Як змусити людину робити цікаві речі під гіпнозом

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 21 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Марина Романенко: Как приучить ребенка к чтению уже с первых дней жизни
Відеоролик: Марина Романенко: Как приучить ребенка к чтению уже с первых дней жизни

Зміст

Ви коли-небудь бачили магічні шоу, під час яких виконавець трюку гіпнотизував аудиторію? Ці шоу можуть бути дуже цікавими! Подумайте про те, наскільки забавно буде виглядати, коли ваш друг почне кудкудакати як курка або виконувати дурний танець. Навчившись гіпнозу, ви зможете застосувати всі побачене в шоу на практиці. За допомогою простих методів гіпнозу ви зможете загіпнотизувати ваших друзів і змусити їх виконувати дурні речі. Однак пам'ятайте, що існують запобіжні заходи, яких слід дотримуватися. Важливо пам'ятати, що деякі люди не піддаються гіпнозу. Так що якщо ваш друг не робить те, чого ви хочете, швидше за все, його розум не піддається гіпнозу. Це дуже поширене явище, і навіть досвідчені маги стикаються з цим.

кроки

Частина 1 з 4: Проведіть власні дослідження

  1. 1 Прочитайте інформацію про гіпноз. Навчитися гіпнозу не так вже й складно, але ви повинні переконатися в правильності ваших дій. Проведення досліджень є першим кроком до успіху. Хоча гіпноз і не вважається наукою, однак у нього є багато послідовників. Почитайте книги професійних гіпнотизерів, щоб краще розуміти принцип самого процесу.
    • Переконайтеся, що знайшли книгу авторитетного письменника. У більшості випадків люди просто намагаються продати свій продукт, наприклад DVD-диски, які навчають гіпнозу. Шукайте автора, який підходить до питання гіпнозу з професійної точки зору. Така інформація буде більш достовірною. У розділі про автора має бути зазначено, чи має автор ступінь магістра, доктора філософії або медичних наук. Цей критерій вказує на рівень освіченості людини. Пошукайте інформацію на безкоштовних сайтах - це важливий критерій того, чи варто довіряти джерелу чи ні.
    • Попросіть працівника вашої місцевої бібліотеки підібрати кілька хороших довідників по цій темі. Вони, як правило, знають, де саме шукати хороший матеріал.
    • Проконсультуйтеся з будь-ким. Ще один хороший спосіб - це порадитися з ким-то, хто багато знає про гіпноз. Якщо серед ваших знайомих є один з провідних таких шоу магії, то прийшов час звернутися до нього за допомогою. Просто скажіть, що ви хочете більше дізнатися про те, чим він займається. Більшість людей з задоволенням розкажуть про свою роботу!
    • Ви також можете проконсультуватися з фахівцем в області психології. Багато психологів і психіатри використовують гіпноз в своїй практиці. Домовтеся про консультації з дільничним психологом. У нього ви зможете багато чого довідатися про гіпноз.
  2. 2 Знайдіть добровольця. Наступним кроком буде пошук добровольця, який допоможе освоїти вам гіпноз. Вам потрібно спробувати свої знання на когось, так що слід попросити про допомогу когось із ваших друзів або членів сім'ї. Поясніть, що ви просто хочете повеселитися і пропонуєте разом освоїти ваше нове хобі.
    • Добре б вибрати когось, кого ви добре знаєте. Чим комфортніше вам з цією людиною, тим легше буде йому розслабитися, щоб стати більш сприйнятливим до гіпнозу.
    • Спробуйте підібрати кілька людей. Деякі люди більш схильні до гіпнозу, ніж інші, і вам потрібно випробувати свої вміння на різних кандидатів. Так ви зрозумієте, які методи вже добре працюють, а які необхідно вдосконалити.
  3. 3 Подумайте про безпеку. Навіть якщо цей експеримент лише безневинний жарт, вам все одно слід подбати про безпеку. Наприклад, переконайтеся, що ви проводите сеанс гіпнозу на безпечній, прихованої від сторонніх очей території. Ваша власна квартира стане відмінним вибором. Проведення сеансу гіпнозу в громадському місці є не дуже вдалою ідеєю. Адже вам не потрібно, щоб ваш доброволець під гіпнозом випадково вийшов на жваву вулицю прямо в натовп людей.
    • Сплануйте наперед. Подумайте про те, які дії повинен виконувати людина під гіпнозом. Переконайтеся, що все задумане вами знаходиться в межах його фізичних можливостей.

Частина 2 з 4: гіпнотизування вашого добровольця

  1. 1 Почніть гіпноз з розмови. Підбирайте слова з обережністю. Ваші слова - це найбільш потужний інструмент в гіпнозі. Секрет в тому, щоб постійно давати команди, за допомогою яких люди повинні відчувати або вести себе певним чином. В результаті людина повинна почати реагувати на повторювані вами слова. Гіпноз є процесом, який не має на увазі миттєвого результату. Це може зайняти кілька хвилин.
    • Наприклад, ви можете періодично говорити фразу: «Ось це так, як швидко летить час, вже дуже пізно». Так само спробуйте фрази: «Тобі не хочеться спати? Вже дуже пізно". Ключове слово «пізно», яке має сигналізувати людині про те, що він дуже втомився.
    • Ви також можете повторювати такі фрази: «Тут дуже тепло», а потім «Тобі не жарко в цій куртці? Тут так тепло ». Мозок людини буде сигналізувати йому про те, що стає дуже жарко, і можливо, що після цього він зніме взуття або візьме кілька кубиків льоду.
  2. 2 Зробіть коригування вашого голосу, щоб посилити стан гіпнозу. Так само, як і слова, тон вашого голосу є дуже важливою частиною гіпнозу. Переконайтеся, що ваш голос звучить впевнено. Від гучності залежить те, як людина буде відповідати на ваші запитання. Не кажіть занадто голосно, щоб не налякати його. Не кажіть занадто тихо, так як ваші слова будуть звучати невпевнено.
    • Намагайтеся, щоб ваш голос звучав приємно, так як ви висловлюєте «пропозиції». Під час вимови фрази «Вже дуже пізно» підберіть відповідний тон, гучність і швидкість вимови.
    • Запишіть свій голос на диктофон, якщо ви переживаєте про те, що ваш голос не звучить належним чином.Ви зможете прослухати запис і зробити висновки. Наприклад, якщо голос вийшов дуже боязкий, в такому випадку постарайтеся говорити трохи голосніше і впевненіше.
  3. 3 Підтримуйте зоровий контакт для більш глибокого занурення в стан гіпнозу. Зоровий контакт надзвичайно важливий в гіпнозі. Це важливо незалежно від того, чи тренуєтеся ви або в дійсності гіпнотізіруете когось. Зосередьтеся на вашому об'єкті і підтримуйте зоровий контакт з ним.
    • Під час підтримки зорового контакту спостерігайте за сигналами перед вас об'єкта. Він реагує на ваш гіпноз? Якщо немає, то спробуйте змінити тон вашого голосу або підберіть інші слова.

Частина 3 з 4: пожартувати над об'єктом гіпнозу

  1. 1 Спробуйте що-небудь дурне. Після введення об'єкта в стан гіпнозу ви можете трохи поглумитися над ним. Ви зможете управляти людиною, коли він реагує на ваш голос і підтримує зоровий контакт. Існує безліч кумедних речей, які ви можете робити з людиною під гіпнозом. Переконавшись в тому, що людина фактично знаходиться під гіпнозом (ви можете визначити це, подивившись, наскільки точно він виконує ваші команди), ви можете спробувати зробити з ним різноманітні смішні речі.
  2. 2 Танець. Одна з найбільш кумедних речей - це змусити людину виконувати танцювальні рухи. Увімкніть музику і накажіть вашому об'єкту танцювати. Скажіть, що на нього ніхто не дивиться. Або навпаки скажіть, що він бере участь в танцювальному конкурсі. Заохочуйте його танець оплесками. Це напевно буде дуже цікаво.
    • Спробуйте підібрати популярну танцювальну музику. Виберете ту, яку напевно знає ваш друг. Це підсвідомо допоможе йому відчувати себе більш комфортно.
  3. 3 Примусьте ваш об'єкт повірити в те, що він є будь-яким тваринам. Наприклад, ви можете примусити його вести себе як кішка. Вам і вашим друзям напевно буде дуже смішно, коли об'єкт почне муркотіти, нявкати і намагатися облизувати себе.
    • Продовжуйте давати команди йому, поки він все ще під гіпнозом, наприклад: «О, та ти - кіт. Чи не хочеш ти помурликать? » Сила навіювання - це дуже важливий елемент гіпнозу.
  4. 4 Попросіть вашого друга заспівати. Можливо ваш друг дуже сором'язливий. Тому буде подвійно смішно, коли він заспіває. Знову використовуйте команди, і спробуйте сказати: «Тобі подобається ця нова пісня по радіо? Я впевнений, ти б здорово заспівав її! » А потім насолоджуйтеся безкоштовним концертом.

Частина 4 з 4: Дізнайтеся про ефективність гіпнозу

  1. 1 Дізнайтеся більше про самогіпнозі. Гіпноз може бути дуже веселим заняттям, проте слід пам'ятати, що гіпноз використовують також і для лікування захворювань. Тому це ще один привід оволодіти мистецтвом самогіпнозу. Після вивчення основ гіпнозу спробуйте вдосконалюватися в самогіпнозі. Звичайно ж, тепер ви не зможете підтримувати зоровий контакт, але будете вражені тим, як сила навіювання може змінити ваше життя на краще.
    • Наприклад, ви боїтеся висоти. Самогіпноз допоможе вам отримати більше впевненості в своїх силах і зменшить ваш страх. Завчіть вподобану мантру і регулярно повторюйте її. Постарайтеся розслабитися під час підйому по високих сходах. Ви можете запрограмувати себе на те, що висота не представляє для вас ніякої небезпеки.
  2. 2 Гіпноз корисний для сну. При подальшому пізнанні сили гіпнозу ви зрозумієте, наскільки потужним інструментом він є насправді. Ця процедура особливо корисна страждають від безсоння людям. Після освоєння основ гіпнозу ви зможете допомогти страждаючому від безсоння одному або члену сім'ї.
    • Спробуйте зробити запис, яка допоможе заснути. Використовуйте силу навіювання і правильно змодельований тон голосу, щоб переконати об'єкт зануритися в глибокий сон.
  3. 3 Станьте гіпнотерапевта. Відкривши для себе забаву гіпнотизування людей, ви зможете зрозуміти, що володіння цим мистецтвом також має й інші переваги. Після отримання дійсно хороших результатів при гіпнотизування своїх друзів ви зможете почати новий вид діяльності, адже гіпнотерапія є дуже прибутковою справою.
    • Зв'яжіться з місцевими гіпнотерапевта і попросіть розповісти вам про їх навчанні і кар'єрі.

Поради

  • Зберігайте приємний тон голосу.
  • Виберіть кого-то, хто вам довіряє.

попередження

  • Не просіть людину зробити те, чого він не може! Якщо у нього травма ноги, не просіть його стрибати.