Як розкрити замок предметами домашнього вжитку

Автор: Ellen Moore
Дата Створення: 16 Січень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Як розкрити замок предметами домашнього вжитку - Суспільство
Як розкрити замок предметами домашнього вжитку - Суспільство

Зміст

1 Визначте тип замка, з яким ви маєте справу. У більшості дверних ручок, також відомих як ручки «для спалень і туалетів», для замикання всередині встановлена ​​кнопка або крутиться механізм. Зовні дверна ручка має маленьке круглий отвір в центрі, призначене для екстреного доступу.
  • Якщо можете, з'ясуйте, з яким видом замикаючого механізму ви маєте справу (кнопка або крутиться).
  • Якщо зовні дверного замка знаходиться замкова щілина замість отвори, то вам слід застосувати спосіб розтину замкненими вхідних дверей.
  • 2 Знайдіть відповідний предмет для відкриття замку. Вам необхідно підібрати довгий тонкий предмет, досить невеликий, щоб його можна було вставити в отвір, але і досить міцний, щоб натиснути на запірний механізм. Ідеально підійде невелика викрутка або шестигранний ключ, шпилька для волосся, або міцна скріпка. Можна навіть скористатися бамбуковим шампуром з кухні, або ватною паличкою, прибравши з одного її кінця пушок.
    • Якщо використовуєте шпильку або скріпку, спочатку зігніть її так, щоб у вас був довгий прямий шматочок металу.
    • Якщо вам складно знайти відповідний предмет, включите фантазію. Відкрийте кулькову ручку і використовуйте стрижень, або загляньте на дно свого гаманця в пошуках зубочистки. Майже завжди можна знайти те, що спрацює!
  • 3 Скористайтеся цим предметом, щоб розкрити замок. Якщо замок має кнопковий механізм, просто вставте інструмент в отвір до упору і натисніть. Ви повинні негайно почути клацання, який вказує на те, що замок відкритий. Якщо в замку крутиться механізм, вам потрібно вставити інструмент і переміщати по колу обертаючими рухами, поки не натрапите на щось, і потім злегка натиснути. Після цього ви почуєте клацання, що означає, що двері отперта.
    • При відкриванні поворотного замку, можливо, вам доведеться крутити інструмент і за годинниковою, і проти годинникової стрілки, до тих пір, поки замок не піддасться.
  • 4 Зніміть ручку. Якщо не виходить зняти ручку, щоб відімкнути замок вищеописаним способом, більшість замикаються ручок закріплені разом за допомогою двох помітних гвинтів. Знайди викрутку і просто відкрутіть їх. Через кілька хвилин обидві ручки впадуть. Просто витягніть залишився запірний механізм з отвору і відкрийте двері.
    • В процесі відкручування найкраще чергувати задні і зовнішні гвинти між собою.
    • Вам, ймовірно, доведеться застосувати невеликий тиск на ручку, потягнувши за неї, коли гвинти будуть ослаблені.
    • У деяких випадках гвинти бувають заховані під декоративною манжетою. Якщо це так, цю манжету потрібно спочатку зняти, вставивши скріпку в маленький отвір на манжеті, яке звільнить її (якщо вона є), або обережно підчепивши манжету за допомогою викрутки з плоскою головкою.
  • Метод 2 з 3: Розтин замкненими вхідних дверей за допомогою кредитної картки

    1. 1 Переконайтеся, що у вас є дозвіл на розтин замку. Якщо замок, про який йде мова, не належить до вашого власного дому, отримаєте дозвіл власника майна, перед тим як приступити. Злом і проникнення в більшості місць є серйозним злочином і обов'язково призведе до тюремного ув'язнення.
    2. 2 Знайди карту. Ідеальною буде пластикова карта, вона є одночасно жорсткої і в якійсь мірі гнучкою. Не використовуйте свої діючі кредитні або дебетові картки, так як в процесі вони можуть пошкодитися. Ідеальним вибором стане дисконтна карта супермаркету, також як і ламінована бібліотечна карта. Для деяких замків підійде навіть тверда візитка.
    3. 3 Використовуйте карту для відкриття замку. Візьміть карту і просуньте її в проміжок між дверима і косяком. Почніть вище дверної ручки і проведіть картою вниз і всередину. Можливо, вам доведеться трохи посувати її, але якщо пощастить, карта натисне на засувку і дасть вам відкрити двері.
      • Цей прийом працює тільки для звичайних замків. Він не допоможе в разі, якщо потрібно відімкнути засув.
      • За допомогою цього методу деякі двері можна відкрити майже миттєво, тоді як іншим потрібно більше зусиль. Спробуйте брати різні карти, вставляйте їх під різними кутами.
      • Майте на увазі, що цей прийом тільки обманює замок, насправді він не відчиняє двері. Якщо ви дозволите двері закритися, ви можете опинитися замкнені знову і знову!

    Метод 3 з 3: Розтин замкненими вхідних дверей за допомогою предметів домашнього вжитку

    1. 1 Переконайтеся, що у вас є дозвіл на розтин замку. Якщо замок, про який йде мова, не належить до вашої власності, отримаєте дозвіл від її власника, до того як почати. Злом і проникнення є злочином!
    2. 2 Виготовте відмичку, використовуючи предмети домашнього вжитку. Найкраще підходять невидимки і шпильки, але також ви можете скористатися великими скріпками або іншими твердими шматками дроту. Спочатку зробіть відмичку шляхом випрямлення невидимки або скріпки. Потім відігніть під кутом 20 градусів кінчик відмички довжиною 3-3,5 мм.
      • Якщо ви використовуєте шпильку з пластиковими кінчиками, вам потрібно спочатку видалити пластмасу з кінця відмички за допомогою кусачок, наждачного паперу або, в крайньому випадку, навіть зубами ,.
    3. 3 Зробіть відмичку. Візьміть ще одну невидимку або випрямлену скріпку, потім складіть її навпіл, і зігніть її в L-образній формі. Відмичка повинна бути достатньо твердою, тому упевніться і використовуйте велику канцелярську скріпку або шпильку. Ви також можете скористатися викруткою з плоскою головкою або аналогічним предметом, який пройде в нижню частину замкової щілини в якості відмички.
    4. 4 Розкрийте замок за допомогою своїх інструментів. Спочатку вставте відмичку в нижню частину замку і поверніть її в напрямку, в якому б ви крутили ключ, щоб відімкнути замок і створіть натяг на замку. Зберігайте це натяг протягом усього процесу. Потім повільно пересувайте відмичку в верхню частину замку за допомогою плавних рухів вгору-вниз. Ви повинні почути ряд клацань завдяки тому, що були підняті різні шплінти. Коли ви з успіхом підійміть все шплінти, відмичка почне раптом крутитися вільно і відімкне двері.
      • Більшість замків можна розкрити в лічені секунди, але потрібно трохи практики. Якщо ви засмучені марними зусиллями, глибоко вдихніть і почніть заново.
      • Цей метод діє також для багатьох засувів і висячих замків.
      • Розтин замку таким способом виглядає надзвичайно підозріло, і швидше за все, призведе до того, що ваші сусіди викличуть поліцію. Якщо ви дитина, покличте батьків і повідомте їм, що ви збираєтеся робити, перш ніж почнете, і будьте готові надати поліції докази, що ви проникаєте в свій власний будинок, гараж і так далі.

    Поради

    • Якщо у вас вдома є такі міжкімнатні закриваються дверні ручки, хорошою ідеєю буде тримати зверху на косяку дверей або в іншому легкодоступному місці придатний для їх відмикання предмет, щоб не шукати його в критичній ситуації.

    попередження

    • Ванна кімната несе в собі загрозу затоплення та інші потенційні смертельні небезпеки. Якщо маленька дитина замкнув себе в ванній, розглядайте це надзвичайною ситуацією. Якщо ви не змогли негайно відкрити двері, викличете бригаду надзвичайної допомоги. Пожежне управління завжди справляється з такого роду подіями і краще убезпечити себе, ніж шкодувати!