіть з ним дружній контакт.

кроки

Метод 1 з 4: Подумайте, чому він порвав з вами

  1. 1 Спробуйте зрозуміти, чому відносини закінчилися. Була сварка, зрада або ви відчули, що він поступово втратив до вас інтерес? Знаючи причину, чому хлопець пішов від вас, ви зможете зрозуміти, чи варто його повертати.
    • Проаналізуйте його поведінку за кілька тижнів до розриву. Це допоможе вам визначити, чи можна врятувати відносини.
    • Якщо це було раптове розставання з-за розбіжності в думках, можливо, йому просто потрібно трохи часу, щоб охолонути.
    • Якщо ж відносини йшли наперекосяк місяцями, подумайте, чи дійсно спроби повернути його стоять ваших зусиль.
  2. 2 Проаналізуйте причину спору. Якщо розрив відбувся внаслідок сварки, розуміння того, чому вона сталася, допоможе вам це виправити.Це була ваша перша сварка або ви сварилися постійно? Люди лаються, розходяться і миряться весь час. Однак якщо це увійшло в звичку, це вже вказує на більші проблеми в стосунках в цілому.
    • Якщо під час сварки відбулося фізичне насильство, зрозумійте, що це ніколи не є нормою. Не краща ідея повертатися до відносин з ким-то, хто використовує проти вас фізичне насильство.
    • І навпаки: ніколи не можна застосовувати фізичне насильство по відношенню до партнера. Зверніться по допомогу до друзів, сім'ї і, можливо, лікаря, якщо у вас є або були думки про заподіяння шкоди своєму партнерові.
  3. 3 Вирішіть, чи зможете ви пробачити зраду. Якщо розставання відбулося через зраду, подумайте, чи можливі будуть здорові відносини. У більшості випадків не варто повертати відносини, які закінчилися через зраду.
    • Якщо він змінив, визначитеся, чи зможете ви його по-справжньому пробачити. Якщо розрив відбувся недавно, ви можете реагувати емоційно.
    • Якщо змінили ви, подумайте, чи будуть спроби повернутися справедливі по відношенню до хлопця. Більшості людей важко пробачити зраду у вигляді зради.
    • Можливо, зрада трапилася не просто так. Ймовірно, той, хто це зробив, не відчував задоволення від відносин.
  4. 4 З'ясуйте, чому він втратив інтерес. Якщо відносини згасли через втрату інтересу, подумайте про причини. Можливо, у вас не було часу один на одного, або ви переживали важкий період, або це просто не ваш чоловік.
    • Він міг охолонути до вас тому, що один з вас змінився. Можливо, ви пройшли через тимчасові зміни через складні обставини, або стали краще. Часом люди ростуть окремо.
    • Якщо відносини закінчилися тому, що один з вас змінився, можливо, вам обом краще рухатися далі.
  5. 5 Визнайте помилку. Якщо ви вважаєте, що зробили щось не так, вам варто прийняти це і підготуватися до того, щоб визнати свою провину. Зрозумійте, що якщо ви заподіяли хлопцеві біль, швидше за все, ваші дії зачепили його.
    • Обов'язково постарайтеся щосили не зробити цей проступок знову. Якщо хлопець прийме вас назад, важливо не повторювати своїх помилок.
  6. 6 Розберіться зі своїми намірами. Подумайте, чи дійсно ви хочете бути з ним знову або хочете з ним зійтися лише тому, що він вас кинув. Якщо після того, як хлопець пішов від вас, ваша самооцінка похитнулася, можливо, ви відчуваєте необхідність довести собі, що можете його повернути. Або ж розрив змусив вас усвідомити, як сильно ви її цінуєте.
    • Не намагайтеся повернути хлопця, якщо у вас немає щирих намірів. Це лише призведе до розбитого серця у обох сторін.

Метод 2 з 4: Дайте йому простір

  1. 1 Наберіться терпіння. Можливо, у вас вийде повернути його швидко, а може, це перетвориться в тривалий процес. У будь-якому випадку, вам необхідно дати хлопцеві трохи простору.
  2. 2 Визначте проміжок часу без спілкування. Можна припинити контакти на тиждень, на місяць або навіть на кілька місяців. Кількість часу залежить від обставин ваших відносин і розриву.
    • Спробуйте не виходити на зв'язок тиждень, якщо вважаєте, що краще мовчати недовго.
    • Якщо розставання було особливо важким, уникайте спілкування як мінімум місяць.
    • Під час цього періоду докладайте всіх зусиль, щоб не відповідати на його повідомлення або дзвінки, якщо він зв'язується з вами. Можна відновити спілкування через якийсь час, однак повна тиша допоможе відновити його інтерес.
  3. 3 Припиніть дзвонити і писати йому. Якщо ви знову і знову телефонуйте або пишіть своєму колишньому, вам потрібно це припинити. Обриваючи контакти, ви даєте хлопцю перепочинок, щоб охолонути. Крім того, так у нього з'явиться можливість подумати, чи не зробив він помилку.
  4. 4 Не виходьте з ним на зв'язок в соціальних мережах. Можливо, ви захочете видалити його з друзів, але це необов'язково. Проте, важливо не залишати коментарі та лайки під його постами. І не пишіть йому.
    • Видаліть його з друзів, тільки якщо вам дуже важко уникати контактів з ним або дивитися на його публікації. В іншому випадку, краще залишити цю форму спілкування відкритою на майбутнє.
    • Не перевіряйте, що він публікує в соціальних мережах. Вам буде ще болючіше бачити, як він добре проводить час без вас.
  5. 5 Намагайтеся не зустрічатися з ним особисто. Не ходіть в його улюблені місця і якийсь час не гуляйте з загальними друзями. Не міняйте своє життя кардинально, але при цьому намагайтеся не спілкуватися з хлопцем наживо.
    • Якщо ви працюєте або вчитеся зі своїм колишнім, зберігайте дружелюбність і професіоналізм, однак не говоріть з ним без необхідності.
  6. 6 Сядьте і розслабтеся. Не застосовуйте занадто багато зусиль, щоб уникати колишнього. Краще максимально сконцентруйтеся на інших речах, які приносять вам задоволення. Він може усвідомити вашу цінність, якщо ви не будете реагувати на розрив у відчайдушній або набридливої ​​манері.

Метод 3 з 4: Зосередьтеся на собі

  1. 1 Дайте собі час посумувати. Цілком нормально після розриву ходити з очима на мокрому місці. Не намагайтеся придушити смуток. Як тільки ви вивільните емоції, ви зможете підійти до відновлення відносин з ясним розумом.
    • Відчувати смуток в результаті розлучення - це нормально. Якщо ж переживання зачіпають всі сфери вашого життя і з часом вам не стає краще, зверніться за допомогою.
    • Зверніться по допомогу, якщо ваш сон, апетит і концентрація не відновилися протягом двох тижнів. Неодмінно зверніться за допомогою, якщо вас відвідують думки про заподіяння собі шкоди або самогубство.
    • Не дозволяйте жалості до себе розчавити вас. Дайте собі час посумувати, але не забувайте про позитивні моменти для себе.
  2. 2 Висловіть емоції у творчості. Спробуйте записувати думки в щоденник, малювати або навіть складати пісні. Лист і мистецтво є цілющими способами впоратися з думками і почуттями.
  3. 3 Знайдіть час для друзів і сім'ї. Часом розставання залишає почуття самотності, і дуже часто люди втрачають контакти з парою друзів під час відносин. Проведіть час далеко від колишнього, налагоджуючи зв'язки з друзями і сім'єю. Знаходження в колі близьких людей - це здоровий спосіб підняти самооцінку і залікувати душевні рани.
  4. 4 Внесіть позитивні зміни в свою зовнішність. Зараз у вашому образі немає нічого поганого, однак найчастіше зміни в зовнішності є швидким способом підняти впевненість в собі. Зміна може бути незначною, такою як відбілювання зубів, або кардинальної, такий як новий колір волосся.
    • Придбайте новий одяг. Новий одяг підкреслить, яка ви кумедна, сексуальна і стильна.
    • Почніть займатися спортом. Корисні зміни в способі життя підуть вам на користь, і колишній може помітити зміни.
  5. 5 Спробуйте що-небудь нове. Зараз саме час спробувати щось, ніж вам давно хотілося зайнятися. Нові заняття - це хороший спосіб відволіктися від розриву і уберегти себе від занадто швидкого виходу на зв'язок.
    • Беріть уроки йоги.
    • Рушайте в поїздку в нове місце.
    • Відвідуйте кулінарні курси.
    • Стати волонтером в притулку для бездомних.
  6. 6 Пам'ятайте, ким ви є. Якщо вас кинули, це не означає, що з вами щось не так. Використовуйте цей час, щоб згадати, завдяки яким рисам колишній закохався в вас в першу чергу.
    • Розгляньте свої сильні і слабкі сторони. Не зациклюйтеся на недоліках. Краще подумайте, як їх виправити.

Метод 4 з 4: Встановіть дружній контакт

  1. 1 Вийдіть на контакт, коли будете по-справжньому готові. Намагайтеся дотримуватися відведеного періоду на мовчання. Чи не переконуйте себе зв'язатися з хлопцем через короткий проміжок часу лише тому, що ви відчуваєте непереборне бажання зробити це. Якщо ви вийдете на зв'язок з ясною і тверезою головою, це піде на користь вам обом.
  2. 2 Почніть з малого. У якості першої спроби вийти на зв'язок можна ставити лайки під його публікаціями в соціальних мережах.Якщо ви не підписані один на одного, відправте йому коротке повідомлення.
    • Якщо ви відправляєте повідомлення, що не ініціюйте занадто довга розмова. Скажіть, що сподіваєтеся, що у нього все добре, або що ви побачили щось, що викликало спогад про нього.
  3. 3 Надішліть йому повідомлення. Для початку привітайте його або запитаєте, як у нього справи. Постарайтеся завести легкий розмову.
    • На даному етапі не варто говорити, що ви сумуєте за нього, любите його або хочете, щоб він повернувся.
    • Не пишіть ще раз, якщо він не відповідає. Зачекайте хоча б пару днів або тижнів, перш ніж спробувати знову. Якщо він ніяк не відреагує, припиніть зв'язуватися з ним.
  4. 4 Подзвоніть йому. Як тільки він почне відповідати на повідомлення, спробуйте подзвонити йому. Почувши ваш голос через деякий час після розставання, він згадає, як сильно йому не вистачає вас в житті.
    • Поки що не намагайтеся говорити про відносини. Розкажіть, що у вас трапилося нового, і запитайте, що відбувалося в його житті ..
    • Чи не заглиблюватися в сльози і не зліться, якщо спочатку він не буде реагувати так, як вам хочеться.
  5. 5 Запропонуйте йому сходити куди-небудь. Ще рано кликати його на побачення. Просто запропонуйте погуляти або чимось зайнятися.
    • Запросіть його на каву.
    • Запропонуйте сходити в похід або прогулятися разом.
    • Запропонуйте сходити в кіно або на захід, який буде йому цікаво.
  6. 6 Чи не квапте події. Не очікуйте відновити відносини, як тільки налагодили контакт з хлопцем. Зрозумійте, що він все ще може відчувати біль або сум'яття. Проводьте час разом як друзі, і не намагайтеся примусити його до чогось ще.
    • Розкажіть про нові речі, які ви спробували за час розставання.
    • Задіюйте впевненість в собі, яку ви придбали протягом цього часу, щоб нагадати йому, яка ви кумедна і доброзичлива.
  7. 7 Поступово підводите до пропозиції про возз'єднання. Скажіть, що вам подобається проводити час з ним, дайте йому знати, що ви б хотіли знову бути в романтичних стосунках. Чи не благайте його повернутися, як тільки він почне відчувати себе комфортно у вашому суспільстві.
    • Не просіть про возз'єднання відразу ж. Скажіть, що ви роздумуєте про те, щоб зійтися.
    • Дайте йому знати, що хотіли б все повернути, сказавши, що, на вашу думку, ви провели достатньо часу нарізно, щоб почати все заново.
  8. 8 Обговоріть це. Ймовірно, ви хочете почати з чистого аркуша, проте зрозумійте, що вам буде складно возз'єднатися, якщо ви не поговорите про минуле. Вислухайте його почуття й побоювання. Спокійно висловіть свою точку зору.
    • Ретельно обговоріть ваші розбіжності і прийдіть до згоди. Не кидайтеся в стосунки, не дозволивши проблеми, які привели до розриву.
  9. 9 Поважайте його рішення. Можливо, він погодиться зійтися, а може, подумає, що краще залишатися нарізно. Не зліться на хлопця, якщо він не хоче повертатися. Зрозумійте, що це не в наших силах.
    • Не піднімайте минулі образи, якщо ви зійшлися. Поговоріть про минуле до того, як вирішите почати відносини.
    • Не потрібно негативно реагувати, якщо він прийме рішення не сходитися. Можливо, він ще не готовий. Чи не рушьте свої шанси на майбутнє, переходячи на емоції.
    • Запитайте, чи є його рішення про те, щоб не возз'єднуватися, остаточним. Змиріться, якщо ви більше не будете разом з ним.
  10. 10 Пам'ятайте, що інша людина не визначає ваше значення. Яким би не був результат, ваша цінність або значення не встановлюється романическим партнером. Залишайтеся незалежної і впевненою в собі, яке б рішення він не прийняв.

Поради

  • Зробіть фотографії своїх пригод і викладіть в соціальних мережах. Покажіть йому, що ви добре проводите час без нього.
  • Вичікуйте час між дзвінками, повідомленнями та зустрічами. Чи не квапте процес возз'єднання.
  • Не забувайте бути собою. Не намагайтеся змінити себе, навіть якщо ви думаєте, що це приверне хлопця.
  • Зрозумійте, що возз'єднання не дасть гарантій на те, що ви залишитеся разом.Деяким відносин просто не судилося бути. Тому ще раз: возз'єднання не дасть гарантій на те, що ви залишитеся разом.

попередження

  • Чи не погрожуйте колишньому, що заподієте собі шкоду або покінчіть життя самогубством.
  • Не виходьте на зв'язок з колишнім занадто часто. І хоча вам може здаватися, що ви не можете жити без нього, зрозумійте, що надмірне спілкування не піде на користь жодній з вас.
  • Поважайте його рішення, якщо він не хоче спілкуватися з вами. Настирливі спроби зв'язатися з людиною, який цього не хоче, - це нездорова поведінка.