Як вимкнути iPhone

Автор: Ellen Moore
Дата Створення: 19 Січень 2021
Дата Оновлення: 29 Червень 2024
Anonim
КАК ВЫКЛЮЧИТЬ iPhone X, XR, XS, XS MAX, 11, 11 PRO, 11 PRO MAX/КАК ВЫКЛЮЧИТЬ АЙФОН iOS Перезагрузка
Відеоролик: КАК ВЫКЛЮЧИТЬ iPhone X, XR, XS, XS MAX, 11, 11 PRO, 11 PRO MAX/КАК ВЫКЛЮЧИТЬ АЙФОН iOS Перезагрузка

Зміст

iPhone продовжує споживати енергію, будучи в сплячому стані, тому якщо ви не плануєте використовувати його в найближчим часом, то варто його вимкнути повністю. Дотримуйтесь наших інструкцій, і ви зможете вимкнути iPhone, навіть якщо він не реагує. Ті ж самі кроки підходять для iPad і iPod Touche.

кроки

  1. 1 Натисніть кнопку «Power» і тримайте її. Кнопка знаходиться на верхній частині апарату, близько правого кута. Тримайте її, поки не побачите червону лінійку. Цю кнопку можна використовувати, перебуваючи на будь-якому екрані, в тому числі і замкненому.
  2. 2 Будь ласка, переведіть на червоній лінійці, щоб вимкнути телефон. Після того, як ви кілька хвилин утримували кнопку «Power», з'явиться червона лінійка. Будь ласка, переведіть пальцем направо. Почекайте трохи, щоб телефон вимкнувся. Час очікування залежить від пристрою.
  3. 3 Увімкніть iPhone, коли він вам знадобиться. Вимкнувши його, ви можете включити знову в будь-який момент, досить тільки утримувати кнопку «Power», поки не з'явиться логотип Apple.
  4. 4 Перезапускайте iPhone при необхідності. Якщо iPhone не реагує, і лінійка не виникає, то вам потрібно перезапустити iPhone. Натисніть і тримайте кнопки «Power» і «Home» одночасно, поки не з'явиться логотип Apple. Це означає, що телефон перезапустився і в наступний раз відключиться без перешкод.
    • Якщо телефон як і раніше не реагує, вам знадобиться iTunes, щоб його відновити.