Змішайте зелену фарбу

Автор: Roger Morrison
Дата Створення: 27 Вересень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
КАК ПОЛУЧИТЬ ЦВЕТА ПРИ СМЕШИВАНИИ КРАСОК 🎨 Все цвета радуги 🌈 Рисуем с детьми ➄
Відеоролик: КАК ПОЛУЧИТЬ ЦВЕТА ПРИ СМЕШИВАНИИ КРАСОК 🎨 Все цвета радуги 🌈 Рисуем с детьми ➄

Зміст

Одним з найкорисніших кольорів для змішування з фарбою є зелений. З його допомогою можна створювати пагорби, дерева, траву та багато іншого. На жаль, змішувати не завжди легко, і кінцевий результат часто буває каламутним, але за допомогою кількох вказівок ви можете навчитися правильно змішувати зелену фарбу. Для художників можна використовувати звичайні фарби або акрилові, олійні або акварельні фарби.

Крок

Спосіб 1 з 3: Змішайте звичайну зелену фарбу

  1. Зберіть свої запаси. Багато людей відразу ж потягнуться за пензлем при змішуванні фарби, але насправді це не найкращий варіант. Ви не тільки ризикуєте зіпсувати свою пензлик, але і не отримуєте приємного рівного кольору. Натомість зупиніть свій вибір на мастихіні або паличці для ескімо.

    Ось повний список того, що вам знадобиться:


    • Синя фарба


    • Жовта фарба


    • Палітра фарб, паперова тарілка або чашка


    • Щось для змішування фарби (палітра, ложка, паличка для ескімо тощо)


  2. Покладіть на палітру краплю жовтої фарби розміром з монету. Це вважається "частиною жовтого". Змішуючи фарбу, ви працюєте з "деталями", щоб отримати правильне співвідношення.
  3. Додайте до нього краплю синьої фарби. Для початку зробіть синю краплю такого ж розміру, як жовта крапля. Це дасть вам основний відтінок зеленого. Якщо ви хочете зробити інший відтінок, натисніть тут.
  4. Знайте, що блакитні та жовті фарби художника бувають найрізноманітніших відтінків. Купуючи акрилові, масляні або акварельні фарби професійної якості, пильно звертайте увагу на кольори. Ви помітите, що деякі блюзи мають більш зеленуватий відтінок, а інші - більш фіолетовий. Ви також можете помітити, що деякі жовті мають більш зелений відтінок, а інші більш оранжевий. Вибір неправильного відтінку синього або жовтого призведе до похмурого, каламутного жовтого.
  5. Знайте, коли додати зелену або чорну фарбу. Якщо ви хочете освітлити свій зелений до пастельного відтінку, додайте трохи білого. Якщо ви хочете відтінити свій зелений до більш тьмяного відтінку, додайте трохи чорного. Почніть з краплі розміром з шпильку.