Як змусити чоловіка піти від дружини

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 25 Лютий 2021
Дата Оновлення: 28 Червень 2024
Anonim
Самооценка женщины: Советы психолога, что делать жене если муж не ценит и не уважает
Відеоролик: Самооценка женщины: Советы психолога, что делать жене если муж не ценит и не уважает

Зміст

Зустрічатися з одруженим чоловіком нелегко, особливо якщо ви в нього закохані. Швидше за все, ви сподіваєтеся, що ваш чоловік залишить дружину заради вас, хоч це і малоймовірно. Якщо ви вірите, що ви і ваш чоловік створені одне для одного, поговоріть з ним про те, що ви відчуваєте і чого хочете. Потім поясніть йому, чому ви - найкраща партія для нього. Однак не менш важливо зосередитися на своєму майбутньому, щоб жити щасливо.

кроки

Метод 1 з 3: Попросіть свого чоловіка піти від дружини

  1. 1 Скажіть йому, що ви чекаєте від цих відносин. У будь-яких відносинах є непорозуміння, тому важливо пояснити чоловікові, чого ви хочете. Можливо, він думає, що вас влаштовують відносини без зобов'язань або легка інтрижка. Скажіть, що ви чекаєте від нього відданості, і хочете, щоб він кинув дружину.
    • Наприклад: «Ти говорив мені, що нещасний зі своєю дружиною, тому я завжди думала, що ми будемо разом. Я хочу, щоб ти залишив її заради мене ».
  2. 2 Встановіть термін, за який чоловік повинен піти від дружини і залишитися з вами. Швидше за все, він сказав вам, що в підсумку він планує піти, але для цього потрібен час. Це поширений прийом, і більшість чоловіків насправді нікуди не йде. Це несправедливо по відношенню до вас, і ви заслуговуєте кращого. Якщо ви встановите конкретний термін, він зрозуміє, що ви не хочете, щоб вас водили за ніс. Можливо, він не кине дружину, але і ви не будете даремно витрачати на нього свій час.
    • Можна сказати: «Я хочу, щоб ти почав шлюборозлучний процес в найближчі два місяці. В іншому випадку я не думаю, що ми можемо бути разом ».
  3. 3 Обмежте своє спілкування з ним після того, як розповісте йому про свої очікування. Вам потрібно показати, що ви не жартуєте з приводу терміну. Поки він буде з нею, не приділяйте йому всю свою увагу. Або ігноруйте його дзвінки і повідомлення, або довго не відповідайте на них.
    • Наприклад, не відповідайте відразу, як тільки отримаєте повідомлення від нього. Зачекайте кілька годин або днів.
    • Не відповідайте на його дзвінки. Краще передзвоніть, коли вам буде зручно.

    Порада: спілкуйтеся коротко і по суті. Дайте чоловікові зрозуміти, що ви не будете повністю віддаватися відносинам з ним, поки він не кине дружину.


  4. 4 Не намагайтеся розповідати його дружині або сім'ї про ваші стосунки. Можливо, ви вважаєте, що чоловік швидше піде від дружини, якщо ви розповісте їй про ваш роман, але це навряд чи спрацює. Насправді чоловік може розлютитися і навіть заступитися за родину. Обережно вибирайте людей, яких можна присвятити в ситуацію, і намагайтеся не бути тієї, хто заподіє біль його дружині.
    • Скажіть йому, що хочете, щоб він сказав їй правду, і почекайте, поки він зробить свій вибір. Можливо, він не зізнається дружині. В такому випадку ви зрозумієте, що він - непорядна людина.
  5. 5 Поставте ваші відносини на паузу, якщо він її не кине. Так як лише деякі чоловіки насправді залишають своїх дружин, є велика ймовірність, що він не збирається кидати її. Це може бути дуже болючим досвідом, і кращий спосіб впоратися з такою ситуацією - це припинити відносини. Якщо ви продовжите зустрічатися з чоловіком, у нього не буде стимулу йти від дружини. Краще скажіть йому, що ви не можете бути з людиною, яка не готовий зв'язати себе зобов'язаннями з вами, і що ви не збираєтеся бачитися з ним, поки він не почне діяти.
    • Скажіть: «Те, що ти робиш, - несправедливо по відношенню до мене. Я заслуговую чоловіка, який буде повністю відданий мені, тому мені потрібно відпочити від усього цього. Я подумаю про те, щоб повернутися до тебе, коли ти підеш від дружини ».

Метод 2 з 3: Переконайте його, що ви - найкраща партія

  1. 1 Нагадайте йому про проблеми з дружиною. Якщо він зустрічається з вами, швидше за все, у нього є проблеми в стосунках з дружиною. Можливо, обговорення цих проблем допоможе йому усвідомити, що він повинен кинути її. Запитайте його, чи змінилося що-небудь, щоб нагадати йому про болючому питанні. Ось кілька найпоширеніших сімейних проблем, з яким може зіткнутися людина:
    • розбіжності з приводу витрат;
    • відчуття, що його не цінують;
    • відчуття, що партнеру його недостатньо;
    • відчуття, що у них з партнером більше немає нічого спільного;
    • недолік сексу;
    • незадоволення потреб.
  2. 2 Покажіть йому, що з вами у нього більше спільного, ніж з дружиною. Одна з найпоширеніших причин, по якій закінчуються відносини, - це коли у людей не залишається нічого спільного. Вкажіть на ваші спільні цілі, інтереси і звички, щоб він побачив, що ви йому підходите. Крім того, проводите побачення, займаючись тим, що вам обом приносить задоволення, щоб чоловік відчував душевний підйом, перебуваючи поруч з вами.
    • Наприклад, запросіть його на матч, якщо ви обоє вболіваєте за одну спортивну команду, обговоріть з ним, яким ви бачите майбутнє, якщо у вас є спільні цілі, або запропонуйте зайнятися спільним хобі.
    • Чи не брешіть, щоб змусити його сильніше вас полюбити. Зрештою, він зрозуміє, що ви йому брехали, і це його засмутить.
  3. 3 Обговоріть його потреби в стосунках і спробуйте їх задовольнити. Можливо, він зраджує дружині, тому що відчуває, що вона не задовольняє його потреби. Запитайте його, чого він хоче від відносин, а потім запропонуйте йому це (якщо ви самі цього хочете). Це може спонукати його зробити вибір на вашу користь.
    • Наприклад, він хоче, щоб його цінували. Можна сказати: «Я завжди говорю тобі, як багато ти для мене значиш, і дякую тобі за те, що ти для мене робиш. Я завжди буду робити це ».
    • Аналогічно - він може сказати, що йому потрібен партнер, який завжди підтримає його мети і не буде його критикувати. Можна сказати: «Пам'ятаєш, як я підтримала твоє рішення змінити роботу? Я завжди буду підтримувати тебе ».
  4. 4 По можливості (і при необхідності) познайомте його з людьми, які ділять опіку над дітьми. Якщо у них з дружиною є діти, швидше за все, він боїться втратити їх при розлученні. Крім того, він може переживати, що вони будуть злитися на нього за те, що він пішов. Якщо ви покажете йому, що люди не завжди втрачають дітей при розлученні, можливо, це збільшить ваші шанси. Попросіть друзів, які поділяють опіку над дитиною, поділитися з ним своїм досвідом.
    • Постарайтеся проявити розуміння до його страхам. Його діти є дуже важливою частина його життя і, швидше за все, вони дуже багато для нього означають. У нього повинна бути можливість підтримувати здорові відносини з ними.
  5. 5 Не намагайтеся маніпулювати ним за допомогою брехні, тому що це буде мати зворотний результат. Якщо ви відчуваєте, що ви і ваш чоловік створені одне для одного, можливо, ви вважаєте свою брехню виправданою. Тим не менш шкідливо будувати відносини на брехні, і, врешті-решт, чоловік зрозуміє, що відбувається. Надайте йому вибір: бути з вами чи ні. Ви заслуговуєте бути з чоловіком, який вибере вас без тиску.
    • Наприклад, не кажіть йому, що ви вагітні або що бачили, як дружина йому зраджувала.

Метод 3 з 3: Зосередьтеся на своєму майбутньому

  1. 1 Припиніть займатися з ним сексом, щоб він був змушений прийняти рішення. Немає нічого поганого в тому, щоб надати чоловікові кредит довіри, однак багато чоловіки зраджують своїх дружин тільки заради сексу. Якщо ви займаєтеся з ним сексом, то він і сім'ю зберігає, і свої потреби задовольняє. Це несправедливо по відношенню до вас і до його дружини, тому припиніть спати з ним, поки він не присвятить себе виключно вам.
    • Скажіть йому: «Я все ще хочу бути з тобою, але я не можу і далі бути просто коханкою. Я більше не буду спати з тобою, поки ти не будеш належати тільки мені ».
  2. 2 Обмежте проведення часу з ним, щоб він відчув під час вашої відсутності. Швидше за все, вам буде важко триматися на відстані від нього, але це на краще. Це покаже йому, що ви дійсно хочете, щоб він залишив свою дружину. Крім того, це дасть вам простір, щоб стати щасливою. Перестаньте будувати спільні плани і не залишайтеся з ним наодинці.
    • Можна сказати: «Я б із задоволенням повечеряла з тобою, але ти знаєш, що це не варіант для мене. Ти все ще з нею, тому я повинна захищати себе ».

    Порада: не проводьте цей час вдома на самоті. Запропонуйте друзям вийти в світ і повеселитися, сходіть на побачення з іншим чоловіком або просто займіться хобі, яке вам подобається. Якщо вам буде весело, вам буде легше триматися на відстані від цього чоловіка.


  3. 3 Не порівнюйте себе з його дружиною - це лише завдасть вам біль. Можливо, вам важко зрозуміти, чому він продовжує повертатися до неї, і ви ставите питанням, що є у неї, чого немає у вас. Однак існує багато причин, чому він залишається з нею, і вони ніяк не пов'язані з вами. Якщо ви зловите себе на думці про неї, переведіть увагу на свої достоїнства і на те, що ви любите в собі. Потім складіть список всього, що вдало складається у вас в житті.
    • Можна сказати собі: «Я люблю свої очі, свою винахідливість і те, що мені не байдужі тварини».
    • Можливо, ви вдячні за свою сім'ю, домашніх тварин і чудову роботу.
  4. 4 Зосередьтеся на побудові свого майбутнього замість того, щоб турбуватися про це чоловікові. Під час відносин з одруженим чоловіком можна легко нудитися в підвішеному стані. Ви хочете, щоб він почав будувати майбутнє з вами, але, можливо, цього не станеться. Не втрачайте надії, але при цьому ставте цілі на майбутнє і починайте просуватися до них. Це допоможе вам знайти чудове життя, навіть якщо вона не буде пов'язана з цією людиною.
    • Наприклад, можна поставити перед собою мету отримати ступінь магістра. Почніть з вступу до університету.
  5. 5 Переслідуйте свої цілі і інтереси поза цих відносин. Ви заслуговуєте щастя прямо зараз, тому не ставте життя на паузу, поки чекаєте його відходу від дружини. Продовжуйте насолоджуватися своїми улюбленими речами і проводите час з іншими близькими людьми. Це допоможе вам зосередитися на своєму щастя, поки ви проходите через цей напружений період у відносинах.
    • Наприклад, запишіться з друзями на уроки малювання, сходіть на дегустацію вин або приєднаєтеся до аматорської спортивної команді.
  6. 6 Подумайте про те, щоб ходити на побачення з іншими чоловіками, поки він не погодиться бути тільки з вами. Так як ваш чоловік все ще залишається з дружиною, ваші відносини не є серйозними. Це означає, що у вас немає причин зберігати вірність. Побачення з іншими чоловіками допоможуть вам вирішити, чи дійсно ви хочете чекати.Можливо, завдяки цьому ви зустрінете більш відповідну партію. Увійдіть в додатку для знайомств або намагайтеся встановити романтичний зв'язок з чоловіками, яких зустрічаєте в реальному житті.
    • Навіть якщо вам здається, що ваш чоловік ідеально вам підходить, швидше за все, в світі є хлопець, який стане кращою партією для вас. Чи не зв'язуйте себе зобов'язаннями з одруженим чоловіком, якщо він не хоче робити те ж саме для вас.
  7. 7 Розлучіться з одруженим чоловіком, Якщо він не збирається пов'язувати себе зобов'язаннями з вами. Піти від людини, яку любиш, буває дійсно важко, але іноді це найкращий варіант. Якщо він бачить в вас тільки коханку, у вас ніколи не буде тих відносин, які ви хочете мати. Поговоріть зі своїм чоловіком і скажіть йому, що все скінчено. Потім заблокуйте його номер телефону і облікові записи в соціальних мережах, щоб рухатися далі.
    • Можна сказати: «Я правда думала, що ці відносини будуть чимось особливим. Однак нічого не виходить. Я хочу бути з чоловіком, який повністю присвятить себе мені, тому я припиняю ці відносини ».

    попередження: є велика ймовірність того, що чоловік спробує зв'язатися з вами, пропонуючи знову зійтися. Швидше за все, він пообіцяє, що змінився. Ретельно все обміркуйте, перш ніж повірити йому, якщо він так і не пішов від дружини.


Поради

  • Пам'ятайте, ви - достойна людина, яка заслуговує любові. Не дозволяйте цьому чоловікові викликати у вас відчуття, ніби ви повинні наполегливо працювати, щоб бути коханою.
  • Всього близько 5% чоловіків кидає своїх дружин, тому будьте готові до того, що він від неї не піде.
  • Майте на увазі, що неможливо змусити людину зробити те, чого він не хоче. Якщо він не захоче піти від дружини, ви нічого не зможете з цим вдіяти.
  • Якщо у вашого чоловіка є діти, його дружина завжди буде присутній у вашому житті, тому що вона - мати його дітей. Щоб вам було простіше рухатися далі, намагайтеся підтримувати з нею добрі стосунки.

попередження

  • Якщо він зраджував з вами, можливо, він змінить і вам.
  • Коли він залишить дружину, їй і його дітям буде дуже боляче. Незважаючи на те, що це може бути найкращим рішенням для всіх вас, важливо пам'ятати, що проходити через розлучення буде дуже важко.