Серфінг анонімно з проксі

Автор: Roger Morrison
Дата Створення: 8 Вересень 2021
Дата Оновлення: 21 Червень 2024
Anonim
Анонимный сёрфинг под прокси сервером
Відеоролик: Анонимный сёрфинг под прокси сервером

Зміст

Один із найпростіших способів приховати сліди, які ви залишаєте в Інтернеті, - за допомогою проксі-сервера. Довірені особи виконують роль фільтра між вами та рештою Інтернету. Наприклад, ви можете підключитися до Інтернету через проксі в Японії, навіть якщо ви самі проживаєте в Нідерландах. Анонімний серфінг в Інтернеті не такий складний і залякуючий, як може здатися. Знайшовши відповідний проксі, вам не потрібно робити більше, ніж натиснути кілька кнопок і ввести номер, щоб почати користуватися Інтернетом через проксі.

Крок

Спосіб 1 з 6: Налаштування проксі-сервера в Mozilla firefox

  1. Відкрийте Mozilla Firefox.
  2. Клацніть на опцію Firefox у верхньому лівому куті.
  3. Клацніть на меню Параметри та виберіть Параметри.
  4. Відкрийте Налаштування підключення. Перейдіть на вкладку Додатково, потім на вкладку Мережа, а потім Налаштування.
  5. Виберіть параметр вручну для конфігурації проксі. У полі проксі HTTP введіть IP-адресу проксі-сервера. У полі порту введіть номер порту.
  6. Натисніть OK, щоб вийти.

Спосіб 2 з 6: Налаштування проксі-сервера в Microsoft Internet Explorer

  1. Відкрийте Internet Explorer.
  2. Клацніть меню Інструменти у верхньому правому куті та виберіть Властивості браузера.
  3. Перейдіть на вкладку Підключення.
  4. Натисніть кнопку Налаштування локальної мережі в нижній частині вікна.
  5. Поставте прапорець біля пункту «Використовувати проксі-сервер для вашої локальної мережі», а потім введіть IP-адресу проксі-сервера та номер порту.
  6. Клацніть OK.

Метод 3 з 6: Налаштування проксі-сервера в Google Chrome

  1. Відкрийте Google Chrome.
  2. Клацніть на шестерню у верхньому правому куті.
  3. Виберіть Налаштування.
  4. Клацніть на "Показати розширені налаштування... "внизу екрана.
  5. Натисніть кнопку «Змінити налаштування проксі...’.
  6. Натисніть Налаштування локальної мережі внизу вікна.
  7. Поставте прапорець біля пункту «Використовувати проксі-сервер для вашої локальної мережі» та введіть свою IP-адресу проксі-сервера та номер порту.
  8. Клацніть OK.
  9. Натисніть OK ще раз у вікні Властивості браузера.

Метод 4 з 6: Налаштування проксі-сервера в Safari у Windows

  1. Відкрийте Safari.
  2. Відкрийте меню Налаштування. Ви можете знайти його, натиснувши Safari -> Налаштування, або клацнувши на шестірні у верхньому правому куті браузера, а потім на Налаштування.
  3. Клацніть на вкладку Додатково.
  4. Натисніть кнопку Змінити налаштування.
  5. Натисніть кнопку Налаштування локальної мережі. Ви повинні бути на вкладці З'єднання.
  6. Поставте прапорець біля пункту «Використовувати проксі-сервер для вашої локальної мережі» та введіть свою IP-адресу проксі-сервера та номер порту.
  7. Клацніть OK.
  8. Натисніть OK ще раз у вікні Властивості браузера.

Спосіб 5 з 6: Налаштування проксі-сервера в Safari на Mac

  1. Відкрийте Safari.
  2. Відкрийте меню Налаштування. Ви можете знайти це, натиснувши Safari -> Налаштування, або клацнувши шестерню у верхньому правому куті браузера, а потім вибравши Налаштування.
  3. Клацніть на вкладку Додатково.
  4. Натисніть кнопку Змінити налаштування.
  5. Перевірте автоматичну конфігурацію проксі.
  6. Введіть URL-адресу файлу конфігурації проксі-сервера у текстове поле праворуч.
  7. Вимкнути пасивний режим FTP.
  8. Клацніть OK.

Метод 6 з 6: Використання онлайн-проксі

  1. Шукайте в Інтернеті веб-проксі. Поки діапазон онлайн-довірених осіб постійно змінюється, швидкий пошук в Інтернеті повинен відкрити кілька хороших доступних варіантів.
  2. Відкрийте службу знайденого проксі-сервера у своєму браузері. Необов’язково використовувати налаштування проксі-сервера у вашому браузері.
  3. Введіть URL-адресу веб-сайту, який ви хочете відвідати анонімно. Веб-проксі повинен мати чіткий інтерфейс для цього. Вводячи та підтверджуючи бажану URL-адресу, проксі-сервер повинен дозволити вам анонімно відвідувати сайт.

Поради

  • Використовуючи проксі-сервер, ви обираєте довіру власнику проксі-сервера: він може відстежувати та переглядати все, що трапляється.
  • IP-адреса - це, по суті, ваша адреса в Інтернеті. Якщо вони знають, де ви живете, вони можуть націлити вас, але ймовірність цього трапиться дуже мала.Будь-який веб-сайт може бачити вашу IP-адресу.
  • Проксі-сервер, як правило, особливо корисний для відвідування веб-сайту в іншій країні для шифрування даних, які ви не хочете бачити адміністратору мережі (наприклад, при використанні в школі чи на роботі). У цьому випадку вам потрібен проксі-сервер з можливістю зашифрувати ваші дані. Однак, роблячи це, ви, можливо, порушуєте деякі закони чи правила вашої школи / роботи.

Попередження

  • Довірені особи перевіряються випадковими, невідомими людьми: якщо ви використовуєте проксі, майте на увазі, що власник проксі може відслідковувати все, що ти робиш: викрасти сеанси веб-сайтів, перехопити номери кредитних карток тощо.
  • Закон США про комп’ютерне шахрайство та зловживання та Конвенція ЄС про кіберзлочинність (2001 р.) Заявляють, що вважають злочином використання довіреної особи.
  • Відкриті проксі дуже корисні для зломщиків: вони можуть приймати файли cookie та облікові дані без шифрування (які використовують HTTP, а не HTTPС.), які проходять через проксі.