Використання лимонної трави

Автор: Roger Morrison
Дата Створення: 8 Вересень 2021
Дата Оновлення: 21 Червень 2024
Anonim
Всего 3 Столовые Ложки в День, и — Прощай, Жир на Животе!
Відеоролик: Всего 3 Столовые Ложки в День, и — Прощай, Жир на Животе!

Зміст

Лимонник - це тропічна трава, яка використовується в кулінарії, має лимонний аромат і смак. Зазвичай його продають у свіжому вигляді, але ви також можете придбати його в сушеному та порошкоподібному вигляді. Лемонграс широко використовується в стравах тайської, в’єтнамської та шрі-ланки, і стає все більш популярним в інших кухнях. Ви можете використовувати лимонну траву в різних стравах, починаючи від супів і закінчуючи десертами.

Крок

Спосіб 1 з 2: Приготуйте лимонну траву

  1. Використовуйте маленькі шматочки для їжі, а більші шматочки для ароматизації страв. Використовуйте весь стебло. Як ви її виріжете та підготуєте, залежить від страви, яку ви готуєте.
    • Жорсткі, великі шматочки лимонної трави використовують для ароматизації страв. Ці більші шматочки, як правило, не їдять. Подумайте процідити більші шматки з посуду перед подачею. Однак деякі люди люблять поглинати його на смак.
  2. Відкиньте сухі зовнішні стебла та обріжте верхню третину внутрішніх стебел.
  3. Зріжте кінчики коренів, поки не побачите фіолетові кільця.
  4. Зберігайте свіжу лимонну траву в холодильнику до трьох тижнів. Зберігайте його в щільно закритому поліетиленовому пакеті. Ви також можете заморозити лимонник до шести місяців.

Спосіб 2 з 2: Приготування з лимонною травою

  1. Поєднуйте лимонник з іншими травами та інгредієнтами, щоб надати стравам екзотичний смак. Лимонник часто використовують у поєднанні з кокосовим молоком, перцем чилі, кінзою та часником.
  2. Подрібніть цибулину боком широкого ножа або колуна. Потім дрібно наріжте цибулину, щоб використовувати в різних рецептах. Подрібнюючи цибулину, запашні олії випускаються для варіння.
  3. Додайте в салати дуже тонкі скибочки лимонної трави. Різання тонких скибочок розриває жорсткі волокна стебла, щоб ви могли легко жувати та проковтнути шматочки.
  4. Наріжте сферу по діагоналі скибочками діаметром приблизно півсантиметра. Ви можете покласти ці скибочки в посуд з воку.
  5. Зріжте держак по діагоналі, щоб отримати шматки довжиною близько 2-3 дюймів. Подрібніть шматочки і додайте їх до страв, які потрібно проварити, наприклад, супів.
  6. Зробіть пасту, подрібнивши тонкі скибочки лимонної трави. Покладіть макарони в каррі та інші страви.
  7. Горілку заправити лимонною травою.
    • Промийте і подрібніть держак лимонної трави.
    • Настоюйте держак у пляшці горілки, яка майже заповнена, протягом трьох-чотирьох днів. Час від часу струшуйте пляшку.
    • Витягніть держак з пляшки після витягування.
  8. Заваріть чай з лимонної трави, замочивши шматочки в гарячій воді.

Поради

  • Вважається, що лимонник має лікувальні властивості. Травники протягом століть призначали лимонник для лікування різноманітних захворювань, включаючи кольки, застуду та грип. Він також використовується в ароматерапії для розслаблення тіла.
  • Наскільки насичений смак лимонної трави залежить від клімату в регіоні, де вона вирощується. Краще прикрашати свої страви за смаком, замість того, щоб використовувати кількість, зазначену в рецептах.

Потреби

  • Лимонник
  • Ніж
  • Клівер
  • Посуд
  • Пластикові пакети