Продайте волосся

Автор: John Pratt
Дата Створення: 17 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
СКОЛЬКО МОЖНО ЗАРАБОТАТЬ, ЕСЛИ СДАТЬ ВОЛОСЫ
Відеоролик: СКОЛЬКО МОЖНО ЗАРАБОТАТЬ, ЕСЛИ СДАТЬ ВОЛОСЫ

Зміст

Якщо у вас дуже довге волосся і ви думаєте про його стрижку, у всьому світі є покупці, які готові заплатити кругленьку суму за волосся, яке вони можуть використати для виготовлення перук, нарощених виробів, прикрас та інших виробів. Покупці шукають волосся, які не були пофарбовані та не оброблені іншим способом. Чим довше і здоровіше ваше волосся, тим більше грошей ви можете за них отримати.

Крок

Частина 1 з 3: Приведення волосся у належний стан для його продажу

  1. Переконайтеся, що у вас не оброблене волосся. Неопрацьоване волосся, яке також називають «чистим» волоссям, можна продати за значно вищу ціну, ніж волосся, яке було пофарбоване, випрямлене або хімічно завито. Ці процеси пошкоджують ваше волосся, і продавці хочуть волосся, яке знаходиться у відмінному стані. Якщо ваше волосся було оброблено, ви можете продати його, лише якщо воно не пошкоджене. Ви просто не отримаєте за це стільки грошей, скільки за необроблене волосся.
    • Якщо ви випрямили, накрутили або пофарбували волосся, і в результаті вони мають значні хімічні пошкодження, можливо, ви не зможете їх продати.
  2. Не укладайте волосся теплом. Якщо ви вирішили продати волосся, припиніть використання фена, плойки, плоскої праски та інших гарячих інструментів для укладання волосся. Тепло пошкоджує ваше волосся і змушує його ламатись, що робить ваше волосся меншим, ніж волосся, яке ніколи не було пошкоджене. Переконайтеся, що у вас є натуральне волосся за кілька місяців до їх продажу.
    • Також будьте обережні, щоб не пошкодити волосся від сонця. Носіть шапку або шапку, якщо ви збираєтеся проводити довгий час на сонці.
    • Хлорована вода, наприклад у басейні, сильно висушує волосся.
  3. Мийте волосся шампунем без сульфату два-три рази на тиждень. Сульфати висушують волосся так, що воно стає ламким і швидше ламається. Щоденне миття волосся також висушує його, коли ви змиваєте натуральні олії, які допомагають зберегти волосся блискучими та міцними. Мийте волосся повністю натуральним шампунем два-три рази на тиждень, щоб зберегти їх якомога здоровішими.
  4. Зберігайте своє тіло здоровим. Здорове тіло виробляє здорове і блискуче волосся. Якщо ваше тіло не дуже здорове, це може змусити волосся виглядати тьмяними. За місяці до того, як продати волосся, зробіть наступне, щоб воно виглядало добре:
    • Їжте багато білка, складних вуглеводів, фруктів та овочів. Це допомагає зробити ваше волосся міцним і здоровим. Хороша їжа включає лосось, яйця, цільнозерновий хліб та шпинат.
    • Пийте достатньо води, щоб волосся не стали сухими і тьмяними.
    • Не паліть, бо сигаретний дим може зробити ваше волосся смердючим і тьмяним.
  5. Відростіть волосся до рівної довжини. Переконайтеся, що ваше волосся має довжину не менше 10 дюймів. Чим довше, тим краще, тому що кожен зайвий сантиметр приносить більше грошей. Не обрізайте шари у перукаря, оскільки більшість покупців хочуть волосся однакової довжини внизу. Час від часу підстригайте волосся, щоб уникнути посічених кінчиків і зберегти волосся довгими та міцними.
  6. Використовуйте один раз на тиждень маска для волосся. Купіть у магазині високо зволожуючу маску і нанесіть її на волосся. Нехай маска вбереться у вашому волоссі принаймні десять хвилин, перш ніж змивати. Таким чином, ваше волосся залишаються здоровими та блискучими.
  7. Не стрижіть волосся, поки не знайдете покупця. Ви можете отримати більше грошей за свіжострижене волосся. Покупці зазвичай шукають волосся з натуральними жирами. Старе волосся часто пересихають і втрачають блиск.

Частина 2 з 3: Пошук покупця

  1. Вирішіть, чи хочете ви продати волосся за допомогою стороннього веб-сайту. Ви можете отримати найбільше грошей за своє волосся, продавши їх на сторонньому веб-сайті. Ви опублікуєте фотографію свого волосся разом з описом, і потенційні покупці побачать цю інформацію на сайті. Якщо хтось хоче придбати вам її, він або вона зв’яжеться з вами через сайт. Ви домовляєтесь про ціну і вам платять, після чого ви стрижете волосся і відправляєте.
    • Довге, доглянуте і неповторне за кольором волосся принесе найбільше грошей. Перевірте вибраний вами веб-сайт, скільки саме грошей ви можете їй принести. Більшість сайтів продажів мають калькулятор, за допомогою якого можна визначити, скільки ви можете стягувати, виходячи з якості та довжини волосся.
    • Ви створюєте обліковий запис, виконуєте дії для завантаження фотографії, включаєте ціну та інші дані, а потім чекаєте, поки хтось зв’яжеться з вами.
    • Якщо ви вибрали це, будь ласка, почекайте, поки вам заплатять за стрижку та доставку волосся. Сфотографуйте своє волосся, поки воно ще на вашій голові, почекайте, поки вам заплатять, і пострижіть його ніж закінчити і надіслати його. Таким чином вас не можуть зірвати.
  2. Подумайте про продаж свого волосся перуці компанії. Якщо ви хочете швидший та простіший варіант, шукайте компанії, які роблять перуки та купують волосся. Вам платитимуть менше за ваше волосся, але ви, швидше за все, зможете його продати. Шукайте в Інтернеті авторитетні компанії та телефонуйте їм, щоб обговорити умови. У більшості випадків вони зможуть дати вам оцінку того, скільки вони можуть вам дозволити. Потім ви стрижете і відправляєте волосся, а гроші отримуєте після обробки волосся.
    • Перукарські компанії мають конкретні вимоги щодо догляду за волоссям та способу упаковки для його відправлення.
    • Компанії зазвичай платять залежно від зросту та ваги. Оскільки вони відрізають кілька сантиметрів від волосся, щоб видалити посічені кінчики, вони платять лише за волосся, які вони насправді можуть використовувати.
  3. Остерігайтеся шахраїв. Волосся - цінний товар, і є ті, хто готовий шахраювати людей, яким доводиться продавати волосся, щоб заробити гроші. Проведіть дослідження перед продажем волосся. Запитайте кількох людей, скільки коштує ваше волосся, перш ніж його обрізати, щоб продати. Найголовніше - не стригти волосся, поки вам не заплатять, якщо у вас немає домовленості з авторитетною перукарською компанією.
    • Шахрайство є проблемою як для покупців, так і для продавців. Покупці можуть захотіти самі постригти волосся або скористатися авторитетною перукарнею, щоб переконатися, що це людське волосся, а не тваринне волосся або волосся, вирізане з перуки.
    • PayPal є кращим вибором, ніж Western Union та інші сумнівні способи отримання грошей, оскільки рідше спричиняє суперечку щодо грошей, які не були сплачені. Також настійно рекомендується надіслати посилку застрахованою та з кодом відстеження, щоб покупець міг відстежити посилку.
  4. Якщо ви не можете його продати, подумайте про дарування свого волосся. На жаль, не все волосся можна продати. Деякі фактури та кольори менш привабливі для покупців, які прагнуть створити дорогі перуки та нарощування. Однак існують організації та благодійні організації, які хотіли б мати ваше волосся, якщо ви вже його постригли і хочете подарувати.
    • Фонд Харвенсена, Голландський фонд волосся та Донор волосся - це добре відомі організації, які роблять подаровані перуки для волосся людям, яким пощастило у фінансовому плані.

Частина 3 з 3: Стрижка та обгортання волосся

  1. Якщо можливо, пострижіться у перукаря. Скажіть стилісту, що ви хочете пожертвувати або продати своє волосся і що ви хочете, щоб його стригли якомога рівномірніше. Дайте дуже точні вказівки і не дозволяйте стилісту додавати шари та текстуру, поки волосся не буде підстрижене.
    • Ваше волосся повинно бути повністю сухим, тому попросіть перукаря висушити його і за потреби скористайтеся феном. Переконайтеся, що фен встановлений на слабкому рівні нагрівання, оскільки тепло від фенів та інших гарячих інструментів може пошкодити ваше волосся.
    • Не наносите продукти на волосся перед стрижкою.
  2. Створіть у своєму волоссі тугий хвіст. Не використовуйте гумки та зав'язки для волосся з металевими деталями, оскільки це зламає ваше волосся.Зробіть хвіст внизу шиї, щоб ви могли стригти волосся якомога коротше, а всі волосся однакової довжини. Перукар стриже волосся безпосередньо над краваткою.
    • Використовуйте кілька краваток для волосся, щоб утримувати хвіст або косу разом у різних місцях, щоб він не розпушився.
    • Негайно покладіть волосся у міцний поліетиленовий пакет, що закривається, щоб захистити його перед відправкою.
  3. Надішліть її відповідно до угоди, яку ви уклали. Упакуйте його в добре герметичну упаковку, щоб вона не забруднилася і не намокла, і надішліть покупцеві. Переконайтеся, що ви відправляєте пакунок застрахованим та з кодом відстеження, щоб покупець міг відстежити пакет.

Поради

  • Якщо ви вирощуєте волосся, щоб продати їх, не фарбуйте, не відбілюйте, не завивайте волосся і не сушіть волосся феном. За чисте волосся платять більше грошей.
  • За волосся довжиною менше 50 сантиметрів ви платите найменше, оскільки довші перуки та нарощування набагато популярніші. Вам заплатять більше за волосся довжиною більше 70 сантиметрів. Ціни залежать від довжини волосся, а також ваги після стрижки. Покупці воліють купу волосся, однакові за довжиною і стрижені рівно, оскільки волосся на кінчиках не стоншені.
  • Уникайте потрапляння волосся на дим або вживання наркотиків. Люди хочуть волосся якомога кращої якості.
  • Є багато організацій, які виготовляють перуки для хворих людей і яким ви можете подарувати волосся. Ці організації допомагають людям, у яких немає грошей, купити перуку.
  • Якщо ви робите фотографії, щоб продати волосся, робіть фотографії на вулиці при яскравому сонячному світлі. Таким чином, природний колір вашого волосся набагато легше побачити, ніж у приміщенні. Також тримайте лінійку на волоссі і сфотографуйте її, щоб показати поточну довжину. Обов’язково позначте місце, де волосся буде стригти, за допомогою краватки, щоб покупець знав, скільки волосся він отримує.
  • Найпопулярнішими є такі природні кольори, як золотистий блондин, а потім коричневі, червоні та чорні, які є найбільш поширеними.

Попередження

  • Будьте обережні, щоб нічого не зробити з посіченим волоссям. Використовуйте волосся лише з гумкою навколо нього.
  • Дорослим і дітям, які лікуються від раку, також потрібні перуки. Це зробить для них світ різним.
  • Остерігайтеся шахраїв, оскільки вони спробують різні методи обману вас. Оплатити можна лише банківським переказом або PayPal.