Як завантажувати фотографії в Instagram

Автор: Alice Brown
Дата Створення: 26 Травень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
КАК СКАЧАТЬ ФОТО И ВИДЕО ИЗ INSTAGRAM - САМЫЙ ПРОСТОЙ СПОСОБ!
Відеоролик: КАК СКАЧАТЬ ФОТО И ВИДЕО ИЗ INSTAGRAM - САМЫЙ ПРОСТОЙ СПОСОБ!

Зміст

У цій статті ми розповімо вам, як публікувати фотографії і відеоролики в Instagram і як коментувати чужі публікації. Це можна зробити на комп'ютері і мобільному пристрої, але на комп'ютері знадобиться Google Chrome або додаток Instagram для Windows 10.

кроки

Метод 1 з 5: Публікація фото або відео (комп'ютер)

  1. 1 Встановіть Google Chrome. Зробіть це, якщо на комп'ютері немає даного браузера.
    • На комп'ютері Mac, на якому немає Chrome, публікувати фото і відео можна за допомогою Safari.
  2. 2 Запустіть Chrome і відкрийте вікно в режимі інкогніто. Для цього клацніть по значку &# 8942; у верхньому правому куті вікна, а потім в меню натисніть «Нове вікно в режимі інкогніто».
    • Обов'язково зробіть так, щоб не виходити (а потім знову авторизуватися) зі свого аккаунта Instagram.
    • Також можна натиснути Ctrl+⇧ Shift+N (Windows) або ⌘ Command+⇧ Shift+N (Mac), щоб відкрити інкогніто-вікно.
  3. 3 клацніть по &# 8942;. Ви знайдете цей значок в правому верхньому куті. Відкриється меню.
  4. 4 натисніть додаткові інструменти. Ця опція знаходиться внизу меню. Відкриється нове меню.
  5. 5 клацніть по Інструменти розробника. Ви знайдете цю опцію внизу нового меню. У правій частині вікна браузера з'явиться панель розробника.
  6. 6 Клацніть по значку у вигляді двох прямокутників. Ви знайдете його в лівому верхньому кутку панелі розробника. Значок забарвиться в синій колір - це означає, що Chrome перейшов на перегляд мобільних сайтів.
    • Якщо цей значок вже синій, Chrome знаходиться в режимі перегляду мобільних сайтів.
  7. 7 Перейдіть на веб-сайт Instagram. Натисніть на адресний рядок браузера (вона розташована у верхній частині вікна), видаліть з неї всю інформацію, введіть instagram.com і натисніть клавішу ↵ Enter. Відкриється сторінка авторизації в Instagram.
  8. 8 Авторизуйтесь в Instagram. Клацніть по «Вхід» внизу сторінки, введіть ім'я користувача (або електронну адресу, або номер телефону), введіть пароль і клацніть по «Увійти». Відкриється ваша мобільна сторінка Instagram.
  9. 9 Клацніть по значку . Ви знайдете його в нижній частині сторінки. Відкриється вікно Провідника (Windows) або Finder (Mac).
  10. 10 Виберіть фото, яке хочете опублікувати в Instagram. Для цього клацніть по потрібній фотографії.
    • Щоб знайти фото, вам, можливо, доведеться відкрити ряд папок на лівій панелі.
  11. 11 клацніть по відкрити. Ви знайдете цю опцію в правому нижньому кутку. Фото завантажиться на мобільний сайт Instagram.
  12. 12 Виберіть фільтр. Перейдіть на вкладку «Фільтр» в лівому нижньому кутку і натисніть на відповідний фільтр.
    • Якщо ви не хочете застосовувати фільтр, пропустіть цей крок.
  13. 13 клацніть по далі. Ви знайдете цю синю кнопку в правому верхньому кутку сторінки «Нова публікація».
  14. 14 Введіть підпис. Натисніть на текстове поле «Введіть підпис», а потім введіть підпис до фото.
  15. 15 клацніть по Поділитися. Ви знайдете цю синю кнопку в правому верхньому кутку. Фото буде опубліковано в Instagram.

Метод 2 з 5: Публікація коментаря (комп'ютер)

  1. 1 Відкрийте веб-сайт Instagram. У браузері перейдіть за адресою https://www.instagram.com/. Якщо ви вже авторизувалися, відкриється ваша сторінка Instagram.
    • Якщо ви ще не ввійшли до свого облікового запису Instagram, введіть електронну адресу (або телефонний номер, або ім'я користувача) і пароль.
  2. 2 Знайдіть фотографію або відеоролик, які хочете прокоментувати, на своїй стрічці. Також можна скористатися рядком пошуку - клацніть по ній (у верхній частині сторінки), введіть ім'я користувача, якого шукаєте, і натисніть на потрібне ім'я в меню. Ви перейдете на сторінку профілю користувача. Зробіть так, якщо знаєте автора публікації з потрібним фото або відео.
  3. 3 Клацніть по значку, який виглядає як мовне хмара. Ви знайдете його під фото або відео, до якого хочете додати коментар. На екрані відобразиться текстове поле, в якому можна ввести коментар.
    • Якщо автор публікації з потрібним фото / відео відключив коментарі, прокоментувати її не вийде.
    • Відповісти на існуючий коментар на комп'ютері не можна.
  4. 4 Введіть текст коментаря в текстовому полі.
  5. 5 натисніть ↵ Enter. Коментар буде опублікований і доступний автору публікації та його передплатникам.

Метод 3 з 5: Публікація фото або відео (мобільний пристрій)

  1. 1 Відкрийте програму Instagram. Його значок має вигляд різнобарвною камери. Знайти цей значок можна на одному з робочих столів або на панелі додатків. Якщо ви вже авторизувалися, відкриється ваша сторінка Instagram.
    • Якщо ви ще не ввійшли до свого облікового запису Instagram, введіть електронну адресу (або телефонний номер, або ім'я користувача) і пароль.
  2. 2 торкніться +. Ви знайдете цей значок внизу екрану. Включиться камера пристрою.
    • Якщо вам не вдається знайти цей значок, натисніть на значок у вигляді будиночка в лівому нижньому кутку.
  3. 3 Виберіть одну з трьох опцій. Вони знаходяться в нижній частині екрана:
    • Медіатека - відкриється список фото і відео, які знаходяться в пам'яті пристрою;
    • фото - включиться камера, щоб зробити фото;
    • Відео - включиться камера, щоб записати відео.
  4. 4 Створіть або виберіть фото або відео. Воно відкриється у вікні для редагування медіаконтенту.
    • Торкніться «Далі» в правому верхньому кутку, коли виберете фотографію або відеоролик.
    • Якщо ви вирішили вибрати готове фото, а не робити нове, можна виділити кілька фотографій. Для цього натисніть на значок у вигляді пересічних квадратів праворуч на екрані, а потім торкніться від 2 до 9 фотографій, щоб опублікувати їх одночасно. З цих фотографій буде створено слайд-шоу.
  5. 5 Виберіть фільтр для фото або відео. Для цього натисніть на відповідний фільтр.
    • Коли виберете фільтр, знову торкніться його, щоб відобразити повзунок, який регулює силу ефекту фільтра.
    • Щоб поміняти інші параметри фото / відео, наприклад, контрастність і яскравість, торкніться вкладки «Редагувати» внизу екрану.
  6. 6 торкніться далі. Ви знайдете цю кнопку у верхньому правому куті.
  7. 7 Введіть підпис. Натисніть на текстове поле у ​​верхній частині екрану і введіть підпис до фотографії або відеоролика.
    • На фотографії та відеоролику можна відзначити своїх Instagram-друзів. Торкніться «Відзначити користувачів», натисніть на фото, а потім виберіть своїх друзів.
    • Щоб включити в фото інформацію про місцезнаходження, натисніть на «Додати годинне» і виберіть своє місце розташування.
  8. 8 торкніться Поділитися. Ви знайдете цю опцію в верхньому правому куті. Фото або відео буде опубліковано в Instagram і з'явиться на сторінках ваших передплатників.
    • Якщо ваш аккаунт Instagram пов'язаний з обліковими записами інших соціальних мереж, таких як Facebook або Twitter, торкніться повзунка, який знаходиться праворуч від аккаунта, щоб фотографія або відеоролик були також опубліковані в таких соціальних мережах.

Метод 4 з 5: Публікація коментаря (мобільний пристрій)

  1. 1 Відкрийте програму Instagram. Його значок має вигляд різнобарвною камери. Знайти іконку програми можна на одному з робочих столів або на панелі додатків. Якщо ви вже авторизувалися, відкриється ваша сторінка Instagram.
    • Якщо ви ще не ввійшли до свого облікового запису Instagram, введіть електронну адресу (або телефонний номер, або ім'я користувача) і пароль.
  2. 2 Знайдіть фотографію або відеоролик, які хочете прокоментувати, на своїй стрічці. Також можна скористатися рядком пошуку - торкніться її (у верхній частині сторінки), введіть ім'я користувача, якого шукаєте, і доторкніться до імені в меню. Ви перейдете на сторінку профілю користувача. Зробіть так, якщо знаєте автора публікації з потрібним фото або відео.
  3. 3 Виберіть, який виглядає як мовне хмара. Ви знайдете його під фото або відео, до якого хочете додати коментар. На екрані відобразиться текстове поле, в якому можна ввести коментар.
    • Якщо автор публікації з потрібним фото / відео відключив коментарі, прокоментувати її не вийде.
    • Щоб залишити відповідь на існуючий коментар, натисніть на нього, а потім торкніться «Відповісти».
  4. 4 Введіть текст коментаря в текстовому полі. Воно знаходиться в нижній частині екрана.
  5. 5 торкніться Опублікувати. Ви знайдете цю опцію праворуч від поля з коментарем. Коментар буде опублікований і доступний автору публікації та його передплатникам.

Метод 5 з 5: Публікація через додаток Instagram для Windows 10

  1. 1 Встановіть додаток Instagram. Це можна зробити на будь-якому комп'ютері під керуванням Windows 10. Відкрийте магазин Microsoft Store , а потім:
    • Натисніть «Пошук».
    • Введіть instagram.
    • Натисніть «Instagram» в меню.
    • Натисніть «Отримати» в лівій частині сторінки.
    • Дочекайтеся повідомлення про те, що Instagram встановлений.
  2. 2 Відкрийте програму Instagram. Натисніть «Запустити» у вікні магазину або введіть instagram в меню «Пуск», а потім натисніть «Instagram» у верхній частині результатів пошуку.
  3. 3 Увійдіть до свого облікового запису Instagram. Коли з'явиться запит, натисніть «Вхід», введіть електронну адресу (або ім'я користувача, або телефонний номер) і пароль, а потім натисніть ↵ Enter.
  4. 4 клацніть по . Це кнопка внизу вікна.
  5. 5 натисніть Camera Roll або «Фотоплівка». Ця опція знаходиться у верхній частині вікна Instagram. Відкриється меню.
    • Щоб зробити знімок або записати відео за допомогою вбудованої камери, натисніть «Фото» або «Відео» внизу сторінки, створіть фото або відео, натиснувши круглу кнопку спуску затвора, а потім пропустіть наступні три кроки.
  6. 6 Виберіть папку з фото. Для цього натисніть на потрібну папку в меню.
  7. 7 Виберіть фотографію. Додайте курсор в центрі вікна Instagram, перейдіть, щоб знайти потрібне фото або відео, а потім клацніть по фото / відео, щоб вибрати.
    • Щоб виділити відразу кілька елементів, натисніть «Вибрати кілька», а потім клацніть від 2 до 10 фотографій і / або відеороликів.
  8. 8 натисніть далі. Це опція в верхньому правому куті вікна Instagram.
  9. 9 Виберіть фільтр. Для цього натисніть на один з фільтрів внизу вікна.
    • Якщо не хочете застосовувати фільтр, пропустіть цей крок.
    • Двічі клацніть по фільтру, щоб відкрити меню з повзунком, за допомогою якого можна регулювати силу ефекту фільтра.
  10. 10 натисніть далі. Це кнопка у верхньому правому куті вікна.
  11. 11 Додайте підпис. Клацніть по текстовому полю вгорі форми, а потім введіть підпис до фото / відео.
    • На фото і відео можна відзначити своїх Instagram-друзів. Натисніть «Відзначити користувачів», клацніть по фото, а потім виберіть своїх друзів.
    • Щоб включити в фото інформацію про місцезнаходження, натисніть на «Додати годинне» і виберіть своє місце розташування.
  12. 12 клацніть по Поділитися. Це опція в верхньому правому куті. Фото або відео буде опубліковано в Instagram
  13. 13 Прокоментуйте чужу публікацію. Це можна зробити в додатку Instagram для Window:
    • Клацніть по значку у вигляді мовного хмари під публікацією.
    • Натисніть «Відповісти» під потрібним коментарем.
    • Введіть текст коментаря.
    • Натисніть «Опублікувати» праворуч від текстового поля.

Поради

  • Коли в Chrome відкритий мобільний сайт Instagram, утримуйте кнопку миші і наведіть курсор, щоб прокрутити сторінку Instagram вниз (вона знаходиться в центрі екрану).
  • На Instagram на чужі коментарі відповідають набагато рідше (як на Facebook), тому не дивуйтеся, якщо ніхто не помітить і не відповість на ваш коментар.

попередження

  • Чи не публікуйте то, власником чого ви не є. Якщо ви опублікуєте контент, який належить іншим людям, ваш обліковий запис може бути заблокована.